Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kahvaltı 2 kaşık tulum peyniri domates salatalık 2 bardak şekersiz açık çay
öğlen taze fasulye. cuma günü kilomu yazamamıştım 66 oldu. saYfada daha aktif olmaya çalışacağım. bebeğim 8 aylık olmak üzere. 2. hedefim 65 ti. 3. hedef belirleyebiliyor muyduk? öyleyse 60 olsun

Offf cok iyi kilo vermissin baslangicta , nasil oldu canim anlatsana ? Ben su an emzirdigim icin diyet yapamiyorum.. gel deme yeme o yemekleri ama

Offf cok iyi kilo vermissin baslangicta , nasil oldu canim anlatsana ? Ben su an emzirdigim icin diyet yapamiyorum.. gel deme yeme o yemekleri ama
Bende emziriyorum hatta ek gıdadan çok emiyor
Diyette sayılmaz benim ki
Sadece çok çikolata yerdim onu bıraktım
Ekmek çok az yiyorum
Tatlı ya dayanamam mesela onu da azalttım
Ha birde arada bir spor yürüyüş yapıyorum
İnşallah sende verirsin

Arkadaşlar
Süt
Su
Kahvaltılık helva
İrmik helvası
Yeşil soğan
Dere otu
Bulgur ve türevleri
Bende süt yapıyor
Hergün bir kaçını tüketmeye çalışıyorum

Yarım künefe yedim bir de
Gitti sporlar

Menümü yazayım
1 yk lor 1 haşlanmış yumurta 9 zeytin salatalık 2 dilim peynir

Atıştırmadık 3 hurma 1 yarım kuru incir bir avuç çekirdek

Akşam 5 gibi yedik bir porsiyon köfte ve salata 3 dilim ekmek
2.5 lt su ve 5000 adım

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm
Sabah
1 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı reçel
Yarım közlenmiş patlıcan biber
Öğle
1,5 kase şehriye çorbası
1 çiğ köfte
Ara
1 Türk kahvesi yanında 2 kare bitter
Akşam
2 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir

2 litre su 2 fincan rezene
Spor 7000 adım
30 squat

Canım bebeklerimiz aynı nerdeyse senin sütün etkilenmedi mi benim çok azaldı 3 öğün yedeğim halde

Canım bebeklerimiz aynı nerdeyse senin sütün etkilenmedi mi benim çok azaldı 3 öğün yedeğim halde
Canım ben nerdeyse ilk günden beri iki öğün beslene biliyorum arada hurma badem incir yiyorum birde çaylar içince bitki çayı içiyorum direk herhalde o yüzden gark etmedi ama bende pek kilo veremiyorum haftada 200 gram ancak

Anladım Can'ım ben Ramazan'da sütten yana hiç sıkıntı çekmedim ama bu ara çok sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ekmeği ve tatlıyı kestim sütüm çok azaldı çok üzüldüm artık az da gitse daha dikkat edecem mecbur

İyi geceler kızlar net paketim bitti maalesef sık giremiyorum menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 5 topi peynir 1 inçe dilim Salam yeşillikle sandivich
Ara 1 Nektari
Öğle2 kaşık tavuk sote 1 kepçe domates çorba 3 kaşık bulgur pilavı 1 inçe dilim kavun
Akşam
1 kepçe mercimek çorba avuç içi kadar pide 2 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık makarna
Spor kızımla yürüdük yine 6000 adım birazda spor aletleri ile çalıştım

Canım sende bitki çaylarını dene istersen kahvaltıda helva yiyebilirsin oda tatlı vbir süt yapıcı az ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…