Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun sabah
Yarım tost
Domates salatalık azcıkta yumurta yedim
Arada iki ufacık puama yedim ceviz kadar
Bir dondurma yedim
Öğlen de bir tabak da makarna yedim biraz karpuz bugun inşallah başka birşey yemiycem
Sakin vazgecme canim emin ol hem vucudun rahatlayacak hem de simdi de guzelsindir eminim ama insanin kendine guveni geliyor.

Ahh ahh biliyorum da işte yapamıyorum

Sakin vazgecme canim emin ol hem vucudun rahatlayacak hem de simdi de guzelsindir eminim ama insanin kendine guveni geliyor.
İnşallah veririm de gelir cnm ben bubdegilim biliyorum da işte

Ahh ahh biliyorum da işte yapamıyorum

İnşallah veririm de gelir cnm ben bubdegilim biliyorum da işte
canım bir dikkat etsen gelecek yeme bir hafta sonrası otomatik gelecek kilolar gittikçe dahaçok motive olacaksın şimdiye kadar yediğin günleri düşün şimdi zamanında yedim de şimdi yemeyeceğim de

Iyi geceler bayanlar. Epeydir giremiyorum. Zor zamanlar geçiriyoruz sıkıntılı bir dönem. Üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Listede yer işgal etmeyim daha fazla... hepinize teşekkürler ve kolaylıklar diliyorum belki hayatımızı düzene sokarsak tekrar dönerim araniza o zamana kadar hoşçakalın....

ebruliki cansın valla bilgisayarım şubede orda kullandığı için getiremedim bi türlü listede orda son anda izne ayrılabildim zor bela 2 hafta yokum buralar sana emanet liste konusunda haklısın bu hafta elsen geçirecektim ama bu haftam mahvoldu insanın morali bozuk olunca hiçbirşey yapmak istemiyo affedin nolur ama şakın vazgeçmeyin tatilde olsamda yazıcam gruba gerçekten kötü bi hafta geçirdim tatil iyi gelecek inşallah burayı sizleri çok seviyorum grubumuza sahip çıkın liste yapamasamda veren herkesi tebrik ederim
ObseSif-annee canım eşimle değil ama kendi ailemle sorunlar o yüzden elden bişeyde gelmiyo kızdıklarım kırıldıklarım var ama düzelecek inşallah çok fazla okuyamadım ama Rabbim bidaha yaşatmasın zor zamanlar atlatmışsın aslında yazdıklarını okuyunca şu dünyada sağlıktan daha önemli olmadığını düşündüm hiçbirşeyin iyiki varsınız umut oldun bana da sağlık varsa gerisi hallolur nasılsa

Umarım bir an evvel kavuşursun huzura ve düzene bekleriz her zaman

BAYANLAR LİSTEYİ YAPTIM ANCAK BU ŞEKİLDE PAYLAŞABİLİYORUM.

1 8 aylık PENTAGRAM 42 30 1,68 94,9 85,5 0,6 0,696
2 3,5 aylık ASİMELEKSİ 30 1,6 79 74,4 0,7 0,932
3 8 aylık SYNS 31 1,63 118 119 2
4 6 aylık LİGHTPİNKLADY 27 1,6 74 67,8 0,2
5 7 aylık TANGO 37 1,7 68 66,5 0,5 0,746
6 10 aylık OBSESİF-ANNE 27 1,65 70 56,3 0,3 0,53
7 13,5 aylık GULDANEE 1,6 90 81,9 0,7 0,847
8 14 aylık EBRULİKİ 34 1,6 85 0,423
9 17 aylık MELİYKE 31 1,59 66,8 60 1,4 2.280
10 14 aylık FULYA3535 30 1,65 85 İZİNLİ
11 8 aylık STERLİYA6 28 1,63 64 İZİNLİ
12
13

Son düzenleme:
Bugun sabah
Yarım tost
Domates salatalık azcıkta yumurta yedim
Arada iki ufacık puama yedim ceviz kadar
Bir dondurma yedim
Öğlen de bir tabak da makarna yedim biraz karpuz bugun inşallah başka birşey yemiycem
Aksam ne yedin,yiyceklerini gun icinde ye,aksama pek bisey birakma cicis.. aksam.yenenler direkt kaliyo. Yemek sonrasi cayla mayla bisey yeme. Eve almayin hatta.
Ben su an ne yiycegimi blmiyorum. Evde ne biskuvi ne ekmek hic bisey kalmamis. Bebekle cikamiyorum da. Yani cikip bi maceraya atilcagma evde ne varsa onu kemiririm kafasindayim
Bizimki bu aralar disaridan pek.haz etmiyo... arabasindan inip kucaga cikmak icin yirtiniyo. :/ zor oluyo tek basina gitmek yani bebekle...

GELDİ SIRA CEZALILARIMIZA
LİGHTPİNKLANDY VE SYNS ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR 3 GÜN YARIMŞAR SAAT SEÇECEĞİNİZ BİR SPOR YAPIYORUZ. TABİ 3 Ü GEÇMEK İSTERSENİZ SİZE KALMIŞ
Tamam,ben dun basladim zaten sporuma..
Yazarim onlari da. Yalniz yaptigim hareketlerin adini pek bilmiyorum

Günaydın kızlarrr

1.MELİYKE
2. ASİMELEKSİ
3.GÜLDANEE
TEBRİKLER KIZLAR
.
Kimse kalmayınca grupta ikinci olmuşum teşekkürler. ebruliki liste için eline sağlık Pazar tatile çıkıcaz orda almam inşallah zaten gram gram gidiyor 6 lı rakamları görsem rahatlayacağım benim için psikolojik sınır galiba

ebruliki canım bu hafta menü paylaşımı yapamayacağım şuan memlekette ailemin yanındayım kendi evime gidicem arka arkaya yatılı misafir vs. Cuma günü tartı bildirimi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…