Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlarr nerelerdesin iz yahuu
Tartıda bu sabah çok sevindim cumaya 1 gün kalmışken korumam lazım kilomu..
Sabah 10'oo da: 2 dilim tt ekmek 1 dilim süzme peynir ceri domates 1 çay kaşğı bal tereyağ
Öğlen 13.30 da 1 incir ceviz rezene kimyon anason çayı
Öğle yemeği 15'20 pilav üstü et kavurma
Akşam 19'oo 1 kase mercimek çrb.
Sebze yemeği salata
Ara 21'oo de karışık yarım avuç çerez siyah çay..
3 litre su

Öpüldünüz kızlar

Sabah, peynir, zeytin, dereotu, yumurta, ceviz, çay

Ara : Ihlamur

Öğle mercimekli lahana, yoğurt, dereotu

Ara maden suyu

Akşam: Barbunya, 7 tane yaprak sarma(pirinçsiz) yoğurt

Yatmadan yeşil çay içerim

Spor 3 mil.
Su 4.5 lt.

iyi akşamlar kızlar,
Sabah: 2 tane yumurta ile omlet, 1 kk peynir
Ara: bir tane armut
Öğlen: Kıymalı nohut yemeği, bir kase yoğurt
Ara: Bir tane elma
Akşam: Fırında kıymalı patates yemeği, 1 kase yoğurt
Spor yarın
su 2,5 lt

Sabah; 2dilim kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost, 1haşlanmış yumurta
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1 avuç içi beyaz leblebi
Öğle; 1kase çorba, yarım pors bamya,2köfte
Ara; 1 avuç beyaz leblebi, 1sb süt
Akşam;1kase çorba, 6yk patates yemeği
Ama şuan kendimi aç hissediyorum. Yatmadan bir şeyler yemem lazım.

Su, 2,5 lt

Ya sağımda sütlaç solumda börek bisküvi çikolata..ufffff yememem lazımmmmm

Ben bu gün 72 çıktım.
Ne kaçamak yapıyorum ne sporumu aksatıyorum. Niye böyle oluyor. Bütün moyivasyonum gitmek üzere. Haa diyet yaptığımdan beri hiç sivilcem kalmadı, sutum çoğaldı. Daha dinç hissediyorum ama tartı neden oynamıyor

bende bir ilk hafta kilo verdim şimdi çakılı kaldım. zaten derdim oydu benim en başından beri. sanırım adet olmadığım için zayıflayamıyorum. artık başka bir neden bulamıyorum.

bende bir ilk hafta kilo verdim şimdi çakılı kaldım. zaten derdim oydu benim en başından beri. sanırım adet olmadığım için zayıflayamıyorum. artık başka bir neden bulamıyorum.
Ben kilo da veremedim 700 gr verdim. 300 geri aldım. Benim de doğumdan beri hiç kesilmedi kanamam ilaçla kesilmişti 15 gün önce geçen hafta yine başladı. İlaç kullanmak istemiyorum 2 kutuda 6 kilo aldım zaten 40 ım çıkınca 66 kiloydum ben

bende doğumdan sonra eski halime döndüm canım bir hafta falan sonraydı sanırım. çok kilo almadım çünkü ben hamileliğimde. teker teker geri aldım sonra. önemli olan korumakmış kiloyu şimdi çok kızıyorum kendime veremeyince kiloları.

rahat ol bence. dikkat ediyorsun, sporunu yapıyorsun. şişkinlik olabilir, wc sorununun varsa ondan olabilir, çok spor yapıyorsan o da inceltse de tartıyı etkilemeyebilir. illa ki vereceksin. ben geçen hafta 200gr almıştım. bakalım bu hafta ne olacak

Sağol canım inşallah bakalım. Sen de eksi görürsün inşallah. Ama bu kadar uğraşıp artı çıkınca morali bozuluyor insanın.

Kizlar bayadir gelemedim. Bu hafta misafirler temizlik derken anca ugrayabikdim. Iki gecedir de kizim cok huysuz aglayarak uyaniyo. Uykusuz kaliyorum. Diyetimi bozmadim ama regl olucam siskinligim var. Insallah yarin eksileri gorurum

Kızlar ilk hafta ödem attınız sakın ha bozmayın diyeti bir yada iki hafta sonratekrar hızla vereceksiniz ben buraya katılmadan önce 77 de sayıyordm kii ben iki buçuk aydr diyetteyim buraya katldm tekrar hızla verdim.. birde protein sebzeye nazaran çok daha çabuk kilo verdiriyor aklnızda bulunsun..

CANIM sakın pes etme
Vücüt derenc gösteriyor. Devam etmelisin.Ben gecen hafta spor ve diyete çok dikkat etmeme rağmen artı 100 gr almıştım. Bu hafta verdim.
2 kere misafir geldi biz gittik ufek tefek kacamak ta yaptım. Ama cok sukur eksideyim

Kesinlikle katılıyorum ben diyetisyene gittim Doğumdan 1 ay sonra 2 kilo ancak verebildim sonra bıraktım gitmeyi sizlerle daha iyi motive oluyorum henüz tartılmadım ama farkediyorum kıyafetlerden bence verdim vermesem bile almıyorum diyorum kendime vücudumu baZen direnç gösteriyo bide şu var dikkat ettiğimiz halde veremiyoruz ya mesela etkisini 1 hafta değilde 2 hafta sonrada görebiliyoruz önemli olan vücudumuzu ve metabolizmamızı tanımak şakın pes etmeyin ben burdan güç alıyorum mesela siz bırakırsanız bende bırakırım

Evet canım pes etmiyorum belki yarın bi anda gider bakalım. Sonra da her gün tartılmayacağım. O da moralimi bozuyor.

Dün akşam meümü yazamadım temizlik vardı malum ama gayet sağlıklı beslendim artık kendi diyetisyenim kendimim sonuçta kilo aldıracak besinler belli yemesem ölmem herhalde diyorum kendime ama çikolata benim zaafım çok canım isteyince 1 kare bitter çikolatayı ısırarak değil emerek tüketiyorum akşamlarında Leslie 3 mil yapıp biraz mekik çekiyorum duşumu alıyorum oh mis
Yarın yolculuk var malum şimdi kuaföre gidicem birazda bakım yapalım ama dimi kilolarımız var diye salmayalım kendimizi sonra büyük kızımın karnesini alıcaz akşama menümü yazarım sabahta tartılıp bildiririm yaparım iyili varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…