- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Bence de.. pentagram da yok :/Günaydın kızlar
Sabah erken kalkıp yarım saat spor yaptım bebek ıyuyorken @ebruliki hemen uyguladım cezayıama öldüm yahu grupta kimse kalmamış gerhald faal olarak 3-5 kişiyiz
Aaaaa daha bu hafta yeme o zamanben de burda işe başladığımdan beri ilk defa öğlen yemekte çıkan tatlıyı aldım, tatlı benim suç beniminşallah cuma da artı benim olmaz, kotamı doldurdum
evet 3 dilim çok oldu doğru diyorsun ama kaymakta ekmeksiz yenmiyor yahu yarın hiç yemeyeceğim sözWow 3dilim ekmek cok olmus ..kaymaktan bisey olmaz,aldinmi yiyceksin cabucak sonra aciyo tadi .. ben de 2 hafta once evde var bitirym diye yemistim bol bol
Canım bunu pentagram la da konuşmuştuk benim bütün kilom basen ve göbeğimde şuan 42 bedenim normal kilom 58di o zaman 38 bedendim. Buraya yazmayınca çok cıs yiyorum bu hafta hep yedimCANIM SENİN MEZUN OLMA ZAMANIN GELMİŞ. VKİ 23 ÜN ALTINDA. 22,733 Kİ BU SAYI BURADAKİ ÇOĞU ARKADAŞIMIZIN BEN DAHİL BELKİ HİÇ ULAŞAMAYACAĞI BİR NOKTA. SEN BENCE DAHA VERME
Çok geçmiş olsun aynısını 5 aylıkken yaşamıştık hala aklıma geliyor fena oluyorum. Yastık koyup mutfağa gitmiştim ben de düşme sesi ve ağlamayla düştü diye bağırdım eşime. Yataktan parkeye düştü bulduğumuzda sırtüstü yatıyordu. Acile gitmiştik birşey yoktu çok şükür. Sizinkinde de yoktur inşallahKizlar cok kotuyum.. bebegim bizim yatakta uyumustu yanina yastiklar koyup 2dk.ligina mutfaga gitmistim. Boguk bi aglama sesiyle iceri geldim ki... ciplak zemine dusmus yataktan yuz ustu agliyodu. Kucagima aldim agzi kan.icindeydi... cok fena oldum..
Psikolojim berbat su an.. tecrubeli birileri varsa napmam neye dikkat etmem.gerek.soylesin... doktora gitmedik bebek.normal davraninca
Tomografiden gozum korktu esasen :_( .. sedasyonla bayiltma falan diyolardi.nette...
Cok tesekkur ederim..2gun oldu iste yok bir sey cok sukur. Doktora da gitmedik biz. Ben de buldugumda yuz ustuydu yavruuum.diye bi bagirisim vardi o an,kaldrdim ki agzi kanliÇok geçmiş olsun aynısını 5 aylıkken yaşamıştık hala aklıma geliyor fena oluyorum. Yastık koyup mutfağa gitmiştim ben de düşme sesi ve ağlamayla düştü diye bağırdım eşime. Yataktan parkeye düştü bulduğumuzda sırtüstü yatıyordu. Acile gitmiştik birşey yoktu çok şükür. Sizinkinde de yoktur inşallah
Tango,ben de hamile kalmadan 66 ydim ve su an 67 yim.. fakat gel gor ki hamile kalmadanki hlimde degil vucudum..o zaman gobegim sıkıydi. Smdi bingil bingil ve catlakli ve sallaniyo ve igrencCanım bunu pentagram la da konuşmuştuk benim bütün kilom basen ve göbeğimde şuan 42 bedenim normal kilom 58di o zaman 38 bedendim. Buraya yazmayınca çok cıs yiyorum bu hafta hep yedim
Ben günlerce ağlamıştım. Eşim yeter artık seni psikoloğa götürücem normal değil bu kadar üzülmen demişti. Ben ona belli etmeden ağlamaya devam ettim. Üstelik çocukta hiçbir şey yoktu çok şükür. Ayaklanıp kendi düşse bu kadar içim acımaz ama daha bu kadar küçük ve savunmasızken ailelerin ihmallerinden düşmemeliler. O zaman buraya konu açmıştım başka forumlara da baktım düşüren çok vardı. Bi anlık dalgınlık yada herşeye yetişme çabası, yorgunluk vs olabiliyor maalesef.Cok tesekkur ederim..2gun oldu iste yok bir sey cok sukur. Doktora da gitmedik biz. Ben de buldugumda yuz ustuydu yavruuum.diye bi bagirisim vardi o an,kaldrdim ki agzi kanliya o kani gorunce cok fena.oldum panikledim.dizlerimin.bagi cozuldu resmen ..
