Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım canım ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsan sevinirim listeye eklemek açısından

Günaydın kızlar
Dünkü menümü akşam menüm
Nohut yemeği yapmıştım
Ondan 5-6 kaşık
Pilav 5 kaşık yedim
Akşam çay 9-10 fıstıkyedim
Akşam bebeği uyuttuktan sonra ki aşı olmuştu baya zor uyudu spor yaptım 30 dk kızlar şu jilliandan yapıyorum baya faydası var tavsiye ederim 3 lt yakın da su içtim

Günaydın kızlar maşallah hareketlenmişiz epeyce ne guzel:)
Bende tanıtıyım kendimi 5. Sınıfta 2 kilo fAzlam vardı derken arttı gitti hep kiloluydum orta sonra hastalanınca 59 a duşmuştum mutlu olmuştum univ 60 başladım 4 sene de 72 oldum iktisat mezunuyum bu arada hep çalışkandım ilk girişte kazandım Anadolu lisesine falan gittim ama kpss de tökezledim 32 yaşındayım 6 senemiz dolacak evlilikte 3.5 yaş ve 8 aylık 2 cadım var özelde çalışırken tanıştım eşimde evlendikten 6 ay sonra bıraktım bir sene sonra da kızımız oldu pkoluyum bende 80 le evlendim ilkimi 110 ikincimi de 125 le dogurdum şimdi 117 yim ev hanımı oldum kaldın bakalım çalışmak istiyorum ama özel skkıntılı malum. Eşimde özelde çok çalışır pazarları kv mesaimiz var olmazsa olmaz eşime kalsa hergun gitmek ister pazar erken evden çıkamadım diye surat asar :) öyle işte benden de bu kadar...

kimse tanımasa iyi olacak çok konuşuyorum burda:)

Aslında bu kadar zaman geçtikten sonra artık acı hissetmemen lazım Doğumdan sonra hiç kontrole gittinmi canım
Doğumdan kısa bir süre sonra gitmiştim o zaman normaldi ama uzun zaman geçti

Nomal bence. Benim de 8ayi gecti ve boyle gerdirip baktgm zaman morumsu bordomsu bi renk. Yeni kesik gibi kipkirmizi degil ama.. Iceriler aciyor hala,ozelkikle de sag ucu..
Bebek surunmeye calsrken falan beni de tekmeleynce aciyo. Ben takmyorum kafama.
Ilk 3 4 ay nerdeyse hissiz gezdm. Hatta ilk 2ay dikisin 1parmak yukarsi sepsertti sanki icerde yumru var gbiydi. Sonra duzeldi o sertlik. Hissizlige de alismaya calistim,herseyin bi bedeli var napalim,bundan sonra boyle.kalicam galiba dedjm..Ama ara sira bakiyorum da cok az bi bolgede kalmis hissizlik..
Gobek deligimin azicik alti sag kisim aciyo genelde. Sanirim o an altta olan deri kas et ne haltsa artik,yukari cekti kendini. Sanirim o aciyan yerim.dikisli yani icerden..
Amaan bisey olmaz napalim. Hayat boyu aciyabilir de.. bebegimiz icin deger bosver..

Valla esin yemeklerinden dolayi da sevmistir belki. Ben antepte urfada yasasaymisim heralde 150 kilo olurmusum..yada afyonda..kaymagi sucugu ekmek kadayifi lokumu vs vs derken ..

Himm anladim. Biz tanistiktan 3yil sonra evlendik,nisanliligimz 2 mi 3 ay mi ne surdu.. evlendikten sonra basbasa kaldik.diyebilrim. Sevgililkte de farkli sehrlerde oldgumuz icin,haftasonlari. 3 4 saatligine gelirdi gorusurduk,kafede yada kampuste..o yani.. evlenince aslnda yapcak cok seyimiz vardi ,oturup film izlemek bile yaoamadigimiz birseydi cunky..Ama iste bebek olunca sevgililik donemi bitti bitsin,ben anne olmayi cok seviyorum valla,o da baba olmayi sevsin bi sure. Kari kocalik rafa kalkti

Benim de dikişin üstü sertti ve aynı şekilde hissiz normal demekki. Benimki sürekli beni tekmelediği için hep açıyor karnımdayken de çok tekmelerdi çıktı hala kurtulamadım

Valla esin yemeklerinden dolayi da sevmistir belki. Ben antepte urfada yasasaymisim heralde 150 kilo olurmusum..yada afyonda..kaymagi sucugu ekmek kadayifi lokumu vs vs derken ..
Afyondan kaymaklı lokum geldi dolapta duruyor arada yiyordum iki gündür eşim yerken sen de ye diye ısrar ediyor kendimi tutuyorum

Sizin sadece pazar mesainiz mi var ne güzel bizim de öyle olsa keşke

Ayy acıktım resmen ya canım çekti ...

Afyondan kaymaklı lokum geldi dolapta duruyor arada yiyordum iki gündür eşim yerken sen de ye diye ısrar ediyor kendimi tutuyorum

Yeme yeme boşver sen tut kendini:)
Sizin sadece pazar mesainiz mi var ne güzel bizim de öyle olsa keşke
Biz evlendik ikimizde çalışıyorduk o zaman iki günde bir annesine yemeğe gitmeye başladık baktım olmuyo bende haftada 2 iki bizimkilere götürdüm anladı vazgeçti:))))
Şimdide arada cumarteside izinli olunca ugrarız sonra hemen yerini yapar az kaldık yarın da gelelim annem yalnız der durur

Ara öğün maydonoz dereotu yoğurt yemek yemek yokkkkk sıkıyorum kendimi madem spora gidiyorum tam dikkat edeyim edim kurbandn sonra 120 yi gördüm gene 3 gündür dikkat ediyorum 118.3 ten 117.1 e indim sonunda bayrama 109 hedef bir ay sonrasına 99 hadi bakalım...

Biz de iki günde bir falan gidiyoruz bizimkilerden uzak olduğum için öyle bir şansım da yok. Bizimki de annem yalnız ve hasta diyip duruyor öteki çocuğuna 5 dk mesafede Allah sağlık versin canavar gibi de bayram temizliği yaptı ben yapsam o temizliği yamulurum ama sorsan hasta

Ben tatil donusu fazla degil yarim kilo aldim. Valla 1aydir da yedim bitirdim
Onu buzdolabından çıkar çıkmaz yemiyceksin biliyorsun değil mi biraz dışarıda bekleteceksin kaymağı eriyince daha güzel oluyor. Ay ne konuşuyoruz biz böyle tövbeeee cısss cısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…