Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rica ederim kızlar. Yeterki zayıflayalım. Bol sütlü ve zayıflamalı bir haftamız olsun

Ben hala hastayım bu arada. 2 gündür Bebek'le annem aynı odada uyuyo. Annem sağolsun çok yardımcı oldu. Hastalık zor. Hiç bişeye halim yok

Geçmiş olsun canım. İyi ki annen var

Gecmiş olsun Can'ım benım bıldırım netin gazabına uğramış yazmıştım oysa 64.1 de. 63.6 fark 700 gram

Geçmiş olsun çok Anne gibisi yok gerçekten bizde cuma günü yarıyıl tatilinde anneme gidicez umarım diyetim sabote edilmezşimdilik iyi gidiyorum en aZından kilo almıyorum listeye haftaya cuma giricem sanırım beni motive edeceğine inanıyorum bakalım şimdi spor zamanı kızımı emzirip 3 mil Leslie sonra duş sonra aile ile dışarda yemek bakalım nefsime hakim olabicekmiyim herkese bol kalori yakmalı keyifli haftasonları dilerim

bayanlar bi ara iyi fikir programına bi bayan katıldı su ile ilgili bilgiler verdi.ilaç , çay ,kahve içer yada spor yaparsanız o gün normalde içmeniz gerekenden 1 litre fazla su içmeniz gerekir dedi. Sanırım spor yapmaya çalıştığımız şu günlerde bizi ilgilendiren bir bilgi

Yeso eline sağlık
Cok geçmiş olsun tatlım. Inşallah meleğine bulaşmaz.bu ara herkes hasta gecen hafta benim büyük kızın sınıfının yarısı yoktu.
Tatlım kefir öneririm. Bağışıklıkı güçlendirir
Benim drum vahim listede en azkilo veren benim
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım.

Tamam canım aldım mj

Eşim sabah kahvaltıya gidelim dedi.
Kabul etmedim. Zaten kilo veremiyorum. Birde bazlama gözleme yemeyim dedim.
Allah yardımcı olsun

Kızlar Menüm
Sabah
1 yumurta
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik
1 kk tulum peyniri
Ara
1 Türk kahvesi
1 dilim bisküvili pasta
Aksam
1 büyük tabak etli kuru fasulye
Turşu
Salata
Yarım Yufka ekmeği
Su 3 litre su
3 fincan yeşil çay
Spor
3 mil Leslie
8 dakika göbek eritme hareket i
200 ip atladım
Yatmadan çerez yeda çekirdek yerim kalorisine göre karar verecegim.

Pazartesi günü dr gideceğim. Kan tahlili vereceğim. Salı günü sonuclarla diyetisyen randevumuz var.
Ben biraz da diyetisyen delirteyim
Insilun direncim var.cok zor kilo veriyorum.

Gecmis olsun. Benim de annem bizimle kaliyor, zaten oyle olmasa zor bakarim ben:) anneler cok iyi oluyor, bir terslik olmazsa 1 yil bizde annem de

Pazartesi günü dr gideceğim. Kan tahlili vereceğim. Salı günü sonuclarla diyetisyen randevumuz var.
Ben yapamadım diyetisyenle inşallah sen başarırsın bu arada ilk defa kendimi kaybetmedim dışarıda yemekte benim içim büyük başarı
Menüme gelince
Sabah kalkınca 2 bardak tarçınlı su
Kahvaltı 2 dilim süzme peynir (dilimler biraz büyüktü) yumurta olmayınca evde peynire yüklendim
4-5 yeşil ev yapımı zeytin
Bol dereotu domates
Bir küçük dilim tahin helvası
2 dilim tb ekmeği
Ara sade Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
Geç kahvaltı yapınca öğle yemeği Yok saat 4 gibi hummana steel tea 1 mandalina
Akşam 2 avuç içi kadar tavuk biftek ızgara 1 küçük dilim lavaş bol salata bide eşimin patateslerinden tırtıkladım biraz 1 ayran
Akşam tarçınlı süt içerim 1 elma bide gece bir avuç lebleşi yerim
Su litre sayamıyorum ama 12 bardak oldu 15 e tamamlarım
Spor 45 dakika Leslie 15 dakika Mekik ve bacak hareketleri
Herkese iyi akşamlar

Eşim sabah kahvaltıya gidelim dedi.
Kabul etmedim. Zaten kilo veremiyorum. Birde bazlama gözleme yemeyim dedim.
Allah yardımcı olsun
Bence o kadar kasma vücudun o yüzden direniyor olabilir. Ben kahvaltıya gitmedim diyete başladığımdan beri ama ara ara canımın istediğini yiyorum .Ömür boyu diyette kalmicaz.normale dönünce vücut diğer yiyeceklerden hızlı kilo alacak bu seferde

Menüyü okuyunca bu mesajımdan vazgeçtim sende benim gibi pasta falan tırtıklamışsın

Selam kızlar pek aktif değlsiniz bakıyorum bugünkü menümü bildireyim
Sabah tek yumurtalı omlet
5 zeytin 1 küçük dilim peynir
Tahin pekmez tereyağ 1 er çay k.
Öğlen 4 tane dünden kalan mercimek köftesi marulla yedim.
Ara 1 tane elmalı soda az miktarda incir badem ceviz
Akşam tas kebabı iki kaşık pilav bol yeşillik iki buçuk dilim ekmek.
Birazdan rezene çayı yanına belki bisküvi bikaçtane
Yatmadan önce süt
2.5 litre su

Bende de var malesef nalet seyde

Bgn dogum gunumdu. Azcik kacamaklar oldu ama cok degil. Napalim senede 1 gun. Hafta icinde toparlarim ins.

merhabalar, menümü paylaşayım.
sabah: menemen, az patates kızartması, bol peynir, zeytin
ara: sade soda
öğlen: misafirliğe gitmiştik, zeytinyağlı dolma, küçük börek, 2 kurabiye (ilk ve son kaçamağım)
ara yok
akşam: eve geç döndüğümüz için yolda kumpir yedim.
bugün çok bozdum ama sabahtan akşama kadar sokaklardaydım. bahane tabi ama bir daha yapmayacağım diye söz verdim kendime. bu hafta annemde kalmaktan zaten çok yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…