Sakin vazgecme canim emin ol hem vucudun rahatlayacak hem de simdi de guzelsindir eminim ama insanin kendine guveni geliyor.Bugun sabah
Yarım tost
Domates salatalık azcıkta yumurta yedim
Arada iki ufacık puama yedim ceviz kadar
Bir dondurma yedim
Öğlen de bir tabak da makarna yedim biraz karpuz bugun inşallah başka birşey yemiycem
Ahh ahh biliyorum da işte yapamıyorumçok haklısın canım burası öyle gelip hevesle bırakıyorlar meşkulüiyetpentagram42 zaman ayırıyor biz ayrıp motive ediyoruz sonrası Yok bencede öyle olsun
canım bence sen su dondurma ve tatlı işini bırakman Laz'ımbirdenkarpuz yemişsin oda bol kalorili en azından dengele
İnşallah veririm de gelir cnm ben bubdegilim biliyorum da işteSakin vazgecme canim emin ol hem vucudun rahatlayacak hem de simdi de guzelsindir eminim ama insanin kendine guveni geliyor.
canım bir dikkat etsen gelecek yeme bir hafta sonrası otomatik gelecek kilolar gittikçe dahaçok motive olacaksın şimdiye kadar yediğin günleri düşün şimdi zamanında yedim de şimdi yemeyeceğim deAhh ahh biliyorum da işte yapamıyorum
İnşallah veririm de gelir cnm ben bubdegilim biliyorum da işte
Umarım bir an evvel kavuşursun huzura ve düzene bekleriz her zamanIyi geceler bayanlar. Epeydir giremiyorum. Zor zamanlar geçiriyoruz sıkıntılı bir dönem. Üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Listede yer işgal etmeyim daha fazla... hepinize teşekkürler ve kolaylıklar diliyorumbelki hayatımızı düzene sokarsak tekrar dönerim araniza o zamana kadar hoşçakalın....
GunaydınlarrrKIZLAR HERKESE GÜNAYDIN.pentagram42 cığımın yoklugunda kendimce liste yapmaya calışıyorum.
Öncelikle @guldanee canım yaşını paylaşır mısın listede eksik kalmış.simonskitty inşallah sorunlarını çözersin geri bekliyoruz seni aramıza.
Aksam ne yedin,yiyceklerini gun icinde ye,aksama pek bisey birakma cicis.. aksam.yenenler direkt kaliyo. Yemek sonrasi cayla mayla bisey yeme. Eve almayin hatta.Bugun sabah
Yarım tost
Domates salatalık azcıkta yumurta yedim
Arada iki ufacık puama yedim ceviz kadar
Bir dondurma yedim
Öğlen de bir tabak da makarna yedim biraz karpuz bugun inşallah başka birşey yemiycem
Tamam,ben dun basladim zaten sporuma..GELDİ SIRA CEZALILARIMIZA
LİGHTPİNKLANDY VE SYNS ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR 3 GÜN YARIMŞAR SAAT SEÇECEĞİNİZ BİR SPOR YAPIYORUZ. TABİ 3 Ü GEÇMEK İSTERSENİZ SİZE KALMIŞ
.1.MELİYKE
2. ASİMELEKSİ
3.GÜLDANEE
TEBRİKLER KIZLAR
Tabi paylaşırım 24 yaşındayım hedefinde 70KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN.pentagram42 cığımın yoklugunda kendimce liste yapmaya calışıyorum.
Öncelikle @guldanee canım yaşını paylaşır mısın listede eksik kalmış.simonskitty inşallah sorunlarını çözersin geri bekliyoruz seni aramıza.
kendileri bıraktı galiba sesleri çıkmıyorPinberem , C Cupcake89 , prensesmat , ve bu arkadaslar gibi uzun sure devam eden ama simdi olmayanlar nerde benim izinli oldugum donemde birsey solemisler miydi kizlar
Pinberem , C Cupcake89 , prensesmat , ve bu arkadaslar gibi uzun sure devam eden ama simdi olmayanlar nerde benim izinli oldugum donemde birsey solemisler miydi kizlar
Ben bir ay izin istemiştim kaynanamın yanına eşimin memleketine geldim eve dönünce devam edeceğim inşkendileri bıraktı galiba sesleri çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?