Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen hafta:118.3
Bu hafta:116.2
Fark:2.1
Yüzde:1.77
İyi akşamlar sabah unutmuşumbyazdım sanmıştım

Bu donemler dişin huysuzluğu fazla oluyo bizim daha hiç çıkmadı ama salyamız kulsk kaşımamız diş kaşımamız epeydir var
Benimki de kulak tirmalamaya basladi hatta yirtmis kucuj kucuk 3 yerini. Demek daha basindayiz ha.. :/
3aya cikarirlar belki :)

Benimki de kulak tirmalamaya basladi hatta yirtmis kucuj kucuk 3 yerini. Demek daha basindayiz ha.. :/
3aya cikarirlar belki :)
Biz bir ara kulakta problem var sanmıştık doktora götürdük dişten dedi hala bekliyoruz...

Salyası kaşıntısı 4. Ayda başladı erken çıkaracak dedik ama 8 bitince çıkardı
Aynen canım ya bizde 4 aydan beri bekliyoruz salya alıyo diş gelecek dedik yok kulak maşıyo geliyo dedik salyası bitti kulak kaşıması bitti şimdi herşeyi azına sokuyo geçen ateşlendi kesin diş dedim gene yok bakalım ne zaman gelecekse...

Günaydın kizlar. Bel cevremizi olcsek bugun bayramaa kadar hergun 1 ay hergun bel hareketi yapsak inceltme yonunde hedef koysak ne dersiniz. Ben dun olcmustum 90 cm

Günaydın kizlar. Bel cevremizi olcsek bugun bayramaa kadar hergun 1 ay hergun bel hareketi yapsak inceltme yonunde hedef koysak ne dersiniz. Ben dun olcmustum 90 cm
Neresinden tan ölçüyorsun göbektenmi birde hangi hareketi yapalım günlük hedef koyup yapalım hep beraber

Günaydınlar mutlu haftasonları kızlar miniğim hasta o yüzden pek giremiyorum ama sağlıklı beslenmeye devam kaçamaksın bir haftasonu diliyorum bizde bugün kışlık hazırlıkları var domates filan yapılacak listeyim bugün güncelliycem zaten çok as kişi kaldık girmeyen ve bildirim yapmayanları listeden çıkarıcım bilginiz olsun
ebruliki canım en kısa zamanda deniycem havuç kürünü Allah razı olsun arada bir oluyo ama bi tutttumu hayat zindan oluyo
Ben spora hala başlayamadım bel ölçüsü için mezuram yok TEM'in edip bende ölçeyim ama bel için egzersiz araştırmak lazım belki bu sayede bende başlarım tekrar sporuma

Kizlar ben 1 er set yaptim guzel gibi ama 1 taneai zor onu beceremedim.su sadece ayak ve dirsek yere degen hareket zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…