- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Evet upuzun oluyo ama bos kalip tasicak bi yer buluyo :/Aynıymışız ya iki ped de bile ped boş kalır o çıkacak bi yer bulur kuzenim ped ikiye kesip kullanırım diyordu fazla geliyo diye ben iki gece pedlerini birbirine ekliyorum
süper hergün tartıya çıkınca sıkıntılı oluyorGünaydın herkeslere. Tarti sabahi yine geldi. Bu hafta kilo bile almis olabilirim diyerek ciktim tartiya.
Gecen hafta70.9
Bu hafta 70.6
Fark300g cik
Yuzde 0.423
Hafta boyu kilo aldigimi gordugumden az olsun benim olsun
Insallah basaririrm haftaya cumaya kadar tartilmamayi dusunuyorum.
Selamlar kızlar kusura bakmayın bi süredir gelemedim ben daha geçen haftanın listesini yapmadan Yen'i hafta gelmiş işyerim çok yoğundu bide üstüne ailevi sorunlar yaşadım Hale'n etkisi devam ediyo tabi bu arada diyet filan yalan oldu biraz biraz kendime geldim ama şunu anladım bu 5 günde iyili sağlıklı beslenme yolunu seçmişim dikkat etmeyince vicdanen de rahat değildim hemde midem hep rahatsız etti beni anladımki bedenim çöplük olmamalı ne bulursam yememeliyim öğünlerimi güzel seçimlerle doldurmalıyım velhasıl kilo bildiririm
Geçen hafta +400 almıştım yani 86.1
Bu hafta artıdan kurtulmuşum 85.5
Adet olmak üzere olacağımı hesap edersek iyi vemiiim geçen hafta yapılan sporlardan sanırım
Mesela ben 3 4 hafta kadar bildirim yapamadim cunku evde degildim,tartim.yoktu tartilamiyodumSen sucu bana at canimpentagram42 . cok yufka yureklisin kimseye kiyamiyorsun. Ama listemiz bosuna kbarmis 2 haftadir olmayan herkesi sil canim. Yeos dahil donmeyen kimseyi koyma. Tekrar gireyim diyeni sonra bakariz
Bende bir hafta gene cozuttım o yüzden yazmaya yuzum olmadı ...ben kilo veremiyorum burdan çıkınca da alıyorum hemen ya 119 olmuşum iki kilo almışım hemen burda olmak kilo koruma gibi oldu bugun gene düzene soktum kendimi..Mesela ben 3 4 hafta kadar bildirim yapamadim cunku evde degildim,tartim.yoktu tartilamiyodum
Ama hergun takip ettim yorum yazdim vs. Kopmadim ..heheh benim gibi olun azicik
çok haklısın canım burası öyle gelip hevesle bırakıyorlar meşkulüiyetSen sucu bana at canimpentagram42 . cok yufka yureklisin kimseye kiyamiyorsun. Ama listemiz bosuna kbarmis 2 haftadir olmayan herkesi sil canim. Yeos dahil donmeyen kimseyi koyma. Tekrar gireyim diyeni sonra bakariz
canım bence sen su dondurma ve tatlı işini bırakman Laz'ımbirdenkarpuz yemişsin oda bol kalorili en azından dengeleBugun sabah
Yarım tost
Domates salatalık azcıkta yumurta yedim
Arada iki ufacık puama yedim ceviz kadar
Bir dondurma yedim
Öğlen de bir tabak da makarna yedim biraz karpuz bugun inşallah başka birşey yemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?