Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay inşallah böyle aşağı doğru yerçekimine yenik düşmüşler gibi

Herkese iyi geceler
Bugünkü menüm
Sabah
Yarım tost

Öğlen (geç kahvaltı ettim)
Domates
Salatalık
Bol peynir
2 dilim tb ekmeği
Tereyağı
Bal

Ara
1 avuç fındık

Akşam
Yemek yapacak fırsat bulamadığım için
1 tost
1 şeftali

Su 5 bardak

Heh..benim annem de oyle dedi emzirmeyi biraknca duzelirsin dert etme diye de.. annem.niye duzelmemjs o zaman ..
Benimki cok buyudu ya. Onceden ufacik ve de dikti smdi salkim sacak geziyorum @

Merhabalar benimde 2 aylik bi oglum var bide 3 yasinda bi oglum var dogumdan sonra 77 kiloydum sukur simdi 70e dustum ama 60 dusmem lazim kurallariniz nedir
Ilk sayfada yazan seyler iste kurallarimiz canim,bildirmen gerekenleri yaz. Boy kilo yas,bebisin.kac aylik vs gibi topluca yaz..bi de her cuma tartiliyoruz gecen.hafta kactik simdi kaciz onu yaziyoruz... cisss seylerden uzak.durmaya calisiyoruz da pek de mumkun olmuyo . Sert bi diyetimiz yok. Hepimiz dikkat etmek kosuluyla yiyoruz dondurma tatli turu seyler ama hareketsiz durmycaksin yediysen... sen gel.aramiza iste :)

Ben de dun yemek yapamadim mesela. Hele bi de cocuk dustu diye iyce moral bozdum abarttim.hic bi is yapmiyorum. Esim gelince ki gec geliyo ..bebek uyumak icin mizmizlaniyo oluyo zaten. Uyursa uyuduktan sonra esimi basina bekci dikip islerime bakiyorum.. yok uyumazsa babasiyla yere yorgan serdim yumusakca ustunde yuvarlaniyolar islerime bakiyorum..Benim de gelenim gidenim cok yok,ama biri gelcegi zaman heryer duzgun oluyo.
Ya dusununce,artik alt degistirirken bile yuvarlanan.bi bebegim var mesela kaciyo falan. Hemen bezine ulasmaya calsip dgerini firlatp falan degstryorum. Her isi hizli yapiyorum. Meme diye aglarsa herseyi atip bi kenara meme yemeye duruyoruz. Eve bakiyorum ki dagilmis. Heryere birsey firlatmisjz... ama ne yapiyim. Ev onemsiz. Kokusmadigi surece rahatsiz olmycam artik

Heh..benim annem de oyle dedi emzirmeyi biraknca duzelirsin dert etme diye de.. annem.niye duzelmemjs o zaman ..

annem sarkması sporsuz pek toparlamaz ama boyut olarak küçülür diyor ben de btince spor yapmayı düşünüyorum göğüs sporu benimkiler büyümedi hala genç kızlık sütyenimi takıyom düşünün hatta ananem bazen oğlum ağlayınca açtır diyo bi keresinde yok şmdi emzirdi dedi annem, amaaan onun sütü olsa nolur dedi halbuki ben de arkasındaydım görmedi ama şu bi gerçek, sütyeni çıkarınca eski halinden eser yok evde kesinlkle sütyen takmayan ben şimdi sütyensiz gezmiyom

Aynı bizim hallerimizi yazmışsın canım alt değiştirme faslımız tamamen aynı mesela gelende bi tane de eline bez veriyorum ben vermezsem altındakini çekiştiriyor. Ev de aynı şekilde dağılıyor bir işe başlayınca bitiremiyorum. Geçenlerde temizlikçi aldık dip bucak temizlendi. İmkanın varsa arada bir al.

Emzirmeyi bırakınca küçülür de dikleşeceğini sanmıyorum

Aynen haa.. bi hoplayp ziplayamiyorum ben de ozgurce. Su strech sporcu seylerinden alip giymeli ..ise yarar mi bilmem..
günaydın kızlar ben kahvaltımı ve sporumu yaptım şükür su memeler spor yaparken baya zorluyor inşallah eski haline döner dediğin gibi akşama jöle gibi yumuşakçık pörsümüş üzüm gibi yada oluyor

Hahah okurken güldum ben de aynisini yapiyorum. Eline 1 bez veriyorum onu eviriyo ceviriyo iki kemiriyo cigniyo falan. O arada ben bezi degistirmis oluyorum neyse ki. Yoksa kenarda kosede ne goruyo nasil hemen.herseyi goruyo blmyorum yuvarlanip gitmeye duruyo..gozune biseyi kestirmesin :)

Bu arada,. Ben temizlikci cagirmaya da utanirim. Evim oyle korkunc ki.. bi de .. oof of.. bizim balkona kus yumurtlamisti ben tatile gitmeden once... rahatsiz etmiyelim dedim esime,yazik gelsin gitsin civcivlerini buyutsun ... tamam dedi balkonu kullanmadik ,temizlemedik de hic.. sonra ben tatile gittim.geldim.. o kuslar yumurtadan cikmis buyumus normal.kus olmus.. O da ne,2yumurta daha... gene ellemedik. Su an civcivler var balkonda,anneleri besliyo bakiyo onlara.. veeeeee kusboku dolu balkonum :/ yani baya bi girismek lazim ..
Napiyim gaddar olamadim.. ama cok fena bi balkonla öduyorum bu durumu :/

Ay ben hala takmiyorum. Dusun yani oooyle geziyorum.. sıkıyo sutyen. Uff kopcasiyla falan ugrasmayim diye kopcasiz arkasi capraz gelen atlet gibi giyilen bisey aldim.. o da rahtsiz ediyo aman. Meme dedi mi bebek,hazir ve nazir olmam gerek

Zaten ben de temizlikçiden önce bir tur üstten temizliyorum ben de utanıyorum
Kuşlar çok pisletiyor yuva yapmadan kovalamak lazım başka yere gidip yaparlar yuva yaptıktan sonra ben de kıyamam bi de alışırlarsa hep gelirler

Hheh ben coktaaan alistirdim galiba. Bi de pirincim boceklenmis oldugu gibi kavanozu kuslara doktum balkona baska kuslar da gelir ooh ne guzel national geographic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…