selam canım hoşgeldin..Merhaba arkadaşlar bende emziren bi anneyim ama sütüm az o yüzden arada mamada veriyorum..8bucuk aylık bi kizim var 74 ile diyete başladım su an 68 lerdeyim.
sebze olarak brokoli haşla mesela. her etin yanına ekle. ya da kıvırcık yıka koy saklama kabına her yemekte cıkar.Yazarım ben senin için cnm. Birebir uymuyorum ama zahmetli geliyor. Öğlenleri dışarda yiyorum ama akşam eve gelip hem sebze hem et Nasıl hazırlıycam olmuyo valla.
listeye girmeye kasmadım bende canım.Ben bugün elendim direk 5 mesaj hakkımı doldurmalıyım.
ya siz nasıl 1 ceviz 1 fıstık gibi şeylerle durabiliyorsunuz. ben mesela bugün 10 tane ceviz yemişimdir kendimi durduramıyorum.
sabah menüm: peynirli omlet, beyaz peynir, 2 zeytin, az bir şey bal tereyağı ve tt ekmek
ara öğün baya bi ceviz
öğlen menüm: Köfte, çok az makarna ve yoğurt
ara öğün: nar, ayva ve portakal (annemle ortak yedik)
akşam: bir kase yoğurt
bol bol çay, bir fincan sütlü kahve, 2,5 lt su
inşallah cnaımm... yine de geç dğeil.aynen canım bende hep öyle diyorum. biraz daha erken başlasaydım şimdiye baya bir kilo vermiştim. neyse geç olsun da güç olmasın inşallah hep birlikte verelim kiloları.
ah güzelim naptın ya.Kızlar benim bebiş geceleri çok uyanır. Bu gece şu ana kadar hiç uyanmadı maşallah ama bu sefer de beni uyku tutmadı. Ve ben de çok kötü bişey yaptım... Ekmek arası peynir reçel yanına da yoğurt.... Ekmek Çok büyük değildi. Küçük bir parçaydı ama diyetim mahfoldu... Yerken çok güzeldi fakat şimdi çok pişmanımmm.. Muhtemelen birazdan mışıl mışıl uyumaya başlıycam ama inş bu sefer de bebiş uyanmaz.
gece yemek yemek benim kabusum oldu. bizde bu durum genetik sanırım. ailede var. ama çok kilo aldırıyor.. yaptık bir hata ama tekrarlamamak lazım...
sanırım akşam öğününden sonra yatmadan birşey yemem veya süt içmem lazım. zaten dr un verdiği menüde akşam öğünden sonra 1 meyve + süt vardı ama ben bunu yapmadım. o yüzden de gece acıktım.
yedikten sonra tam uyuycam bebiş uyandı... haydaaaaasabah da 6,50 de uyandı. bugün işe geç gidicektim. ama uyutmadı beni maalesef
Kedibochi benim bilgiler;
boy;1,79
başlangıç/güncel kilo;90
yaş;29
hedef;79
selam canım hoşgeldin..
burada amacımızı hem sütümüzü artırmak hem de kilo vermek..
umarım sık sık gelirsin
sebze olarak brokoli haşla mesela. her etin yanına ekle. ya da kıvırcık yıka koy saklama kabına her yemekte cıkar.
ben öyle yapıyorum, kolay oluyor
listeye girmeye kasmadım bende canım.
ama takılıyorum takımlarda. iyi oluyor.
bu arada makarna yerine iki dilim tam tahıllı ekmek yesen daha güzel olur.
makarnadan faydalıdır.
bol bol çay yerine de ayran veya su.
ben siyah çayı artık hiç içmiyorum.
yerine yeşilçay abartmadan. arada da çok az kahve..
gerisi güzel menünün
inşallah cnaımm... yine de geç dğeil.
sütüm keislir korkusuyla başlamadım birazda
ah güzelim naptın ya.
reçelin bize de bebege de faydası yok
canımız tatlı çekebilir , normal.
evde kuru meyven yok mu ? ben hemen bi incir atıyorum agzıma..
Boy : 1.67Kızlar biliyorsunuz şubat sonuna kadar 4 kilo hedefledik.
bunun için herkesin bilgilerini bilmem lazım, listeyi şimdilik ben yapayım, aşırı kalabalık değiliz
bilmek istediklerim
boy :
kilo :
başlangıç kilo
şubat sonu en çok kilo veren bir ögün kaçamakla ödüllendirilecektir.
en az veren sporunu artıracaktır.
haydi bakalımmm
Meslektaşız sanırım ben de 6 şubatta başlıyorum. Hoşgeldin canımMerhaba ben de zayıflamak istiyorum
6 aylık bir kızım var
Vermem gereken 15 kilo var
6 şubatta işe başlayacagım
Işe başlamadan biraz kilo vermek istiyorum.
Boyum 162
Kilom 80
Hedefim
65
gece yemek yemek benim kabusum oldu. bizde bu durum genetik sanırım. ailede var. ama çok kilo aldırıyor.. yaptık bir hata ama tekrarlamamak lazım...
sanırım akşam öğününden sonra yatmadan birşey yemem veya süt içmem lazım. zaten dr un verdiği menüde akşam öğünden sonra 1 meyve + süt vardı ama ben bunu yapmadım. o yüzden de gece acıktım.
yedikten sonra tam uyuycam bebiş uyandı... haydaaaaasabah da 6,50 de uyandı. bugün işe geç gidicektim. ama uyutmadı beni maalesef
Kedibochi benim bilgiler;
boy;1,79
başlangıç/güncel kilo;90
yaş;29
hedef;79
çok ilginç şeyler varmış deneyelim. ceviz suyundan başlayabiliriz. tarçınlı süt yerine sütlü kahve içsekhttp://www.yuksektopuklar.com/emziren-anneler-icin-diyet-bilgileri-37601
Oldukça ilginç öneriler var kizlar.
Bir göz atın derim
Can'ım sende akşam yoğurt yemişsin sadece az gelmedi miBen bugün elendim direk 5 mesaj hakkımı doldurmalıyım.
ya siz nasıl 1 ceviz 1 fıstık gibi şeylerle durabiliyorsunuz. ben mesela bugün 10 tane ceviz yemişimdir kendimi durduramıyorum.
sabah menüm: peynirli omlet, beyaz peynir, 2 zeytin, az bir şey bal tereyağı ve tt ekmek
ara öğün baya bi ceviz
öğlen menüm: Köfte, çok az makarna ve yoğurt
ara öğün: nar, ayva ve portakal (annemle ortak yedik)
akşam: bir kase yoğurt
bol bol çay, bir fincan sütlü kahve, 2,5 lt su
Boy:1.72Kızlar biliyorsunuz şubat sonuna kadar 4 kilo hedefledik.
bunun için herkesin bilgilerini bilmem lazım, listeyi şimdilik ben yapayım, aşırı kalabalık değiliz
bilmek istediklerim
boy :
kilo :
başlangıç kilo
şubat sonu en çok kilo veren bir ögün kaçamakla ödüllendirilecektir.
en az veren sporunu artıracaktır.
haydi bakalımmm
evet canım az aslında ama meyveyi yakın yedim diye herhalde canım yemek istemedi. çikolata krizim vardı akşam o yüzden kastım kendimi.Can'ım sende akşam yoğurt yemişsin sadece az gelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?