Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de menümü yazıyım

Sabah; 1kk peynir, 6-7 siyah zeytin, 2tk bal, 2dişim tam buğday ekmeği, yeşillik

Ara öğün ; bir küçük süt, 1 mandalina

Öğle; 1kase yayla çorbası, fırında 2 bahset, salata, ayran

Ara öğün; 2beyaz leblebi,1 mandalina

Akşam; 9 karalahana dolması, bol salata, 1 kase yoğurt

3lt su.

eve gelen misafirin yanında da yememek pek olmuyo ama ben bir bozarsam toplamam zor olur
normelde bende bozsam gider diyet filan ama inş öyle olmayacak canım. bu sefer kararlıyım. arada böyle günlerim olsa da toparlarım diye umuyorum.

Ben de artik burdayim.
Sabah tartildim 84.5 aa o da ne dedim sasirdim. Gittim teli aldim bi resmedeyim kardsikastiririm dedim tarti bana nanik yapti resmen 85.0 ciktim iyi mi. Neyse onu kabul edeyumde cok kilo vermis olayim.
Sabh. Kiziminsarisini yedigi yummurtanin beyazi kartvizit büyük. Peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek domates
Ara. 1bardak sut 3 kuru kayisi
Ogle yok cunku hast kadin doguma gittim kontrole malesef ogun atladım gelince corba ictim sadece
Ara 5tane galeta yarim armut cunku cok büyüktü
Aksam 1 kase corba ispanakli yumurta 1 dilim ekmek
Az once kocis kuruyemiş yerken ondan bir iki turtikladim evet yapmamaliydim alisicm.
Not. Ben enzirmiyorum. Diyetimi 2 sene once diyetisyene gitmistim 75 kilodan 60a düştüm ve hamile kaldim. 1300 kalorili bir diyet uyguluycam

normal ama bence daha çok emzir. bol sütün olsun
ben önce emzirip sonra ek gıda veriyorum. doyup sütü reddetmesin diye.
dün mesela çok yedirdim. uyurken memeyi reddetti. bugün öyle olmadı çünkü çok az çorba ve yogurt yedi sadece.
ve yetti..
sanırım 8 den fazladır benim. uyurken emer,onun harici de emziriyorum ben

kızlar ben daha 3. günden bozdum. müsafirim vardı. Ama yarın kaldığım yerden devam

başta olur öyle canım hemen adapte olamayız. ama sen toparlarsın biliyorum. iyi moda girdik

Aynen Dr un canım. Ben ezberledim artık. Ama tam uygulayanıymışım. Menün iyiymiş gayet besleyici
teşekkürler şeker..
normelde bende bozsam gider diyet filan ama inş öyle olmayacak canım. bu sefer kararlıyım. arada böyle günlerim olsa da toparlarım diye umuyorum.

doktorun yazısını okuyamıyorum ama snein menüleri takip ederim ben de.
tam listeye uygun dimi ?
sanki ben de buna benzer besleniyorum dimi ?
ah keşke daha önce başlasaydım diyete.
şimdi 70 leri gördüydüm.

neyse, daha yaza çok var..

hoşgeldin fulyacımm..

Yazarım ben senin için cnm. Birebir uymuyorum ama zahmetli geliyor. Öğlenleri dışarda yiyorum ama akşam eve gelip hem sebze hem et Nasıl hazırlıycam olmuyo valla.

Yarın o güzel yazımı görürsün burda

Merhaba arkadaşlar bende emziren bi anneyim ama sütüm az o yüzden arada mamada veriyorum..8bucuk aylık bi kizim var 74 ile diyete başladım su an 68 lerdeyim.

öğlen menün az olmuş. sebze yemeği falan ekleseydin keşke bu yorumu zayıflama gruplarından arakladığım doğrudur

öğlen menün az olmuş. sebze yemeği falan ekleseydin keşke bu yorumu zayıflama gruplarından arakladığım doğrudur
Sabah bıraz geç yerdim sanırım o yüzden öğlen yetti bana

Ben bugün elendim direk 5 mesaj hakkımı doldurmalıyım.
ya siz nasıl 1 ceviz 1 fıstık gibi şeylerle durabiliyorsunuz. ben mesela bugün 10 tane ceviz yemişimdir kendimi durduramıyorum.
sabah menüm: peynirli omlet, beyaz peynir, 2 zeytin, az bir şey bal tereyağı ve tt ekmek
ara öğün baya bi ceviz
öğlen menüm: Köfte, çok az makarna ve yoğurt
ara öğün: nar, ayva ve portakal (annemle ortak yedik)
akşam: bir kase yoğurt
bol bol çay, bir fincan sütlü kahve, 2,5 lt su

aynen canım bende hep öyle diyorum. biraz daha erken başlasaydım şimdiye baya bir kilo vermiştim. neyse geç olsun da güç olmasın inşallah hep birlikte verelim kiloları.

Merhaba arkadaşlar bende emziren bi anneyim ama sütüm az o yüzden arada mamada veriyorum..8bucuk aylık bi kizim var 74 ile diyete başladım su an 68 lerdeyim.

Merhaba Canım. Benim de sütüm az Ama gündüz mama vermiyorum Akşam yatmadan önce muhallebisine 3ölçek katıyorum . Gece de çok zorlarsa 60-90cc veriyorum. Arttırmaya çalışıyorum ama olmuyo pek giderek daha çok azalıyo

Kızlar benim bebiş geceleri çok uyanır. Bu gece şu ana kadar hiç uyanmadı maşallah ama bu sefer de beni uyku tutmadı. Ve ben de çok kötü bişey yaptım... Ekmek arası peynir reçel yanına da yoğurt.... Ekmek Çok büyük değildi. Küçük bir parçaydı ama diyetim mahfoldu... Yerken çok güzeldi fakat şimdi çok pişmanımmm.. Muhtemelen birazdan mışıl mışıl uyumaya başlıycam ama inş bu sefer de bebiş uyanmaz.

Derken uyandı

günaydın kızlar
bizim kız işe gidiyor sanki, 21:45 te yatıp 07.30 da kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…