Haa kizlar tartildim bu arada,
Gecen hafta 67.1 miydim neydim heralde
Bu hafta 66.8 ciktim. Fark -300
Ne has bilmiyorum.. :)
gram gram olsun öz olsun gitsin kilolarGeçen hafta 65,3
Bu hafta 65, 0
Fark 300
% 0,459
Çok yavaş ilerliyorum ya puff bu hafta 64 olmak istiyordum. Şikayet etmeye hakkım yok aslında beslenme düzenimi oturtmadım bir türlü spor da yapmıyorum en azından buraya başladığımdan beri hiç artı görmedim o da iyi birşey
Bebegin cok kucuuuuk.. sutun azalabilir :/
canım Ela'ya şekerli hamurlu şeyler yeme bir ay sonra felan gel istersen zaten daha tam toparlanmamışsındır
Ben izinliden donmus olacagimicin eski yeni olmayacak sanirim. Ama gecen hafta 71 li biseydim inanin hatirlayamiyorum.hastaliklarla bogusmaktan kafa kalmadiBende bildirim yapayim kusura bakmayin telin sarji bitti ancak acabildim.
70.1 kilom
Distir canim ama ortaya cikmasi cok uzun suruyor. Benim kizimda da gorundu disari cikmasi aylar surdu. Ilk disi 10 aylikta ciktiMillet sanirim bebegimin iyce hircin olmasinin sebebini buldum. O dis yerleri var ya hani,yuzeyde degil ama disari bakan dis cephesinde beyazlik var. Dis mi ki o. Oyle dipten yuruyup yuzeye mi cikiyo ki.. bilenler yazsin biseyler :)
pentagram42 @ObseSif-annee zezeozge ebruliki . TanGO @syns
Sen hep varmışım gibi düşün canımNee 1ay mi,e sanki daha onceden de vardin sen aaa ben hep varmissin gibi dusunuyodum :)
1ayda 3kilo.supper otesi. Hatta cok fazla. Masallah :)
Yanlış hesaplamışım puff 7 hafta olmuş 7 haftada 3 kilo yaniNee 1ay mi,e sanki daha onceden de vardin sen aaa ben hep varmissin gibi dusunuyodum :)
1ayda 3kilo.supper otesi. Hatta cok fazla. Masallah :)
Bu hafta herkes - 300 mü çok ilginçGünaydın kızlar
Geçen hafta 74.2
Bu hafta 73,9
Fark -300
Hepimiz 300 gram vermişiz
Bir ayda 4 kilo çok yani emziriyor musun halaSlm kızlar bende katılmak isterim 8 aylık bebegim var ve ben kilolarımdan kurtulmak istiyorum diyetisyene basladım 1 ay önce sadece 4 kilo verebildim irademe sahip olamıyorum
evet hareketin az çünkü benim pinçik durmayı sürekli onunla ilgileniyorum gaz sorunumuz varYiyceksiiin... ben de oyleydim. Cidden sutum olmuyodu. Hergun benim.mesela bitki cayi cikolata,cay biskuvi yada pasta,nescafe gofret vs vs saatlerim vardi. Yiyordum... ama hareketi artirmistim.. bence sen de ye,ama.hareketlen..
Bir ayda 4 kilo çok yani emziriyor musun hala
Evet emziriyorum diyetisyenim az oldugunu söylediBir ayda 4 kilo çok yani emziriyor musun hala
Ayni boydayiz canim ben basladigimda 85 dim simdi 70 kiloyum. 60 a kadar vermeyi planliyorum olabilirse.Evet emziriyorum diyetisyenim az oldugunu söyledi
Boy 160
Yaş 28
Başlangıç kilom 69.100
Bugunki kilom 65.300
28 gündür diyetteyim
Diyetisyenin.kafayi siyirmis bence.. emziren anne oldugundan haberi var mi? Ayda 4 kilo,haftada 1kilo demek... normal insanlar verir 4 5 kilo,bence sen 2 kilo vermelisin max.. birak.su diyetisyeni...sinir oldum..Evet emziriyorum diyetisyenim az oldugunu söyledi
Boy 160
Yaş 28
Başlangıç kilom 69.100
Bugunki kilom 65.300
28 gündür diyetteyim
Peki ne yedin bu 28gunde,ornek verebilir misin 1gununu?Evet emziriyorum diyetisyenim az oldugunu söyledi
Boy 160
Yaş 28
Başlangıç kilom 69.100
Bugunki kilom 65.300
28 gündür diyetteyim
Veririz inşallah bende 55 olmak istiyorumAyni boydayiz canim ben basladigimda 85 dim simdi 70 kiloyum. 60 a kadar vermeyi planliyorum olabilirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?