Ay inşallah böyle aşağı doğru yerçekimine yenik düşmüşler gibibilmiyom ki yaa benimkiler biraz büyüdü fazla büyümedi ama sarkma olduama çocuğu 2 yaşında olan bi arkadaşım emmeyi bırakınca eski boyutuna dönüyo demişti ayrıca bunu bi kaç kişiden daha da duydum inşallah bizde de öyle olur :)
Aynen haa.. bi hoplayp ziplayamiyorum ben de ozgurce. Su strech sporcu seylerinden alip giymeli ..ise yarar mi bilmem..Bu göğüsler hiç toparlanmıyor mu benim baya büyüdü yaa şimdi spor yaparken felan rahatsız ediyor kendi başlarına cumhuriyetler
Heh..benim annem de oyle dedi emzirmeyi biraknca duzelirsin dert etme diye de.. annem.niye duzelmemjs o zaman ..bilmiyom ki yaa benimkiler biraz büyüdü fazla büyümedi ama sarkma olduama çocuğu 2 yaşında olan bi arkadaşım emmeyi bırakınca eski boyutuna dönüyo demişti ayrıca bunu bi kaç kişiden daha da duydum inşallah bizde de öyle olur :)
Ya bi de mesela sut doluyken gene bi nebze iyiler de. Bebek icip bitirnce aksama dogru iyyy pörsumus oluyo iyce. :/Bu göğüsler hiç toparlanmıyor mu benim baya büyüdü yaa şimdi spor yaparken felan rahatsız ediyor kendi başlarına cumhuriyetler
Ilk sayfada yazan seyler iste kurallarimiz canim,bildirmen gerekenleri yaz. Boy kilo yas,bebisin.kac aylik vs gibi topluca yaz..bi de her cuma tartiliyoruz gecen.hafta kactik simdi kaciz onu yaziyoruz... cisss seylerden uzak.durmaya calisiyoruz da pek de mumkun olmuyo . Sert bi diyetimiz yok. Hepimiz dikkat etmek kosuluyla yiyoruz dondurma tatli turu seyler ama hareketsiz durmycaksin yediysen... sen gel.aramiza iste :)Merhabalar benimde 2 aylik bi oglum var bide 3 yasinda bi oglum var dogumdan sonra 77 kiloydum sukur simdi 70e dustum ama 60 dusmem lazim kurallariniz nedir
Ben de dun yemek yapamadim mesela. Hele bi de cocuk dustu diye iyce moral bozdum abarttim.hic bi is yapmiyorum. Esim gelince ki gec geliyo ..bebek uyumak icin mizmizlaniyo oluyo zaten. Uyursa uyuduktan sonra esimi basina bekci dikip islerime bakiyorum.. yok uyumazsa babasiyla yere yorgan serdim yumusakca ustunde yuvarlaniyolar islerime bakiyorum..Benim de gelenim gidenim cok yok,ama biri gelcegi zaman heryer duzgun oluyo.Ben günlerce ağlamıştım. Eşim yeter artık seni psikoloğa götürücem normal değil bu kadar üzülmen demişti. Ben ona belli etmeden ağlamaya devam ettim. Üstelik çocukta hiçbir şey yoktu çok şükür. Ayaklanıp kendi düşse bu kadar içim acımaz ama daha bu kadar küçük ve savunmasızken ailelerin ihmallerinden düşmemeliler. O zaman buraya konu açmıştım başka forumlara da baktım düşüren çok vardı. Bi anlık dalgınlık yada herşeye yetişme çabası, yorgunluk vs olabiliyor maalesef.
Ben ev işlerini ikinci plana attım zaten oğlum durmuyor ona zor yetiyorum dün yemek bile yapamadım. Misafirden misafire ev temiz derti toplu oluyor eşimle birlikte yapıyoruz zaten çok gelen gidenim yok
Heh..benim annem de oyle dedi emzirmeyi biraknca duzelirsin dert etme diye de.. annem.niye duzelmemjs o zaman ..
Benimki cok buyudu ya. Onceden ufacik ve de dikti smdi salkim sacak geziyorum@
Aynı bizim hallerimizi yazmışsın canım alt değiştirme faslımız tamamen aynı meselaBen de dun yemek yapamadim mesela. Hele bi de cocuk dustu diye iyce moral bozdum abarttim.hic bi is yapmiyorum. Esim gelince ki gec geliyo ..bebek uyumak icin mizmizlaniyo oluyo zaten. Uyursa uyuduktan sonra esimi basina bekci dikip islerime bakiyorum.. yok uyumazsa babasiyla yere yorgan serdim yumusakca ustunde yuvarlaniyolar islerime bakiyorum..Benim de gelenim gidenim cok yok,ama biri gelcegi zaman heryer duzgun oluyo.
Ya dusununce,artik alt degistirirken bile yuvarlanan.bi bebegim var mesela kaciyo falan. Hemen bezine ulasmaya calsip dgerini firlatp falan degstryorum. Her isi hizli yapiyorum. Meme diye aglarsa herseyi atip bi kenara meme yemeye duruyoruz. Eve bakiyorum ki dagilmis. Heryere birsey firlatmisjz... ama ne yapiyim. Ev onemsiz. Kokusmadigi surece rahatsiz olmycam artik
Emzirmeyi bırakınca küçülür de dikleşeceğini sanmıyorumHeh..benim annem de oyle dedi emzirmeyi biraknca duzelirsin dert etme diye de.. annem.niye duzelmemjs o zaman ..
