Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklisin canim. Insallah bundan sonra cok daha rahat gecer gunlerin. Biz stres altinda oluyoruz dogum yapinca ama erkekler bunu bizim gibi yasamiyor sonuc olarak bizi anlamiyor ve eski ilgiyi beklemeye devam ediyorlar.

Evt sezaryan cnm.. koşu bandım vr yürycm aynennn

Haklisin canim. Insallah bundan sonra cok daha rahat gecer gunlerin. Biz stres altinda oluyoruz dogum yapinca ama erkekler bunu bizim gibi yasamiyor sonuc olarak bizi anlamiyor ve eski ilgiyi beklemeye devam ediyorlar.
Bizde 3 yıl sonra çoçuk sahibi olduk böyle olması daha iyi ilk zamanlar ancak alışıyorsun birbirine zaman geçirip öğreniyorsun huylarını o acıdan bence daha iyi şimdi bebek olunca sen ben kalmıyor bebek var bir süre böyle galiba

slm kızlar bende kendimi tanitayim 35 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2.bebişimi 2 ay önce doğurdum kilo sorunun var doğumdan sonra 2 kilo 800 gr aldım yani 2 ayda 3 kilo aldım resmen berbat bir durum inş beraber kilo veririz bu arada bende çalışıyorum yıllık izindeyim bende ücretsiz izin kullanacam

benim eşimde egeli bizim.de tayinimiz marmara bölgesine çıktı ama biz burayı sevmedik ev fiyatları çok pahallı insanları soğuk ben eşime hep egeye gidelim dedim bilmiyorum egeye gitsek mi acaba gerçi daha 2 yılınız var

Bebek doğunca sorun yaşayan bir biziz sanıyordum. İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapar bizim tam tersi çocuktan sonra bozuldu.

Bebek doğunca sorun yaşayan bir biziz sanıyordum. İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapar bizim tam tersi çocuktan sonra bozuldu.
Bence evlilik kurtarmak için çoçuk yapmak yanlış ama her aile işte kendi yaşamını yaşıyor

Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 avuç badem

Öğlen
Oğluma meyveli irmikli muhallebi yaptım bir kase de ben yedim kendime bişeyler hazirlayamiyorum aç kalıyorum bundan sonra onun yemeklerinde yiycem

Ara
1 kase beyaz üzüm

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 yarım tabak nohut
1 kase yoğurt
Pilav
1 dilim tb ekmeği
Kefir

Su kaç bardak saymadım ama az içtim
Muhtemelen yatana kadar acıkırım meyve yemeyi düşünüyorum

Bence evlilik kurtarmak için çoçuk yapmak yanlış ama her aile işte kendi yaşamını yaşıyor
Bence de yanlış ama yapanlar var hele şimdi tamamen yanlış olduğunu düşünüyorum tamam çocuk hayat boyu arada bir bağ oluyor ama eşler arasındaki iletişimi de olumsuz etkiliyor.
Bi de ben ailemden uzaktayım yalnız bakıyorum ailesine yakın olanlara özeniyorum yalnız bakmak çok zor geliyor bana

Kızlar ben sezaryen le doğum yaptım 8 ay geçti hala tam iyileşmedim dikiş yeri kırmızı dokunduğumda o bölgeyi uyusuk hissediyorum sanki içteki dikişler iyileşmemis gibi bi de bazen oğlum tekmeliyor açıyor hala. Normal mi ki bu durum

Aslında bu kadar zaman geçtikten sonra artık acı hissetmemen lazım Doğumdan sonra hiç kontrole gittinmi canım

