Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eveeet acili seyler yiyip duruyosun bu aralar,adet oldugun icinmis demek
Ben de olaydim da bi kurtulaydim.
Sicaklardandir be bi de midemiz kuculdu artik,hem de ,UF keske yemeseydim psikolojisine giriyoruz her defasinda..mideni bulandiriyodur :/

yaa olamamak ne sinir bozucu inşallah olursun bi an önce
ama dediğin mantıklı bak pişmanlık psikolojisi haklısın neyse bunu çok abartmamak lazım ama sonra ucu sıkıntılı yerlere gidebilir Allah korusun..

yaa olamamak ne sinir bozucu inşallah olursun bi an önce
ama dediğin mantıklı bak pişmanlık psikolojisi haklısın neyse bunu çok abartmamak lazım ama sonra ucu sıkıntılı yerlere gidebilir Allah korusun..
Ayyyy hepimiz abartip anoreksiya oluyomusuzzz.. Allah korusun. :O

Eskiden buralar pek heyecanlıydı yahu
Sabah kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1 yk lor peyniri
1 beyaz peynir domates salatalık

Ara 5 kayısı
1 şeftalı
Akşam
Yeşil fasulye bir porsiyon
Ayran aşı çorbası bir kase
Akşam ufak tuzlu kurabiyelerden yedim 5-6 tane çayın yanında

Ayyyy hepimiz abartip anoreksiya oluyomusuzzz.. Allah korusun. :O

aman aman Allah korusun ben lise zamanında 50 kiloydum 165 boya, ve hala şişmanım diyip bişi yemek istemiyodum annemlerin ısrarıyla falan bişi yediğimde odama gidip gizlice mekik falan çekiyodum sonra bigün bi bayıldım kan testi falan yapıldı her şey yerlerde baya bi süre o ilaç bu ilaç zor toparlamıştım.. üstünden iki yıl geçti kansere yakalandım sonra ilaçlar bilmem neler 72 kilo oldum ondan sonra 60a indim kontrollü bi şekilde sonra 55e ve 55-60 arası takıldım hep.. ama hastalanmasaydım anoreksiyaya doğru gidiyodum muhtemelen ne manyak mışım yaaa kiloyla yatıp kiloyla kalkıyodum ay o çok berbat bi psikoloji Allah korusun kızlar

günaydın bu arada, dünkü menümün devamını vereyim :)

öğlen az tavuklu çorba, karışık kızartma(patatesi az olan tabağı aldım bi de yağı da çok az çekiyo güzel yapıyolar:)) yanında süzme yoğurt, bi kaç parça karpuz

ara 3 hurma

akşam 6 yk kremalı mantarlı tavuk sote, yarım kuru soğan, bikaç parça acılı yaprak kıtır ekmek

Neeeee cok korkunc .. gerci ergenligimde ben de oyleydim 14 yaslarinda falanken cikolata yesem gider odamda hareker yapardim falan. Annem gulerdi halime abartiyosun derdi. Sonra ben biraktm oyle yapmalari ve git gide sismanladm. En yagsiz zamanlarimmis o zamanlar. Gerci bi de roacutanne kullanmistim. Akne ilaci,oral olarak alinan var ya.. o da bende baya bi istahsizlik yapmsiti. Sivilce kurutuyorum diye vucumdumdaki tum yagi da kurutmustu heralde. Haha hala sivilceliyim ben,bi ise de yaramamisti o agir ilac..neyse..
Kanser oldum demene uzuldum,atlattin ama.sonradan degil mi.. Allah yasatmasin bi daha o gunleri,kilo onemli degil saglikli ol da...
Kimseye zor hastaliklar yasatmasin Allah

Ya dun benim de yumurtaligim cok kotu agridi. Bebekle zor ilgilendim. Oturunca veya ayaga kalkinca falan iyice cildritici bi sanciya donusuyodu.. sag taraf olsa apandisit mi ki diycektm ama soldu.. boyle kalbime bile vuran bi agriydi ..
Adet mi olcam diyorum 40 gunu gecti hala olamadim :/
Benim de cok.duzensiz. bebegim nerdeyse 8aylik olcak .ben 5.ayda ilkini oldum. 2.siyle arasi 42gundu..
Normalde 28-31 arasi gunlerde olurdum..

