Canım aslında emzirme en rahatıMaşallah ne güzel. Serin geliyordur orası benim diğerleri de öyleydi kapıda yatmayı seviyordu. Darısı başımıza inşallah. Ek gıdaya başlasak rahatlarım biraz. Şimdi aç mı tok mu yetiyor mu diye çok stres yapıyorum ben. Aslında ben herşeye stres yapıyorum hiç rahat durmuyorum kafayı takacak bişey buluyorum her zaman nedense.
Bende de kırmızı mercimek cok gaz yapar.Yeşil mercimeği bende çok seviyorum ama yediğim gün kızım acayip gazlanıyor onu fark edince bıraktım hiç yemedim
Bende de kırmızı mercimek cok gaz yapar.
Normal hayatta bile yemem.
günaydın hanımlar....
geçen hafta;87,4
bu hafta;86,6
fark;0,8
%0,915 eder
oh oh mutlu oldum vallaaa
Hoşgeldin canm benim hamile kaldığım kiloyada 2 kilo aslında ama o zamanda fazlam vardı ilk evlendiğim kilo 68 bende ona inmeye calışıyorum çoğu gitti azı kaldı sende başarırsın ama sen birden kısma sakın daha çok küçük bebeğin sütün azalmasın sadece çok abartma bol bol sıvı tüket zaten daha şiştir vücudun ben o kadar yememe rağmen 7. Aya kadar kilo veriyordum sonra durdu.. sende vereceksin emzirdikçe acele etme..Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum :) 28 Aralık'ta Doğum yaptım aslında 12 kilo gitt Doğumdan bugüne kadar 1 kilo kaldı hamilelikten ama anne 10 kilo vermek ve bekarken ki fit halime dönmek istiyorım.
Boy:168
Kilo:68
1.hedef:63
2.hedef 58
Beni de ekler misiniz aranıza :)
Zaten hemen çok büyük hedeflerim Yok :) anacım şimdilik çikolata,pasta,ekmek,hamurişi,kızartmalar vE fastfooddan vazgeçebilmek :)Hoşgeldin canm benim hamile kaldığım kiloyada 2 kilo aslında ama o zamanda fazlam vardı ilk evlendiğim kilo 68 bende ona inmeye calışıyorum çoğu gitti azı kaldı sende başarırsın ama sen birden kısma sakın daha çok küçük bebeğin sütün azalmasın sadece çok abartma bol bol sıvı tüket zaten daha şiştir vücudun ben o kadar yememe rağmen 7. Aya kadar kilo veriyordum sonra durdu.. sende vereceksin emzirdikçe acele etme..
İyi bari bunları yemedin mi zaten verirsin..Zaten hemen çok büyük hedeflerim Yok :) anacım şimdilik çikolata,pasta,ekmek,hamurişi,kızartmalar vE fastfooddan vazgeçebilmek :)
hoşgeldin canım. beraber zayıflıycaz inş.Merhaba kızlar bende 23 yaş 1.63 boy 79.4 artık kararlıyım vereceğim kiloları 2 çocuk annesiyim hedef 60
geçen haftanın acısı çıktı ohGunaydin kizlar
Gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.6
Fark - 0.7
Hic umidim yoktu bu haftdan cok iyi vermisimm
belki tartıdandır canım. ama olsun gzl kilo vermiştin. ben de ilk hafta 2,8 kg gitti. 2. hafta 200gr almıştım. bu hafta yine gitti. sende de haftaya gitmiş oluryeos ben farklı tartıyla tartıldım.Kız kardeşimdeyim.Ama bu sonucu bekliyordum. 82 kiloyum.+200g ne yazık ki
Kızlarr günaydınn sonunda beklediğimiz gün geldi evet çok mutluyum
Gecen hafta 76.3
Bu hafta 75.4
Fark:0.900
İlk hamile kaldğmda çok güzel bi elbise almştm kaç aydr olmuyodu nihayet tam oturdu üzerime :)))
Tabi 68 e düşünce bol gelir inşallah :)))
Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum :) 28 Aralık'ta Doğum yaptım aslında 12 kilo gitt Doğumdan bugüne kadar 1 kilo kaldı hamilelikten ama anne 10 kilo vermek ve bekarken ki fit halime dönmek istiyorım.
Boy:168
Kilo:68
1.hedef:63
2.hedef 58
Beni de ekler misiniz aranıza :)
belki tartıdandır canım. ama olsun gzl kilo vermiştin. ben de ilk hafta 2,8 kg gitti. 2. hafta 200gr almıştım. bu hafta yine gitti. sende de haftaya gitmiş olurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?