Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar merhaba bu aralar pek giremedim. Cuma gruplarına katılmayı konuşmuşsunuz ama sanırım vazgeçtiniz. Biz süt verdiğimiz için bi de bebişlerle uğraşmaktan katı kurallara uyamayız ama salmamak da lazım
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltıyı kv de ettik normalde yemem ama sucuklu yumurta koymuş tabağıma bi de normal ekmek vardı tb yoktu
Sucuklu yumurta
10 tane zeytin
2 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
Reçel
3 dilim ekmek
2 şekersiz çay
1 lokum

Akşam
1 tabak nohut
Yarım kase yoğurt
2 dilim tb ekmeği
Kefir

Bizimkilerin huyları çak benziyor ben de hep yanında durucam mememde uyuycak
Yumurtayı nasıl yapıyorsun haşlanmış mı
Benimki haşlanmış yumurtayı bir türlü yemedi şimdi azıcık tereyağla sahanda yapıyorum genelde beyaz peynirli bazen de Semizotlu, ıspanaklı öyle yiyor

Bnde aynı durumdayım evde tekim bazen bebk durmuyor bisey yiyemiyorum hazrlayamiyorum hazırda ne varsa abur cubur bisküvi falan yiyorum

ebruliki dediği gibi daha Yen'i Doğum yapmışsın. Abur cubur yemeği bırakırsan İnan diğerlerinizde yereceksin yavaş yavaş hazır gıda yemeyi bıraksan çok faydasını göreceksin

Yaa yemek yapmayı seven biriyim hazır almaktansa kendim yapayım içinde ne olduğunu biliyorum en azından ama ben börek açamam o beceri bendede Yok yoksa yapar Yeşim mantıları yer yer dururdum

Akşam menüm
Fırına tavuk atmıştım içine biraz sebze koydum tabii
Ben iki kanat ve biraz göğüs yedim 6-7 kaşıkta bulgur pilavı yedim
Şimdi cay içiyoeumbir avuç çekirdek yerim
2,5 lt au içtim yatmasan bir barsak daha içerim
Sabah 30 dk spor yapmıştım birde

Valla mesajlara yetişemiyorum kızlar maşallah size ilk mesai günüm olduğundan yoğun geçti akşamda misafirim vardı Yen'i bitirdim işleri bende bittim spora zaman kalmadı yarın artık inşallah
Menüme gelince
Sabah klasiğim 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salam yeşillikle sandivich
Ara sade kahve
Öğle Kırım'da nohut pilav salata vardı yemeği güzel yaşamamışlardı ne kadarını yedim bilmiyorum ama çok değildi
Ara 2 dilim kavun
2.ara 2 diyet büskivi
Akşam koca bi tabak z.yağlı taze fasülye semizotu salatası 2 tane haşlanmış patates ile
Ara en sevdiğim kekten yaptım misafire ama yemedim avuç içi kadar kuruyemiş çay ile
Yarın yemeğimi evden götürücem taze fasülye yoğurt salata planlıyorum sıcakta yağlı yemek gitmiyo zaten en iyisi kendi yaptığım yemek

Bizimki de haşlanmış yumurta yeniyi bende menemen veriyorum saten haftada 3 gün yapıyo kv sağolsun onu güzel yiyo bi deneyin isterseniz

Merhabalar bende aranıza katilmak istiyorum 2 aylık bir oğlum var 2. Çocuğum bunda hiç kilo almadım 86 ile hamile kaldım 89 ile doğuma gittim ama diğer kilolar 1 çocuktan kalma 4 5 gündür bende başladım artık emzirmenin nimetinden faydalanmak lazım dedim çıktım yola bakim inşallah devamı gelir sizlerde n fikir alarak

