Canım içinin rahatlaması için taptır kafan rahat olur en azından ona göre de yaşarsın yazık strese girmeyaa kızlar ben hala adet olmadımbu sabah bi test daha yaptım sanki çok çok silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı...bikaç gün daha bekliyim diyom hala adet gelmezse kan veriyim bi
bencede kurallar olmalı yani ilk başlarda ıvır zıvır yenmese otomatik gidiyor mim 3 ay olsun o. Zaman kuralları birde su kilo endeksi düşükse mesela çok zayıfsa iste daha çok verecek moduna girenleride almayalımKizlar biz boyle kuralsiz duzensiz devam mi edicez hala . ben rahatsiz oluyorum bu durumdan. Benim saglik takintim var. Zayiflamaktan once benim ve cocuklarimin sagligi gelir amacimiz hicbir zaman dogurur dogurmaz _ vay be kadina bak az once dogurdu simdi tas gibi gorunuyo. _ olmamali. O zaman dogurmiyacagiz yani. Kimse kusura bakmasin bence bir baslama donemi sinir koyalim. En az 4 aylik anneler gibi. Yoksa bu demin dogurdum zayifliyamiyorumlari cok duyacaz
Hafta sonu çalışması kötüymüş canım beraber zaman geçirince aile oluyor ve benimsiyor insan yani bebeğiyle vakit geçirmek onu tanıması içinde güZel olurBasliyim ben o zaman.. haha en korktugum sey su kadinlar klubunde, desifre olmak aslinda.. cunku bi ton konu actim.kaynanamla.ilgili blmem ne..
Muhendislik mezunu diplomali bi ev hanimiyim. Is bulamadim. Kpss denedim olmadi. Esim evlenelim amaan calisirsn is bulmani beklersek.evlenemeyiz dediydi.. ben de aman iyi canima.minnet dedim evlendiydim .. oyle kaldik..
Bebek de olunca.. artik bi sure bakmam is mis.
Yuksek lisansa baslamistim,tez asamasina gecmistim dersleri verip, 2yildir tez mez yazamadim.. yuksek lisansim yanabilir yani buna da uzuluyorm ama.. su an tez nerdeee ben nerdeyim..
Dugunum.tam.bi fiyaskoydu.. hala dusunur uzulurum. Esimin ailesiyle bi sure gorusmedim. Bebek dogduktan sonra gorusmeler basladi. Benim de basim agrimaya da basladi. Onceden daha iyiymisiz. Bebek zaten esle iliskiyi iletisimi degistiriyor.. bi de ailesinin ortaya cikmasi olayi beni iyice gerdi..
Yemek yapmayi pasta borekle ugrasmayi cok severim..
Muzikle aram iyidir.. Bilgisayarda programlardan muzik yapardim onceden,ama inanin artik youtubedan bi sarki bile acip.dinleyemez oldum..
Oldum olasi hep etli butlu bi kizdim ama sisko degildim. Dogum sonrasi sisko halimle karsilastim iste.. smdi de zayiflamaya calisiyorum..
Esim ozel sektorde calisiyor hep calisir tatili hic yok. Pazar gunleri bile.calisir.. Hic vakit ayiramiyoruz birbirmize. Bu aralar kavgalar da ettik baya. Bebekle ilgili birseyden dolayi birbirimize giriyoruz falan.. halbuki bence izni olsa evde otursa,gezebilsek.. benle bebekle.ilglense..hersey daha guzel.olucak...
Genelde hep evde oturuyorum bebisle. Disari cikip gezelim de denmiyor arabasinda durmuyo kucaga gelmek.istyor... tek basimiza gezemiyoruz. Babasi aksam gec geliyor aksam dun gezelim dedik agladigi icin 15dk icinde tekrar eve donmustuk mesela..dis cikarmadi hic daha.
Onun huysuzlugu mu bilmem..
Boyle iste sorun soyleyim ..
Eğer Ege'ye tayin alabilirseniz kesinlikle al canım cennet yerler var şükür bitmiş şark görevinde . Kv yaşamak tabii 24 saat yatılı olunca zor ama artıları daha fazla Allah razı olsun ondan baksana haberlerde hergün birşey çıkıyor kimseye emanet edemez oldukBu arada bu sene tayinciyiz ve ben nerde yaşamak istediğime hala karar verebilmiş değilim hep Ege isterdim ama hiç gitmedim nasıl yerler bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı Yen'i yürümeye başlayan bi bebekle ev taşıycam yaza işim zor hiç bilmediğim bi şehre gidicem belkide o yüzden zamanım var kendimi kasmadan yaza kadar sizlerle birlikte motive olup ideal kiloma ulaşmak istiyorum
Ama insan aynaya bakıp eski formundan çok uzak olduğunu görünce morali bozuluyor bi de lohusalıkta zaten herşeye takıyorsun kendini de çirkin hissedince iyice depresyona giriyorsun. Ben o zaman kendime 6 ay vermiştim şimdi bu süreyi 1 yıla çıkardımpentagram42 canim haklisin zaten dogum yapar yapmaz da katilabilir bence herkes ama sorun 1 gercekten kilolumu
2 sadece takipta kalip iste aburcubur yemeyip duzenine dikkat eder.
