Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oo maşallah valla süper :)

yaa kızlar ben hala adet olmadım bu sabah bi test daha yaptım sanki çok çok silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı...bikaç gün daha bekliyim diyom hala adet gelmezse kan veriyim bi

yaa kızlar ben hala adet olmadım bu sabah bi test daha yaptım sanki çok çok silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı...bikaç gün daha bekliyim diyom hala adet gelmezse kan veriyim bi
Günaydın canım geçen haftan lekelenmen olmuştu sanırım üstüne görme filan olmasın şüpheli bi durum oldumu yani tereddüt edeceğin benim 2 bebeğimde bu şekilde sürpriz oldu üstüne görme şeklinde bencede kan testi yaptır en kesin çözüm hakkında hayırlısı olsun

amin canım.. ihtimal olabilir çok düşük de olsa.. ama ne biliyim yaa hayırlısı..

Canim senin kilon yok bu kadar kucuk bir bebegi olan anne icin . sarkmalar yavas yavas kendi toparlanacak birazda sporla tabi . Ama kusura bakma seninki biraz fazla takinti anne olmussun olsun o kadar . Bence buralarda hic oyalanma duzenli sporunu yap sarkmalar gececektir onlar kiloyla ilgili degil

Kizlar biz boyle kuralsiz duzensiz devam mi edicez hala . ben rahatsiz oluyorum bu durumdan. Benim saglik takintim var. Zayiflamaktan once benim ve cocuklarimin sagligi gelir amacimiz hicbir zaman dogurur dogurmaz _ vay be kadina bak az once dogurdu simdi tas gibi gorunuyo. _ olmamali. O zaman dogurmiyacagiz yani. Kimse kusura bakmasin bence bir baslama donemi sinir koyalim. En az 4 aylik anneler gibi. Yoksa bu demin dogurdum zayifliyamiyorumlari cok duyacaz

4 ay değilde 3 ay yapabiliriz aslında bende 2 aylıkken geldim buraya sizlerden çok şey öğrendim sadece zayıflamak değil süt artırmak için spor olarak çocuk gelişimi ile ilgili o yüzden gelen arkadaşlarda beden kitle endeksi güzel bi kriterdi onu da uygulayabiliriz tabi bebeği 3 aydan büyük olanlar için

Bence hamilesin ..
Ben de kizima hamileymisim,adet oldum sandiydim biraz lekelenmem oldu geri gectydi. Hatta orkid takmistm kocaman gene adet basladi diye. Hic dolmamisti.. arada olurdu bana ertesi gun tam.baslardi...
Aa heralde yarin baslar yaa falan diyodum olmamisti.
Artik 1hafta gecip de hala.baslamaynca test yapmistim..
Pozitif cikmsti sevinmstm ama cok umutlanmaym hadi adet olursam duserse diye korkuyodum bi yandan.. 1hafta sonra doktora gitmistim ancak..
Millet kosa kosa gider. Ben hadi bisey olursa diye beklemistim resmen,daha cok uzulmeyim evde beklerim biraz daha diye...
Baksana senin de baslar gibi olmus baslamamis.
Zaten doktorun da demis dogurman lazim diye. Baska doktorlar en az 2yil bebek yapma der. Seninki oyle dedigine gore demekki gerekli.. bence umarim.hamilesindir :)
Kafayi yersin ama ..olsun be..

Ben de heralde nisan ayinda katilmistim araniza. Bebegim 4 aylikti,ama sacma sapan sadece kilo bildirimi yapip bakmiyodum bile hic yorumlara. 1ay sonra kendime geldim silkelendim ve ciddiye aldim.. iste o zamandir gidiyor kilolar. Ama bu ara cozuttum. Agirdan aliyorum , mesela 1ay once 68.3tum su an 67.3 falanim bence 66.5larda gezmeliydim :/
Yiyorum,pisman olup sonra kendimi.ac birakiyorum.. bu aralar felsedem bu oldu. Halbuki.hic ac kalmadan duzenli zayifliyodum pof ya.. Mevsim yaz olunca bi de bebek hircin ve memnuniyetsiz olunca.. yalniz brakamyorum ise yemege bakamiyorum firsat bulamiyorum yemek hazirlamaya. Ve ne bulursam o an onu yiyorum ac oldugum icin. Ve boyle oluyor.. :/

pentagram42 canim haklisin zaten dogum yapar yapmaz da katilabilir bence herkes ama sorun 1 gercekten kilolumu
2 sadece takipta kalip iste aburcubur yemeyip duzenine dikkat eder.
3 ay sonra diyete hafif hafif baslar.
Kadin o kadar maddelestirilmis ve sadece bedene insirgenmis ki dunyanin en guzel olayi bebek sahibi olmus olmanin tadini cikarmak yerine ne zaman kilo verecegim derdine dusuluyor. Once sunnet sonra deniz misali.
Once dogum sonra podyum dusunmesin kimse. He onu dusunecekse de kusura bakmasin dogurmasin cunku bebege yazik.