Haslanmis yapiyorum ama tam haslamiyorum biraz kayisi rafadan arasi oluyo kasikla onu yediriyorum.. elimdekine atladi minciklasi yere atti.
Kasiga atliyor keske versen de kendi yemeyi becerse ya,nerdee gozune bogazina durtuyor.
Ben de sahanda yapmayi deniycem.bi dahakine bakalim.yumurtayi,insallah yer..
Benim kizim 3aylikkendi heralde,sag memeyi kucakta yiyebilip solda oğüruyodu. Ben de yatip vermeyi denemistm.oyle yiyebildgni.gorunce tek meme o sekil devam.ettik..Sonra alisti,digerini de.oyle yatarak yemek.istedi..
Uyumak.icin de meme gerekiyo. Onceden sallanarak uyurdu bazen ama smdi memesiz uyumaz.. cekince de.uyanir,illa kendi.birakicak.. biraknca bazen.ben.kimildasam ona da uyanir..
Bugun oyleydik.iste. 7de uyandik 12bucuk gibi ancak kahvalti yapabildim..
Huysuzlaniyor bi de. Kafasina koydugnu yapmak.istiyo yapamaynca uzuluyo..bana da sinir oluyo biseye izin vermez elinden alirsam.. seninki kac aylikti.tangoo?
Dis cikartti mi bi de?

Merhabalar aranızda bana da yer var mıı??
23 yaşındayım genç ve tecrübesiz bir anneyim doğum yapalı 43 gün oldu. Paşam sadece 3 gündür düzenli emiyor beni. Emzirmenin faydasını görmek istiyorum. 165 boyundayım. 63 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim. Şuan 64 kiloyum Fazladan 1 kilom var gibi dursada baya sarktı vücudm kıyafetlerm doğru düzgn olmuyor. Hededim 53 kilo. Evlenmeden önce 55dim zaten. Evimde spor odam var ama şuan kv ile kalıyorum. Bayramdan sonra evime geçeceğim düzenli spora başlycam. Burda yazışarak motive etmek istiyorm kendmi.. şuanlık sdce sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorm. Evime geçtiğimde sporumuda paylaşacğm. Günlük yediklermi paylaşırımm :)

8 aylık canım valla aynı huylar salıncakta uyurdu şimdi pek uyumuyor illa mememde uyuycak iyice dalınca bırakıyor biraz sonra uykusu bölünüyor tekrar dalmak için yine meme arıyor. İlk dişimiz birkaç gün önce çıktı daha

E cok iyi bence kilon 64sen,zaten 63 ile hamile kalmissin :)
Ama haklisin vucut eski vucut olmuyo.. ama cicim toparlanman icin 4ay falan.gecmesi gerek en az..
23gun daha cok.yeni... sabreet.
Abur cubur yeme kola nescafe zaten.icme bebege kafein yukleyp sinirlendirme,gaz da yapmasin hem..duzgun seyler ye,gece yemelerini de kes varsa.. boyle devam etsen zaten 4.aya kadar bence 62 61olursun..

Ağzından bal damlıyor :) bnm baya baya kilo takıntım var. E mevsim yaz millet şıkır şıkır süslenip çıkıyor. Aynaya baktığımda baya şişko görüyorum kendimi. Seneye temmuzda oğlumuzla tatile gideceğiz. Hedefim temmuza kadar 53 olmak. İnşallah başarırım. Gece yemiyorum. Gündüzde düzenli besleniyorum. Yasak içecekleri hiç tüketmiyorm. Hamurişiylede pek aram yokk. Makarna çok severm bi bakcaz artkk yapcaz bşyler. 3 lt su tüketiyorm günlük

Mrb hanımlar sabah spora gitmiştim bir buçuk saat 3 lt su içtim kahvaltıda eti form peynir biraz yumurta yedim arada şeftalı yedim
Öğlen
4 kş bulgur pilavı 3 kaşık nohut yedim
Birde turk kahvesi içtim
Akşam da yoğurt yedim
cuma takımlarına katıldım bu arada bakalım etkisi olacakmı

ohooo hiç merak etme sen bahara 55 olursun bence benim doğumdan sonraki kilom 76 idi.. bu haftasonu 1 yıl olcak gitti 21 kilo :) sen bi 10 kiloyu mu veremicen çok rahat verirsin.. ama kasma şimdiden herşeyden karar miktarda ve doğru saatlerde tüket daha yeni btmiş lohusalığın zaten yeni bismillah daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…