Akintimda baya fazla. Agri hali de devam ediyor ama bu duzensiz durum esas psikolojimi etkiledi. Surekli huzursuz ve stresliyim. Biraz daha beklicem doktora gidicemYa dun benim de yumurtaligim cok kotu agridi. Bebekle zor ilgilendim. Oturunca veya ayaga kalkinca falan iyice cildritici bi sanciya donusuyodu.. sag taraf olsa apandisit mi ki diycektm ama soldu.. boyle kalbime bile vuran bi agriydi ..
Adet mi olcam diyorum 40 gunu gecti hala olamadim :/
Benim de cok.duzensiz. bebegim nerdeyse 8aylik olcak .ben 5.ayda ilkini oldum. 2.siyle arasi 42gundu..
Normalde 28-31 arasi gunlerde olurdum..
Akintimda baya fazla. Agri hali de devam ediyor ama bu duzensiz durum esas psikolojimi etkiledi. Surekli huzursuz ve stresliyim. Biraz daha beklicem doktora gidicem
Of arkadasim 50 gun nedir. Benim gobek kendini 4. 5.ayda toparlamaya basladi. Sonra diyettir spirdur. Su an 7.5 ayligiz yeni.yeni.gobegim duzeldi...kızlar ben doğumdan sonra korse yaktım uzun süre korse kullandım şimdi konseyi çıkardım ama bayağı bir göbek var bu göbek erimi yada dönemi doğum yapalı 50 gün oldu
Ha bu arada, ben korse takmadim hic. Gobegimi de sarmadim. Belki ondan gec toparlanmisimdir ama.. kaslarla alakali ,korseyi 3gun takmasan.toparlanmis gibi duran yer gene asagiya inicek. Kas calstrmak gerek. Ama.hele bi dur. Hele sezeryansan double dur :)kızlar ben doğumdan sonra korse yaktım uzun süre korse kullandım şimdi konseyi çıkardım ama bayağı bir göbek var bu göbek erimi yada dönemi doğum yapalı 50 gün oldu
canım verdiğin bilgiler için saol ben diyabete adayım o yüzden göbekten çok korkuyorum göbek çevresi ne kadar yüksekse o kadar tehlikeli benim için ama daha erken herhaldeHa bu arada, ben korse takmadim hic. Gobegimi de sarmadim. Belki ondan gec toparlanmisimdir ama.. kaslarla alakali ,korseyi 3gun takmasan.toparlanmis gibi duran yer gene asagiya inicek. Kas calstrmak gerek. Ama.hele bi dur. Hele sezeryansan double dur :)
Benim de kırkım çıkana kadar geldi bişeyler bir hafta temiz kaldım hastalandım her ay da hastalanıyorum ama anormal olan benim galiba aşırı oluyorum ben ya hep çıkıyo falan sinir oluyorum bu donemlerdeBenim de akintim fazla. Ay noluyo anlamis degilim. Dun cok fenaydim ama bugun agrm daha hafiflemis neyse ki.. sen de 1yasindan sonra adet olduysan o zaman 2yada 3kez olmussundur. Ben de oyleyim. Aa yoksa herkese mi boyle oluyo ki..
Benim bi arkadasim daha 40i cikar cikmaz bikac gun sonra adet oldu.bebegi 5aylik ve her ay duzenli.oluyomus mesela... bunye meselesi :/
Benim de oyleydi de,dogum sonrasi o kadar fazla olmadim ya..Benim de kırkım çıkana kadar geldi bişeyler bir hafta temiz kaldım hastalandım her ay da hastalanıyorum ama anormal olan benim galiba aşırı oluyorum ben ya hep çıkıyo falan sinir oluyorum bu donemlerde
ObseSif-annee seni uzmeyeceksem merak ettim. Hastalik oncesi ve sonrasinda hayat gorusun degisti mi
Cevaplamak zorunda degilsin canim.
Aynıymışız ya iki ped de bile ped boş kalır o çıkacak bi yer bulur kuzenim ped ikiye kesip kullanırım diyordu fazla geliyo diye ben iki gece pedlerini birbirine ekliyorumBenim de oyleydi de,dogum sonrasi o kadar fazla olmadim ya..
Ben normalde sey yapardim, 2tane ped,2 tane don
One ve arkaya dogru upuzun ped olurdu 2tane takinca.. ozellikle okurken uzun sinavlarda vs napiyim rahat edemiyodum. Ama hareketsiz kalinca.insan bi ayaga kalknca foorrşş 2ped de nafile.oluyodu bazen. Yada pedler bos kaliyodu yandan taşiyodu :/
canm açıkcası çok da değişmedi..ha ama şu var tabi sağlığın kıymetini anladım, şükretcek ne çok şey varmış onu anladım bi de bişey yapcaksam tam yapayım kafasıyla bazen kendimi gereksiz yoruyomuşum onu anladım haa anladım da ne kadar düzelttim tartışılıryaşımda küçüktü tabi braz olgunlaşmamı sağladı ama ailem çok üzüldü onlarda bi travma oldu dyebilirim.
QUOTE)
Allah gelmis gecmis etsin bir daha gostermesin insallah. Bebeginde olmus tamamen sifirlanmissindir. Hamilelik ve dogum oradaki butun yapilari yeniliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?