Evet haberi varDiyetisyenin.kafayi siyirmis bence.. emziren anne oldugundan haberi var mi? Ayda 4 kilo,haftada 1kilo demek... normal insanlar verir 4 5 kilo,bence sen 2 kilo vermelisin max.. birak.su diyetisyeni...sinir oldum..
Peki ne yedin bu 28gunde,ornek verebilir misin 1gununu?
Bu donemler dişin huysuzluğu fazla oluyo bizim daha hiç çıkmadı ama salyamız kulsk kaşımamız diş kaşımamız epeydir varMillet sanirim bebegimin iyce hircin olmasinin sebebini buldum. O dis yerleri var ya hani,yuzeyde degil ama disari bakan dis cephesinde beyazlik var. Dis mi ki o. Oyle dipten yuruyup yuzeye mi cikiyo ki.. bilenler yazsin biseyler :)
pentagram42 @ObseSif-annee zezeozge ebruliki . TanGO syns
Benimki de kulak tirmalamaya basladi hatta yirtmis kucuj kucuk 3 yerini. Demek daha basindayiz ha.. :/Bu donemler dişin huysuzluğu fazla oluyo bizim daha hiç çıkmadı ama salyamız kulsk kaşımamız diş kaşımamız epeydir var
Salyası kaşıntısı 4. Ayda başladı erken çıkaracak dedik ama 8 bitince çıkardıBenimki de kulak tirmalamaya basladi hatta yirtmis kucuj kucuk 3 yerini. Demek daha basindayiz ha.. :/
3aya cikarirlar belki :)
Biz bir ara kulakta problem var sanmıştık doktora götürdük dişten dedi hala bekliyoruz...Benimki de kulak tirmalamaya basladi hatta yirtmis kucuj kucuk 3 yerini. Demek daha basindayiz ha.. :/
3aya cikarirlar belki :)
Aynen canım ya bizde 4 aydan beri bekliyoruz salya alıyo diş gelecek dedik yok kulak maşıyo geliyo dedik salyası bitti kulak kaşıması bitti şimdi herşeyi azına sokuyo geçen ateşlendi kesin diş dedim gene yok bakalım ne zaman gelecekse...Salyası kaşıntısı 4. Ayda başladı erken çıkaracak dedik ama 8 bitince çıkardı
Neresinden tan ölçüyorsun göbektenmi birde hangi hareketi yapalım günlük hedef koyup yapalım hep beraberGünaydın kizlar. Bel cevremizi olcsek bugun bayramaa kadar hergun 1 ay hergun bel hareketi yapsak inceltme yonunde hedef koysak ne dersiniz. Ben dun olcmustum 90 cm
Gobek deliginin 2 parmaka ustunden olcuyorsun canimNeresinden tan ölçüyorsun göbektenmi birde hangi hareketi yapalım günlük hedef koyup yapalım hep beraber
Evet kızlar ne hareketleri yapıyorsunuz bende katılmak isterimNeresinden tan ölçüyorsun göbektenmi birde hangi hareketi yapalım günlük hedef koyup yapalım hep beraber
Gobek deliginin 2 parmaka ustunden olcuyorsun canim[/QUOTE hemen alıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?