Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haa kizlar tartildim bu arada,
Gecen hafta 67.1 miydim neydim heralde
Bu hafta 66.8 ciktim. Fark -300
Ne has bilmiyorum.. :)

gram gram olsun öz olsun gitsin kilolar

Bebegin cok kucuuuuk.. sutun azalabilir :/

canım Ela'ya şekerli hamurlu şeyler yeme bir ay sonra felan gel istersen zaten daha tam toparlanmamışsındır

Kızlar selam tekrar.
Ben kilo olayına çok takığım. Bildiğiniz gibi değil. 55kilo ile hamile kaldım. 80ile doğuma girdim suan 69-70arasıyım sanırım. 15gun öncede dıyetisyene gittim...
Sütümü azaltan tek şey moral bozukluğu.
Hayatımda 65kıloyu gecmemiştim hiç.
Yasım 31.
Şuan hiç bir kıyafetim olmuyor.
Sırf bu yuzden işe başlamayacağım...
Durum bu.

Bende bildirim yapayim kusura bakmayin telin sarji bitti ancak acabildim.
70.1 kilom

pentagram42 cim yapacabilecek misin listeyi yine az kisi gibiyiz. Sen ben asimeleksi obsesifanne lightpinklandy tango syns birkac tane de yeni arkadasimiz var galiba .

Slm kızlar bende katılmak isterim 8 aylık bebegim var ve ben kilolarımdan kurtulmak istiyorum diyetisyene basladım 1 ay önce sadece 4 kilo verebildim irademe sahip olamıyorum

Slm kızlar bende katılmak isterim 8 aylık bebegim var ve ben kilolarımdan kurtulmak istiyorum diyetisyene basladım 1 ay önce sadece 4 kilo verebildim irademe sahip olamıyorum
Bir ayda 4 kilo çok yani emziriyor musun hala

Yiyceksiiin... ben de oyleydim. Cidden sutum olmuyodu. Hergun benim.mesela bitki cayi cikolata,cay biskuvi yada pasta,nescafe gofret vs vs saatlerim vardi. Yiyordum... ama hareketi artirmistim.. bence sen de ye,ama.hareketlen..
evet hareketin az çünkü benim pinçik durmayı sürekli onunla ilgileniyorum gaz sorunumuz var

Evet emziriyorum diyetisyenim az oldugunu söyledi
Boy 160
Yaş 28
Başlangıç kilom 69.100
Bugunki kilom 65.300
28 gündür diyetteyim
Ayni boydayiz canim ben basladigimda 85 dim simdi 70 kiloyum. 60 a kadar vermeyi planliyorum olabilirse.

Evet emziriyorum diyetisyenim az oldugunu söyledi
Boy 160
Yaş 28
Başlangıç kilom 69.100
Bugunki kilom 65.300
28 gündür diyetteyim
Diyetisyenin.kafayi siyirmis bence.. emziren anne oldugundan haberi var mi? Ayda 4 kilo,haftada 1kilo demek... normal insanlar verir 4 5 kilo,bence sen 2 kilo vermelisin max.. birak.su diyetisyeni...sinir oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…