Offf cok iyi kilo vermissin baslangicta , nasil oldu canim anlatsana ? Ben su an emzirdigim icin diyet yapamiyorum..Ben Doğuma 87 ile girdim
17 kilodan fazlası gitti ama
Annem sağ olsun yine 70 lerdeyim
Çok güzel börekler
Baklavalar
Analı kızlılar
İçli köfteler yapmıştı gel de yeme
Şimdi çok pişmanım ama abartarak yedim çünkü
Suyumu içtim sporumu yaptım kızlarrrKızlar ödev veriyorum kendime
100 ip atlama
30 mekik
15 dk Leslie
2 litre su
Bunları yapmadan gruba herhangi birşey yazmıyorum
Kuzum akşam girince yazarımOfff cok iyi kilo vermissin baslangicta , nasil oldu canim anlatsana ? Ben su an emzirdigim icin diyet yapamiyorum..gel deme yeme o yemekleri ama
Bende emziriyorum hatta ek gıdadan çok emiyorOfff cok iyi kilo vermissin baslangicta , nasil oldu canim anlatsana ? Ben su an emzirdigim icin diyet yapamiyorum..gel deme yeme o yemekleri ama
Akşam iki merdane lahmacunSabah iki yumurtalı kahvaltımı yaptım ekmeksiz
Öğlen nohut yemeği yedim bir tabak ekmeksiz
Aralarda üzüm vişne kahve ve süt
valla oyle olmus :)Sayfada bir tek ben konuşmuş gibiyim
Sabah 9 da misafir geldi Yen'i gittiler biraz nefes alacağım inşallahSayfada bir tek ben konuşmuş gibiyim
Canım bebeklerimiz aynı nerdeyse senin sütün etkilenmedi mi benim çok azaldı 3 öğün yedeğim haldeMenümü yazayım
1 yk lor 1 haşlanmış yumurta 9 zeytin salatalık 2 dilim peynir
Atıştırmadık 3 hurma 1 yarım kuru incir bir avuç çekirdek
Akşam 5 gibi yedik bir porsiyon köfte ve salata 3 dilim ekmek
2.5 lt su ve 5000 adım
Canım ben nerdeyse ilk günden beri iki öğün beslene biliyorum arada hurma badem incir yiyorum birde çaylar içince bitki çayı içiyorum direk herhalde o yüzden gark etmedi ama bende pek kilo veremiyorum haftada 200 gram ancakCanım bebeklerimiz aynı nerdeyse senin sütün etkilenmedi mi benim çok azaldı 3 öğün yedeğim halde
Anladım Can'ım ben Ramazan'da sütten yana hiç sıkıntı çekmedim ama bu ara çok sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ekmeği ve tatlıyı kestim sütüm çok azaldı çok üzüldüm artık az da gitse daha dikkat edecem mecburCanım ben nerdeyse ilk günden beri iki öğün beslene biliyorum arada hurma badem incir yiyorum birde çaylar içince bitki çayı içiyorum direk herhalde o yüzden gark etmedi ama bende pek kilo veremiyorum haftada 200 gram ancak
Canım sende bitki çaylarını dene istersen kahvaltıda helva yiyebilirsin oda tatlı vbir süt yapıcı az amaAnladım Can'ım ben Ramazan'da sütten yana hiç sıkıntı çekmedim ama bu ara çok sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ekmeği ve tatlıyı kestim sütüm çok azaldı çok üzüldüm artık az da gitse daha dikkat edecem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?