Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de burda işe başladığımdan beri ilk defa öğlen yemekte çıkan tatlıyı aldım, tatlı benim suç benim inşallah cuma da artı benim olmaz, kotamı doldurdum
Aaaaa daha bu hafta yeme o zaman
Wow 3dilim ekmek cok olmus ..kaymaktan bisey olmaz,aldinmi yiyceksin cabucak sonra aciyo tadi .. ben de 2 hafta once evde var bitirym diye yemistim bol bol
evet 3 dilim çok oldu doğru diyorsun ama kaymakta ekmeksiz yenmiyor yahu yarın hiç yemeyeceğim söz

CANIM SENİN MEZUN OLMA ZAMANIN GELMİŞ. VKİ 23 ÜN ALTINDA. 22,733 Kİ BU SAYI BURADAKİ ÇOĞU ARKADAŞIMIZIN BEN DAHİL BELKİ HİÇ ULAŞAMAYACAĞI BİR NOKTA. SEN BENCE DAHA VERME
Canım bunu pentagram la da konuşmuştuk benim bütün kilom basen ve göbeğimde şuan 42 bedenim normal kilom 58di o zaman 38 bedendim. Buraya yazmayınca çok cıs yiyorum bu hafta hep yedim

Çok geçmiş olsun aynısını 5 aylıkken yaşamıştık hala aklıma geliyor fena oluyorum. Yastık koyup mutfağa gitmiştim ben de düşme sesi ve ağlamayla düştü diye bağırdım eşime. Yataktan parkeye düştü bulduğumuzda sırtüstü yatıyordu. Acile gitmiştik birşey yoktu çok şükür. Sizinkinde de yoktur inşallah

Cok tesekkur ederim..2gun oldu iste yok bir sey cok sukur. Doktora da gitmedik biz. Ben de buldugumda yuz ustuydu yavruuum.diye bi bagirisim vardi o an,kaldrdim ki agzi kanli ya o kani gorunce cok fena.oldum panikledim.dizlerimin.bagi cozuldu resmen ..
Agzi kanamis. Disi de yok daha hic...Dis yerleri mi.patladi,dili mi kesildi,yoksa agzindan kan mi geldi diyecok korktum..neyseki dudaginin ic kismi kanamis.. Yuz ustu parkenin ustundeydi kizim
Diger tarafa minderler dizmistim,hatta biyerine yorganli hurc koymustum. Ama benim tarafimdaki ciplak.zemine dusmus
Cok kotu oldum.. ya hala uzuluyorum var ya.. duser nolcak.diyip gecemiyorum. Ya kotu birsey olsaydi.napcaktim... bulasigin daaa camasirin daa,.hic biri umrumda degil artik. Evimi b.k gotursun. Yapmycam hic bi is cocugumla ilgilencem.hep

Canım bunu pentagram la da konuşmuştuk benim bütün kilom basen ve göbeğimde şuan 42 bedenim normal kilom 58di o zaman 38 bedendim. Buraya yazmayınca çok cıs yiyorum bu hafta hep yedim
Tango,ben de hamile kalmadan 66 ydim ve su an 67 yim.. fakat gel gor ki hamile kalmadanki hlimde degil vucudum..o zaman gobegim sıkıydi. Smdi bingil bingil ve catlakli ve sallaniyo ve igrenc
Bolgesel olarak nasil zayiflyosun. Ya benim.su gobegimi forma sokcak hareker onerisi olan varmi? Mekik demeyin cekemiyorum :/

Ben günlerce ağlamıştım. Eşim yeter artık seni psikoloğa götürücem normal değil bu kadar üzülmen demişti. Ben ona belli etmeden ağlamaya devam ettim. Üstelik çocukta hiçbir şey yoktu çok şükür. Ayaklanıp kendi düşse bu kadar içim acımaz ama daha bu kadar küçük ve savunmasızken ailelerin ihmallerinden düşmemeliler. O zaman buraya konu açmıştım başka forumlara da baktım düşüren çok vardı. Bi anlık dalgınlık yada herşeye yetişme çabası, yorgunluk vs olabiliyor maalesef.
Ben ev işlerini ikinci plana attım zaten oğlum durmuyor ona zor yetiyorum dün yemek bile yapamadım. Misafirden misafire ev temiz derti toplu oluyor eşimle birlikte yapıyoruz zaten çok gelen gidenim yok

