- 21 Kasım 2013
- 334
- 147
- 123
Anlıyorum zor olur evet kalabalıktadaha önce Leslie yapmıştım da Can'ım annemlerde ablamlar da var çok kalabalık maalesef
Aksam cok bisey yememissin ki..İyi akşamlar
Sabah
Bşr paket limonlu eti form yedim kalorili ama
Biraz melemen bşr dilim pide
Ara bira kayısı ve 5 kiraz
Oğle kabak dolması salata
Ara turk kahvesi
Akşam
6 köfte 2 dilim ekmek akşamı yemesem iyiydi karnım da yoktu ama dışardaydım yedim
Dolmalari gec yemistim aksam yemem diye disarda yemege gidince önü da yedim hayir demeyi öğrenmeliyim :)Aksam cok bisey yememissin ki..
Ya ayrica o kadar kati diyet yapmamamiz lazim. Ben de tekrar bunu dedim bugun kendime. Cunku baktim cok kisitliyorum kendimi.. biskuvi yiyceksen eti form limonlu en guzel tercih zaten. Ben bugun ikram kakaolu yedim mesela. Eti form daha guzel
İyi yürümüşsün ya ben bugun dışardaydım ama az yurudum yavaş yavaş alıştırsam kendimi iyi olacakBu arada sabah baya bi yurudum adim saymadim ama.. biraz yuzdum.. pilim bitik bi sekilde eve geldim. Her sabah yapabilsem sunu aah ah guzel.olur da... sonra kendime de bebege de halim kalmadi.iste..
Bilgilerini vermişmiydin canım ben pek atlamam ama eklemediysem vücut kitle endeksin mi düşüktü ondan mı eklemedim ama tekrar verebilirmisin bilgilerini bide profiline yazarsan bilgileri arkadaşlarda ona göre menü yorumu yaparlarpentagram42 beni de listeye ekleyecek misin? Bildirimleri nasıl yapıyorsunuz kurallarınız neler??
Havalar sıcak çocuklarda huysuzlaşıyor ben artık dışarı atıyorum kendimi çocuklarla parkta bahçede oturuyoruz biraz yürüyüş biraz spor aletleri ile çalışıyorum evde oturmaktan iyidir bayağıdır evde spor yapmıyorum sıcakta yapamam gibi geliyor fotoları da yarın spor yaparsam Arıcak inşallah her çarşamba güncel fotoları atsak sporun etkisini de görebiliriz aslındaKızlar grup çok sessiz
Çok geçmiş olsun canım önemli olan senin ve bebişin sağlığıgögüslerimden rahatsızım canım artık devam edemiyorum
Herkese iyi geceler kızlar. Ben biraz diyet işini abarttım galiba sütüm çok azaldı Oğluşum doymuyor bu ara emziğe de verdi kendini beni zorla emiyor o yüzden arttırdım yememi öğlenden sonra bebişim 98 günlük yanı 3 aylık daha menümü yazayım
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Peynir 10 tane zeytin domates salatalık
Ara: 6 tane kayısı
Öğlen: bir tabak semizotu yemeği bir kase cacık
Ara: küçücük bir dilim cıss
Akşam: bir adet haşlanmış tavuk budu 1 yk pilav bol salata
Ara: 1 dilim helva ve 1 dilim ekmek( süt olsun diye)
Saat 10 gibi de sütlü kahve küçük bir fincan
Su iki litre 1 saate yakın yürüyüş
pentagram42 ben profile Bi türlü yazamadım bilgileri gözükmüyor Nasıl yapmam lazım
Bu arada kızlar rica etsem bebişinizin kaç aylık olduğunu profilinize yazabilirmisiniz menü yorumu yapıcam yapamıyorum katı diyetleri önermiyoruz biliyorsunuz özellikle bebeği 6 aylıktan küçük olanlar yumurtasız peynirsiz et salata yada baklagil olmadan günü bitirmemelidir kahvaltıyı yada başka bir öğünü Mısır gevreği /diyet büskivi ile geçiştirme taraftarı değilim bu şekilde kilo verilir elbet ama bebişlerimiz şu an için daha ön planda olmalı bu tamamen benim fikrim onuda belirteyim sağlıklı beslenmek ayrı çok katı bir diyet programı uygulamak apayrı hepimizin yöntemleri farklı farkındayım beslenme alışkanlıklarımız da öyle önceliğimizin bebişler olduğunu ve bizim grubun bu sebeple diğer diyet gruplardan farklı olduğunu hatırlatmak isterim
Beni de gruba alır mısınız?
Yaş 37
Boy 1.70
Kilo 68
1. Hedef 63
2. Hedef 59
Bebeğim 7 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?