- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Anladım canım ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsan sevinirim listeye eklemek açısındanhii yok canım yaa ben kilolu hamile kaldım 77.300 le hamile kaldım doğumdan sonra 71.300 düştüm 2 ayda 3 kilo aldım hamileyken diyabet sorunum oldu ben de hep diyet yaptım ve 6 kilo vermişim doğumdan sonra çikolata ve hamur işlerine resmen saldırdım sonuç 2 ayda 3kilo şimdi 74 düm 14 kilo fazlam var 10 kilo versem bile iyi inş veririz
tamam canım hemen paylaşıyorumAnladım canım ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsan sevinirim listeye eklemek açısından
Doğumdan kısa bir süre sonra gitmiştim o zaman normaldi ama uzun zaman geçtiAslında bu kadar zaman geçtikten sonra artık acı hissetmemen lazım Doğumdan sonra hiç kontrole gittinmi canım
Nomal bence. Benim de 8ayi gecti ve boyle gerdirip baktgm zaman morumsu bordomsu bi renk. Yeni kesik gibi kipkirmizi degil ama.. Iceriler aciyor hala,ozelkikle de sag ucu..Kızlar ben sezaryen le doğum yaptım 8 ay geçti hala tam iyileşmedim dikiş yeri kırmızı dokunduğumda o bölgeyi uyusuk hissediyorum sanki içteki dikişler iyileşmemis gibi bi de bazen oğlum tekmeliyor açıyor hala. Normal mi ki bu durum
Valla esin yemeklerinden dolayi da sevmistir belki. Ben antepte urfada yasasaymisim heralde 150 kilo olurmusum..yada afyonda..kaymagi sucugu ekmek kadayifi lokumu vs vs derken ..Bu arada tine misafirim vardı izin dönüşü özlenmişiz meğerÇok sağolun kızlar tavsiyeler Ege'yi gösteriyo bakalım hayırlısı bide eşimi burdan gitmeye ikna edebilirsem çok sevdi Doğuyu kendisi
Menüme gelince
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salam yeşillikle sandivich
Ara yarım şeftali
Öğle 1 kepçe mercimek çorba evden götürdüğüm taze fasülye salata 1 dilim ekmek
Ara maalesef arkadaşım ısrarı ile şu soğuk kahveler varya mescafenin kutuda ondan içtikten sonra farkettim bayağı şeker içeriyormuş ben yaptım siz yapmayın o hatayı
Akşam 1 kepçe soğuk ayran çorbası 4 kaşık tavuk sote biraz makarna salata
Ara misafire yaptığım hafif bi tatlı vardı yemesem kırılacaktı çok inçe bi dilim yedim bugün böyle oldu ama yarım telafi edicem inşallah
Himm anladim. Biz tanistiktan 3yil sonra evlendik,nisanliligimz 2 mi 3 ay mi ne surdu.. evlendikten sonra basbasa kaldik.diyebilrim. Sevgililkte de farkli sehrlerde oldgumuz icin,haftasonlari. 3 4 saatligine gelirdi gorusurduk,kafede yada kampuste..o yani.. evlenince aslnda yapcak cok seyimiz vardi ,oturup film izlemek bile yaoamadigimiz birseydi cunky..Ama iste bebek olunca sevgililik donemi bittiyaa canm bz pek bi sevgililik yaşamadık, direk nişanlandık sonra o da kısa sürdü hemen evlendik, e evlendik ayrı şehirlerdeydik sonra peşine hamilelik 2. aydan 7. aya kadar nerdeyse yatak istirahatm vardı e halyle eşim de yok anneler geldiler bana bakmaya geldiler hiç yalnız da kalamadık mecburen.. belki bu sebeplerden ötürü böyleyizdirama olsun Allah can sağlığı versin evlat da büyür eş de sevilir yalnız da kalınır.. önemli diil
ay bi de herkes manyak mısın nye hamile kaldın dedi bana e tabi açıklayamıyosun da herkese.. ama millet evliliğin tadını çıkarsaydın mantığında.. haklılar da belki ama napalım benm de şartlarım böyle gelişti..
Benim de dikişin üstü sertti ve aynı şekilde hissiz normal demekki. Benimki sürekli beni tekmelediği için hep açıyor karnımdayken de çok tekmelerdi çıktı hala kurtulamadımNomal bence. Benim de 8ayi gecti ve boyle gerdirip baktgm zaman morumsu bordomsu bi renk. Yeni kesik gibi kipkirmizi degil ama.. Iceriler aciyor hala,ozelkikle de sag ucu..
Bebek surunmeye calsrken falan beni de tekmeleynce aciyo. Ben takmyorum kafama.