Ay 1ay mi olmus sen daha gecen regl olmustun
Ne cabuk gecmis zaman.. benimki de oldu bitti ben daha dondurmadan falan gozumu alamiyorum uf ya yemesem var ya tig gibi olcam bence de. Yavas yavas zayiflayabiliyorum anca..

yok cnm erken oldum bi hafta ben de anlamadım :/ tatlı isteği kalmadı bende dün yedim bitti dondurma da haftada 2 gün yiyebilirsin pastane dondurması olarak o kadar kasma

Vücut yapısıyla ilgili birazda sanırım nerden kilo alırsan ordan veriyorsun ben basen ve göbekten aldım şuan ordan gidiyor göbeğim eskiden dümdüzdü
Şuan gevşek. çatlak yok Allahtan çok uğraştım ama çatlamasın diye moralini bozmak istemem ama çatlak oluştuktan sonra tedavisi yok diye biliyorum basen problemim hep vardı hamilelikten önce de eritmeye çalışıyordum şimdi daha da büyüdü spor yapmaya fırsat bulamıyorum bulsam da üşeniyorum 60 kiloya bi insem spora başlayıp sıkılaşıcam diye kendimi kandırıyorum

annem h.sonu için ananeme gitmişti dün akşam döndü ay gelirken bana seviyorum diye gittiği yerin bi lavaşı var ondan getirmiş yemeyince küsüyo bi de kızıyo hafiften dyet yaptığımın farkında da neyse ben de tamam dedim o zaman sabah yiyeyim bu sabah içine bastım maydanozu rezeneyle onu yedim pek sağlıklı olmadı sanki ama neyse artık :/

dünkü menümün devamında da malesef akşam (9 gbi yedik annemi bekledik )
5 yk kıymalı patlıcan yemeği biraz da yoğurt

bu arada sabah tartıldım +700 üm h.sonundan beri tuvalete çıkamadım bi de sanırım mens durumları (

Dünkü menümü veriyorum
Sabah
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 domates
10 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Kefir

Öğlen
1 muz
Yarım armut

Akşam
1 tabak döner
1 dilim tb ekmeği

Gece
Helva

Su 6 bardak

dün:
sabah 1domates 1salatalık 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık basma peynir
öğlen 3 mercimekli köfte 1 kase yoğurt salata ara üzüm elma yarım şeftali
akşam 2 kase yayla çorbası 1 parça haşlanmış tavuk

ya hakkaten bak demekki bana öyle gelmiyomuş, benim de bekarkenki kilom 55ti şimdi güya 1 kilo fark var yaklaşık ama sanki vücut o vücut diil ya

kızlar öğle yemeğinde tavuk baget çorba ve kepekli ekmek yedim
tavuk baget 2 taneydi ve o kadarr minikti ki karnım ne de gözüm doydu attım kendimi dışarı 40 dk yürüdüm tempolu
dedim açlığım geçmezse bişeyler bakarım .. açlığım geçmedi baktım her yer ekmek arası fast food, markete grdim zaten paketlerin arkasını okuyunca bırakıp kaçarak uzaklaştım geldim 3 hurma attım ağzıma şimdi daha iyiyim

bende göbek kalmadı ama basenim var braz önceden de basen vardı zaten haa bi de göğüsler eskiden sütyensiz gezebiliyodum ama şimdi nerdeeee
Bu göğüsler hiç toparlanmıyor mu benim baya büyüdü yaa şimdi spor yaparken felan rahatsız ediyor kendi başlarına cumhuriyetler

Hurma çok iyi oluyor yaa iyi yapmışsın bende yarım saat spor yaptım bugün

Bu göğüsler hiç toparlanmıyor mu benim baya büyüdü yaa şimdi spor yaparken felan rahatsız ediyor kendi başlarına cumhuriyetler

bilmiyom ki yaa benimkiler biraz büyüdü fazla büyümedi ama sarkma oldu ama çocuğu 2 yaşında olan bi arkadaşım emmeyi bırakınca eski boyutuna dönüyo demişti ayrıca bunu bi kaç kişiden daha da duydum inşallah bizde de öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…