Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa kızlar ben hala adet olmadım bu sabah bi test daha yaptım sanki çok çok silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı...bikaç gün daha bekliyim diyom hala adet gelmezse kan veriyim bi
Canım içinin rahatlaması için taptır kafan rahat olur en azından ona göre de yaşarsın yazık strese girme
bencede kurallar olmalı yani ilk başlarda ıvır zıvır yenmese otomatik gidiyor mim 3 ay olsun o. Zaman kuralları birde su kilo endeksi düşükse mesela çok zayıfsa iste daha çok verecek moduna girenleride almayalım

Hafta sonu çalışması kötüymüş canım beraber zaman geçirince aile oluyor ve benimsiyor insan yani bebeğiyle vakit geçirmek onu tanıması içinde güZel olur

Evliliğimde 10.yılım polis okulunda tanışmıştık eşimle şu an şark görevi için doğudayız kayınpederim vefat ettiği için kv bizle kalıyo sağolsun kızlarıma güzel bakıyo yemeklerimi de yapar çoğu zaman bende kalbini kırmadım hiç haftasonları gezdiririm yemeğe götürürüm arada problemler oluyo illaki ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum sonuçta bakıcı sorununyaşayan bi sürü arkadaşım var gözüm arkada kalmıyor işe gelirken büyüm kızım 4 yaşında tam bi yengeç burcu tüm özelliklerini taşıyo naif duygusal anneci beraber zaman geçirmeyi seviyoruz en yakın arkadaşım oldu kendisi zaten iş ev çocuklar derken çok sosyal bi hayatım Yok az ama öz görüştüğüm arkadaşlarım var
Kilo konusunda da iri bi yapım var genlerden gelen 50 li li kiloları hiç görmedim en son 2007 de mezun olduğıiumda 65 kiloydum ama fotolara baktığımda yakışmadığını görüyorum kemikli Bi yapım olduğu için 70 in altına düşmek istemem gibi geliyo pko olduğıium için hep ilaçlar kullandım meslek gereği düzensiz beslendiğim uzun zaman sonuç malum kilolar ama burda gerçek anlamda sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum aç kalmadan sütümüde koruyarak da zayıflatabiliyormuş en önemlisi irademi kullanabiliyomuşım onu anladım
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bu arada bu sene tayinciyiz ve ben nerde yaşamak istediğime hala karar verebilmiş değilim hep Ege isterdim ama hiç gitmedim nasıl yerler bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı Yen'i yürümeye başlayan bi bebekle ev taşıycam yaza işim zor hiç bilmediğim bi şehre gidicem belkide o yüzden zamanım var kendimi kasmadan yaza kadar sizlerle birlikte motive olup ideal kiloma ulaşmak istiyorum

Eğer Ege'ye tayin alabilirseniz kesinlikle al canım cennet yerler var şükür bitmiş şark görevinde . Kv yaşamak tabii 24 saat yatılı olunca zor ama artıları daha fazla Allah razı olsun ondan baksana haberlerde hergün birşey çıkıyor kimseye emanet edemez olduk

Ama insan aynaya bakıp eski formundan çok uzak olduğunu görünce morali bozuluyor bi de lohusalıkta zaten herşeye takıyorsun kendini de çirkin hissedince iyice depresyona giriyorsun. Ben o zaman kendime 6 ay vermiştim şimdi bu süreyi 1 yıla çıkardım

lightpinklady Allah kolaylik versin canim esin cok calismasi evde bir bebekle surekli oturmak zor gercekten. Ama bir sure sonra yuruyunce falan kolaylasir biraz daha isin insallah. Mesleginin olasi yuksek lisans islerine de ilerde bakarsin kacmiyor. Sen bebisin tadini cikar.
pentagram42 2 tane cocugun oldugunu ben fark etmemisim canim okuyunca sasirdim. Kayinvalide isi hem iyi hem kotu ama anladigim kadariyla sen anlasmayi basaranlardansin masallah diyeyim nazar degmesin

