Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar
Sabah
Bşr paket limonlu eti form yedim kalorili ama
Biraz melemen bşr dilim pide
Ara bira kayısı ve 5 kiraz
Oğle kabak dolması salata
Ara turk kahvesi
Akşam
6 köfte 2 dilim ekmek akşamı yemesem iyiydi karnım da yoktu ama dışardaydım yedim

Aksam cok bisey yememissin ki..
Ya ayrica o kadar kati diyet yapmamamiz lazim. Ben de tekrar bunu dedim bugun kendime. Cunku baktim cok kisitliyorum kendimi.. biskuvi yiyceksen eti form limonlu en guzel tercih zaten. Ben bugun ikram kakaolu yedim mesela. Eti form daha guzel

Ogl Dolmalari gec yemistim aksam yemem diye disarda yemege gidince önü da yedim hayir demeyi öğrenmeliyim :)
Aslında ben bir liste yaptım yemin ettim bayrama kadar çıkmıycam dışına kendimi bildiğim için eti formu serbest bıraktım kendime normalde tıkır tıkır olandan yerdim bu defa limonlu denk geldi ..

Bu arada sabah baya bi yurudum adim saymadim ama.. biraz yuzdum.. pilim bitik bi sekilde eve geldim. Her sabah yapabilsem sunu aah ah guzel.olur da... sonra kendime de bebege de halim kalmadi.iste..
İyi yürümüşsün ya ben bugun dışardaydım ama az yurudum yavaş yavaş alıştırsam kendimi iyi olacak

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği ile 2 inçe dilim kaşarlı tost 4 zeytin
Ara ikisi bir arada neskafe
Öğle patlıcan yemeği 4 kaşık bulgur pilavı cacık
Ara 4 küçük dilim kavun
Akşam dışardaydık fast food yemedim ama güzel bi yemek yedim biraz ekmeği kaçırdım sanki çünkü bayağıdır kahvaltı dışında ekmek tüketmiyordum salata yedim birde
Ara 1 top dondurma
2.ara sade kahve 2 diyet büskivi
Akşam yemeğini erken yiyince acıkıyo insan 18:00 sen önce yemiycem birdaha
Spor yok ama dışardaydık 5000 adım

Bu arada kızlar rica etsem bebişinizin kaç aylık olduğunu profilinize yazabilirmisiniz menü yorumu yapıcam yapamıyorum katı diyetleri önermiyoruz biliyorsunuz özellikle bebeği 6 aylıktan küçük olanlar yumurtasız peynirsiz et salata yada baklagil olmadan günü bitirmemelidir kahvaltıyı yada başka bir öğünü Mısır gevreği /diyet büskivi ile geçiştirme taraftarı değilim bu şekilde kilo verilir elbet ama bebişlerimiz şu an için daha ön planda olmalı bu tamamen benim fikrim onuda belirteyim sağlıklı beslenmek ayrı çok katı bir diyet programı uygulamak apayrı hepimizin yöntemleri farklı farkındayım beslenme alışkanlıklarımız da öyle önceliğimizin bebişler olduğunu ve bizim grubun bu sebeple diğer diyet gruplardan farklı olduğunu hatırlatmak isterim

pentagram42 beni de listeye ekleyecek misin? Bildirimleri nasıl yapıyorsunuz kurallarınız neler??
Bilgilerini vermişmiydin canım ben pek atlamam ama eklemediysem vücut kitle endeksin mi düşüktü ondan mı eklemedim ama tekrar verebilirmisin bilgilerini bide profiline yazarsan bilgileri arkadaşlarda ona göre menü yorumu yaparlar

Kızlar grup çok sessiz
Havalar sıcak çocuklarda huysuzlaşıyor ben artık dışarı atıyorum kendimi çocuklarla parkta bahçede oturuyoruz biraz yürüyüş biraz spor aletleri ile çalışıyorum evde oturmaktan iyidir bayağıdır evde spor yapmıyorum sıcakta yapamam gibi geliyor fotoları da yarın spor yaparsam Arıcak inşallah her çarşamba güncel fotoları atsak sporun etkisini de görebiliriz aslında

Sabah kahvaltım
2 yk lor 9 zeytin 1 yumurta iki dilim peynir domates salatalık ve maydanoz
Ara 2 kuru kayısı ve 3 hurma

Akşam
5 bulgur salata ve 3 parça fırında tavuk
Akşam çayın yanına bir tane tuzlu kurabiye yedim birde yürüyüş yaptık kızımla 6000 adım 2,5 lt su

Menümü vereyim hemen
Sabah
2 dilim tb ekmekle 2 inçe dilim kaşarlı tost
Ara
1 bardak tarçınlı soğuk süt
Öğle
Domates salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
1 parça kavun karpuz
1 çatal yumurta
Ara
1 dilim tb ekmekle 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Akşam
1 dilim ekmek 5 adet çiğ köfte
Domates salatalık
Ara
1 armut
2.5 litre su içtim
Spor yok ama ben gün yer ve koltuk sildim spora halim kalmadı

Herkese iyi geceler kızlar. Ben biraz diyet işini abarttım galiba sütüm çok azaldı Oğluşum doymuyor bu ara emziğe de verdi kendini beni zorla emiyor o yüzden arttırdım yememi öğlenden sonra bebişim 98 günlük yanı 3 aylık daha menümü yazayım

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Peynir 10 tane zeytin domates salatalık

Ara: 6 tane kayısı
Öğlen: bir tabak semizotu yemeği bir kase cacık

Ara: küçücük bir dilim cıss

Akşam: bir adet haşlanmış tavuk budu 1 yk pilav bol salata

Ara: 1 dilim helva ve 1 dilim ekmek( süt olsun diye)
Saat 10 gibi de sütlü kahve küçük bir fincan

Su iki litre 1 saate yakın yürüyüş

pentagram42 ben profile Bi türlü yazamadım bilgileri gözükmüyor Nasıl yapmam lazım

Profil e girince avatar ın altında özel başlık diye bi alan var oraya yazıyorsun cnm bende şimdi yaptım
Önemli olan çocuklarımızın sağlığı abartmadan yediğimiz sürece sorun yok bence benim bebeğim de çok küçük daha o yüzden bende çok sıkı yapamıyorum ama 100 gr bile kar

Katılıyorum bebegim 5 aylık. Bende karatay diyeti yapıyorum. Et süt iki yumurta ceviz fındık domates kayısı tavuk herşey yiyorum güzel gidiyorum

günaydın kızlar dünkü menüm;

sabah 4 dal burgu peynir,
3 küçük domates,
yarım bağ maydanoz,
bir haşlanmış yumurta ,
1 dilim tb ekmek 1 dilim kepekli etimek

öğle dışardaydım
tavuk dünyasının tabaklarından aldım ama makarnasının sadece tadına baktım ekmek de yemedim tavuk ve salata yemiş oldum

akşam 6 buçukta 2 yk makarna üzeri yoğurtlu ve yarım esmer undan yapılmış lahmacun yanında soğan falan da yedim

sonra evdekilere meyveli cıss yaptım ama ben sadece muhallebisi pişmiş mi dye tadına baktım bi de muz doğrarken ağzıma attım bi iki dilim

bugün yne dşardayız görev var bakalım öğlen inşallah sağlıksız bişiler yemem :)

Gunaydinnn
Bir bardak limonlu su bir bardak normal su icildi ardından kahvaltı edildi
Menum
1 yumurta
3 zeytin
İnce bir dilim kaşar peyniri
Domates ve salatalık bir dilim ekmek
Birazdan oğlumda alıp doğru yürüyüşe insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…