Agzi kanamis. Disi de yok daha hic...Dis yerleri mi.patladi,dili mi kesildi,yoksa agzindan kan mi geldi diyecok korktum..neyseki dudaginin ic kismi kanamis.. Yuz ustu parkenin ustundeydi kizim
Diger tarafa minderler dizmistim,hatta biyerine yorganli hurc koymustum. Ama benim tarafimdaki ciplak.zemine dusmus
Cok kotu oldum.. ya hala uzuluyorum var ya.. duser nolcak.diyip gecemiyorum. Ya kotu birsey olsaydi.napcaktim... bulasigin daaa camasirin daa,.hic biri umrumda degil artik. Evimi b.k gotursun. Yapmycam hic bi is cocugumla ilgilencem.hep
Ay 1ay mi olmus sen daha gecen regl olmustun
Ne cabuk gecmis zaman.. benimki de oldu bitti ben daha dondurmadan falan gozumu alamiyorum uf yayemesem var ya tig gibi olcam bence de. Yavas yavas zayiflayabiliyorum anca..
Vücut yapısıyla ilgili birazda sanırım nerden kilo alırsan ordan veriyorsun ben basen ve göbekten aldım şuan ordan gidiyor göbeğim eskiden dümdüzdüTango,ben de hamile kalmadan 66 ydim ve su an 67 yim.. fakat gel gor ki hamile kalmadanki hlimde degil vucudum..o zaman gobegim sıkıydi. Smdi bingil bingil ve catlakli ve sallaniyo ve igrenc
Bolgesel olarak nasil zayiflyosun. Ya benim.su gobegimi forma sokcak hareker onerisi olan varmi? Mekik demeyin cekemiyorum :/
Tango,ben de hamile kalmadan 66 ydim ve su an 67 yim.. fakat gel gor ki hamile kalmadanki hlimde degil vucudum..o zaman gobegim sıkıydi. Smdi bingil bingil ve catlakli ve sallaniyo ve igrenc
Bolgesel olarak nasil zayiflyosun. Ya benim.su gobegimi forma sokcak hareker onerisi olan varmi? Mekik demeyin cekemiyorum :/
Günaydın kızlar kimseler Yokpentagram42 nerse inşallah iyidir bu kadar boşlamazdı burayı o
lightpinklady ve ObseSif-annee aynen öyle bende Doğumdan sonra göbek yumoş gibi
Bu göğüsler hiç toparlanmıyor mu benim baya büyüdü yaa şimdi spor yaparken felan rahatsız ediyor kendi başlarına cumhuriyetlerbende göbek kalmadı ama basenim var braz önceden de basen vardı zaten haa bi de göğüsler eskiden sütyensiz gezebiliyodum ama şimdi nerdeeee
Hurma çok iyi oluyor yaa iyi yapmışsın bende yarım saat spor yaptım bugünkızlar öğle yemeğinde tavuk baget çorba ve kepekli ekmek yedim
tavuk baget 2 taneydi ve o kadarr minikti ki karnım ne de gözüm doyduattım kendimi dışarı 40 dk yürüdüm tempolu
dedim açlığım geçmezse bişeyler bakarım .. açlığım geçmedi baktım her yer ekmek arası fast food, markete grdim zaten paketlerin arkasını okuyunca bırakıp kaçarak uzaklaştımgeldim 3 hurma attım ağzıma şimdi daha iyiyim
Bu göğüsler hiç toparlanmıyor mu benim baya büyüdü yaa şimdi spor yaparken felan rahatsız ediyor kendi başlarına cumhuriyetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?