Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir teklifim daha var yerinde sayanlara da spor cezası verelim diyorum ne dersiniz?
Ay kilolarini korumuslar gene iyi kotu,hep.yese hareket hic yapmasa zaten kesin alirlardi. Yani spor cezasini arti gorenlerr verelim.bence...
Benim tuzum kuru gerci. Hic yerimde saymadim smdiye kadsr. Ya arti oldum ya eksi

ne bulsam yemek istiyorum. burnuma sürekli yemek kokuları geliyor

Günaydın kızlar dünkü menümü vereyim
Sabah
Birkaç dal çeçil 3 dilim ballı tereyağını kaymak 5 zeytin yeşillik domates salatalık

Ara
3 tane incir
3 hurma

Saat 4 gibi
6 kaşık bulgur pilavı

Akşam 4 küçük kurabiye
4 dilim karpuz

günaydın kızlarrr
dünkü menümü vereyim
sabah 11 gibi kahvaltıya gittik serpme kahvaltıydı ortadan klasik yediğim şeylerden yedim ama bal ve tereyağı yedim ek olarak bi de iki çeşit reçel vardı onların tadına baktım kendime de şaşrdım reçel sevmem de çünkü
arada dondurma yedim 3 top
akşam yarım kase mercimek çorbası
bi kaç kaşık fırında mantar ve kaşık salata yedim

vee bu sabah regl oldum 5 gün erken :O reçellerin suçlusu bulundu

Günaydın kızlar
Sabah erken kalkıp yarım saat spor yaptım bebek ıyuyorken ebruliki hemen uyguladım cezayı ama öldüm yahu grupta kimse kalmamış gerhald faal olarak 3-5 kişiyiz

hem dondurma hem reçel suçlusu
Bu hafta daha rahat kilo verirsin bu sayede

Sabah kahvaltım on iki gibi ancak yaptım
1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık yeşillik
10 zeytin 3 dilim ekmek kaynak vardı evde onu sürdüm ama daha yemiyormuş söz

ben de burda işe başladığımdan beri ilk defa öğlen yemekte çıkan tatlıyı aldım, tatlı benim suç benim inşallah cuma da artı benim olmaz, kotamı doldurdum

Ay 1ay mi olmus sen daha gecen regl olmustun
Ne cabuk gecmis zaman.. benimki de oldu bitti ben daha dondurmadan falan gozumu alamiyorum uf ya yemesem var ya tig gibi olcam bence de. Yavas yavas zayiflayabiliyorum anca..

Wow 3dilim ekmek cok olmus ..kaymaktan bisey olmaz,aldinmi yiyceksin cabucak sonra aciyo tadi .. ben de 2 hafta once evde var bitirym diye yemistim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…