Haklisin canim. Insallah bundan sonra cok daha rahat gecer gunlerin. Biz stres altinda oluyoruz dogum yapinca ama erkekler bunu bizim gibi yasamiyor sonuc olarak bizi anlamiyor ve eski ilgiyi beklemeye devam ediyorlar.Millet der ya ,biraz evliliginizin tadini cikarin sonra bebek yaparsiniz diye ..ya bi yandan evet dogruymus diyorum ama.. minnosuma bakinca da off 10 yil once dogcak deseler 10yil once bile evlenirdim heralde diyorum. Iyi ki var...
Soyle de birsey var. Ben biraz biraz yeni yeni normallesiyorum sanki. Su 7 8 ay boyunca anne kediler gibiydim. Cocugumu kucagina alana bile kotu kotu hadi dusururse aglatirsa diye bakar tedirgin olurdum. Esimi de gozum gormedi bi sure. Sadece anne oldum yani.. eeee erkekler de biraz cocuk gibiler,ilgi alaka kesilinceee.. essek.kadarsin sen diye muamele edince beeen.. aramizda sorunlar olustu. Kucucuk dert etmycegimiz seyler yuzunden kavgalar eder olduk..
Ama duzelmek istiyorum artik. Bu da sanirim.benim elimde,denge kurabilmemle alakali..
Evt sezaryan cnm.. koşu bandım vr yürycm aynennnHah bak spor yapabiliyorsan yap. Yuruyus onerir tum doktorlar ilk 6ay icinde ama,ben de 4 . 5.aydan.itibaren baslamistim kas grubu hareketlerine.. 1aydir pek bisey yapamiyorum ama olsun.. sen de gun icinde firsat buldukca agri aci duymycagin zorlanmycagin sekilde yap. Sezeryan mi oldun acaba?
Bizde 3 yıl sonra çoçuk sahibi olduk böyle olması daha iyi ilk zamanlar ancak alışıyorsun birbirine zaman geçirip öğreniyorsun huylarını o acıdan bence daha iyi şimdi bebek olunca sen ben kalmıyor bebek var bir süre böyle galibaHaklisin canim. Insallah bundan sonra cok daha rahat gecer gunlerin. Biz stres altinda oluyoruz dogum yapinca ama erkekler bunu bizim gibi yasamiyor sonuc olarak bizi anlamiyor ve eski ilgiyi beklemeye devam ediyorlar.
benim eşimde egeli bizim.de tayinimiz marmara bölgesine çıktı ama biz burayı sevmedik ev fiyatları çok pahallı insanları soğuk ben eşime hep egeye gidelim dedim bilmiyorum egeye gitsek mi acaba gerçi daha 2 yılınız varkızlar ben de kendimi anlatayım (bu arada tanışmak güzel filkirdiebruliki )
evleneli daha 2 yıl olmadı ilk ayda hamile kalanlardanım..eşimle daha yeni birleşebildik belki hatrlarsanızbir ege şehrinde büyüdüm bu arada EGE CANDIR pentagram42 cım onun dışında oğluma ananne babanne sırayla gelip bakıyolar ikisi de uzakta oldkları için biz de kalıyolar sağolsunlar :) eşimle nişanılığımz da kısa sürdüğünden ve yeni evli sayılmamızdan hala sevgili gibiyiz diyebilirim onun bana nazaran daha rahat bi işi var bazen anneler evlerine molaya kaçtklarında oğluma babası bakar..onun dışındaa gezmeyi çok severiz oğlum huysuzlanırdı küçükken ama biz başımıza gelceği bldiğimz halde dışarı çıkardık manyağız çünkü benlik bu kadar haaa bi de temzlk ve düzen takıntım var onu aşmaya çalışıyorum bakalım başarabilicem mi
Bence evlilik kurtarmak için çoçuk yapmak yanlış ama her aile işte kendi yaşamını yaşıyorBebek doğunca sorun yaşayan bir biziz sanıyordum. İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapar bizim tam tersi çocuktan sonra bozuldu.