Ben soyledim ben de anlatayim.
8 yillik evliyim. Devlet okulunda ogretmenim. Pkolu oldugum icin 4. Yilima kadar bebegim olmadi o zamanda tüp le hamile kaldim ikinci supriz oldu.Esim eskiden lightpink in esi gibi cok calisirdi ama kpss belasiyla 1 yil bogustu ve o da devlet memuru simdi. Kayinvalide ve pederimle ayni binada yasiyorum. Bazen yeter diye kriz gecirsem de cocuklari gonul rahatligiyla emanet ediyorum. 2 cocukla calismak zor olurdu yoksa.
Ama onlara cocuka baktiriyor olmanin diyetini ödüyor um. Her isime her adimima her lafima karisirlar. Ikisinde de biraz cok bilmislik vardir. Ama bir istegimi iki etmezler. Ne bileyim onlari cok sevmekle nefret etmek arasinda cok gidip geliyorum
Bu arada pentagram42 cim ben denizliliyim aslinda dusunursen tercihi tavsiye ederim asiri sicak disinda cok guzel sehirdir.

Çol sağol cnmm yazdıklarn için.. Zamana bırakıcam. Dengeli besleniyorm öyle abur cuburla aram yok pek ama ne bulursam yiyorm azar azar hepsnden. Bende yiycm dengeli şeklde ama işte hareketimi sıklaştırıcm. Koşu bandında 1 saat yürüyüş eliptk bsklet , ay yürüyüşü. Squat fln diyorm gün içinde. Böyle kalcakmşm gbi geliyo inş toplanr ddğn gbi zamana bırakıyorm o zman cnm

Ayy ne güzel yazmşsn :) zamana bıraktım canımm

:) teşekkrler cnm.. zamana bıraktm bakalm nolacak

kızlar ben de kendimi anlatayım (bu arada tanışmak güzel filkirdi ebruliki )
evleneli daha 2 yıl olmadı ilk ayda hamile kalanlardanım..eşimle daha yeni birleşebildik belki hatrlarsanız bir ege şehrinde büyüdüm bu arada EGE CANDIR pentagram42 cım onun dışında oğluma ananne babanne sırayla gelip bakıyolar ikisi de uzakta oldkları için biz de kalıyolar sağolsunlar :) eşimle nişanılığımz da kısa sürdüğünden ve yeni evli sayılmamızdan hala sevgili gibiyiz diyebilirim onun bana nazaran daha rahat bi işi var bazen anneler evlerine molaya kaçtklarında oğluma babası bakar..onun dışındaa gezmeyi çok severiz oğlum huysuzlanırdı küçükken ama biz başımıza gelceği bldiğimz halde dışarı çıkardık manyağız çünkü benlik bu kadar haaa bi de temzlk ve düzen takıntım var onu aşmaya çalışıyorum bakalım başarabilicem mi

30 yaşındayım bende 3 seneyi doldurduk evleneli. Ben evlenmeden önce kpps belasına ebruliki dediği gibi gece gündüz çalıştım sonunda ist. Bld yerleştim teknikerim bende güya bende lisans tamamlayacaktım bebek olunca kaldı. Ben Mardinli eşim Giresunlu doğumuma kaynanam geldi 40 çıkana kadar sağolsun yanımda kaldı .ben kaynanamı seviyorum. Çok iyi kadındır. Ama kp çok bencil biri eşine karşıda o yüzden pek hazzetmem bir kaybım var evlendikten sonra olaylar felan görüşmemeye başladık ki böyle kafam daha rahat diye düşünüyorum. Benim anne babam yok kaybettim onları şimdi ücretsiz izin aldım 6 ay evdeyim kızıma kendim bakıyorum en az bir yalına kadar diye düşünüyorum. Benimde eşim eskiden sürekli çalışıyordu şükür şimdi stresli ama zaman olarak güzel bir işi var. Diyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Hafta sonu çalışması kötüymüş canım beraber zaman geçirince aile oluyor ve benimsiyor insan yani bebeğiyle vakit geçirmek onu tanıması içinde güZel olur
Cogu zaman babasi geldiginde,bebegim uyku icin cildirmalara baslamis oluyor. Babasini kapidan gorunce bile aglamaya basliyor ihi ihi diye.. meme yiyip sallanip uyuycak onu istiyor. Gozu baba maba gormuyor yani. Cok vakit geciremiyorlar

