Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 67.8
200gr almisim yahu..
Poff.. neyse aman hallederim heralde haftaya..
Esimin isi yuzunden aksam gec yiyoruz yemegi
O yuzden oldu heralde .. (sucu hemen de kocama attim,sannnnki tatli bisiyler dondurmalar hupleten ben degildim bu hafta )

süper hergün tartıya çıkınca sıkıntılı oluyor

Selamlar kızlar kusura bakmayın bi süredir gelemedim ben daha geçen haftanın listesini yapmadan Yen'i hafta gelmiş işyerim çok yoğundu bide üstüne ailevi sorunlar yaşadım Hale'n etkisi devam ediyo tabi bu arada diyet filan yalan oldu biraz biraz kendime geldim ama şunu anladım bu 5 günde iyili sağlıklı beslenme yolunu seçmişim dikkat etmeyince vicdanen de rahat değildim hemde midem hep rahatsız etti beni anladımki bedenim çöplük olmamalı ne bulursam yememeliyim öğünlerimi güzel seçimlerle doldurmalıyım velhasıl kilo bildiririm
Geçen hafta +400 almıştım yani 86.1
Bu hafta artıdan kurtulmuşum 85.5
Adet olmak üzere olacağımı hesap edersek iyi vemiiim geçen hafta yapılan sporlardan sanırım

canım ciddi bişey yoktur inşallah :/

Geçen hafta 67
Bu hafta 66,5
Fark 0,5
Her hafta 500 gr gidiyor gibi görünüyor ama haftaya kendi evimde olucam dijital tartıyla tartılıcam o zaman net olarak ortaya çıkar

pentagram42 sana liste konusunda biraz yardimim olur belki
*Rebel izinli
*Sen yarim kilo vermissin
*Asimeleksi bu hafta 74,4 Fark 0.700 Yüzde 0,932
*sysn?
*pinberem?
*meliyke?
*turan 16?
*obsesif anne bu hafta:56.3 fark:300
*guldane Bu hafta 81.9 Fark 700 gr
*

Son düzenleme:
Baska bildirim yok tablonun gerisi bos zaten. Fulya izinli, bir kisi daha izin istemisti simonskitty miydi?

Sen sucu bana at canim pentagram42 . cok yufka yureklisin kimseye kiyamiyorsun. Ama listemiz bosuna kbarmis 2 haftadir olmayan herkesi sil canim. Yeos dahil donmeyen kimseyi koyma. Tekrar gireyim diyeni sonra bakariz
Mesela ben 3 4 hafta kadar bildirim yapamadim cunku evde degildim,tartim.yoktu tartilamiyodum
Ama hergun takip ettim yorum yazdim vs. Kopmadim ..heheh benim gibi olun azicik

Sabah
Peynirli omlet
Birazcik ekmek kucucuk : )
Ekinezya cayi

Ara
Soguk nescafe,
Bi kac tane biskuvi

Ogle
Eristeli yesil mercimek corbasi,2kase

Ara
Maalesef dondurma cisss i

Aksam
Tavuklu patlican yemegi var,yogurt..

Mesela ben 3 4 hafta kadar bildirim yapamadim cunku evde degildim,tartim.yoktu tartilamiyodum
Ama hergun takip ettim yorum yazdim vs. Kopmadim ..heheh benim gibi olun azicik
Bende bir hafta gene cozuttım o yüzden yazmaya yuzum olmadı ...ben kilo veremiyorum burdan çıkınca da alıyorum hemen ya 119 olmuşum iki kilo almışım hemen burda olmak kilo koruma gibi oldu bugun gene düzene soktum kendimi..

Bugun sabah
Yarım tost
Domates salatalık azcıkta yumurta yedim
Arada iki ufacık puama yedim ceviz kadar
Bir dondurma yedim
Öğlen de bir tabak da makarna yedim biraz karpuz bugun inşallah başka birşey yemiycem

Sen sucu bana at canim pentagram42 . cok yufka yureklisin kimseye kiyamiyorsun. Ama listemiz bosuna kbarmis 2 haftadir olmayan herkesi sil canim. Yeos dahil donmeyen kimseyi koyma. Tekrar gireyim diyeni sonra bakariz
çok haklısın canım burası öyle gelip hevesle bırakıyorlar meşkulüiyet pentagram42 zaman ayırıyor biz ayrıp motive ediyoruz sonrası Yok bencede öyle olsun

Bugun sabah
Yarım tost
Domates salatalık azcıkta yumurta yedim
Arada iki ufacık puama yedim ceviz kadar
Bir dondurma yedim
Öğlen de bir tabak da makarna yedim biraz karpuz bugun inşallah başka birşey yemiycem
canım bence sen su dondurma ve tatlı işini bırakman Laz'ımbirdenkarpuz yemişsin oda bol kalorili en azından dengele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…