Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar
Bu gün büyük kizi okula gondermedim. Kıyamadım kuzuma yavrum hergün gitti okula.saatleri ayarlamamaları çok kötü oldu.
Kızımla 2 mil Leslie yaptık
Sonra bir guzel erik dali oynadık
Sanra 8 dakika göbek eritme hareket i
300 tane ip atladım.
Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 tane zeytin
Yeşillik domates, salatalık, biber
1 dilim ekmek
Ara
1 yesik elma
Öğle
Izgara tavuk
Brokoli salatası
Ara
Yoğurt
Aksam
Brokoli salatası
Ara
Badem
2 kuru kayısı

Evet seneye alırlar inşallah. Sabah ezanı okunmadan gidiyor benim oğlum da karanlıkta.

Bence de tartilma
Morelin bozulmasın.
Metabolizma hızlandıran
Prasa ,kereviz lahana vb bir yemek yiyebilirsiniz.

Kereviz hiç yemedim kokuyor sanki cesaret edersem deneyeceğim inşallah. Bu hafta 3 gün mercimekli lahana yedim çok abartmışım bitirene kadar baya uğraştım

Canım sana iyi tatiller.
Tatilde dikkat et kendine
Fazla kilo almadan dön
Tabiki kendimiz icin kendimize dikkat edeceğiz. Öyle koyvermek yok
Ben bazen evde de olsam kendime fön çektiriyorum. Kendimi iyi hissediyorum buda bana yeter

Evet seneye alırlar inşallah. Sabah ezanı okunmadan gidiyor benim oğlum da karanlıkta.
Inşallah canım yazik kuzulara
Çok erken oluyor.
Bende yeşil Mercimegi gundeme aldım.
Mercimekli salatalar yapacagi2 kendime
Senin bebiş kac aylık bilmiyorum
Bende geçmiş yıllarda Kara buğday da ise yaramıştı.

Mercimek çok severim ben her yere katarım.
3.5 aylık benim bebiş canım. Seninki kaç aylıktı.

Merhaba kızlar gruba normal katilabiliyormuyuz yoksa liste ile mi

Kizlar bayadir gelemedim. Bu hafta misafirler temizlik derken anca ugrayabikdim. Iki gecedir de kizim cok huysuz aglayarak uyaniyo. Uykusuz kaliyorum. Diyetimi bozmadim ama regl olucam siskinligim var. Insallah yarin eksileri gorurum

ben geçen cuma 200 gr fazla çıkmıştım tartıda. ama bir gün sonra regl oldum. ama bu hafta vermiş olcam onu. inanıyorum. sende de böyle olabilir.

Merhaba kızlar gruba normal katilabiliyormuyuz yoksa liste ile mi
yarın yaş boy kilo hedef bildir seni de ekleyelim

kızlar yulaf ezmesi aldım. akşamları yoğurtla karıştırıp yemeyi düşünüyorum. sindirim sistemine iyi geliyormuş, sütü de arttırıcı etkisi varmış. deneyen var mı?

ben geçen cuma 200 gr fazla çıkmıştım tartıda. ama bir gün sonra regl oldum. ama bu hafta vermiş olcam onu. inanıyorum. sende de böyle olabilir.

yarın yaş boy kilo hedef bildir seni de ekleyelim
Tamam teşekkürler

Mercimek çok severim ben her yere katarım.
3.5 aylık benim bebiş canım. Seninki kaç aylıktı.
Canım benim kuzu 6 .5 aylık
Biz ek gıdaya başladık
Artık baya hareketlendi evi içinde yuvarlanı duruyor.
Kapı stoperi hep kapı agzında yakalıyorum
Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularımızı

Maşallah ne güzel. Serin geliyordur orası benim diğerleri de öyleydi kapıda yatmayı seviyordu. Darısı başımıza inşallah. Ek gıdaya başlasak rahatlarım biraz. Şimdi aç mı tok mu yetiyor mu diye çok stres yapıyorum ben. Aslında ben herşeye stres yapıyorum hiç rahat durmuyorum kafayı takacak bişey buluyorum her zaman nedense.

kızlar yulaf ezmesi aldım. akşamları yoğurtla karıştırıp yemeyi düşünüyorum. sindirim sistemine iyi geliyormuş, sütü de arttırıcı etkisi varmış. deneyen var mı?
Canım bu yulaf ezmesi cok zayıflamaya yardimci oluyormuş.

bakalım deniycem inş faydası olur
Canim bn bazen kahvaltı da biraz sutle pisi riyrm icinede meyve kuru meyvede olabilir bazen kakao yads tarcin atiyrm nefisoluyor.ozellikke cok kacurdiysam bionceki gun telafi gibi oluyor

Kızlarrr kardeşimin bugün doğum günü pastalar kurabiyeler börekler sarmalarr uçuyo gözümde bir dilim pasta yedim oturuyorum kenarda ikramlıklar karşıda artık yemememlazım zaten pastayı götürdüm yarın tartı günü off

İyi geceler kızlar. Kimseler yok ortalıkta. Bakalım yarın ne olacak
Bugünki menüm;
Sabah, kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost, 1 haşlanmış yumurta
Ara; sade Türk kahvesi
Öğle 1 kase çorba, yarım pors ıspanak, 2köfte 1 veya 2 dilim ekmek
Ara; 1avuç beyaz leblebi
Akşam, 1kase Bulgurlu yeşil mercimek, biraz kara lahana ç, salata 1dişüm ekmek
Ara yulaflı 4 Yk yoğurt
Su 2lt yaklaşık

Yeşil mercimeği bende çok seviyorum ama yediğim gün kızım acayip gazlanıyor onu fark edince bıraktım hiç yemedim

Merhabalar iyi geceler çok yoğun bi gün geçirdim sabahta yola çıkocaz bugün çok aç kaldım ama yinede akşam çozutmadım çok şükür
Menüme gelince
Kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı yeşil biber ve 1'5 yumurta ile z.yağlı omlet 3 ince dilim az yağlı beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği 1 küp helva yeşillik kayısı çayı
Ara kuaförde ikram edilen dibek kahvesi
Öğle yok
Akşam 2 dilim çavdar ekmeği 2 ince dilim kaşarla yapılmış tost tavuk nugget(2 tane) 1 kase yoğurt çorbası
Ara Türk kahvesi 2 hurmalı lokum yarım elma yarım ayva
Spor yok su 2 litre olmuştur
Yarın tartı günü çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…