Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akintimda baya fazla. Agri hali de devam ediyor ama bu duzensiz durum esas psikolojimi etkiledi. Surekli huzursuz ve stresliyim. Biraz daha beklicem doktora gidicem

Akintimda baya fazla. Agri hali de devam ediyor ama bu duzensiz durum esas psikolojimi etkiledi. Surekli huzursuz ve stresliyim. Biraz daha beklicem doktora gidicem
Benim de akintim fazla. Ay noluyo anlamis degilim. Dun cok fenaydim ama bugun agrm daha hafiflemis neyse ki.. sen de 1yasindan sonra adet olduysan o zaman 2yada 3kez olmussundur. Ben de oyleyim. Aa yoksa herkese mi boyle oluyo ki..
Benim bi arkadasim daha 40i cikar cikmaz bikac gun sonra adet oldu.bebegi 5aylik ve her ay duzenli.oluyomus mesela... bunye meselesi :/

Sabah
Peynirli omlet 2yumurtayla
Cok az ekmek
Zencefil cayi

Ara
Dondurma :/

Ogle
1kayisi,biraz kuruyemis
Biraz kaşar peyniri tirtikladim
1 kase de az bisey ayva recelli.yogurt yedim

Bebis uyumustu ben de bayilmisim. Kalkinca gene gozum dondu ve 1lokum attim agzima

Aksama yemek yapamadim yine,sanirim patates falan kizarticam.. kalorili bi yemek yiycem :/

kızlar ben doğumdan sonra korse yaktım uzun süre korse kullandım şimdi konseyi çıkardım ama bayağı bir göbek var bu göbek erimi yada dönemi doğum yapalı 50 gün oldu

kızlar ben doğumdan sonra korse yaktım uzun süre korse kullandım şimdi konseyi çıkardım ama bayağı bir göbek var bu göbek erimi yada dönemi doğum yapalı 50 gün oldu
Of arkadasim 50 gun nedir. Benim gobek kendini 4. 5.ayda toparlamaya basladi. Sonra diyettir spirdur. Su an 7.5 ayligiz yeni.yeni.gobegim duzeldi...
Sabret azicik. Bu yili cik gozden,seneye bomba gibi donersin sahalara :)

Ha bu arada, ben korse takmadim hic. Gobegimi de sarmadim. Belki ondan gec toparlanmisimdir ama.. kaslarla alakali ,korseyi 3gun takmasan.toparlanmis gibi duran yer gene asagiya inicek. Kas calstrmak gerek. Ama.hele bi dur. Hele sezeryansan double dur :)

canım verdiğin bilgiler için saol ben diyabete adayım o yüzden göbekten çok korkuyorum göbek çevresi ne kadar yüksekse o kadar tehlikeli benim için ama daha erken herhalde

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
2 dilim tb ekmeği
Tereyağı
Kefir

Öğlen
Helva
1 bardak süt

Akşam
1 tabak türlü
1 dilim tb ekmeği

Karnım acıktı oğlumu uyuttuktan sonra birşeyler atıştırıcam sanırım

Benim de kırkım çıkana kadar geldi bişeyler bir hafta temiz kaldım hastalandım her ay da hastalanıyorum ama anormal olan benim galiba aşırı oluyorum ben ya hep çıkıyo falan sinir oluyorum bu donemlerde

günaydın kızlaar :)

dünkü menümün devamını vereyim

öğle taze fasülye yemeği, bulgur pilavı ve cacık

akşam sadece pirinçli soğuk çorba içtim

yemekten sonra hayatımda ilk defa kurabiye yaptım öğrenmek maksatlı akşam ondan yemedim sadece nası olmuş dye minicik bi ısırdım dün böyle kapandı

bugün de kahvaltıda, iki küçük domates, iki salatalık, yeşil biber, çubuk peynir 3 dal, iki kurabiye bi lokma simit yedim yanında da süt içtim hayret

şimdi sütün gazını tolere etmek için rezene içiyorum

ObseSif-annee seni uzmeyeceksem merak ettim. Hastalik oncesi ve sonrasinda hayat gorusun degisti mi
Cevaplamak zorunda degilsin canim.

Benim de kırkım çıkana kadar geldi bişeyler bir hafta temiz kaldım hastalandım her ay da hastalanıyorum ama anormal olan benim galiba aşırı oluyorum ben ya hep çıkıyo falan sinir oluyorum bu donemlerde
Benim de oyleydi de,dogum sonrasi o kadar fazla olmadim ya..
Ben normalde sey yapardim, 2tane ped,2 tane don
One ve arkaya dogru upuzun ped olurdu 2tane takinca.. ozellikle okurken uzun sinavlarda vs napiyim rahat edemiyodum. Ama hareketsiz kalinca.insan bi ayaga kalknca foorrşş 2ped de nafile.oluyodu bazen. Yada pedler bos kaliyodu yandan taşiyodu :/

ObseSif-annee seni uzmeyeceksem merak ettim. Hastalik oncesi ve sonrasinda hayat gorusun degisti mi
Cevaplamak zorunda degilsin canim.

canm açıkcası çok da değişmedi..ha ama şu var tabi sağlığın kıymetini anladım, şükretcek ne çok şey varmış onu anladım bi de bişey yapcaksam tam yapayım kafasıyla bazen kendimi gereksiz yoruyomuşum onu anladım haa anladım da ne kadar düzelttim tartışılır yaşımda küçüktü tabi braz olgunlaşmamı sağladı ama ailem çok üzüldü onlarda bi travma oldu dyebilirim özellkle annemde

Aynıymışız ya iki ped de bile ped boş kalır o çıkacak bi yer bulur kuzenim ped ikiye kesip kullanırım diyordu fazla geliyo diye ben iki gece pedlerini birbirine ekliyorum

Günaydın herkeslere. Tarti sabahi yine geldi. Bu hafta kilo bile almis olabilirim diyerek ciktim tartiya.
Gecen hafta70.9
Bu hafta 70.6
Fark300g cik
Yuzde 0.423
Hafta boyu kilo aldigimi gordugumden az olsun benim olsun
Insallah basaririrm haftaya cumaya kadar tartilmamayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…