Egeye gidebiliyorsan git hic durma derim..Sahil seridinde kucuk bi kasaba mesela ne kadsr guzel.olur. .. Hem tatil yeri hem köy hayati ic ice.. aah ah keske ben de surekli olarak oyle bir yerde yasasam. Ama is imkani yok oralarda da. Esim ozel.sektorde ve belli basli yerlerde buyuyor insaat sektoru de.. kucuk kasabalarda ne insaati olcak da pof..
Ama siz gidebiliyosanz kadro varsa gidin :)

Hah bak spor yapabiliyorsan yap. Yuruyus onerir tum doktorlar ilk 6ay icinde ama,ben de 4 . 5.aydan.itibaren baslamistim kas grubu hareketlerine.. 1aydir pek bisey yapamiyorum ama olsun.. sen de gun icinde firsat buldukca agri aci duymycagin zorlanmycagin sekilde yap. Sezeryan mi oldun acaba?

Kiskandim sizi yaa ,ben evleneli gelecek ay 2yil olucak. Hic de sevgili gibi degiliz
Zaman geciremiyoruz,birbirmize suc atiyoruz,bebekle ilgili birsey oluyo anlasamiyoruz,birbirimizin ailesine sinir oluyoruz .. sonuc cok.kavga ediyoruz
Biz nisanliykende hatta sevgiliyken de gerci boyleydik. . Bizim iliski bi gariiiip.. :)

Ben tam da oyleyim iste... stres altinda gidip mutfaktn agzima biseyler tepistirp iceri gelen biriyim.. onceden makarnalar ,canim istedi diye pastalar borekler yapardim gun icinde hatta sinirlenince.. oturur yerdim zerre de takilmazdi.kafam. . Vicdan yapmazdim falan..
Bebek dogdu,sonradan kilo derdine dustum nolduysam :)
Annem calisiyor,ancak.haftasonlari gidip gelir yanima .. kizkardesim var universite okuyor benim bulundugum sehirde, babam emekli,kardesimle kaliyor ,bazen annemin yanina gidiyorlar falan. 2sehir de birbirne cok.yakin zaten 1saat bile degil..
Yani yardim edenim var da normalde... su an 3u yazliktalar :) ben de kizimla ordaydim 3 hafta kadar sonra dönduk biz geri... bizimkler gelse biraz rahatlycam.. hic degilse disari gezmeye cikariz,bebekle ilgilenen olur ev isi yaparim.yemek.yaparim.. kendime zaman ayirabilirim.. tek.basina valla.zor yoksa.. :/

Canim bebek isi evlilige sekte vuruyormus. Ben 4 yil sevgili gibi yasadim. Bebek oldu kocam pabuc dam muhabbetti yapmaya basladi simdi ikincide olunca hicbirseye vakit bulamiyoruz gidemiyoruz gidince de olayli donuyoruz. Eger ilk zamanlarimda boyle olsaydi evliligim ne halde olurdu bilemiyorum.

Millet der ya ,biraz evliliginizin tadini cikarin sonra bebek yaparsiniz diye ..ya bi yandan evet dogruymus diyorum ama.. minnosuma bakinca da off 10 yil once dogcak deseler 10yil once bile evlenirdim heralde diyorum. Iyi ki var...
Soyle de birsey var. Ben biraz biraz yeni yeni normallesiyorum sanki. Su 7 8 ay boyunca anne kediler gibiydim. Cocugumu kucagina alana bile kotu kotu hadi dusururse aglatirsa diye bakar tedirgin olurdum. Esimi de gozum gormedi bi sure. Sadece anne oldum yani.. eeee erkekler de biraz cocuk gibiler,ilgi alaka kesilinceee.. essek.kadarsin sen diye muamele edince beeen.. aramizda sorunlar olustu. Kucucuk dert etmycegimiz seyler yuzunden kavgalar eder olduk..
Ama duzelmek istiyorum artik. Bu da sanirim.benim elimde,denge kurabilmemle alakali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…