Bence de tartilmaEvet canım pes etmiyorum belki yarın bi anda gider bakalım. Sonra da her gün tartılmayacağım. O da moralimi bozuyor.
Evet seneye alırlar inşallah. Sabah ezanı okunmadan gidiyor benim oğlum da karanlıkta.Selam kızlar
Bu gün büyük kizi okula gondermedim. Kıyamadım kuzuma yavrum hergün gitti okula.saatleri ayarlamamaları çok kötü oldu.
Kızımla 2 mil Leslie yaptık
Sonra bir guzel erik dali oynadık
Sanra 8 dakika göbek eritme hareket i
300 tane ip atladım.
Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 tane zeytin
Yeşillik domates, salatalık, biber
1 dilim ekmek
Ara
1 yesik elma
Öğle
Izgara tavuk
Brokoli salatası
Ara
Yoğurt
Aksam
Brokoli salatası
Ara
Badem
2 kuru kayısı
Bence de tartilma
Morelin bozulmasın.
Metabolizma hızlandıran
Prasa ,kereviz lahana vb bir yemek yiyebilirsiniz.
Canım sana iyi tatiller.Dün akşam meümü yazamadım temizlik vardı malum ama gayet sağlıklı beslendim artık kendi diyetisyenim kendimim sonuçta kilo aldıracak besinler belli yemesem ölmem herhalde diyorum kendime ama çikolata benim zaafım çok canım isteyince 1 kare bitter çikolatayı ısırarak değil emerek tüketiyorum akşamlarında Leslie 3 mil yapıp biraz mekik çekiyorum duşumu alıyorum oh mis
Yarın yolculuk var malum şimdi kuaföre gidicem birazda bakım yapalım ama dimi kilolarımız var diye salmayalım kendimizi sonra büyük kızımın karnesini alıcaz akşama menümü yazarım sabahta tartılıp bildiririm yaparım iyili varsınız
Inşallah canım yazik kuzularaEvet seneye alırlar inşallah. Sabah ezanı okunmadan gidiyor benim oğlum da karanlıkta.
Inşallah canım yazik kuzulara
Çok erken oluyor.
Bende yeşil Mercimegi gundeme aldım.
Mercimekli salatalar yapacagi2 kendime
Senin bebiş kac aylık bilmiyorum
Bende geçmiş yıllarda Kara buğday da ise yaramıştı.
Kizlar bayadir gelemedim. Bu hafta misafirler temizlik derken anca ugrayabikdim. Iki gecedir de kizim cok huysuz aglayarak uyaniyo. Uykusuz kaliyorum. Diyetimi bozmadim ama regl olucam siskinligim var. Insallah yarin eksileri gorurum
yarın yaş boy kilo hedef bildir seni de ekleyelimMerhaba kızlar gruba normal katilabiliyormuyuz yoksa liste ile mi
Tamam teşekkürlerben geçen cuma 200 gr fazla çıkmıştım tartıda. ama bir gün sonra regl oldum. ama bu hafta vermiş olcam onu. inanıyorum. sende de böyle olabilir.
yarın yaş boy kilo hedef bildir seni de ekleyelim
Canım benim kuzu 6 .5 aylıkMercimek çok severim ben her yere katarım.
3.5 aylık benim bebiş canım. Seninki kaç aylıktı.
Maşallah ne güzel. Serin geliyordur orası benim diğerleri de öyleydi kapıda yatmayı seviyordu. Darısı başımıza inşallah. Ek gıdaya başlasak rahatlarım biraz. Şimdi aç mı tok mu yetiyor mu diye çok stres yapıyorum ben. Aslında ben herşeye stres yapıyorum hiç rahat durmuyorum kafayı takacak bişey buluyorum her zaman nedense.Canım benim kuzu 6 .5 aylık
Biz ek gıdaya başladık
Artık baya hareketlendi evi içinde yuvarlanı duruyor.
Kapı stoperi hep kapı agzında yakalıyorum
Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularımızı
Canım bu yulaf ezmesi cok zayıflamaya yardimci oluyormuş.kızlar yulaf ezmesi aldım. akşamları yoğurtla karıştırıp yemeyi düşünüyorum. sindirim sistemine iyi geliyormuş, sütü de arttırıcı etkisi varmış. deneyen var mı?
Canım bu yulaf ezmesi cok zayıflamaya yardimci oluyormuş.
Canim bn bazen kahvaltı da biraz sutle pisi riyrm icinede meyve kuru meyvede olabilir bazen kakao yads tarcin atiyrm nefisoluyor.ozellikke cok kacurdiysam bionceki gun telafi gibi oluyorbakalım deniycem inş faydası olur
Yeşil mercimeği bende çok seviyorum ama yediğim gün kızım acayip gazlanıyor onu fark edince bıraktım hiç yemedimInşallah canım yazik kuzulara
Çok erken oluyor.
Bende yeşil Mercimegi gundeme aldım.
Mercimekli salatalar yapacagi2 kendime
Senin bebiş kac aylık bilmiyorum
Bende geçmiş yıllarda Kara buğday da ise yaramıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?