- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Bir ara geç saatlerde tıka basa yedim sağlıklı sağlıksız herşeyi amaSütü arttiran ama kalorisi olmayan seyler var mi kizlar ?
. Oo sadece sen mi ne kokmuştur heeYeşil soğan
Bir ara sabah öğle akşam tükettim
Tiksinmiştim artık
Sütü arttiran ama kalorisi olmayan seyler var mi kizlar ?
bana onu uygulayınca bebeklerimizde zayıflar gibi geliyor nedenseKışlar sabahları maydanoz detoksu yaparsa sütüme zararı olur mu sizce bir bardak maydanoz ve limon blenderdan geçirip içiyorsun 15 gün boyunca kahvaltıdan önce ne diyorsunuz
Hiç sorma yeşil soğan diyeti olmuştu resmen. Oo sadece sen mi ne kokmuştur hee
Maydanoz nane ve adaçayı sütü azaltıyor kızlar haberiniz olsun.benim sütüm azdı mama takviyesi yapıyordum. Süt arttırıcı herşeyi yedim içtim ama artmamıştı.naneli çorba çok içiyordum ondan olabilir diye düşünüyorum o zaman bilmiyordum çünkü. Sonra kendiliğinden arttı.oglum çok sık emiyor sanırım eme eme arttırdıKışlar sabahları maydanoz detoksu yaparsa sütüme zararı olur mu sizce bir bardak maydanoz ve limon blenderdan geçirip içiyorsun 15 gün boyunca kahvaltıdan önce ne diyorsunuz
Emzirirken detoks yapmak zararlı diye okumuştum Can'ım vücudun attığı toksinler bebeğe de geçiyormuşKışlar sabahları maydanoz detoksu yaparsa sütüme zararı olur mu sizce bir bardak maydanoz ve limon blenderdan geçirip içiyorsun 15 gün boyunca kahvaltıdan önce ne diyorsunuz
o zaman kalsın artık sonra ben normal maydanoz yemeğe devam sabahları içtiğim limonlu suda etkiler mi acabaEmzirirken detoks yapmak zararlı diye okumuştum Can'ım vücudun attığı toksinler bebeğe de geçiyormuş
maydanoz ve limon sut keserKışlar sabahları maydanoz detoksu yaparsa sütüme zararı olur mu sizce bir bardak maydanoz ve limon blenderdan geçirip içiyorsun 15 gün boyunca kahvaltıdan önce ne diyorsunuz
Anladım Can'ım ben Ramazan'da sütten yana hiç sıkıntı çekmedim ama bu ara çok sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ekmeği ve tatlıyı kestim sütüm çok azaldı çok üzüldüm artık az da gitse daha dikkat edecem mecbur
Olabilir canım herkesin bünyesi farklı sonuctaİlk günden beri kahvaltıda yeşillik yerim maydonoz da içindeTanGO hiç öyle düşünmemiştim bende pek fark etmedi galiba
ben bir haftadır bol limon ve maydanoz tükettim yaa diğerlerini kısıp uykuyu da az uyuyunca herşey üstüste geldi offff dikkat edince düzelirmi ki acabamaydanoz ve limon sut keser
maalesef Can'ım artık çok dikkat edelim düzelir inş kilo da azar azar gider ne yapalımHah benim gibi biri daha.. kizlar dikkat ediyodum 1haftadir falan iyice.. yuruyusumu falan da yapiyodum. 2gundur baktim gogusler fosalmis. Sünuk sarkik bombos
Bugun yedim o yuzden. Komsu bazlama yapmis gondermis ondan yedim,dondurma yedim. Hala sutum gelmediuzuldum of ya.
Cok kisamiyorum. Zayiflycaksam zayiflarim ama sut cok azaliyo bende yaa.. bi ben varim saniyodum sen de oyleymissn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?