Valla canım ben 6 aydan sonra verdim inek sütü çilek kivi bal duymuştum ama iki kızımda da domates verdim bi sorun olmadı benimde kafam karıştı şimdi
Şimdiye kadar sorun olmadıysa bundan sonra da olmaz herhalde her bebeğin bünyesi farklı sonuçta

Tugceilker
Bence de senin zayiflamana SU AN ICIN gerek yok. Zamanla biraz toparlanicaksin,ay hic mi sancin agrin sizin yok zayiflamaya kafayi takma bu kadar.
Bence sen yasak icecekleri.icme,ne guzel.hamurisine de duskun degilmissn.. eger ögun ögun yemeye dikkat eder,aralarda da agzina hep biseyler atmazsan..ve dedigim.gibi gece yemezsen zayiflarsn kendiliginden
Sanki biz napiyoruz da biz de oyle yapiyoruz ama mesela cikolata yedik mi.vicdan yapma oluyo bizde,sen daha cok yeni annesin biraz tadini cikar..

ne biliyim yaa hiç bilemiyom şu an eğer yoksa bi an önce adet oliyim da kafam rahatlasın diyorum ama hayrlısı tabi Allah sağlık versin sağlıklısını versin :))))

Bu arada kizlar ben biraz daha sizleri yakindan tanimak istiyorum . herkes biraz kendini anlatsa nasil olur. Madem burada birlikte biseyleri basarmaya calisiyoruz. Daha yakindan paylasimlar yapalim isterim.

Tugceilker ben hep yazmisimdir gecmis sayfalardan bakabilirsin.. bi ara ben abur cuburu iste ne biliyim cikolatayi pudingi vs birakinca biraz sutumde azalma olmustu. Onceden gogsum cok dolu olurdu bunlari brakinca birden azalma yasamistim.
Sonra arkadaslar kusura bakmayin ben yiycem,ama.hareket edicem,yememezlik yapamiycam dedim..bi sure.oyle devam ettim...Sonra azar azar azaltinca baktim.sutte bi degisiklik yok,abur cuburu yememeye basladim. Cips cikolata vs vs benim.icin gunluk bi yiyecek degil yani ayda yilda yiyorum artik..
Bence senin de sutun etkilenebilir. O yuzden dyorum.
Yoksa senin zayiflamamani istiyor degiliz yanlis anlama.. kiskandilar da deme,ben de su an 67 kiloyum yazin yuzdugum icin sıkılasti vucudum biraz. Ama yeni dogum yapmis bi gobek bi vucut ZAMANa ihtiyac duyar. Sen bisey yapmasan da toparlanicaksin. Sutune dikkat et..

Bu arada kizlar ben biraz daha sizleri yakindan tanimak istiyorum . herkes biraz kendini anlatsa nasil olur. Madem burada birlikte biseyleri basarmaya calisiyoruz. Daha yakindan paylasimlar yapalim isterim.
Basliyim ben o zaman.. haha en korktugum sey su kadinlar klubunde, desifre olmak aslinda.. cunku bi ton konu actim.kaynanamla.ilgili blmem ne..
Muhendislik mezunu diplomali bi ev hanimiyim. Is bulamadim. Kpss denedim olmadi. Esim evlenelim amaan calisirsn is bulmani beklersek.evlenemeyiz dediydi.. ben de aman iyi canima.minnet dedim evlendiydim .. oyle kaldik..
Bebek de olunca.. artik bi sure bakmam is mis.
Yuksek lisansa baslamistim,tez asamasina gecmistim dersleri verip, 2yildir tez mez yazamadim.. yuksek lisansim yanabilir yani buna da uzuluyorm ama.. su an tez nerdeee ben nerdeyim..

Dugunum.tam.bi fiyaskoydu.. hala dusunur uzulurum. Esimin ailesiyle bi sure gorusmedim. Bebek dogduktan sonra gorusmeler basladi. Benim de basim agrimaya da basladi. Onceden daha iyiymisiz. Bebek zaten esle iliskiyi iletisimi degistiriyor.. bi de ailesinin ortaya cikmasi olayi beni iyice gerdi..

Yemek yapmayi pasta borekle ugrasmayi cok severim..
Muzikle aram iyidir.. Bilgisayarda programlardan muzik yapardim onceden,ama inanin artik youtubedan bi sarki bile acip.dinleyemez oldum..

Oldum olasi hep etli butlu bi kizdim ama sisko degildim. Dogum sonrasi sisko halimle karsilastim iste.. smdi de zayiflamaya calisiyorum..

Esim ozel sektorde calisiyor hep calisir tatili hic yok. Pazar gunleri bile.calisir.. Hic vakit ayiramiyoruz birbirmize. Bu aralar kavgalar da ettik baya. Bebekle ilgili birseyden dolayi birbirimize giriyoruz falan.. halbuki bence izni olsa evde otursa,gezebilsek.. benle bebekle.ilglense..hersey daha guzel.olucak...

Genelde hep evde oturuyorum bebisle. Disari cikip gezelim de denmiyor arabasinda durmuyo kucaga gelmek.istyor... tek basimiza gezemiyoruz. Babasi aksam gec geliyor aksam dun gezelim dedik agladigi icin 15dk icinde tekrar eve donmustuk mesela..dis cikarmadi hic daha.
Onun huysuzlugu mu bilmem..

Boyle iste sorun soyleyim ..

Ben olsam birkaç test daha yapardım. Hamile kaldığımda 6 tane test yapmıştım hepsi silik çıkmıştı sonra hastaneye koştum

Şükür sebebimiz o kadar çokki yavrulamışız için herşeye değer zor geçiyormuş hakikaten senin aileden kimse yokmu yakınlarında arada baksalar bebişe kendine zaman ayırsan çok güzel olur İnan o da etkiliyo kilo verme sürecini stres yeme isteği doğuruyor kimisinde tam tersi oluyo gerçi ama
Benim metabolizmam da çok fena kilo almaya çok müsait iki hamileliğimde de aynaya bile bakmazdım doğru dürüst yüzüm şişer ayaklarım ellerim davul gibi gezerdim fotom bile çok azdır hamileliklerimde ama hiç bi zaman o kadar takıntılı olmadım kilo konusunda nasılsa gidecek zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…