- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Oo maşallah valla süper :)ohooo hiç merak etme sen bahara 55 olursun bencebenim doğumdan sonraki kilom 76 idi.. bu haftasonu 1 yıl olcak gitti 21 kilo :) sen bi 10 kiloyu mu veremicen çok rahat verirsin.. ama kasma şimdiden herşeyden karar miktarda ve doğru saatlerde tüket daha yeni btmiş lohusalığın zaten yeni bismillah daha
Günaydın canım geçen haftan lekelenmen olmuştu sanırım üstüne görme filan olmasın şüpheli bi durum oldumu yani tereddüt edeceğin benim 2 bebeğimde bu şekilde sürpriz oldu üstüne görme şeklinde bencede kan testi yaptır en kesin çözüm hakkında hayırlısı olsunyaa kızlar ben hala adet olmadımbu sabah bi test daha yaptım sanki çok çok silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı...bikaç gün daha bekliyim diyom hala adet gelmezse kan veriyim bi
Valla canım ben 6 aydan sonra verdim inek sütü çilek kivi bal duymuştum ama iki kızımda da domates verdim bi sorun olmadı benimde kafam karıştı şimdiBenimki de yiyebilir ama 1 yaşından once domates önermiyorlar
Günaydın canım geçen haftan lekelenmen olmuştu sanırım üstüne görme filan olmasın şüpheli bi durum oldumu yani tereddüt edeceğin benim 2 bebeğimde bu şekilde sürpriz oldu üstüne görme şeklinde bencede kan testi yaptır en kesin çözüm hakkında hayırlısı olsun
Canim senin kilon yok bu kadar kucuk bir bebegi olan anne icin . sarkmalar yavas yavas kendi toparlanacak birazda sporla tabi . Ama kusura bakma seninki biraz fazla takinti anne olmussun olsun o kadar . Bence buralarda hic oyalanma duzenli sporunu yap sarkmalar gececektir onlar kiloyla ilgili degilAğzından bal damlıyor :) bnm baya baya kilo takıntım var. E mevsim yaz millet şıkır şıkır süslenip çıkıyor. Aynaya baktığımda baya şişko görüyorum kendimi. Seneye temmuzda oğlumuzla tatile gideceğiz. Hedefim temmuza kadar 53 olmak. İnşallah başarırım. Gece yemiyorum. Gündüzde düzenli besleniyorum. Yasak içecekleri hiç tüketmiyorm. Hamurişiylede pek aram yokk. Makarna çok severm bibakcaz artkk yapcaz bşyler. 3 lt su tüketiyorm günlük
Bence hamilesin ..yaa kızlar ben hala adet olmadımbu sabah bi test daha yaptım sanki çok çok silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı...bikaç gün daha bekliyim diyom hala adet gelmezse kan veriyim bi
Ben de heralde nisan ayinda katilmistim araniza. Bebegim 4 aylikti,ama sacma sapan sadece kilo bildirimi yapip bakmiyodum bile hic yorumlara. 1ay sonra kendime geldim silkelendim ve ciddiye aldim.. iste o zamandir gidiyor kilolar. Ama bu ara cozuttum. Agirdan aliyorum , mesela 1ay once 68.3tum su an 67.3 falanim bence 66.5larda gezmeliydim :/4 ay değilde 3 ay yapabiliriz aslında bende 2 aylıkken geldim buraya sizlerden çok şey öğrendim sadece zayıflamak değil süt artırmak için spor olarak çocuk gelişimi ile ilgili o yüzden gelen arkadaşlarda beden kitle endeksi güzel bi kriterdi onu da uygulayabiliriz tabi bebeği 3 aydan büyük olanlar için
Şimdiye kadar sorun olmadıysa bundan sonra da olmaz herhalde her bebeğin bünyesi farklı sonuçtaValla canım ben 6 aydan sonra verdim inek sütü çilek kivi bal duymuştum ama iki kızımda da domates verdim bi sorun olmadı benimde kafam karıştı şimdi
Bence hamilesin ..
Ben de kizima hamileymisim,adet oldum sandiydim biraz lekelenmem oldu geri gectydi. Hatta orkid takmistm kocaman gene adet basladi diye. Hic dolmamisti.. arada olurdu bana ertesi gun tam.baslardi...
Aa heralde yarin baslar yaa falan diyodum olmamisti.
