vet biraz zor ama her şey düzgün fizik içinKizlar ben 1 er set yaptim guzel gibi ama 1 taneai zor onu beceremedim.su sadece ayak ve dirsek yere degen hareket zor gibi.
Su ince olan yerimizi olcuyoruz di mi.. daha ince diyim..pek ince bi yani kalmadi cunku..Gobek deliginin 2 parmaka ustunden olcuyorsun canim
Canim mercimekle yogurdu ayni ogunde yeme demirle kalsiyum birbirini yok eder.Benim menümde
Sabah
Yarım simit
1 haşlanmiş yumurta
1 dilim kaşar
1 tatlı kaşıgı reçel
Domates salatalık maydanoz
Ara 2 kaşık yogurt
Öglen mercimek yemeği +yoğurt
Ara bi sade kahve + yarım armut
Akşam türlü +yoğurt
Ara yeşil çay
Bu günlük bu kadarla kapatıcam inş
Senin kahvaltinda bile ekmek yok mu . cok az olmus canim.ayrica oglen de sadece corba az olmusBu arada menum,
Kahvalti
7 8 yesil zeytin
Kasar peynir
Domates
3yesil biber
1taze incir
Ara
2bardak sut,
5-6 tane potibor
2tane bayram cikolatasi :/
Ogle
1kase tarhana
1salatalik tursusu
Ara
1avuc kuruyemis
Aksama yemek yapamadim .. tost yiycez sanirim esimle
Zaten gene gec gelicekmis amaaan..
Diyetisyenimin yazdıgı öglen ögününde yeşil mercimek ve cacık var ben cacık yerine yogurt tercih etmiştimCanim mercimekle yogurdu ayni ogunde yeme demirle kalsiyum birbirini yok eder.
Istersen bir daha gittiginde bir danis canim. Ben ayni anda demirli ve kalsiyumlu seyler yemem ama belki yanlis biliyorumdur.Diyetisyenimin yazdıgı öglen ögününde yeşil mercimek ve cacık var ben cacık yerine yogurt tercih etmiştimbu kadın bana bu listeyi ne akla hizmet verdi şimdi
Simdi netten de baktim benim aoyledigimin aynisini soyluyor. Hatta c vitaminini demir icerwn yiyeceklerle tuketirseniz demir emilimi artar diyor.Diyetisyenimin yazdıgı öglen ögününde yeşil mercimek ve cacık var ben cacık yerine yogurt tercih etmiştimbu kadın bana bu listeyi ne akla hizmet verdi şimdi
Bunu bilmiyordum sağolasın canım hemen kendine hem bebeğe öyle yaparım teşekkürlerSimdi netten de baktim benim aoyledigimin aynisini soyluyor. Hatta c vitaminini demir icerwn yiyeceklerle tuketirseniz demir emilimi artar diyor.
Cocuklarimda da ayni bealenme kuralini uyguluyorum. Etle ayran vermem mesela asla. Hatta bebek kahvaltilarinda ayni anda yumurta ve peynir olmamali diye biliyorum
Simdi netten de baktim benim aoyledigimin aynisini soyluyor. Hatta c vitaminini demir icerwn yiyeceklerle tuketirseniz demir emilimi artar diyor.
Cocuklarimda da ayni bealenme kuralini uyguluyorum. Etle ayran vermem mesela asla. Hatta bebek kahvaltilarinda ayni anda yumurta ve peynir olmamali diye biliyorum
O diyestisyen bu isin egitimini almis vardir bir bildigi. Mercimegin her turu sut yapar ayrica diger bakliyatlara gore kalorisi oldukca dusuktur. Bulgur pilavida sut yapar . cacikda sut yapar. Sanirim bunu dusunerek ucunu yazmisŞimdi diyetisyenimle ilgili aklımda ciddi soru işaretleri oldu
Eveeet kahvaltimda ekmek yok. Ekmegi recel,bal pekmez vs olmaynca gereksiz buluyorumSenin kahvaltinda bile ekmek yok mu . cok az olmus canim.ayrica oglen de sadece corba az olmus
Ben de cay kasigiyla pekmez veririm,ama yogurt yada peynir yedirmemissem.. bazen sadece yumurta yedirince peynir falan.yoksa veririm.pekmezi...peynir falan.yemisse de ara ogunde meyve falan varsa o ara yer. Zaten hergun de yemez pekmez..Simdi netten de baktim benim aoyledigimin aynisini soyluyor. Hatta c vitaminini demir icerwn yiyeceklerle tuketirseniz demir emilimi artar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?