Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydınnn

dün beslenme anlamında çok saçma bi gün yaşadım ama yine de paylaşayım

sabah bi dilim tb ekmek ve 3 çubuk burgu peynir
öğleye kadar 1 litre su ve bi kaç bardak çay
öğle bi tane etliekmek ve bol salata ( dışarda görevdeydik şef ısmarladı zaten dğer yemekler çok yağlıydı bu daha masum geldi )
ikindi de biyerde hamurişi ikram ettiler ondan minik bi parça yedim

akşam yemeği yok eve 7de geldim ve tüm gün sıcakta yürüdüğümüz için çok yorgundum canm bişi istemedi oğluma sütlaç yedirirken tadına baktım bi iki kaşık

toplamda 3 litre su (çaylar hariç) bi bardak ayran da vardı :)

bakalım bugün nasıl olur canım akşama börülce salatası çekiyo inşallah görev çabuk bter de yapmaya vaktm olur

Canım senin süt iznin yok muydu niye göreve yazıyorlar hangi kurumdasın bilmiyorum ama ben emniyetteyim beni yazmıyorlar çok önemli bi konu olmadıkça bu arada idolümsün oğlunun doğumgününde çıtır bi anne olacaksın ne güzel bende kasımda kızımın Doğum gününde en aZından 77 filan olsam süper olur
Ben şu an hedef koyamıyoruam 1 aylık çünkü tatil planımız var çok salmasamda tatilde illaki kaçar diye düşünüyorum ipin ucu

Aman dikkat süt konusu olunca akan sular durur zaten kendin bilirsin ne yemeyince sütün azalacağımı uzmanlar bu durumun tamamen psikolojik olduğunu söylese de bende pilav filan yemeyince sütün azaldığını hiisediyorum pilav makarna yemesem daha hızlı kilo veririm biliyorum ama yavaş gitsin kızım mutlu olsun sütü bol olsun

Tamam kurallariniza uymuyorsa kabul etmeyin tüm vücut olarak kilolu diilim ama 10 kilo fazlam var normal kilom 58. Bütün kilom karın ve basen bölgemde. Normalde 38 bedenim şuan 42
Ya gerçektenmi 2 beden farkediyo yani o zaman bu beden kitle endeksi çokta güvenilir bi şey değil 10 kilo diyosun o zaman hoşgeldin aramıza canım cuma eklerim listeye
Bende seni 36 bedenden 34 bedene düşmeye çalışıyo herhalde diye düşünmüştüm hakkını helal et valla

Evet Can'ım bende de süt konusunda akan sular durdu yanı resmen yemeye başladım oğluşum mahrum kalmasında geçte olsa gider kilolar.

Bişey soracam arkadaşlar sizin kaçıncı aydan sonra göğüsleriniz daha sönük oldu anlayamıyorum ben yediklerime göre süt olması lazımdı moralim de çok yüksekti anlamadım tatlı ve ekmek mi süt yapıyor bana sadece

Aynı süreçten hepimiz geçti bence bende kızım 2,5 aylıkken diyete başladım ilk başlarda herşey güzeldi 4 aylıkken deşiğin gibi göğüslerim söndü ben pilav ve makarnaya bağladım belki değildi ama ilk başlardaki gibi olmadı hiç göğüslerim şuda var uzmanlar süt kıstasının göğüsler olmadığını söylüyor eğer bebek memedeyken sürekli ağlamıyor meme ucunu sümdürmüyosa bide bez ıslatma durumuna bakarak sütün azalıp azalmadığını tespit edebilirsin yada pompa varsa sağmak ta işe yarıyor

aynen yaa tatiller çok tehlikeli ama olsun nefsini köreltecek kadar ye bence senede bir kere yapılıyor bu tatil :)
canım benim süt iznim var ama ilçe göreviydi normalde 3,5ta dönecektik ama gittiğimiz yerde işler baya uzadı geç kaldık maalesef normalde şu an il dışı görev vermiyorlar henüz ya bu arada est. idol olmak kim ben kim sen de çok kararlı gidiyorsun maşallah, doğum gününe istediğin kiloya inersin Allah'ın izniyle

Canım benim göğüslerde bir ara söndü
Sebebi geç uyumam gün içerisinde hiç uyumamam
Daha az sıvı tüketmemdi
Ha birde üçüncü Aydan sonra sağmayı bıraktım
O da azalttı.süt olayı arz talep meselesi çünkü

Hemen tahin helvası aldırdım zaten ama bitki çaylarından çok midem bulanıyor yaa
Benim bulgur da mesela baya süt yapıyor dinlenmiş olmakta etki ediyor gece duş almakta faydalı sen kendinde gözlemle en iyi hangisi etki ediyor diye

Uyku bendede etkiliyor ve duş almak bazen ister istemez strese giriyoruz oda etkiliyor galiba

36 beden mı nerede o günler. Doğumdan sonra 44 bedendim şimdi kıyafet denediğimde 42 oluyor. Beden kitle indeksi sanırım her taraftan kilo aldığımızı farzediyor. Benim kollarım bacaklarım zayıf hamileyken oralardan hiç kilo almadım.sadece basen ve kocaman göbeğin vardı

Kızlar 4. Aydan itibaren göğüslerin sönmesi normal. Benim de başıma gelmişti sütüm azaldı diye korktum bi de benim huysuz oğlum ağlayıp duruyordu ben de aç kaldığı için sanıyordum mamaya dayandım. Meğerse ilk 3 ay göğüsler fazla süt üretip depoluyormus 4. Aydan itibaren bebeğin ihtiyacı kadar üretilmeye başlıyormuş depolanmiyormus sütun yetmediğini düşünmeyin yani

İnsallah canim....benimki yakinda 5 aylik olacak ve son 3 aydir sadece beni emiyor , mama sevmiyor, anne sütüne cok alisti..o yüzden bol su icmeye calisiyorum, malum yaz ayindayiz ben de su kaybediyorum..bol su icmek sütü arttirir diye biliyorum..cikolata yemiyorum ben de dondurmaya hayir demem ama tek zaafim da o olsun..

Çok sağolun valla içim rahatladı biraz. Oğluşum ağlamıyor ne memede ne normalde yanı her Bebek kadar açlık gibi çığlık çığlığa ağlamıyor ama bezleri daha kuru. Bu ara uykusuz da kaldım biraz ondan da olabilir erken yatayım artık

Yatmadan önce bir bardakta süt iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…