Gecmiş olsun Can'ım benım bıldırım netin gazabına uğramış yazmıştım oysa64.1 de. 63.6 fark 700 gram
bence diyet değil de sağlıklı beslen. Gereksiz şeyler yeme bol sıvı tüket.. Birden yediklerini azaltma yaniKızlar bende katılamak istiyorum gruba, 2 aylığız bizde diyete başlamak için çokmu erken davranıyorum bilemedim. Üzerime hiç bir kıyafetim olmuyo ve bu durum çok canımı sıkıyo. 12 kilo fazlalığım var. Çok yemek yiyen biri değilim zaten ama şu tatlı çikolata vb. yemezsem sanırım olacak gibi geliyo. İnşallah verebiliriz kilolarımızı
Benimde başlangıç kilom 72, hedefim 60 , yaşım 28,
Canm hastayken diyetle mi uğrascaksın tabiki yiceksin toparlancaksın sonra yine devam edersin ki zaten az çok toparlanmşsn anladığm kadaryla inşallah kızına gecmemiştir.. dikkat et onada annesi minicikler daha hemen kapıveriyolar..Selam hanımlar, bugün daha iyiyim. Ama şimdi de kızım öksürmeye başladı. Hastalık mahfwtti beni. Ne diyet kaldı ne bişi. Geçen sefer de diyete başladım sonra bi üşüttüm diyet yalan oldu. Bu sefer öyle olmycak ama toparlanmam lazım.
Çok gzl vermişsin cnm tebrik ederim. Önümüzdeki cuma revize ederiz listede
bence diyet değil de sağlıklı beslen. Gereksiz şeyler yeme bol sıvı tüket.. Birden yediklerini azaltma yani
O da pek iyi değil ama atlatır inş. Yarından itibaren devam edicem menümeCanm hastayken diyetle mi uğrascaksın tabiki yiceksin toparlancaksın sonra yine devam edersin ki zaten az çok toparlanmşsn anladığm kadaryla inşallah kızına gecmemiştir.. dikkat et onada annesi minicikler daha hemen kapıveriyolar..
Kızlar benim kilo çakıldı sanki gitmiyor artık.
Ben de artı çıktım bu günKızlar benim kilo çakıldı sanki gitmiyor artık.
tartıya 3 gün var daha. çok fark yoktur heraldeBen de artı çıktım bu gün
Yok canım 200 gr. Ama kaçamak yapmadım sporumu ihmal etmedim. Ondan üzüldüm.tartıya 3 gün var daha. çok fark yoktur heralde
gider o 200 gr rahat ol. aynen devamYok canım 200 gr. Ama kaçamak yapmadım sporumu ihmal etmedim. Ondan üzüldüm.
Canım pes etme. Haftaya daha çok verirsin. Vücut kendini korumaya alıyor.Kızlar benim kilo çakıldı sanki gitmiyor artık.
Yarın gider o merak etme.Ben de artı çıktım bu gün
gider o 200 gr rahat ol. aynen devam
Yarın gider o merak etme.
Sakın pes etme
Canım sen çok hırslısın verirsin.İnşallah kızlar bakalım..
Canım sen çok hırslısın verirsin.
Maşallah cok dikkat ediyorsun.
Sporda yapıyorsun.
Neden olmasın beni güldürdün Allah ya seni güldürsünEvet inşallah canım. Hep beraber yaza fit gireceğiz. Parka bebekleri götürünce herkes ablası sanacak( tamam tamam çok abarrtrım) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?