Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde babam bu sabah dedi kızım sen çok zayıflamışsın belliki torun seni yoruyor dedi yok baba diyet yapıyorum dedim o kadar şey yiyorsun nasıl zayıfladın diyor ( annemin yemeklerine dayanamıyorum oraya gidince tabi babamda beni hep öyle yiyorum sanıyormuş )

Güldürdün beni Ebru yaaa boy uzun olup kilo olunca da izbandut gibi olunuyo ama... Ayyy bu halime alışmak istemiyorummmmm
Alışma zaten. Sadece benden daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum.

Hosgeldin canim, benim de bebegim pazar gunu 2 aylik olacak.
Ben de diyetisyene gittim bir listem var, fena degil simdilik. Buyukten firsat kalirsa leslie videolarini yapabilirsin, 2 haftadir yapiyorum kilo degildir belki ama odemi hemen atmani sagliyor. Ben kucagimda bebisle yapiyorum cok seviyor, gerci benimki kolik, ondan da seviyor olabilir

merhabalar, ben yeni geldim eve. gördüğüm kadarıyla bu hafta kilolarımız direnişe geçmiş. ama yılmak yok devam edeceğiz.
kendi adıma konuşayım düzensiz beslendiğim için kilo veremedim. düzenli beslenildiği zaman haftada 1 kilo verildiğini bizzat yaşadığım için haftaya daha dikkatli olacağım.
ayrıca, kızlar bahsettiğiniz videoları internetten mi buluyorsunuz? bana link atabilir misiniz?

Canim bu leslie 1 mile. 15 dakika suruyor,

10 gun leslie 1 mil yapacaksin, sonra 40 gun leslie 3 mil. Bu sekilde 4-5 kilo vermen mumkun

Bugünkü menüm;
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 2 dilim ekmek
Ara karışık çerez 1 bardak rezene
Öğlen 7 tane mercimek köftesi marul ayran
Akşam 5 kaşık kurufasulye 3 kaşık pilav
Birazdan rezene cayı
2 litre su

Hoşbuldum canım Leslie daha önce yapmıştım o ablayla bayğı vermiştim bugün tekrar başladım 3 mile hergün yapmaya çalışıcam cuma etkisini görecek bakalım büyük kızdan yana şanslııım şükür akşam erken yatıyo gündüzde okulda haftasonuda onunla yaparız artık

Bu arada iyi akşamlar kızlar menü paylaşımım. Sabah kalkıncatarçınlı su 2 bardak. Kahvaltı 1,5 haşlanmış yumurta 2 parmak kadar süzme peynir 3-4 yeşil ev yapımı zeytin bol yeşillik domates salatalık 1 tatlı kaşığı kiraz reçeli Ara sade Türk kahvesi 1 kare bitter çikolata. Öğle 100 he light ton balığı ile bol yeşiilkli salata 1 dilim tam buğday ekmeği bol su Ara 1 mandalina hummana stell tea Akşam bir kepçe mercimek çorbası koca bi porsiyon Bulgurlu ıspanak yemeği 3-4 kaşık yoğurt salata (çok pişmanım ama dayanamadım 1 dilim peynirli dereotlu börek)bol su Gece bir elma yerim yatmadan da tarçınlı süt içerim bebeğim gece geç uyursa dayanamayıp bide lebleli yiyorum bir avuç kadar Ay ne çok yemişim

İyi akşamlar bayanlar
Kahvaltı : 1.5 yumurta peynir yarım dilim ekmek domates az bal
Ara : 1 kuru kayısı 3 çiğ badem
Öğle: kıymalı tarhana 1.5 porsıyon yarım dilim ekmek
Ara: 4 kasık yoğurt içine Mısır gevreği yarım avuç
Akşam: kıymalı karnabahar turp otu salata
1 kaşık supangle eşim almış kaşığın ucuyla tattım sütüm çeker falan :) aşırı tatlı geldı hiç de Can'ım çekmedi
Su 3 litre

Artik sut urunlerini tuketebildigime gore ben de liste paylasabilirim oley:)

7:00 1 dilim tahin helvasi 1 dilim ekmek

09.30 yarim simit 1 kk peynir toplam yarim demet dere otu-roka ( listemde yumurta var ama bebegime dokunuyo sanirim, o yuzden yemiyorum)

11.30 2 ceviz-2 kuru kayisi

13.30 avuc ici kadar izgara tavuk - 3 yk bulgur pilavi- yesil salata

15.30 3 yk yogurt ve 3 yk yulaf ezmesi karisimi

17.30 1 bardak boza

19.00 1 kase yarmali yogurt corbasi

20.30 3-4 parca sekersiz tahinli kabak tatlisi ( firinda kabak haslamask desek daha dogru:) )
4lt su

Gece her emzirdigimde corba veya 1 bardak sut

kızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.

vorones sanırım fırsat bulamıyorsun canım.

Eline sağlık yüzde de hesaplamışsın çok uğraşmışsın maşallah

Canim benim, ben hamilelikte cok sistim, o kadar sistim ki ayaklarim 4 numara buyudu. Hala sisim, eski ayakkabilarim olmuyor. Vucudumdaki odemi attigim icin olabilir kilo vermemin hizi.
Bir de benim bebek kolik
Bu hafta hic istedigim gibi egzersiz yapamadim ama 3 gun 2 bebis emzirdim, emzirmek cok kalori diyorlar, bundan sonra acaba sagip dolaba mi atsam ki dedim ben de. Hem ise baslayinca iyi olur.
Bu haftaki hedefim kilo vermek degil de bacaklardan biraz olsun incelmek. Olculerimi yazdim hadi bakalim

yeos eline sağlık çok güzel olmuş hepsi.
E eftelyarex başta olmak üzere hepinizi tebrik ederim bayanlar . Güzel bir adım attık .Alsakda versekde uğraşıyoruz hepimiz. Son hedeflerimizi görüp hep birlikte kupalar kaldıralım inş

Eline sağlık çok güzel olmuş liste..
Hedeflere ulaşıcaz gibi görünüyor..

Cok ugrasmissin canim ellerine saglik. Ben sonuncu olmusum. Zaten oyle birden aman aman kilo vereyim diye bir derdim yok. Ama yinede bu hafta cok kacirdim. Onumuzdeki hafta telafi edicem

Evet canim ya. Kusurâ bakma. Dün 66.4 çıktı kilom.

Geçen hafta 66.7 dı bu hafta 66.4. Su 65 ı bi göremedim

Eline sağlık herkesi tebrik ederim bol sütlü bol zayıflamalı bir hafta olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…