Benimki cok buyudu ya. Onceden ufacik ve de dikti smdi salkim sacak geziyorum@
Kızlaaarr beni de alır mısınız aranıza yenidenkilo aldım yeniden maalesefff
günaydın kızlar ben kahvaltımı ve sporumu yaptım şükür su memeler spor yaparken baya zorluyor inşallah eski haline döner dediğin gibi akşama jöle gibi yumuşakçık pörsümüş üzüm gibi yada oluyorAynen haa.. bi hoplayp ziplayamiyorum ben de ozgurce. Su strech sporcu seylerinden alip giymeli ..ise yarar mi bilmem..
Merhaba hoşgeldin evet grup biraz sesiz bu aralar birkaç kişi kaldıkHu hu kimse Yok mu ?sayfa herzaman böyle sessiz mi ??
Kızlaaarr beni de alır mısınız aranıza yenidenkilo aldım yeniden maalesefff
Hahah okurken güldum ben de aynisini yapiyorum. Eline 1 bez veriyorum onu eviriyo ceviriyo iki kemiriyo cigniyo falan. O arada ben bezi degistirmis oluyorum neyse ki. Yoksa kenarda kosede ne goruyo nasil hemen.herseyi goruyo blmyorum yuvarlanip gitmeye duruyo..gozune biseyi kestirmesin :)Aynı bizim hallerimizi yazmışsın canım alt değiştirme faslımız tamamen aynı meselagelende bi tane de eline bez veriyorum ben vermezsem altındakini çekiştiriyor. Ev de aynı şekilde dağılıyor bir işe başlayınca bitiremiyorum. Geçenlerde temizlikçi aldık dip bucak temizlendi. İmkanın varsa arada bir al.
Bu arada,. Ben temizlikci cagirmaya da utanirim. Evim oyle korkunc ki.. bi de .. oof of.. bizim balkona kus yumurtlamisti ben tatile gitmeden once... rahatsiz etmiyelim dedim esime,yazik gelsin gitsin civcivlerini buyutsun ... tamam dedi balkonu kullanmadik ,temizlemedik de hic.. sonra ben tatile gittim.geldim.. o kuslar yumurtadan cikmis buyumus normal.kus olmus.. O da ne,2yumurta daha... gene ellemedik. Su an civcivler var balkonda,anneleri besliyo bakiyo onlara.. veeeeee kusboku dolu balkonum :/ yani baya bi girismek lazim ..Aynı bizim hallerimizi yazmışsın canım alt değiştirme faslımız tamamen aynı meselagelende bi tane de eline bez veriyorum ben vermezsem altındakini çekiştiriyor. Ev de aynı şekilde dağılıyor bir işe başlayınca bitiremiyorum. Geçenlerde temizlikçi aldık dip bucak temizlendi. İmkanın varsa arada bir al.
Ay ben hala takmiyorum. Dusun yani oooyle geziyorum.. sıkıyo sutyen. Uff kopcasiyla falan ugrasmayim diye kopcasiz arkasi capraz gelen atlet gibi giyilen bisey aldim.. o da rahtsiz ediyo aman. Meme dedi mi bebek,hazir ve nazir olmam gerekannem sarkması sporsuz pek toparlamaz ama boyut olarak küçülür diyorben de btince spor yapmayı düşünüyorum göğüs sporu benimkiler büyümedi hala genç kızlık sütyenimi takıyom düşünün hatta ananem bazen oğlum ağlayınca açtır diyo bi keresinde yok şmdi emzirdi dedi annem, amaaan onun sütü olsa nolur dedi halbuki ben de arkasındaydım görmedi ama şu bi gerçek, sütyeni çıkarınca eski halinden eser yok evde kesinlkle sütyen takmayan ben şimdi sütyensiz gezmiyom
Zaten ben de temizlikçiden önce bir tur üstten temizliyorum ben de utanıyorumBu arada,. Ben temizlikci cagirmaya da utanirim. Evim oyle korkunc ki.. bi de .. oof of.. bizim balkona kus yumurtlamisti ben tatile gitmeden once... rahatsiz etmiyelim dedim esime,yazik gelsin gitsin civcivlerini buyutsun ... tamam dedi balkonu kullanmadik ,temizlemedik de hic.. sonra ben tatile gittim.geldim.. o kuslar yumurtadan cikmis buyumus normal.kus olmus.. O da ne,2yumurta daha... gene ellemedik. Su an civcivler var balkonda,anneleri besliyo bakiyo onlara.. veeeeee kusboku dolu balkonum :/ yani baya bi girismek lazim ..
Napiyim gaddar olamadim.. ama cok fena bi balkonla öduyorum bu durumu :/
Hheh ben coktaaan alistirdim galiba. Bi de pirincim boceklenmis oldugu gibi kavanozu kuslara doktum balkonaZaten ben de temizlikçiden önce bir tur üstten temizliyorum ben de utanıyorum
Kuşlar çok pisletiyor yuva yapmadan kovalamak lazım başka yere gidip yaparlar yuva yaptıktan sonra ben de kıyamam bi de alışırlarsa hep gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?