Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar olsun
Bugün tartı günü inşallah herkes bol eksili bir hafta olur.
Benim cok şükür bu hafta yüzüm güldü.
Kilo bildirimi
Gecen hafta 79.8
Bu hafta .79.1
Giden. 700 gr

Canım aslında emzirme en rahatı
Memeyi çıkar ver.
Şimdi ona özel menü hazırlamak zor aslında.
Gıda takibi yapmak gerekiyor. Sonra güvenli gıda bulmak zor.herşey günlük olacak. Zor ama
Bebiş çok tatlı bir gülüşü ömre Bedel

Benim bildirimim
Geçen hafta=> 71,7
Bu hafta=> 71,5
Fark=> 0,2
Yuzde=>0.28

Yuzdeyi yıllardır hesaplamadım inşallah doğru hatırlamışımdır.

Gunaydin guzel anneler
Kacamaktan zengin diyetten fakir haftaya birde regl ve dogumgunu eklenince tartidan hic umudum yoktuama tarti benisasirtti .bozuldu mu acaba
Gecen 83.7 bgn 83.0 3kez tartildim degismedi. Giden 700 bye bye . Bgn misafirim var bugazla cozutmam ins

yeos ben farklı tartıyla tartıldım.Kız kardeşimdeyim.Ama bu sonucu bekliyordum. 82 kiloyum.+200g ne yazık ki

Kızlarr günaydınn sonunda beklediğimiz gün geldi evet çok mutluyum

Gecen hafta 76.3
Bu hafta 75.4
Fark:0.900
İlk hamile kaldğmda çok güzel bi elbise almştm kaç aydr olmuyodu nihayet tam oturdu üzerime :)))
Tabi 68 e düşünce bol gelir inşallah :)))

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum :) 28 Aralık'ta Doğum yaptım aslında 12 kilo gitt Doğumdan bugüne kadar 1 kilo kaldı hamilelikten ama anne 10 kilo vermek ve bekarken ki fit halime dönmek istiyorım.
Boy:168
Kilo:68
1.hedef:63
2.hedef 58
Beni de ekler misiniz aranıza :)

Hoşgeldin canm benim hamile kaldığım kiloyada 2 kilo aslında ama o zamanda fazlam vardı ilk evlendiğim kilo 68 bende ona inmeye calışıyorum çoğu gitti azı kaldı sende başarırsın ama sen birden kısma sakın daha çok küçük bebeğin sütün azalmasın sadece çok abartma bol bol sıvı tüket zaten daha şiştir vücudun ben o kadar yememe rağmen 7. Aya kadar kilo veriyordum sonra durdu.. sende vereceksin emzirdikçe acele etme..

Zaten hemen çok büyük hedeflerim Yok :) anacım şimdilik çikolata,pasta,ekmek,hamurişi,kızartmalar vE fastfooddan vazgeçebilmek :)

Merhaba kızlar bende 23 yaş 1.63 boy 79.4 artık kararlıyım vereceğim kiloları 2 çocuk annesiyim hedef 60
hoşgeldin canım. beraber zayıflıycaz inş.

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.6
Fark - 0.7
Hic umidim yoktu bu haftdan cok iyi vermisimm
geçen haftanın acısı çıktı oh

yeos ben farklı tartıyla tartıldım.Kız kardeşimdeyim.Ama bu sonucu bekliyordum. 82 kiloyum.+200g ne yazık ki
belki tartıdandır canım. ama olsun gzl kilo vermiştin. ben de ilk hafta 2,8 kg gitti. 2. hafta 200gr almıştım. bu hafta yine gitti. sende de haftaya gitmiş olur

ayyy ne güzel elbiselerine girmeye başladın. darısı başımıza. kiloları verelim de varsın bol gelsin kıyafetler

hoşgeldin canım. hadi inş. ben de çok istiyorummmm

belki tartıdandır canım. ama olsun gzl kilo vermiştin. ben de ilk hafta 2,8 kg gitti. 2. hafta 200gr almıştım. bu hafta yine gitti. sende de haftaya gitmiş olurm

yok canım tartıdan değil bu hafta dikkat edemedim. ama daha iyi geçecek inş artık

Merhaba,
Bildirim zamanı ..
Geçen hafta : 83.1
Bu hafta : 82.3
Giden: 800 gr.
Fark : %0.96

çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…