- 1 Şubat 2010
- 121
- 40
- 298
Canim bebegim pazar gunu 2 aylik olacak benim kilo verme sebebim odemleri atiyor olusum da olabilir1.2 kiloya az mi diyorsun?
Idealin de üstünde, bebegin 5 aylikti sanırım, çok zorlama bence ..
Benimde babam bu sabah dedi kızım sen çok zayıflamışsın belliki torun seni yoruyor dedi yok baba diyet yapıyorum dedim o kadar şey yiyorsun nasıl zayıfladın diyor ( annemin yemeklerine dayanamıyorum oraya gidince tabi babamda beni hep öyle yiyorum sanıyormuşkızlar eşime başta diyeti söylememiştim ama dışardan fast food söyleme tekliflerine dayanamayıp dikkat ediyorum yediklerime dedim. dün akşam göbeğin gitti toton küçüldü falan demeye başladı . çaktırmadım ama çok mutlu oldum.
Alışma zaten. Sadece benden daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum.Güldürdün beni Ebru yaaaboy uzun olup kilo olunca da izbandut gibi olunuyo ama... Ayyy bu halime alışmak istemiyorummmmm
Hosgeldin canim, benim de bebegim pazar gunu 2 aylik olacak.Merhabalar sonunda istediğim sayfayı buldum sanırımDün tüm sayfaları okudum ve eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum bildirimlerin cuma olduğunu öğrenince yazayım dedim boyum 1.68 30 yaşımdayım bu sabah itibari ile 94.9 kilom hedefim ilk etapta işe başlayacağım tarih olan 1 şubat ya 90 olmak biraz ütopik galiba ama işe başlayınca en azından moral olsun istiyorum gelelim hikayeme. Biri 3'5 yaşında diğeri 2 aylık 2 kızım var emziriyorum kızımı sütüm gayet iyi çok şükür yaliklaşık 1 Aydır diyetisyene gidiyorum 97 ile başladım listeye uymama rağmen faZla veremedim bende diyetisyeni bırakma kararı Aldım sanırım 6 ayda n önce hormonlardan dolayı toparlamıycam en aZından kilo almıyım bu süreçte listemi paylaşıyorum belki fikir olur sizede hergün menü pylşımı yaparım hergün başarılar dilerim
Canim bu leslie 1 mile. 15 dakika suruyor,merhabalar, ben yeni geldim eve. gördüğüm kadarıyla bu hafta kilolarımız direnişe geçmiş. ama yılmak yok devam edeceğiz.
kendi adıma konuşayım düzensiz beslendiğim için kilo veremedim. düzenli beslenildiği zaman haftada 1 kilo verildiğini bizzat yaşadığım için haftaya daha dikkatli olacağım.
ayrıca, kızlar bahsettiğiniz videoları internetten mi buluyorsunuz? bana link atabilir misiniz?
Hoşbuldum canım Leslie daha önce yapmıştım o ablayla bayğı vermiştim bugün tekrar başladım 3 mile hergün yapmaya çalışıcam cuma etkisini görecek bakalım büyük kızdan yana şanslııım şükür akşam erken yatıyo gündüzde okulda haftasonuda onunla yaparız artıkHosgeldin canim, benim de bebegim pazar gunu 2 aylik olacak.
Ben de diyetisyene gittim bir listem var, fena degil simdilik. Buyukten firsat kalirsa leslie videolarini yapabilirsin, 2 haftadir yapiyorum kilo degildir belki ama odemi hemen atmani sagliyor. Ben kucagimda bebisle yapiyorum cok seviyor, gerci benimki kolik, ondan da seviyor olabilir
Eline sağlık yüzde de hesaplamışsın çok uğraşmışsın maşallahkızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.
vorones sanırım fırsat bulamıyorsun canım.
Canim benim, ben hamilelikte cok sistim, o kadar sistim ki ayaklarim 4 numara buyudu. Hala sisim, eski ayakkabilarim olmuyor. Vucudumdaki odemi attigim icin olabilir kilo vermemin hizi.kızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.
Eline sağlık çok güzel olmuş liste..kızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.
Cok ugrasmissin canim ellerine saglik. Ben sonuncu olmusum. Zaten oyle birden aman aman kilo vereyim diye bir derdim yok. Ama yinede bu hafta cok kacirdim. Onumuzdeki hafta telafi edicemkızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.
Evet canim ya. Kusurâ bakma. Dün 66.4 çıktı kilom.kızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.
Geçen hafta 66.7 dı bu hafta 66.4. Su 65 ı bi göremedimkızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.
Eline sağlıkkızlar listeyi güncelledim. herkesi tebrik ederim. bence fena gitmiyoruz. E eftelyarex hem en düşük kiloya sahipsin hem de en çok kiloyu sen vermişsin. süpersin.nasıl oluyor bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?