3 ay sonra diyete hafif hafif baslar.
Kadin o kadar maddelestirilmis ve sadece bedene insirgenmis ki dunyanin en guzel olayi bebek sahibi olmus olmanin tadini cikarmak yerine ne zaman kilo verecegim derdine dusuluyor. Once sunnet sonra deniz misali.
Once dogum sonra podyum dusunmesin kimse. He onu dusunecekse de kusura bakmasin dogurmasin cunku bebege yazik.
Çol sağol cnmm yazdıklarn için.. Zamana bırakıcam. Dengeli besleniyorm öyle abur cuburla aram yok pek ama ne bulursam yiyorm azar azar hepsnden. Bende yiycm dengeli şeklde ama işte hareketimi sıklaştırıcm. Koşu bandında 1 saat yürüyüş eliptk bsklet , ay yürüyüşü. Squat fln diyorm gün içinde. Böyle kalcakmşm gbi geliyo inş toplanr ddğn gbi zamana bırakıyorm o zman cnmTugceilker ben hep yazmisimdir gecmis sayfalardan bakabilirsin.. bi ara ben abur cuburu iste ne biliyim cikolatayi pudingi vs birakinca biraz sutumde azalma olmustu. Onceden gogsum cok dolu olurdu bunlari brakinca birden azalma yasamistim.
Sonra arkadaslar kusura bakmayin ben yiycem,ama.hareket edicem,yememezlik yapamiycam dedim..bi sure.oyle devam ettim...Sonra azar azar azaltinca baktim.sutte bi degisiklik yok,abur cuburu yememeye basladim. Cips cikolata vs vs benim.icin gunluk bi yiyecek degil yani ayda yilda yiyorum artik..
Bence senin de sutun etkilenebilir. O yuzden dyorum.
Yoksa senin zayiflamamani istiyor degiliz yanlis anlama.. kiskandilar da deme,ben de su an 67 kiloyum yazin yuzdugum icin sıkılasti vucudum biraz. Ama yeni dogum yapmis bi gobek bi vucut ZAMANa ihtiyac duyar. Sen bisey yapmasan da toparlanicaksin. Sutune dikkat et..
Ayy ne güzel yazmşsn :) zamana bıraktım canımmTugceilker
Bence de senin zayiflamana SU AN ICIN gerek yok. Zamanla biraz toparlanicaksin,ay hic mi sancin agrin sizin yok zayiflamaya kafayi takma bu kadar.
Bence sen yasak icecekleri.icme,ne guzel.hamurisine de duskun degilmissn.. eger ögun ögun yemeye dikkat eder,aralarda da agzina hep biseyler atmazsan..ve dedigim.gibi gece yemezsen zayiflarsn kendiliginden
Sanki biz napiyoruz da biz de oyle yapiyoruz ama mesela cikolata yedik mi.vicdan yapma oluyo bizde,sen daha cok yeni annesin biraz tadini cikar..
:) teşekkrler cnm.. zamana bıraktm bakalm nolacakCanim senin kilon yok bu kadar kucuk bir bebegi olan anne icin . sarkmalar yavas yavas kendi toparlanacak birazda sporla tabi . Ama kusura bakma seninki biraz fazla takinti anne olmussun olsun o kadar . Bence buralarda hic oyalanma duzenli sporunu yap sarkmalar gececektir onlar kiloyla ilgili degil
Cogu zaman babasi geldiginde,bebegim uyku icin cildirmalara baslamis oluyor. Babasini kapidan gorunce bile aglamaya basliyor ihi ihi diye.. meme yiyip sallanip uyuycak onu istiyor. Gozu baba maba gormuyor yani. Cok vakit geciremiyorlarHafta sonu çalışması kötüymüş canım beraber zaman geçirince aile oluyor ve benimsiyor insan yani bebeğiyle vakit geçirmek onu tanıması içinde güZel olur
Egeye gidebiliyorsan git hic durma derim..Sahil seridinde kucuk bi kasaba mesela ne kadsr guzel.olur. .. Hem tatil yeri hem köy hayati ic ice.. aah ah keske ben de surekli olarak oyle bir yerde yasasam. Ama is imkani yok oralarda da. Esim ozel.sektorde ve belli basli yerlerde buyuyor insaat sektoru de.. kucuk kasabalarda ne insaati olcak da pof..Bu arada bu sene tayinciyiz ve ben nerde yaşamak istediğime hala karar verebilmiş değilim hep Ege isterdim ama hiç gitmedim nasıl yerler bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı Yen'i yürümeye başlayan bi bebekle ev taşıycam yaza işim zor hiç bilmediğim bi şehre gidicem belkide o yüzden zamanım var kendimi kasmadan yaza kadar sizlerle birlikte motive olup ideal kiloma ulaşmak istiyorum
