Geçmiş olsun canım. İyi ki annen varRica ederim kızlar. Yeterki zayıflayalım. Bol sütlü ve zayıflamalı bir haftamız olsun
Ben hala hastayım bu arada. 2 gündür Bebek'le annem aynı odada uyuyo. Annem sağolsun çok yardımcı oldu. Hastalık zor. Hiç bişeye halim yok
Gecmiş olsun Can'ım benım bıldırım netin gazabına uğramış yazmıştım oysaRica ederim kızlar. Yeterki zayıflayalım. Bol sütlü ve zayıflamalı bir haftamız olsun
Ben hala hastayım bu arada. 2 gündür Bebek'le annem aynı odada uyuyo. Annem sağolsun çok yardımcı oldu. Hastalık zor. Hiç bişeye halim yok
Geçmiş olsun çok Anne gibisi yok gerçekten bizde cuma günü yarıyıl tatilinde anneme gidicez umarım diyetim sabote edilmezRica ederim kızlar. Yeterki zayıflayalım. Bol sütlü ve zayıflamalı bir haftamız olsun
Yeso eline sağlıkRica ederim kızlar. Yeterki zayıflayalım. Bol sütlü ve zayıflamalı bir haftamız olsun
Tamam canım aldım mjbayanlar bi ara iyi fikir programına bi bayan katıldı su ile ilgili bilgiler verdi.ilaç , çay ,kahve içer yada spor yaparsanız o gün normalde içmeniz gerekenden 1 litre fazla su içmeniz gerekir dedi. Sanırım spor yapmaya çalıştığımız şu günlerde bizi ilgilendiren bir bilgi
Eşim sabah kahvaltıya gidelim dedi.Geçmiş olsun çok Anne gibisi yok gerçekten bizde cuma günü yarıyıl tatilinde anneme gidicez umarım diyetim sabote edilmezşimdilik iyi gidiyorum en aZından kilo almıyorum listeye haftaya cuma giricem sanırım beni motive edeceğine inanıyorum bakalım şimdi spor zamanı kızımı emzirip 3 mil Leslie sonra duş sonra aile ile dışarda yemek bakalım nefsime hakim olabicekmiyim herkese bol kalori yakmalı keyifli haftasonları dilerim
Gecmis olsun. Benim de annem bizimle kaliyor, zaten oyle olmasa zor bakarim ben:) anneler cok iyi oluyor, bir terslik olmazsa 1 yil bizde annem deRica ederim kızlar. Yeterki zayıflayalım. Bol sütlü ve zayıflamalı bir haftamız olsun
Ben yapamadım diyetisyenle inşallah sen başarırsın bu arada ilk defa kendimi kaybetmedim dışarıda yemekte benim içim büyük başarıPazartesi günü dr gideceğim. Kan tahlili vereceğim. Salı günü sonuclarla diyetisyen randevumuz var.
Ben biraz da diyetisyen delirteyim
Insilun direncim var.cok zor kilo veriyorum.
Bence o kadar kasma vücudun o yüzden direniyor olabilir. Ben kahvaltıya gitmedim diyete başladığımdan beri ama ara ara canımın istediğini yiyorum .Ömür boyu diyette kalmicaz.normale dönünce vücut diğer yiyeceklerden hızlı kilo alacak bu seferdeEşim sabah kahvaltıya gidelim dedi.
Kabul etmedim. Zaten kilo veremiyorum. Birde bazlama gözleme yemeyim dedim.
Allah yardımcı olsun
Menüyü okuyunca bu mesajımdan vazgeçtim sende benim gibi pasta falan tırtıklamışsınBence o kadar kasma vücudun o yüzden direniyor olabilir. Ben kahvaltıya gitmedim diyete başladığımdan beri ama ara ara canımın istediğini yiyorum .Ömür boyu diyette kalmicaz.normale dönünce vücut diğer yiyeceklerden hızlı kilo alacak bu seferde
Bende de var malesef nalet seydePazartesi günü dr gideceğim. Kan tahlili vereceğim. Salı günü sonuclarla diyetisyen randevumuz var.
Ben biraz da diyetisyen delirteyim
Insilun direncim var.cok zor kilo veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?