Bizimkilerin huyları çak benziyor ben de hep yanında durucam mememde uyuycakBen sabah kahvaltimi oglen ancak yaptim saat 12bucuk muydu neydi. Bebek huysuzlukta tavan. Uyudugu uyandgi belli degil. Hep yaninda duruyym istyor hatta mumkunse memem de hep agznda dursun...
Kahvalti
Yarim yumurta (kizima 3.kez yumurta yedirmeyi denedim ama yarisini minciklayp yerlere atti ve gene yemedi.. sevemedi bi)
Yarim erik
Domates salatalik biber
Kaşar ve beyaz peynir
Ekinezya cayi
Birazcik da pekmez peltesi
Biraz once 1kase yogurt yedim.. yavastan acikiyorum ama birazdan gene birseyler yerim.heralde...
Aksama yemek...sanmyorum bugun yapamiycam galiba ve hazir biseyler uydurucaz :/
Bnde aynı durumdayım evde tekim bazen bebk durmuyor bisey yiyemiyorum hazrlayamiyorum hazırda ne varsa abur cubur bisküvi falan yiyorum
Evt yemek hazirlayaniyorum aç kalincada ne bulursam onu yiyorum ama bu kilolar çok canımı skmaya başladı 28 kilo aldım hamilelikte 102 kg ile doğuma girdim Suan 87 kiloyum zaten 74 le kilolu hamile kaldım bu zamana kadar hiç zayıf biri olamadım ama 80 in üstüne cikammikken bu kadar kilo bnm moralimi çok bozdu bayramdan sonra ise basliycam iznim bitiyor ama hiç bir kıyafetm olmuyor hele bide iş kıyafetlerim hiç olamayacak napcm bilmiyorum;(
Waaaw sen hamarat ciktin misir ekmegi yapmak falan.. ne guzel ay. Ben.normal ekmek yemeden gunu kapatabilrm hic yemem de. Boyle yoresel seyler,ev yapimi.ekmekler falan valla olsa diyet miyet dinlemem yerim..
Neyseki hamur yogurmayla acmayla aram pek yok
Bi de onu becerseymisim dusunemyorum,baklava borek manti falan.acardim heralde haftada 1..
Yaa yemek yapmayı seven biriyim hazır almaktansa kendim yapayım içinde ne olduğunu biliyorum en azından ama ben börek açamam o beceri bendede YokWaaaw sen hamarat ciktin misir ekmegi yapmak falan.. ne guzel ay. Ben.normal ekmek yemeden gunu kapatabilrm hic yemem de. Boyle yoresel seyler,ev yapimi.ekmekler falan valla olsa diyet miyet dinlemem yerim..
Neyseki hamur yogurmayla acmayla aram pek yok
Bi de onu becerseymisim dusunemyorum,baklava borek manti falan.acardim heralde haftada 1..
Bizimki de haşlanmış yumurta yeniyi bende menemen veriyorum saten haftada 3 gün yapıyo kv sağolsun onu güzel yiyo bi deneyin istersenizBizimkilerin huyları çak benziyor ben de hep yanında durucam mememde uyuycak
Yumurtayı nasıl yapıyorsun haşlanmış mı
Benimki haşlanmış yumurtayı bir türlü yemedi şimdi azıcık tereyağla sahanda yapıyorum genelde beyaz peynirli bazen de Semizotlu, ıspanaklı öyle yiyor
Benimki de yiyebilir ama 1 yaşından once domates önermiyorlarBizimki de haşlanmış yumurta yeniyi bende menemen veriyorum saten haftada 3 gün yapıyo kv sağolsun onu güzel yiyo bi deneyin isterseniz
Haslanmis yapiyorum ama tam haslamiyorum biraz kayisi rafadan arasi oluyo kasikla onu yediriyorum.. elimdekine atladi minciklasi yere atti.Bizimkilerin huyları çak benziyor ben de hep yanında durucam mememde uyuycak
Yumurtayı nasıl yapıyorsun haşlanmış mı
Benimki haşlanmış yumurtayı bir türlü yemedi şimdi azıcık tereyağla sahanda yapıyorum genelde beyaz peynirli bazen de Semizotlu, ıspanaklı öyle yiyor
Ben gecen domates yerken kizim bakip duruyordu acidim haline birazcik tattirdim. Ama.hemen.geri cektimBenimki de yiyebilir ama 1 yaşından once domates önermiyorlar
8 aylık canım valla aynı huylar salıncakta uyurdu şimdi pek uyumuyor illa mememde uyuycak iyice dalınca bırakıyor biraz sonra uykusu bölünüyor tekrar dalmak için yine meme arıyor. İlk dişimiz birkaç gün önce çıktı dahaHaslanmis yapiyorum ama tam haslamiyorum biraz kayisi rafadan arasi oluyo kasikla onu yediriyorum.. elimdekine atladi minciklasi yere atti.