Ilk 3 4 ay nerdeyse hissiz gezdm. Hatta ilk 2ay dikisin 1parmak yukarsi sepsertti sanki icerde yumru var gbiydi. Sonra duzeldi o sertlik. Hissizlige de alismaya calistim,herseyin bi bedeli var napalim,bundan sonra boyle.kalicam galiba dedjm..Ama ara sira bakiyorum da cok az bi bolgede kalmis hissizlik..
Gobek deligimin azicik alti sag kisim aciyo genelde. Sanirim o an altta olan deri kas et ne haltsa artik,yukari cekti kendini. Sanirim o aciyan yerim.dikisli yani icerden..
Amaan bisey olmaz napalim. Hayat boyu aciyabilir de.. bebegimiz icin deger bosver..
Afyondan kaymaklı lokum geldi dolapta duruyor arada yiyordum iki gündür eşim yerken sen de ye diye ısrar ediyor kendimi tutuyorumValla esin yemeklerinden dolayi da sevmistir belki. Ben antepte urfada yasasaymisim heralde 150 kilo olurmusum..yada afyonda..kaymagi sucugu ekmek kadayifi lokumu vs vs derken ..
Sizin sadece pazar mesainiz mi var ne güzel bizim de öyle olsa keşkeGünaydın kızlar maşallah hareketlenmişiz epeyce ne guzel:)
Bende tanıtıyım kendimi 5. Sınıfta 2 kilo fAzlam vardı derken arttı gitti hep kiloluydum orta sonra hastalanınca 59 a duşmuştum mutlu olmuştum univ 60 başladım 4 sene de 72 oldum iktisat mezunuyum bu arada hep çalışkandım ilk girişte kazandım Anadolu lisesine falan gittim ama kpss de tökezledim 32 yaşındayım 6 senemiz dolacak evlilikte 3.5 yaş ve 8 aylık 2 cadım var özelde çalışırken tanıştım eşimde evlendikten 6 ay sonra bıraktım bir sene sonra da kızımız oldu pkoluyum bende 80 le evlendim ilkimi 110 ikincimi de 125 le dogurdum şimdi 117 yim ev hanımı oldum kaldın bakalım çalışmak istiyorum ama özel skkıntılı malum. Eşimde özelde çok çalışır pazarları kv mesaimiz var olmazsa olmaz eşime kalsa hergun gitmek ister pazar erken evden çıkamadım diye surat asar :) öyle işte benden de bu kadar...
Ayy acıktım resmen ya canım çekti ...Valla esin yemeklerinden dolayi da sevmistir belki. Ben antepte urfada yasasaymisim heralde 150 kilo olurmusum..yada afyonda..kaymagi sucugu ekmek kadayifi lokumu vs vs derken ..
Afyondan kaymaklı lokum geldi dolapta duruyor arada yiyordum iki gündür eşim yerken sen de ye diye ısrar ediyor kendimi tutuyorum
Biz evlendik ikimizde çalışıyorduk o zaman iki günde bir annesine yemeğe gitmeye başladık baktım olmuyo bende haftada 2 iki bizimkilere götürdüm anladı vazgeçti:))))Sizin sadece pazar mesainiz mi var ne güzel bizim de öyle olsa keşke
Ben tatil donusu fazla degil yarim kilo aldim. Valla 1aydir da yedim bitirdimAfyondan kaymaklı lokum geldi dolapta duruyor arada yiyordum iki gündür eşim yerken sen de ye diye ısrar ediyor kendimi tutuyorum
Biz de iki günde bir falan gidiyoruz bizimkilerden uzak olduğum için öyle bir şansım da yok. Bizimki de annem yalnız ve hasta diyip duruyor öteki çocuğuna 5 dk mesafede Allah sağlık versin canavar gibi de bayram temizliği yaptı ben yapsam o temizliği yamulurum ama sorsan hastaAyy acıktım resmen ya canım çekti ...
Yeme yeme boşver sen tut kendini:)
Biz evlendik ikimizde çalışıyorduk o zaman iki günde bir annesine yemeğe gitmeye başladık baktım olmuyo bende haftada 2 iki bizimkilere götürdüm anladı vazgeçti:))))
Şimdide arada cumarteside izinli olunca ugrarız sonra hemen yerini yapar az kaldık yarın da gelelim annem yalnız der durur
Onu buzdolabından çıkar çıkmaz yemiyceksin biliyorsun değil mi biraz dışarıda bekleteceksin kaymağı eriyince daha güzel oluyor. Ay ne konuşuyoruz biz böyle tövbeeee cısss cısssBen tatil donusu fazla degil yarim kilo aldim. Valla 1aydir da yedim bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?