Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar oğlum bende bugün işe getrdm mecburen çok yazamayabilirim bu arada sabah tartıldım 55 kilo çıktım artk mezun olurum sanırım ben
Süpersin darısı başımıza inşallah bizde oluruz yaa sen terk etme bizi gene takılırsın bizle

bugün misafirlerim vardı malum bebek görmeye gelmişler valla kurabiye sütlü tatlı patates salatası yaptım ben de yedim pişmanım ama arkadaşlar yemeyince sütüm olmuyor gerçekten çocuk aç kaldı bana bi fikir verin nasıl sağlıklı beslenecek inanın un kurabiyesi yiyorum sütüm bayağı artıyor

günaydın kızlar
geçen haftaki kilomu tam hatrlamıyorum
bu hafta:55.0
artık mezun olayım diyorum yani kilo korumaya geçeyim nasipse, inşallah bayramdan bi sağ salim çıkalım da tatlılara dikkaaaat

Yiyceksiiin... ben de oyleydim. Cidden sutum olmuyodu. Hergun benim.mesela bitki cayi cikolata,cay biskuvi yada pasta,nescafe gofret vs vs saatlerim vardi. Yiyordum... ama hareketi artirmistim.. bence sen de ye,ama.hareketlen..

haaa ben demedim mi adet oldum ya 5 gün geckti ama geldi şükürr acaba düşsem mi 53e
Ay ne biliyim bi ara basladi ama olmadi dediydin hatta test yapmistin silik cikmsti daha da gerisini bilmiyodum ben.. himm rahatlamissindr o zaman neyse bakalim.. 53e dus tabi dusebiliyosan. Ben de 63e dussem keske aah ah. Bana 65 de yeter aslinda.. :/

ya şaka bi yana 53 çok zayıf oluyo hastalıklı gbi oluyo yani şu an 36-38 giyiyorum bence kafi korusam yeter sanki fazlasını artık eşim de istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…