- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Maşallah darısı bizegünaydın kızlar oğlum bende bugün işe getrdm mecburen çok yazamayabilirimbu arada sabah tartıldım 55 kilo çıktım artk mezun olurum sanırım ben
Uuu sen 3gunde 3kilo vermissn nerdeyse 120den 117. Ben 3kilo vereblsen keskee mezun olurum
Gerci olmam,gene gelirim...
Nasil veriyosun ay cabucak. Masallah. ..
Süpersin darısı başımıza inşallah bizde oluruz yaagünaydın kızlar oğlum bende bugün işe getrdm mecburen çok yazamayabilirimbu arada sabah tartıldım 55 kilo çıktım artk mezun olurum sanırım ben
Maşallah darısı bize
Sen hele bi 53e falan dus de oyle gidersinaynen benim de bırakasım yok hiç
Yiyceksiiin... ben de oyleydim. Cidden sutum olmuyodu. Hergun benim.mesela bitki cayi cikolata,cay biskuvi yada pasta,nescafe gofret vs vs saatlerim vardi. Yiyordum... ama hareketi artirmistim.. bence sen de ye,ama.hareketlen..bugün misafirlerim vardı malum bebek görmeye gelmişler valla kurabiye sütlü tatlı patates salatası yaptım ben de yedim pişmanım ama arkadaşlar yemeyince sütüm olmuyor gerçekten çocuk aç kaldı bana bi fikir verin nasıl sağlıklı beslenecek inanın un kurabiyesi yiyorum sütüm bayağı artıyor
Sen hele bi 53e falan dus de oyle gidersin
Ee hamile miymissin.noldu o is
Ay ne biliyim bi ara basladi ama olmadi dediydinhaaa ben demedim miadet oldum ya 5 gün geckti ama geldi şükürr acaba düşsem mi 53e
Günaydınlar kilo bildirimim
Geçen hafta pazar tartılmıştım iZinden dönünce 85.8
Bu hafta 85.2
Fark 600 gr yavaş ama emin adımlarla gidiyorum bakalım
ObseSif-annee tebtik ederim tatlım Azmi'm bizede bulaşsın inşallah
Süpersin canım tebriklergünaydın kızlar
geçen haftaki kilomu tam hatrlamıyorum
bu hafta:55.0
artık mezun olayım diyorum yani kilo korumaya geçeyim nasipse, inşallah bayramdan bi sağ salim çıkalım datatlılara dikkaaaat
Ay ne biliyim bi ara basladi ama olmadi dediydinhatta test yapmistin silik cikmsti daha da gerisini bilmiyodum ben.. himm rahatlamissindr o zaman neyse bakalim.. 53e dus tabi dusebiliyosan. Ben de 63e dussem keske aah ah. Bana 65 de yeter aslinda.. :/
Canım önce oralar şişiyor iltihap gibi bişey galiba sonra diş çıkıyor. Ağrı yapıyordurMillet sanirim bebegimin iyce hircin olmasinin sebebini buldum. O dis yerleri var ya hani,yuzeyde degil ama disari bakan dis cephesinde beyazlik var. Dis mi ki o. Oyle dipten yuruyup yuzeye mi cikiyo ki.. bilenler yazsin biseyler :)
pentagram42 ObseSif-annee zezeozge ebruliki . TanGO syns
Hava atma tamam..sağol canım inşallah siz de bi an önca mezun olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?