Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya şaka bi yana 53 çok zayıf oluyo hastalıklı gbi oluyo yani şu an 36-38 giyiyorum bence kafi korusam yeter sanki fazlasını artık eşim de istemiyo
Himmmm.. dogru diyosun ay iskelet gibi olma bosver,sen bilirsin iste neyin yakistigini sana. 36 beden hayatimda giymedim.heralde.. evlendgim siralar yani 2yil.once 38dim.. sonra 40 oldum.. oof of 38 halimi.istiyorum ben de

Canım önce oralar şişiyor iltihap gibi bişey galiba sonra diş çıkıyor. Ağrı yapıyordur
Hii evet,heralde yapiyo ..kulaklarini da tirmalamaya basladi bu aralar.. cizmis hatta yanlarini..
Iste soyle dudagini biraz asagi cekince gordum cizgi seklinde beyaz bisey var. Ama yuzeyde degil. Diplerde..

Himmmm.. dogru diyosun ay iskelet gibi olma bosver,sen bilirsin iste neyin yakistigini sana. 36 beden hayatimda giymedim.heralde.. evlendgim siralar yani 2yil.once 38dim.. sonra 40 oldum.. oof of 38 halimi.istiyorum ben de

olucak olucak az kaldı inşallah baksana bebeğim 1 yaşında gerçekten 1 yıla ancak toparlanıyor vücut

Bayram için pantolon aldım 40 beden oldu nasıl mutlu oldum ama tabi esnek kumaş olduğu için içine girebildim ama olsun doğumdan sonra 44 bedendim sonra 42 oldum 38i bir görebilsem. Benim de basen sorunum var zayıf olsam da 36 olmuyor hamilelikten önce spor grubumuz vardı basenleri eriticektim güya ama bebiş gelince yalan oldu

Ya uf ben bu hafta da kotu beslendm. Zaten.menu de yazmadim o yuzden..soyle ki,
Esimle aksam yemek yiyebiliyorum. Ya ben yapmis oluyorum yada hazir biseyler soyluyoruz. E onlar da kalorili oluyo.. o vakte kadar acikmis ve yemeye firsat bulamamis oldugumdan,gec yiyorum.ne yapayim...
Hatta bebegi uyutunca rahatliyorum,gece bile yedim resmen
Kizim 2haftadir coştu memnuniyetsiz,uzgun,aglak,bi yerde 5dk durmayan bi bebek oldu. ..evde tur atiyoruz heryerde max 5dk durarak..
Stres altindayken de yiyorum..
Haftaya bizimkiler yazliktan doncek.neyse ki,herslde rahatlarim biraz. Zaman ayirabilirim.kendime... ay spor falan da yapamyorum. Gece olunca zaten pilim bitmis oluyo,sizip kaliyorum,yemek yersem bi o yani.. .. dislerimi bile fircalayamadim kac gundur yaa iyce igrenc oldum ben..

Doktora gitmeye de korkuyorum . Hastanelerden mikrop kapanlar var cevremde. El ayak hastaligi,rotavirus vs.. insan korkuyo

sağlık ocağına götür hastaneden korkuyosan ya da götürme zaten diş çıkıcak dese de henüz yok dese de yapcak bişey yok bekliyosun.. bizim 1 aydır üst dişetleri beyaz beyaz bekliyo ağrısı da oluyo elini ağzına götürüp bağırıyo ağlıyo aniden geceleri de öyle.. 1 haftadr hep mememde uyumak istiyo bi de dün ishali başladı hahhh dedim çnkü altları patlamadan 1 hafta önce de böyle olmuştu bakalım bekliyoz

Hehh ben de hamilelik oncesi spor diyet yaomaya durmustum. 58le evlenen ben 64 falan olmustum..
Spor yapiyodum mal mal ama,bi yandan da bebek.dusunuyodum istiyodum.
Annem dedi ki sonra,kizim sen salak misn yaptigin o sporlarla olan biseyin varsa da dusurceksin bebek.istiyorum diyosun yaptihina bak...
Sonra biyerde de sey okumustum,hamile kalmak.isteyen hanimlar diyet yapmasin,vucut extra kaloriye ihtiyac duyuyor baslarda..diye..
Ikisi birlesince,okudugum ve annemin kizmasi.. biraktim herseyi..sonra hamile oldugumu ogrendiiim :)

Hee sonucta bekliycem zaten dis varsa da yoksa da,en iysi bosveer gitmeyim.
Bizimki kabiz yaa.. seftali puresi yedirdiydim ondan mi oldu nedir.. hatta karni.agriyi bi de . Dun yapamadi hic mesela. Insallah bugun kaka yapar

Geçen hafta 65,3
Bu hafta 65, 0
Fark 300
% 0,459
Çok yavaş ilerliyorum ya puff bu hafta 64 olmak istiyordum. Şikayet etmeye hakkım yok aslında beslenme düzenimi oturtmadım bir türlü spor da yapmıyorum en azından buraya başladığımdan beri hiç artı görmedim o da iyi birşey

Ben de hamile kalmadan zayıflıyayım derdine düşmüştüm ama beceremedim tabiki

Tam 1 ay olmuş buraya yazmaya başlıyalı
1 ayda 3 kilo iyi aslında dimi
kendimi avutmaya çalışıyorum
Nee 1ay mi,e sanki daha onceden de vardin sen aaa ben hep varmissin gibi dusunuyodum :)
1ayda 3kilo.supper otesi. Hatta cok fazla. Masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…