Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ben bir mola alicam galiba. Annemdeyim ve ne yaparsam yapayim duzgun bir menuyle diyetime donemiyorum.sabah tartildim 72.4 olmusum . Burda sizleri de kandirmayayim diyetteymisim gibi toparlamayi basarir basarmaz doneyim araniza bilmiyorum ne kadar surer. Cok canimi sikiyor bu durum . Ben 68.5 i gormustum

pentagram42 vermiştim cnm görmedin sanırım
Canım sakın yanlış anlama ama senin kilo problemin Yok gibi bebeğin de daha küçük beden kitle endeksin 23 kilon boyuna göre gayet normal grup kurallarını ilk sayfada henüz yayınlamadım ama daha önceki sayfalarda belirtmiştim bölgesel bi kilo problemin mi var senin durumunda olan bi kaç kişiyi eklemedim eski üyeler hariç tabi onlar buradayken böyle bir kuralımız yoktu çünkü kimseyi geri çevirmek istemiyorum ama grubun kuralları da var ay bilemedim

Tamam canım benim zaten tatilde olup internete giremeyecek olanlar vardı onları ayırdım listede izinli olarak zaten okul dönemi evine döndüğünde eski düzenine kavuşacaksın

Cnm ew topluyorum işe başladım ve en önemlisi oğlum hasta acayip ateşi var enfeksiyon olmuş yavrum kilo pek veremiyorum ama düşünmüyorumda önce sağlık yavrum iyileşsin dönerin
Geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim acil şifa versin tabiki yeterki iyileşşin dönersin nasılsa

Günaydın KIzlarrrrrrrr
69 lara düşmüş bulunuyorum
69.7. Çıktım sabah
Aslında aburcubur yemesem çok. İyi verilir

Cnm ew topluyorum işe başladım ve en önemlisi oğlum hasta acayip ateşi var enfeksiyon olmuş yavrum kilo pek veremiyorum ama düşünmüyorumda önce sağlık yavrum iyileşsin dönerin
Canım çoook geçmiş olsun
Bir önce iyileşir inşallah yavrun

Sanirim ben beceremedim yazmayi durumuma

Kızlar ödev veriyorum kendime

100 ip atlama
30 mekik
15 dk Leslie
2 litre su

Bunları yapmadan gruba herhangi birşey yazmıyorum

Tamam kurallariniza uymuyorsa kabul etmeyin tüm vücut olarak kilolu diilim ama 10 kilo fazlam var normal kilom 58. Bütün kilom karın ve basen bölgemde. Normalde 38 bedenim şuan 42

Hay agzini opeyim canim. ( cok arabesk oldu ama) Zaten normal diyet yapacaksak diger gruplara katilalim buranin ozell bir amaci var. Grup ilk kuruldugunda bunlari yazdim diye taşlandım inanin.

Kahvalti
Kasar peynir,beyaz peynir,domates salatalik,zeytin,ceyrek simit, cay.. ekmek yok..

Ogle
1haslanmis misir
Kucuk bir cis yedim cok sicak napalim ..

Su an aciktim bakiyim birseyler atistiricam.. aksam tavuk haslama biraz pilav ve salata dusunuyorum...

Sonunda oldu teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…