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Ben hayatım boyunca hiç bir konuda aşırı olmadım yani normal yaşayıp giden sıradan biriyim. Sende çok takma ne oo 50 kilolar felan o kadar gerek Yok sağlıklı olalım yeter

amin canım sağol.. haklısın tabi 50 nedir ya en iyisini yapıyorsun her şeyin normali güzel bende de küçüklüğümden beri mükemmel olma çabası var aslında ne kadar yanlış hatta günah belki.. sonuçta insanız mükemmel olamayız.. artık eskisi kadar değilim şükür eşim çok rahat biri sağolsun beni bir çok konuda frenliyor ben de bu kafa yapımı düzeltmeye çalışıyorum

amin canım sağol:) dr.a gittin mi düzensizik için?

amin amin kimseye göstermesin çok şükür iyileştim :) yumurtalık kanseriydi, bak oğlum bile oldu
ya bu arada o ilaç çok kötüymüş kullanan arkadaşım vardı da ondan biliyorum bi dünya yan etki

amin amin kimseye göstermesin çok şükür iyileştim :) yumurtalık kanseriydi, bak oğlum bile oldu
ya bu arada o ilaç çok kötüymüş kullanan arkadaşım vardı da ondan biliyorum bi dünya yan etki
Evet,saclarim sepsert ,dudaklarim deri deri olmustu.. burnumun icinden artik iplik seklinde derim kalkiyodu,gozlerimden girc girc ses geliyodu
Biz sivilcemizi gecirsin guzel.olalim diye kullandik,beni soktugu hale bakin...karaciger fonksiyonlari bozukluklari,bobrek.yetmezligi vs vs..hatta psikolojik etkiler,intihar girisimleri falan.gorulmus yan etkilerde. Prospektusu ansiklopedi gibiydi zaten..
Bi ara roacutanne kisirlik yapiyomus diye bi soylenti cikmisti ortaya. Cok korkmustum ama neyse ki benim de bebisim oldu :)
Kullanan kisi hamile olmamaliydi,ciddi hasarlar birakan bi ilacmis fetuste. X kategorisi gebelikte yani.. bi de kullanim sonrasi en az 6ay hamile kalinmamalidir yaziyodu ki,doktorun bana sorsrsan 2yil derim falan diyodu o zamanlar. Gerci zaten 14yasindaym ergenim ne hamileligi de.. iste insanlar alip yola dusmus demek ki o yazanlari,kisir yapiyomus diye...q

Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin

Dünkü menümü paylaşıyorum
Sabah
Domates
Salatalık
10 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmeği
Tereyağı
Bal
Kefir

Öğlen
Helva
1 bardak süt

Akşam
Şehriye çorbası
1 kase dondurma

Dijital tartıyla tartıldım 66,7 çıktım 1 Ağustos hedefim 66 ydı. Hedefime ulaşmış sayılırım
1 Eylül hedefim 62 bu ay daha özen göstermem gerekiyor inşallah başarabilirim
Siz ne yaptınız kızlar 1 Ağustos hedefinize ulaşabilirdiniz mi??

Ben 73 tü benim Ağustos hedefim ama maalesef

amin canım sağol:) dr.a gittin mi düzensizik için?
Henuz gitmedim ama surerse gidicem. Bir yasina kadar olmadim ya ancak duzene girer diyorum ama bilemiyorum. Zaten polikistik over sendromu var bende. Evlendikten sonra 4. Yilda hamile kalabildim. Ikincisi 1 sende supriz olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…