Hah bak spor yapabiliyorsan yap. Yuruyus onerir tum doktorlar ilk 6ay icinde ama,ben de 4 . 5.aydan.itibaren baslamistim kas grubu hareketlerine.. 1aydir pek bisey yapamiyorum ama olsun.. sen de gun icinde firsat buldukca agri aci duymycagin zorlanmycagin sekilde yap. Sezeryan mi oldun acaba?Çol sağol cnmm yazdıklarn için.. Zamana bırakıcam. Dengeli besleniyorm öyle abur cuburla aram yok pek ama ne bulursam yiyorm azar azar hepsnden. Bende yiycm dengeli şeklde ama işte hareketimi sıklaştırıcm. Koşu bandında 1 saat yürüyüş eliptk bsklet , ay yürüyüşü. Squat fln diyorm gün içinde. Böyle kalcakmşm gbi geliyo inş toplanr ddğn gbi zamana bırakıyorm o zman cnm
Kiskandim sizi yaa ,ben evleneli gelecek ay 2yil olucak. Hic de sevgili gibi degilizkızlar ben de kendimi anlatayım (bu arada tanışmak güzel filkirdiebruliki )
evleneli daha 2 yıl olmadı ilk ayda hamile kalanlardanım..eşimle daha yeni birleşebildik belki hatrlarsanızbir ege şehrinde büyüdüm bu arada EGE CANDIR pentagram42 cım onun dışında oğluma ananne babanne sırayla gelip bakıyolar ikisi de uzakta oldkları için biz de kalıyolar sağolsunlar :) eşimle nişanılığımz da kısa sürdüğünden ve yeni evli sayılmamızdan hala sevgili gibiyiz diyebilirim onun bana nazaran daha rahat bi işi var bazen anneler evlerine molaya kaçtklarında oğluma babası bakar..onun dışındaa gezmeyi çok severiz oğlum huysuzlanırdı küçükken ama biz başımıza gelceği bldiğimz halde dışarı çıkardık manyağız çünkü benlik bu kadar haaa bi de temzlk ve düzen takıntım var onu aşmaya çalışıyorum bakalım başarabilicem mi
Ben tam da oyleyim iste... stres altinda gidip mutfaktn agzima biseyler tepistirp iceri gelen biriyim.. onceden makarnalar ,canim istedi diye pastalar borekler yapardim gun icinde hatta sinirlenince.. oturur yerdim zerre de takilmazdi.kafam. . Vicdan yapmazdim falan..Şükür sebebimiz o kadar çokki yavrulamışız için herşeye değer zor geçiyormuş hakikaten senin aileden kimse yokmu yakınlarında arada baksalar bebişe kendine zaman ayırsan çok güzel olur İnan o da etkiliyo kilo verme sürecini stres yeme isteği doğuruyor kimisinde tam tersi oluyo gerçi ama
Benim metabolizmam da çok fena kilo almaya çok müsait iki hamileliğimde de aynaya bile bakmazdım doğru dürüst yüzüm şişer ayaklarım ellerim davul gibi gezerdim fotom bile çok azdır hamileliklerimde ama hiç bi zaman o kadar takıntılı olmadım kilo konusunda nasılsa gidecek zamanla
Canim bebek isi evlilige sekte vuruyormus. Ben 4 yil sevgili gibi yasadim. Bebek oldu kocam pabuc dam muhabbetti yapmaya basladi simdi ikincide olunca hicbirseye vakit bulamiyoruz gidemiyoruz gidince de olayli donuyoruz. Eger ilk zamanlarimda boyle olsaydi evliligim ne halde olurdu bilemiyorum.Kiskandim sizi yaa ,ben evleneli gelecek ay 2yil olucak. Hic de sevgili gibi degiliz
Zaman geciremiyoruz,birbirmize suc atiyoruz,bebekle ilgili birsey oluyo anlasamiyoruz,birbirimizin ailesine sinir oluyoruz .. sonuc cok.kavga ediyoruz
Biz nisanliykende hatta sevgiliyken de gerci boyleydik. . Bizim iliski bi gariiiip.. :)
Millet der ya ,biraz evliliginizin tadini cikarin sonra bebek yaparsiniz diye ..ya bi yandan evet dogruymus diyorum ama.. minnosuma bakinca da off 10 yil once dogcak deseler 10yil once bile evlenirdim heralde diyorum. Iyi ki var...Canim bebek isi evlilige sekte vuruyormus. Ben 4 yil sevgili gibi yasadim. Bebek oldu kocam pabuc dam muhabbetti yapmaya basladi simdi ikincide olunca hicbirseye vakit bulamiyoruz gidemiyoruz gidince de olayli donuyoruz. Eger ilk zamanlarimda boyle olsaydi evliligim ne halde olurdu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?