- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Hah,tamam yapabilmisim su profile ay yazma olayini...
Canım sakın yanlış anlama ama senin kilo problemin Yok gibi bebeğin de daha küçük beden kitle endeksin 23 kilon boyuna göre gayet normal grup kurallarını ilk sayfada henüz yayınlamadım ama daha önceki sayfalarda belirtmiştim bölgesel bi kilo problemin mi var senin durumunda olan bi kaç kişiyi eklemedim eski üyeler hariç tabi onlar buradayken böyle bir kuralımız yoktu çünkü kimseyi geri çevirmek istemiyorum ama grubun kuralları da var ay bilemedimpentagram42 vermiştim cnm görmedin sanırım
Tamam canım benim zaten tatilde olup internete giremeyecek olanlar vardı onları ayırdım listede izinli olarak zaten okul dönemi evine döndüğünde eski düzenine kavuşacaksınKizlar ben bir mola alicam galiba. Annemdeyim ve ne yaparsam yapayim duzgun bir menuyle diyetime donemiyorum.sabah tartildim 72.4 olmusum . Burda sizleri de kandirmayayim diyetteymisim gibi toparlamayi basarir basarmaz doneyim araniza bilmiyorum ne kadar surer. Cok canimi sikiyor bu durum . Ben 68.5 i gormustum
Ama sen sisko degilsin ki bizim gibiii..bence kilo vermesen bile.olur :)pentagram42 vermiştim cnm görmedin sanırım
Tamam canım benim zaten tatilde olup internete giremeyecek olanlar vardı onları ayırdım listede izinli olarak zaten okul dönemi evine döndüğünde eski düzenine kavuşacaksın
Cnm ew topluyorum işe başladım ve en önemlisi oğlum hasta acayip ateşi var enfeksiyon olmuş yavrum kilo pek veremiyorum ama düşünmüyorumda önce sağlık yavrum iyileşsin dönerinRebel92 nerelerdesin canım ev topluyorsun muhtemelen arada gel özletme kendini
Geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim acil şifa versin tabiki yeterki iyileşşin dönersin nasılsaCnm ew topluyorum işe başladım ve en önemlisi oğlum hasta acayip ateşi var enfeksiyon olmuş yavrum kilo pek veremiyorum ama düşünmüyorumda önce sağlık yavrum iyileşsin dönerin
Canım çoook geçmiş olsunCnm ew topluyorum işe başladım ve en önemlisi oğlum hasta acayip ateşi var enfeksiyon olmuş yavrum kilo pek veremiyorum ama düşünmüyorumda önce sağlık yavrum iyileşsin dönerin
Bu arada kızlar rica etsem bebişinizin kaç aylık olduğunu profilinize yazabilirmisiniz menü yorumu yapıcam yapamıyorum katı diyetleri önermiyoruz biliyorsunuz özellikle bebeği 6 aylıktan küçük olanlar yumurtasız peynirsiz et salata yada baklagil olmadan günü bitirmemelidir kahvaltıyı yada başka bir öğünü Mısır gevreği /diyet büskivi ile geçiştirme taraftarı değilim bu şekilde kilo verilir elbet ama bebişlerimiz şu an için daha ön planda olmalı bu tamamen benim fikrim onuda belirteyim sağlıklı beslenmek ayrı çok katı bir diyet programı uygulamak apayrı hepimizin yöntemleri farklı farkındayım beslenme alışkanlıklarımız da öyle önceliğimizin bebişler olduğunu ve bizim grubun bu sebeple diğer diyet gruplardan farklı olduğunu hatırlatmak isterim
Tamam kurallariniza uymuyorsa kabul etmeyinCanım sakın yanlış anlama ama senin kilo problemin Yok gibi bebeğin de daha küçük beden kitle endeksin 23 kilon boyuna göre gayet normal grup kurallarını ilk sayfada henüz yayınlamadım ama daha önceki sayfalarda belirtmiştim bölgesel bi kilo problemin mi var senin durumunda olan bi kaç kişiyi eklemedim eski üyeler hariç tabi onlar buradayken böyle bir kuralımız yoktu çünkü kimseyi geri çevirmek istemiyorum ama grubun kuralları da var ay bilemedim
Hay agzini opeyim canim. ( cok arabesk oldu ama) Zaten normal diyet yapacaksak diger gruplara katilalim buranin ozell bir amaci var. Grup ilk kuruldugunda bunlari yazdim diye taşlandım inanin.Bu arada kızlar rica etsem bebişinizin kaç aylık olduğunu profilinize yazabilirmisiniz menü yorumu yapıcam yapamıyorum katı diyetleri önermiyoruz biliyorsunuz özellikle bebeği 6 aylıktan küçük olanlar yumurtasız peynirsiz et salata yada baklagil olmadan günü bitirmemelidir kahvaltıyı yada başka bir öğünü Mısır gevreği /diyet büskivi ile geçiştirme taraftarı değilim bu şekilde kilo verilir elbet ama bebişlerimiz şu an için daha ön planda olmalı bu tamamen benim fikrim onuda belirteyim sağlıklı beslenmek ayrı çok katı bir diyet programı uygulamak apayrı hepimizin yöntemleri farklı farkındayım beslenme alışkanlıklarımız da öyle önceliğimizin bebişler olduğunu ve bizim grubun bu sebeple diğer diyet gruplardan farklı olduğunu hatırlatmak isterim
Sonunda oldu teşekkür ederimProfil e girince avatar ın altında özel başlık diye bi alan var oraya yazıyorsun cnm bende şimdi yaptım
Önemli olan çocuklarımızın sağlığı abartmadan yediğimiz sürece sorun yok bence benim bebeğim de çok küçük daha o yüzden bende çok sıkı yapamıyorum ama 100 gr bile kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?