Bence de yanlış ama yapanlar var hele şimdi tamamen yanlış olduğunu düşünüyorum tamam çocuk hayat boyu arada bir bağ oluyor ama eşler arasındaki iletişimi de olumsuz etkiliyor.Bence evlilik kurtarmak için çoçuk yapmak yanlış ama her aile işte kendi yaşamını yaşıyor
Aslında bu kadar zaman geçtikten sonra artık acı hissetmemen lazım Doğumdan sonra hiç kontrole gittinmi canımKızlar ben sezaryen le doğum yaptım 8 ay geçti hala tam iyileşmedim dikiş yeri kırmızı dokunduğumda o bölgeyi uyusuk hissediyorum sanki içteki dikişler iyileşmemis gibi bi de bazen oğlum tekmeliyor açıyor hala. Normal mi ki bu durum
Toplamda 2 kilo fazlan mı var canım anlamadım eğer öyleyse 2 aylık bebeğin olduğunu düşünülürse kilo sorunun yok gibi görünüyor daha bebeğin pek minik zamanla toparlanır zaten vücut abur cuburu kessen hamur işini azaltsan bol su ile atılır gibislm kızlar bende kendimi tanitayim 35 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2.bebişimi 2 ay önce doğurdum kilo sorunun var doğumdan sonra 2 kilo 800 gr aldım yani 2 ayda 3 kilo aldım resmen berbat bir durum inş beraber kilo veririz bu arada bende çalışıyorum yıllık izindeyim bende ücretsiz izin kullanacam
benim eşimde egeli bizim.de tayinimiz marmara bölgesine çıktı ama biz burayı sevmedik ev fiyatları çok pahallı insanları soğuk ben eşime hep egeye gidelim dedim bilmiyorum egeye gitsek mi acaba gerçi daha 2 yılınız var
Aa bilmiyordum canim. Ben denizliliyim .yerinden yerine göre de değişir tabiben denizlide büyüdüm sayılır çok da yer gezmiş ailem hatta 3 kardeşiz üçümüz de farklı şehir hatta bölgelerde doğduk ama en son denizliyi sevdik, sevdiler.. orda ev aldılar oturuyolar :)
bi nevi hemşeri sayılırız o zamanAa bilmiyordum canim. Ben denizliliyim .
Kiskandim sizi yaa ,ben evleneli gelecek ay 2yil olucak. Hic de sevgili gibi degiliz
Zaman geciremiyoruz,birbirmize suc atiyoruz,bebekle ilgili birsey oluyo anlasamiyoruz,birbirimizin ailesine sinir oluyoruz .. sonuc cok.kavga ediyoruz
Biz nisanliykende hatta sevgiliyken de gerci boyleydik. . Bizim iliski bi gariiiip.. :)
Evet eşimde Denizlili ben de sevdim Denizliyiyerinden yerine göre de değişir tabiben denizlide büyüdüm sayılır çok da yer gezmiş ailem hatta 3 kardeşiz üçümüz de farklı şehir hatta bölgelerde doğduk ama en son denizliyi sevdik, sevdiler.. orda ev aldılar oturuyolar :)
hii yok canım yaa ben kilolu hamile kaldım 77.300 le hamile kaldım doğumdan sonra 71.300 düştüm 2 ayda 3 kilo aldım hamileyken diyabet sorunum oldu ben de hep diyet yaptım ve 6 kilo vermişim doğumdan sonra çikolata ve hamur işlerine resmen saldırdım sonuç 2 ayda 3kilo şimdi 74 düm 14 kilo fazlam var 10 kilo versem bile iyi inş veririzToplamda 2 kilo fazlan mı var canım anlamadım eğer öyleyse 2 aylık bebeğin olduğunu düşünülürse kilo sorunun yok gibi görünüyor daha bebeğin pek minik zamanla toparlanır zaten vücut abur cuburu kessen hamur işini azaltsan bol su ile atılır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?