Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam hanımlar, bugün daha iyiyim. Ama şimdi de kızım öksürmeye başladı. Hastalık mahfwtti beni. Ne diyet kaldı ne bişi. Geçen sefer de diyete başladım sonra bi üşüttüm diyet yalan oldu. Bu sefer öyle olmycak ama toparlanmam lazım.

Gecmiş olsun Can'ım benım bıldırım netin gazabına uğramış yazmıştım oysa 64.1 de. 63.6 fark 700 gram

Çok gzl vermişsin cnm tebrik ederim. Önümüzdeki cuma revize ederiz listede

bence diyet değil de sağlıklı beslen. Gereksiz şeyler yeme bol sıvı tüket.. Birden yediklerini azaltma yani

Merhabalar kızlar bugün hiç evde oturamadım oğlumu hastaneye götürdüm hava durgundu spor olsun diye yürüdüm anam yürü yürü yol bitmedi ben pert oldum. Şimdiden yazıp çıkayım yemek falan yapcam oğlumda çok huysuz bugün öptüm hepinizi..
Diyetimi bozmadım tabiki de
Sabah 1 dilim süzme peynir maydonoz çeri domates 5 zeytin 1 yumurta çay 3 dilim ekmek
Ara yapmadım öğlen dışarda hamburger falan yicektim zor tuttum kendimi 1 kaşarlı simit tost yedim yanına ayran
Saat 5 te eşimin avucundaki antep fısstıklarını yedim saydım 25 taneydi.
Akşam 7 de balık salata 2 dilim tt ekmek yicem
Sonra çay 2 tane incir
Yatmadan önce süt
1.5 litre su içtim yatana kadar 3 litre olacak inşallah..

Canm hastayken diyetle mi uğrascaksın tabiki yiceksin toparlancaksın sonra yine devam edersin ki zaten az çok toparlanmşsn anladığm kadaryla inşallah kızına gecmemiştir.. dikkat et onada annesi minicikler daha hemen kapıveriyolar..

O da pek iyi değil ama atlatır inş. Yarından itibaren devam edicem menüme

İyi geceler kızlar hastalara çok geçmiş olsun şifalar dilerim bugün yoğun bi gün geçirdim büyük kızın okulunda program vardı ve ben ikramlıklardan yemedim inanamadım kendime burası çok iyi geldi bana inşallah Cuma'ya en aZından yarım kilo vermiş olurum
Gelelim menüme
Kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı yine geç yaptım maalesef 2 dilim az yağlı beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta yeşillik 1 dilim tahin helvası bol su 2 dilim çavdar ekmeği
Ara sade Türk kahvesi 2 tane küçük hurmalı lokum
İkindi gibi 1 tabak Bulgurlu ıspanak yemeği 4 kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon beşemel soslu mantarlı tavuk 3 kaşık pilav ( uzun zaman sonra ilk defa) 3 kaşık yoğurt yarım bardak ligt kola ( çok canım çekti dayanamadım)
Gece eşiminin tabağından 10-15 tane Antep fıstığı 1 tane kurabiye humana steel tea ile hala yatmadı benim bebişim acıktığım için süt içicem tarçınlı
Su 15 bardak
Spor 45 dakika Leslie 15 dakika mekik ve bacak hareketleri benden bu kadar herkese hayırlı geceler

Kızlar benim kilo çakıldı sanki gitmiyor artık.

Kızlar benim kilo çakıldı sanki gitmiyor artık.

canım sen baya gzl kilo verdin.
şimdi gitmese de olur. otursun verdiğin kilolar bişi olmaz. bu hafta vermezsen önümüzdeki hafta verirsin. almamaya bak

yeos haklısın canım. hızlı gidince hep öyle olucak sandım. ama biraz oturması iyi sanırım.

Kızlar benim diyet güzel gidiyor. Geçen hafta çok dikkat etmeme rağmen 100 gr fazla almıştım. Bu hafta 800 gr gitmiş görünüyor. Bu gün diyetisyen gideceğim.
Bakalım ne olacak
Menü
Sabah
4 kaşığı yulaflı süt le karıştırdım için cok az kuru üzüm ve tarçın karıştırdım yedim.
Ara 1 tane yeşil elma
1 yumurta ve yeşillik yedim.
Öğle
Bezelye li tavuk yemeği
Yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği
Ara
1 bardak kefir
Akşam
Peynirli mevsim salatası
Ara
1 avuç çekirdek
1 armut
SPOR. 2 mil Leslie yaptım. Hızlı Ekspres yaptım çok ter attım ama tavsiye ederim.
300 ip atladım
8 dakika göbek eritme hareket yaptım.
3 litre su içerim
3 fincan yeşil çay içtim

Canım sen çok hırslısın verirsin.
Maşallah cok dikkat ediyorsun.
Sporda yapıyorsun.

Evet inşallah canım. Hep beraber yaza fit gireceğiz. Parka bebekleri götürünce herkes ablası sanacak ( tamam tamam çok abarrtrım) :)

Evet inşallah canım. Hep beraber yaza fit gireceğiz. Parka bebekleri götürünce herkes ablası sanacak ( tamam tamam çok abarrtrım) :)
Neden olmasın beni güldürdün Allah ya seni güldürsünMoral boZmak yok ben tartılmıyorum vücut bazen direnç gösteriyor alıştılar yağlara bırakmak istemiyorlar ama ben gömdericem onları
Bu arada ben deli gibi temizlik peşinde mutfağı bitirdim sıra baza altlarında eski kotlarımı çıkarıp deniycem olursa eğer oda motive eder olmazmasam daha hırs yaparım

Bu günkü menüm
Sabah peynir zeytin fındık çay ( son yumurtamı krebe kırmıştım krep de boşa gitti yumurta yiyemedim. )
Öğle- haşlanmış kırmızı mercimek. ( oğlan mercimek köfte istedi. Evde bulgur yokmuş haşlanmışken yiyiverdim tuzlayıp az zeytinyağı kattım. )
Akşam mercimekli lahana ayran

Su: 3 lt

Spor : Leslie 3 mil(yapamadım henüz yapacağım ama mutlaka)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…