Artik 1hafta gecip de hala.baslamaynca test yapmistim..
Pozitif cikmsti sevinmstm ama cok umutlanmaym hadi adet olursam duserse diye korkuyodum bi yandan.. 1hafta sonra doktora gitmistim ancak..
Millet kosa kosa gider. Ben hadi bisey olursa diye beklemistim resmen,daha cok uzulmeyim evde beklerim biraz daha diye...
Baksana senin de baslar gibi olmus baslamamis.
Zaten doktorun da demis dogurman lazim diye. Baska doktorlar en az 2yil bebek yapma der. Seninki oyle dedigine gore demekki gerekli.. bence umarim.hamilesindir :)
Kafayi yersin ama ..olsun be..
Basliyim ben o zaman.. haha en korktugum sey su kadinlar klubunde, desifre olmak aslinda.. cunku bi ton konu actim.kaynanamla.ilgili blmem ne..Bu arada kizlar ben biraz daha sizleri yakindan tanimak istiyorum . herkes biraz kendini anlatsa nasil olur. Madem burada birlikte biseyleri basarmaya calisiyoruz. Daha yakindan paylasimlar yapalim isterim.
Ben olsam birkaç test daha yapardım. Hamile kaldığımda 6 tane test yapmıştım hepsi silik çıkmıştı sonra hastaneye koştumyaa kızlar ben hala adet olmadımbu sabah bi test daha yaptım sanki çok çok silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı...bikaç gün daha bekliyim diyom hala adet gelmezse kan veriyim bi
Şükür sebebimiz o kadar çokki yavrulamışız için herşeye değer zor geçiyormuş hakikaten senin aileden kimse yokmu yakınlarında arada baksalar bebişe kendine zaman ayırsan çok güzel olur İnan o da etkiliyo kilo verme sürecini stres yeme isteği doğuruyor kimisinde tam tersi oluyo gerçi amaBasliyim ben o zaman.. haha en korktugum sey su kadinlar klubunde, desifre olmak aslinda.. cunku bi ton konu actim.kaynanamla.ilgili blmem ne..
Muhendislik mezunu diplomali bi ev hanimiyim. Is bulamadim. Kpss denedim olmadi. Esim evlenelim amaan calisirsn is bulmani beklersek.evlenemeyiz dediydi.. ben de aman iyi canima.minnet dedim evlendiydim .. oyle kaldik..
Bebek de olunca.. artik bi sure bakmam is mis.
Yuksek lisansa baslamistim,tez asamasina gecmistim dersleri verip, 2yildir tez mez yazamadim.. yuksek lisansim yanabilir yani buna da uzuluyorm ama.. su an tez nerdeee ben nerdeyim..
Dugunum.tam.bi fiyaskoydu.. hala dusunur uzulurum. Esimin ailesiyle bi sure gorusmedim. Bebek dogduktan sonra gorusmeler basladi. Benim de basim agrimaya da basladi. Onceden daha iyiymisiz. Bebek zaten esle iliskiyi iletisimi degistiriyor.. bi de ailesinin ortaya cikmasi olayi beni iyice gerdi..
Yemek yapmayi pasta borekle ugrasmayi cok severim..
Muzikle aram iyidir.. Bilgisayarda programlardan muzik yapardim onceden,ama inanin artik youtubedan bi sarki bile acip.dinleyemez oldum..
Oldum olasi hep etli butlu bi kizdim ama sisko degildim. Dogum sonrasi sisko halimle karsilastim iste.. smdi de zayiflamaya calisiyorum..
Esim ozel sektorde calisiyor hep calisir tatili hic yok. Pazar gunleri bile.calisir.. Hic vakit ayiramiyoruz birbirmize. Bu aralar kavgalar da ettik baya. Bebekle ilgili birseyden dolayi birbirimize giriyoruz falan.. halbuki bence izni olsa evde otursa,gezebilsek.. benle bebekle.ilglense..hersey daha guzel.olucak...
Genelde hep evde oturuyorum bebisle. Disari cikip gezelim de denmiyor arabasinda durmuyo kucaga gelmek.istyor... tek basimiza gezemiyoruz. Babasi aksam gec geliyor aksam dun gezelim dedik agladigi icin 15dk icinde tekrar eve donmustuk mesela..dis cikarmadi hic daha.
Onun huysuzlugu mu bilmem..
Boyle iste sorun soyleyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?