eve gelen misafirin yanında da yememek pek olmuyo ama ben bir bozarsam toplamam zor olurkızlar ben daha 3. günden bozdum. müsafirim vardı. Ama yarın kaldığım yerden devam
normelde bende bozsam gider diyet filan ama inş öyle olmayacak canım. bu sefer kararlıyım. arada böyle günlerim olsa da toparlarım diye umuyorum.eve gelen misafirin yanında da yememek pek olmuyo ama ben bir bozarsam toplamam zor olur
normal ama bence daha çok emzir. bol sütün olsunBende geldim kızlar hadi başlayalım şu işe :)) bu arada bebeklerinizi günde kaç kez emzırıyorsunuz benım şöyle sabah kalkınca anne sütü sonra kahvaltı sonra yıne anne sütü sonra öğle yemeği sonra süt sonra meyve sonra süt ve muhallebi ile bitiyor geve de 1-2 kere emer sabaha dek yanı 24 saatte6 kere normal mi
kızlar ben daha 3. günden bozdum. müsafirim vardı. Ama yarın kaldığım yerden devam
teşekkürler şeker..Aynen Dr un canım. Ben ezberledim artık. Ama tam uygulayanıymışım. Menün iyiymiş gayet besleyici
normelde bende bozsam gider diyet filan ama inş öyle olmayacak canım. bu sefer kararlıyım. arada böyle günlerim olsa da toparlarım diye umuyorum.
doktorun yazısını okuyamıyorum ama snein menüleri takip ederim ben de.Ben de menümü yazıyım
Sabah; 1kk peynir, 6-7 siyah zeytin, 2tk bal, 2dişim tam buğday ekmeği, yeşillik
Ara öğün ; bir küçük süt, 1 mandalina
Öğle; 1kase yayla çorbası, fırında 2 bahset, salata, ayran
Ara öğün; 2beyaz leblebi,1 mandalina
Akşam; 9 karalahana dolması, bol salata, 1 kase yoğurt
3lt su.
hoşgeldin fulyacımm..Ben de artik burdayim.
Sabah tartildim 84.5 aa o da ne dedim sasirdim. Gittim teli aldim bi resmedeyim kardsikastiririm dedim tarti bana nanik yapti resmen 85.0 ciktim iyi mi. Neyse onu kabul edeyumde cok kilo vermis olayim.
Sabh. Kiziminsarisini yedigi yummurtanin beyazi kartvizit büyük. Peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek domates
Ara. 1bardak sut 3 kuru kayisi
Ogle yok cunku hast kadin doguma gittim kontrole malesef ogun atladım gelince corba ictim sadece
Ara 5tane galeta yarim armut cunku cok büyüktü
Aksam 1 kase corba ispanakli yumurta 1 dilim ekmek
Az once kocis kuruyemiş yerken ondan bir iki turtikladim evet yapmamaliydim alisicm.
Not. Ben enzirmiyorum. Diyetimi 2 sene once diyetisyene gitmistim 75 kilodan 60a düştüm ve hamile kaldim. 1300 kalorili bir diyet uyguluycam
doktorun yazısını okuyamıyorum ama snein menüleri takip ederim ben de.
tam listeye uygun dimi ?
sanki ben de buna benzer besleniyorum dimi ?
ah keşke daha önce başlasaydım diyete.
şimdi 70 leri gördüydüm.
neyse, daha yaza çok var..
Doydum yoğurtlu gıda beyni tok tutuyor içinde pirinç vardı çok azÖğlen doğdun mu sadece çorbayla? Bana az gibi geldi
öğlen menün az olmuş. sebze yemeği falan ekleseydin keşkeMenü paylaşımına katılıyorum hemen
Sabah : peynirli omlet 3 yeşil zeytin 1 kasık bal ince dilim ekmek
Ara öğün: 1 mandalina 1 ceviz
Öğlem: büyük kase yoğurt çorbası
Ara öğün: küçük muzun yarısı 1 fincan süt
Aksam :ızgara 2 dilim palamut 1 ince dilim ekmek
3 litre su 2 fincan ıhlamur spor yapamadım dün yürümüştüm belim bugün fena
Sabah bıraz geç yerdim sanırım o yüzden öğlen yetti banaöğlen menün az olmuş. sebze yemeği falan ekleseydin keşkebu yorumu zayıflama gruplarından arakladığım doğrudur
aynen canım bende hep öyle diyorum. biraz daha erken başlasaydım şimdiye baya bir kilo vermiştim. neyse geç olsun da güç olmasın inşallah hep birlikte verelim kiloları.doktorun yazısını okuyamıyorum ama snein menüleri takip ederim ben de.
tam listeye uygun dimi ?
sanki ben de buna benzer besleniyorum dimi ?
ah keşke daha önce başlasaydım diyete.
şimdi 70 leri gördüydüm.
neyse, daha yaza çok var..
Merhaba arkadaşlar bende emziren bi anneyim ama sütüm az o yüzden arada mamada veriyorum..8bucuk aylık bi kizim var 74 ile diyete başladım su an 68 lerdeyim.
Derken uyandıKızlar benim bebiş geceleri çok uyanır. Bu gece şu ana kadar hiç uyanmadı maşallah ama bu sefer de beni uyku tutmadı. Ve ben de çok kötü bişey yaptım... Ekmek arası peynir reçel yanına da yoğurt.... Ekmek Çok büyük değildi. Küçük bir parçaydı ama diyetim mahfoldu... Yerken çok güzeldi fakat şimdi çok pişmanımmm.. Muhtemelen birazdan mışıl mışıl uyumaya başlıycam ama inş bu sefer de bebiş uyanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?