Bu arada tine misafirim vardı izin dönüşü özlenmişiz meğerÇok sağolun kızlar tavsiyeler Ege'yi gösteriyo bakalım hayırlısı bide eşimi burdan gitmeye ikna edebilirsem çok sevdi Doğuyu kendisi
Menüme gelince
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salam yeşillikle sandivich
Ara yarım şeftali
Öğle 1 kepçe mercimek çorba evden götürdüğüm taze fasülye salata 1 dilim ekmek
Ara maalesef arkadaşım ısrarı ile şu soğuk kahveler varya mescafenin kutuda ondan içtikten sonra farkettim bayağı şeker içeriyormuş ben yaptım siz yapmayın o hatayı
Akşam 1 kepçe soğuk ayran çorbası 4 kaşık tavuk sote biraz makarna salata
Ara misafire yaptığım hafif bi tatlı vardı yemesem kırılacaktı çok inçe bi dilim yedim bugün böyle oldu ama yarım telafi edicem inşallah

Toplamda 2 kilo fazlan mı var canım anlamadım eğer öyleyse 2 aylık bebeğin olduğunu düşünülürse kilo sorunun yok gibi görünüyor daha bebeğin pek minik zamanla toparlanır zaten vücut abur cuburu kessen hamur işini azaltsan bol su ile atılır gibi

yerinden yerine göre de değişir tabi ben denizlide büyüdüm sayılır çok da yer gezmiş ailem hatta 3 kardeşiz üçümüz de farklı şehir hatta bölgelerde doğduk ama en son denizliyi sevdik, sevdiler.. orda ev aldılar oturuyolar :)

Aa bilmiyordum canim. Ben denizliliyim .

kızlar dün sabah sebzeli acılı yağsız tuzsuz tost yedim
ara rezene içtim ve 2 hurma
öğle 5 yk etli bezelye ve booool kaşık salata yağsız ve tuzsuz bi de diyet ekmek
akşama yemeğim yoktu yapcak vakit yoktu misafrliğe gidicektik ve ben çok açtım misafrlkte geç saatte abanmamak için lahmacun söyledik 3/4 lahmacun bol maydanozla saat 5te
misafrlkte de 7 buçuk gbi tabaklar geldi neler vardı neler ben sadece 4 tane mercimek köftesi ve irmikli bi muhallebi gbi bişi vardı ondan 2 çay kaşığı aldım oğluma vermeden tadına bakayım dedim zaten sonra bebişi yedrmeye verdim kendimi benm tabak kaynadı gtti her zamanki gibi

ay bi de gttğimiz yerde toplam 3 aileydik,eşimin arkadaşları.. 3 bebek 7 ay 10 ay ve benm oğlum 1 yaş düşünün karmaşayı anca 2 saat oturabldik :) kızlar da çok zayflamışsın dediler ay nası hoşuma gtti onlar beni en son 9 ay önce görmüştü

yaa canm bz pek bi sevgililik yaşamadık, direk nişanlandık sonra o da kısa sürdü hemen evlendik, e evlendik ayrı şehirlerdeydik sonra peşine hamilelik 2. aydan 7. aya kadar nerdeyse yatak istirahatm vardı e halyle eşim de yok anneler geldiler bana bakmaya geldiler hiç yalnız da kalamadık mecburen.. belki bu sebeplerden ötürü böyleyizdir ama olsun Allah can sağlığı versin evlat da büyür eş de sevilir yalnız da kalınır.. önemli diil

ay bi de herkes manyak mısın nye hamile kaldın dedi bana e tabi açıklayamıyosun da herkese.. ama millet evliliğin tadını çıkarsaydın mantığında.. haklılar da belki ama napalım benm de şartlarım böyle gelişti..

hii yok canım yaa ben kilolu hamile kaldım 77.300 le hamile kaldım doğumdan sonra 71.300 düştüm 2 ayda 3 kilo aldım hamileyken diyabet sorunum oldu ben de hep diyet yaptım ve 6 kilo vermişim doğumdan sonra çikolata ve hamur işlerine resmen saldırdım sonuç 2 ayda 3kilo şimdi 74 düm 14 kilo fazlam var 10 kilo versem bile iyi inş veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…