Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onu buzdolabından çıkar çıkmaz yemiyceksin biliyorsun değil mi biraz dışarıda bekleteceksin kaymağı eriyince daha güzel oluyor. Ay ne konuşuyoruz biz böyle tövbeeee cısss cısss
KıZlar yapmayın lütfen bizdedir Malatya'dan sucuk pestil felan gelmiş önünden geçip duruyorum uzaklaşalım hemen yanlarından yemeyelim

KıZlar yapmayın lütfen bizdedir Malatya'dan sucuk pestil felan gelmiş önünden geçip duruyorum uzaklaşalım hemen yanlarından yemeyelim
Yemiyorum canım geçenlerde 1 tane yemiştim onu da buraya yazdım. Eşim ikimize de getiriyor sen yemeyince boğazımdan geçmiyor diyor yemiyorum sonra benim hakkımı da löpletiyor

Bizimkinin bir oğlu daha var bekar şehir dışında biz o yüzden mecburi görevdeyiz benim kv akşama kadar komşularla kapıda bahçede parkta otururlar evleri bahçeli ama gun şeklinde değildir o yüzden hiç bir yere gitmiyorum der akşama kadar ben geziyorum sanki...hali olmaz ama benden diri parası yoktur daha çocuklara bişey almadı bankada altınları vardır cimri biraz:)
Bide oğlum oğlumcu aman yormayın oğlumu aman bebelerine bak oğlumu uyandırmasın yavrum çok çalışıyo aman yavrum yoruluyo öyle bişey oluyo ki sanki ben eşimi düşünmüyorum a geliyo

Menum
Sabah
Domates salatalık
Kk peynir
Çay 2 dilim kepekli ekmek
Öğle
Bir kase çorba
Salata 2 dlm kepek ekmek
Ara
Bir elme
Akşam salata yoğurt
Dondurma almış eşim yememeye çalışıcam
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarım spor akşam yapıcam inşallah
Birde yeşil çay soda limon karışımı içtim

İyi geceler kızlar yine migren ağrısı ile mücadele tüm günüm mahvoldu Yen'i Yen'i kendime geliyorum spor yine yalan oldu hep bi aksilik çıkıyo ne zaman başlıycam bakalım menüme gelince
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 inçe dilim salan yeşillikle sandivich
Ara yarım şeftali
Öğle sebzeli tavuk yemeği 3 kaşık makarna 1 kepçe semizotlu cacık
Ara Yok migren yüzünden
Akşam soğuk ayran çorba taze fasülye 2 kaşıkmkadar bulgur pilavı salata
Dahada bişey yemedim biraz bağırsak problemim var gibi belli 3-4 tane kayısı yerim yatmadan

Gördüm dün canım bilgilerini Cuma'ya eklerim senin 2 aylıktı sanırım Yeşilçay için erken diye biliyorum hızlı kilo vermek te iyi değil 6 aydan önce kilolarla birlikte atılan toksinler sütte.n bebeğe geçer demişti çocuk doktorumuz her türlü bitki çayını yasaklamıştı bana bende Yen'i Yen'i içiyorum 9 aylık olduk biz
ObseSif-annee cankm yaşınız kutlu mutlu olsun nice seneleri olsun paşanın güncellerim Cuma'ya

Canim benim migren agrilarimi ibrahim saracoglunun havuc suyu kuru bitirdi. Hemen dene hemde sut yapiyor

Nasıl bir kür o canım eşimdede ileri derecede var
Canim foto atmaya calistim ama hata verdi.
20 gun sabha ve aksam yemeklerinden 2 saat sonra taze sikip icilecek bir barer bardak.
Sonra 2 ay sadece aksam devam edilecek.
Sonra hafta 3 _ 4 gun akasmalari devam edilecek . bir suru sonra birakiliyor zaten

Nasıl bir kür o canım eşimdede ileri derecede var
Yalniz puf noktasi havuclar kucuk olmayacak odun gibi havuclardan siikilacak

Onu buzdolabından çıkar çıkmaz yemiyceksin biliyorsun değil mi biraz dışarıda bekleteceksin kaymağı eriyince daha güzel oluyor. Ay ne konuşuyoruz biz böyle tövbeeee cısss cısss
Evet ,ama ben buzdolabina koymadim bu sefer..bisey de olmadi bozulmustur diyodum her defasinda ama bozulmamis oluyoduu

Uuu sen 3gunde 3kilo vermissn nerdeyse 120den 117. Ben 3kilo vereblsen keskee mezun olurum
Gerci olmam,gene gelirim...
Nasil veriyosun ay cabucak. Masallah. ..

Yemiyorum canım geçenlerde 1 tane yemiştim onu da buraya yazdım. Eşim ikimize de getiriyor sen yemeyince boğazımdan geçmiyor diyor yemiyorum sonra benim hakkımı da löpletiyor
Benim esim hicccc sevmez. Kurabiye asla yemez. Lokum agzina koymaz .. pestilmis cevizli sucukmus hic tadini bilmez .. aman.. ben alirsam da basima kaliyo hepsini yemek zorunda kaliyorum. Gerci daha iyi oldu,bu ara almyorum pek bisey diyet yapiyorum diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…