Kasiga atliyor keske versen de kendi yemeyi becerse ya,nerdee gozune bogazina durtuyor.
Ben de sahanda yapmayi deniycem.bi dahakine bakalim.yumurtayi,insallah yer..
Benim kizim 3aylikkendi heralde,sag memeyi kucakta yiyebilip solda oğüruyodu. Ben de yatip vermeyi denemistm.oyle yiyebildgni.gorunce tek meme o sekil devam.ettik..Sonra alisti,digerini de.oyle yatarak yemek.istedi..
Uyumak.icin de meme gerekiyo. Onceden sallanarak uyurdu bazen ama smdi memesiz uyumaz.. cekince de.uyanir,illa kendi.birakicak.. biraknca bazen.ben.kimildasam ona da uyanir..
Bugun oyleydik.iste. 7de uyandik 12bucuk gibi ancak kahvalti yapabildim..
Huysuzlaniyor bi de. Kafasina koydugnu yapmak.istiyo yapamaynca uzuluyo..bana da sinir oluyo biseye izin vermez elinden alirsam.. seninki kac aylikti.tangoo?
Dis cikartti mi bi de?
Tattırmaktan birşey olmaz herhalde ama fazla verince alerji yapabilirBen gecen domates yerken kizim bakip duruyordu acidim haline birazcik tattirdim. Ama.hemen.geri cektim
E cok iyi bence kilon 64sen,zaten 63 ile hamile kalmissin :)Merhabalar aranızda bana da yer var mıı??
23 yaşındayım genç ve tecrübesiz bir anneyimdoğum yapalı 43 gün oldu. Paşam sadece 3 gündür düzenli emiyor beni. Emzirmenin faydasını görmek istiyorum. 165 boyundayım. 63 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim. Şuan 64 kiloyum Fazladan 1 kilom var gibi dursada baya sarktı vücudm kıyafetlerm doğru düzgn olmuyor. Hededim 53 kilo. Evlenmeden önce 55dim zaten. Evimde spor odam var ama şuan kv ile kalıyorum. Bayramdan sonra evime geçeceğim düzenli spora başlycam. Burda yazışarak motive etmek istiyorm kendmi.. şuanlık sdce sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorm. Evime geçtiğimde sporumuda paylaşacğm. Günlük yediklermi paylaşırımm :)
Ağzından bal damlıyor :) bnm baya baya kilo takıntım var. E mevsim yaz millet şıkır şıkır süslenip çıkıyor. Aynaya baktığımda baya şişko görüyorum kendimi. Seneye temmuzda oğlumuzla tatile gideceğiz. Hedefim temmuza kadar 53 olmak. İnşallah başarırım. Gece yemiyorum. Gündüzde düzenli besleniyorum. Yasak içecekleri hiç tüketmiyorm. Hamurişiylede pek aram yokk. Makarna çok severm biE cok iyi bence kilon 64sen,zaten 63 ile hamile kalmissin :)
Ama haklisin vucut eski vucut olmuyo.. ama cicim toparlanman icin 4ay falan.gecmesi gerek en az..
23gun daha cok.yeni... sabreet.
Abur cubur yeme kola nescafe zaten.icme bebege kafein yukleyp sinirlendirme,gaz da yapmasin hem..duzgun seyler ye,gece yemelerini de kes varsa.. boyle devam etsen zaten 4.aya kadar bence 62 61olursun..
biz şapur şupur yedirtiyozBen gecen domates yerken kizim bakip duruyordu acidim haline birazcik tattirdim. Ama.hemen.geri cektim
Ağzından bal damlıyor :) bnm baya baya kilo takıntım var. E mevsim yaz millet şıkır şıkır süslenip çıkıyor. Aynaya baktığımda baya şişko görüyorum kendimi. Seneye temmuzda oğlumuzla tatile gideceğiz. Hedefim temmuza kadar 53 olmak. İnşallah başarırım. Gece yemiyorum. Gündüzde düzenli besleniyorum. Yasak içecekleri hiç tüketmiyorm. Hamurişiylede pek aram yokk. Makarna çok severm bibakcaz artkk yapcaz bşyler. 3 lt su tüketiyorm günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?