Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kışlar sabahları maydanoz detoksu yaparsa sütüme zararı olur mu sizce bir bardak maydanoz ve limon blenderdan geçirip içiyorsun 15 gün boyunca kahvaltıdan önce ne diyorsunuz

Kışlar sabahları maydanoz detoksu yaparsa sütüme zararı olur mu sizce bir bardak maydanoz ve limon blenderdan geçirip içiyorsun 15 gün boyunca kahvaltıdan önce ne diyorsunuz
Maydanoz nane ve adaçayı sütü azaltıyor kızlar haberiniz olsun.benim sütüm azdı mama takviyesi yapıyordum. Süt arttırıcı herşeyi yedim içtim ama artmamıştı.naneli çorba çok içiyordum ondan olabilir diye düşünüyorum o zaman bilmiyordum çünkü. Sonra kendiliğinden arttı.oglum çok sık emiyor sanırım eme eme arttırdı

İlk günden beri kahvaltıda yeşillik yerim maydonoz da içinde TanGO hiç öyle düşünmemiştim bende pek fark etmedi galiba

Emzirirken detoks yapmak zararlı diye okumuştum Can'ım vücudun attığı toksinler bebeğe de geçiyormuş

Hah benim gibi biri daha.. kizlar dikkat ediyodum 1haftadir falan iyice.. yuruyusumu falan da yapiyodum. 2gundur baktim gogusler fosalmis. Sünuk sarkik bombos
Bugun yedim o yuzden. Komsu bazlama yapmis gondermis ondan yedim,dondurma yedim. Hala sutum gelmedi uzuldum of ya.
Cok kisamiyorum. Zayiflycaksam zayiflarim ama sut cok azaliyo bende yaa.. bi ben varim saniyodum sen de oyleymissn ..

kahvaltıda az yiyordum ama sütüm kesilecekse yemem uzak dursun bir süre

Slm kızlar yarın misafirim gelecek bugün temizlik yaptık Allahtan bizimkilerde geldi de toplandı heryer
Menüm
Sabah bir kepekli tost bir diyet bisküvi
Bir kaç tana kızartmadan aldım
Domates salatalık
Ara kahve
Bir kase yugurt
Yarım çiğ köfte durum
Salata
Arada bir dondurma yedim
Patates koftesi yiycem birkaç tanede başka birşey yemem inşallah
Su içiyorum ama pek fazla olmadı galiba

maydanoz ve limon sut keser
ben bir haftadır bol limon ve maydanoz tükettim yaa diğerlerini kısıp uykuyu da az uyuyunca herşey üstüste geldi offff dikkat edince düzelirmi ki acaba

maalesef Can'ım artık çok dikkat edelim düzelir inş kilo da azar azar gider ne yapalım

İyi akşamlar menümü veriyorum
Sabah uyanınca
1 bardak cevizli su
Kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara
5 er fındık kuru üzüm
3 de peynirli kraker
Öğle
2 yağda yumurta
1 dilim tb ekmeği
Ara
1 kase dondurma
Akşam
Et köfte
Yanında birazda kızartma
1 dilim tb ekmeği

Kızartma ağır geldi ama az yedim :)
Bu arada bende maydonoz süt artırır diye biliyorum hatta benim dr bol rezene cayı su ve maydanoz tüket demişti

İnternette araştırdım arkadaşlar merak edenler için paylaşmak istedim. Alıntıdır

Psikolojik sorun yaşayan annelerin sütleri ya azalmakta ya da tamamen kesilmektedir. Öncelikle psikolojik sorunlarınız varsa bebeğinizin sağlıklı gelişimi ve büyümesi için psikolojinizi bozan sorunlardan kendinizi uzak tutmalısınız. Çünkü annelerin kafaya taktıkları sorunlar direk olarak sütlerini etkiliyor. Bunun yanı sıra bebeğinizi emzirme döneminizde nane ve maydanoz gibi anne sütünü azaltan yiyeceklerden de uzak durmalısınız. Çünkü nane ve maydanoz tüketimi hatta nanenin kokusu bile annelerin sütünü azaltmaya yetebiliyor. Sütünüzün kalitesini de etkileyen nane kokusunu bebekte alıyor ve anneyi emmek istemiyor.

Annelerin beslenmelerinde nişasta unu ya da nişastalı gıdaları tüketmeleri de anne sütünün azalmasına sebep olan diğer etkenlerdir. Ayrıca arpa ve arpa unundan yapılmış mısır ve şeker karışımı da annelerin sütünü olumsuz etkilemektedir. Şalgam, aşırı tuz tüketimi, sirke, limon suyu, salamura ve turşu da anne sütünü azaltan gıdalardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…