Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şehir dışında çıktığım için bildirim yapamadım kusura bakmayın. Şuan 85.6 yım

Geçen hafta 66,5
Bu hafta 65,7
Fark 800
% 1,203
Ama bu farkı dikkate almamak lazım çünkü geçen hafta dijital tartım yoktu artık dijital tartıyla tartılıyorum. Bundan sonraki haftalar önemli

Ben aynıyım kızlar paketim de bitti (

Son düzenleme:
Geçen hafta 66,5
Bu hafta 65,7
Fark 800
% 1,203
Ama bu farkı dikkate almamak lazım çünkü geçen hafta dijital tartım yoktu artık dijital tartıyla tartılıyorum. Bundan sonraki haftalar önemli
CANIM SENİN MEZUN OLMA ZAMANIN GELMİŞ. VKİ 23 ÜN ALTINDA. 22,733 Kİ BU SAYI BURADAKİ ÇOĞU ARKADAŞIMIZIN BEN DAHİL BELKİ HİÇ ULAŞAMAYACAĞI BİR NOKTA. SEN BENCE DAHA VERME

İyi akşamlar kızlar eşimden baglanıyım dedim nasılsınız bakalım ben spora gitmeye başladım ama annem çocuklara bakacak diye evde pek duramıyorum öyle de olunca yeme düzenim kalmadı bide çok zormuş git gel bebek ev işi ayaklarım sızlıyor resmen

Kizlar cok kotuyum.. bebegim bizim yatakta uyumustu yanina yastiklar koyup 2dk.ligina mutfaga gitmistim. Boguk bi aglama sesiyle iceri geldim ki... ciplak zemine dusmus yataktan yuz ustu agliyodu. Kucagima aldim agzi kan.icindeydi... cok fena oldum..
Psikolojim berbat su an.. tecrubeli birileri varsa napmam neye dikkat etmem.gerek.soylesin... doktora gitmedik bebek.normal davraninca
Tomografiden gozum korktu esasen :_( .. sedasyonla bayiltma falan diyolardi.nette...

Agzindan kan gelmis olabilir mi diye dusundum ama, ust dis yeri ,dudaginin alt kismi kanamis. Kanama izi var su an.. ondan emin olabldim neyse ki.. ama beynimden vurulmusa dondum... salak ben

Benimkide bazadan duştu baş üstü yuksekti baya ağladı susdu baktım iyi goturmemiştim normale döndüyse bişey olmaz heralde inşallah iyidir çocuğunu düşürmeyen yoktur bence rabbime emanet hepsi...

kIZLAR ŞU AN FAAL SAYILABİLECEK 9 KİŞİYİZ. 2 KİŞİ ŞU SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMADI . 2 KİŞİ YARIN SABAH DEDİ.
Agzindan kan gelmis olabilir mi diye dusundum ama, ust dis yeri ,dudaginin alt kismi kanamis. Kanama izi var su an.. ondan emin olabldim neyse ki.. ama beynimden vurulmusa dondum... salak ben
DAHA COK DUSER CANIM. DİREK KAFA USTU DUSMEMISSE ALDIRMA. İNSAN UZULUYOR AMA BİZDE İNSANIZ OLUYOR

Daha 3gun once kafasini kanepe ayagina carpmisti,hemen kizarip sismeye durmustu buz koymustuk falan.. bunda da nasil.dustugunu gormedim ama
Sanirim agzini carpmis yuz ustu dusmus. Heralde kafayi carpsa alni falan.da siserdi diye dusundum.. ya icim aciyo cok fena oldum oyle gorunce. Kaldrdim ki kan agzi ..

Benimkide bazadan duştu baş üstü yuksekti baya ağladı susdu baktım iyi goturmemiştim normale döndüyse bişey olmaz heralde inşallah iyidir çocuğunu düşürmeyen yoktur bence rabbime emanet hepsi...
Insallah bisey olmaz. Agzini kan icinde gorunce noldugumu sasirdim resmen.. napcam ben dedim bi panik oldum deli dana gibi kucagimda cocuk.kosturdum.. sonra sakinlesip yuzunu ykadm,agzin acimis annem gel yikaym vs dedm sakinlestrdim.. Agzindan kan mi.geldi yoksa dudagi mi kanadi diye de dusundum.. neyse ki dudagi kanamis,dis yerleriyledudaginin arasinda biyerde kanama izi var su an..
Bizim yatak da at gibi yuksek... uff cok korkunc..Allah korusun bebeklerimizi

oğluma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum giremedim iki gündür.
Zor bir süreç bir iki hafta sürer herhalde inşallah hemen alışmış paşa
Şimdi yoldayız sabah kalkınca bende hemen bildirim yaparım inşallah

çok geçmiş olsun çocuk düşe kalka büyür sen bundan sonra daha dikkatli olursun

Ay boyle birileri yazinca ne var ya cocuk bu duser diye dusunurdum.. valla oyle degilmis,sakin kalamadim cocuk da bana bakip.iyce costu agladi uff cok zormus smdi resmen nefesini kontrol.ediyorum..

Ay boyle birileri yazinca ne var ya cocuk bu duser diye dusunurdum.. valla oyle degilmis,sakin kalamadim cocuk da bana bakip.iyce costu agladi uff cok zormus smdi resmen nefesini kontrol.ediyorum..
Çocuklar düşünce umursamaz davranıcaksın ben tepki vermem pek ablamızdan alıştık ablamız da alıştı düşüyor kalkıp yok bişeyim yok diyo:)))) ama yanımızda biri varsa ve tepki verdiyse aglamamız uzar da uzar

C

Canm geçmiş olsun bz de aynısını dün yaşadık korkma çockta bi sersemlk falan anormal bi hal kusma bilmem ne onlara bakmak lazm şükür bişi yokmuş ama Allah a emanet...çocuk dediğin düşe kalka

Günaydın kızlar
pentagram42 nerelwrdesin
Bu hafta kilo almamışım vermemişimdegerçi dün onbir gibi tost yedik onunla etkisi vardır
Canım ben aynıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…