Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim 90 dediğin yerden ölçtüm ebruliki benim baya bir yapmam lazım galiba en sondaki adam Atlas galiba benim eşim bugün evde temizliğe vurdum kendimi kızlar

Oof of..
Dun markete gittik ..ve ben bayram sekerlerine cikolatalarina atladim guya iste yemem,yersem de az yerim,misafir gelir falan ikram etmek gerekir ya..Bidaha nerde bulcam alcam,zayiflarim az daha,sonra yerim dedim falan..
Yaa hepsinden ala ala 80 liralik seker cikolata almism. Kasada esim sasrdi askm naptin guya diyetteydin.haa dedi
Ee napcam smdi benn.. yemek istemyorum ama gozum kayiyo elim gidiyo.. oof of..

Ya ben o hareketlerden bazilarini yapiyorum zaten,ama zor dedigin cidden zor ebruliki bukoca govde nasil kalksin da dursun parmak.ucunda..
Şinav pozisyonunda durup beklemek de guzel karninizi titretiyo deneyin kizlar. Ama ben spor yapamyorm bu ara. Bebekle yapisik ikiz olduk... uykusunda bile yaninda beklycem. Gidince uyaniyo.. :/ cok az uyuyo gun icinde zaten 1haftadir.

Gobek deliginin 2 parmaka ustunden olcuyorsun canim
Su ince olan yerimizi olcuyoruz di mi.. daha ince diyim..pek ince bi yani kalmadi cunku..
Normalde.72 75 arasi oluyodu benim. Smdi 80 üstudur heralde ..mezuram yok . Ama kilo verdikce inceliyorum zaten,pantolonlarima sigmaya baslamisim. Lakin gobek lomburduyo alttan pantolonu ilikleyince :) gobegimi hala eritemedim..
Bel.degil gobek seysi lazim bana da .. ya ama sag dikis yerlerim hala.aciyo biliyo musun

Bu arada menum,
Kahvalti
7 8 yesil zeytin
Kasar peynir
Domates
3yesil biber
1taze incir

Ara
2bardak sut,
5-6 tane potibor
2tane bayram cikolatasi :/

Ogle
1kase tarhana
1salatalik tursusu

Ara
1avuc kuruyemis

Aksama yemek yapamadim .. tost yiycez sanirim esimle
Zaten gene gec gelicekmis amaaan..

Benim menümde
Sabah
Yarım simit
1 haşlanmiş yumurta
1 dilim kaşar
1 tatlı kaşıgı reçel
Domates salatalık maydanoz

Ara 2 kaşık yogurt

Öglen mercimek yemeği +yoğurt
Ara bi sade kahve + yarım armut
Akşam türlü +yoğurt
Ara yeşil çay
Bu günlük bu kadarla kapatıcam inş

Canim mercimekle yogurdu ayni ogunde yeme demirle kalsiyum birbirini yok eder.

Senin kahvaltinda bile ekmek yok mu . cok az olmus canim.ayrica oglen de sadece corba az olmus

Canim mercimekle yogurdu ayni ogunde yeme demirle kalsiyum birbirini yok eder.
Diyetisyenimin yazdıgı öglen ögününde yeşil mercimek ve cacık var ben cacık yerine yogurt tercih etmiştim bu kadın bana bu listeyi ne akla hizmet verdi şimdi

Diyetisyenimin yazdıgı öglen ögününde yeşil mercimek ve cacık var ben cacık yerine yogurt tercih etmiştim bu kadın bana bu listeyi ne akla hizmet verdi şimdi
Istersen bir daha gittiginde bir danis canim. Ben ayni anda demirli ve kalsiyumlu seyler yemem ama belki yanlis biliyorumdur.

Simdi netten de baktim benim aoyledigimin aynisini soyluyor. Hatta c vitaminini demir icerwn yiyeceklerle tuketirseniz demir emilimi artar diyor.
Cocuklarimda da ayni bealenme kuralini uyguluyorum. Etle ayran vermem mesela asla. Hatta bebek kahvaltilarinda ayni anda yumurta ve peynir olmamali diye biliyorum

Bunu bilmiyordum sağolasın canım hemen kendine hem bebeğe öyle yaparım teşekkürler

Şimdi diyetisyenimle ilgili aklımda ciddi soru işaretleri oldu

Eklentiler

• IMG_9209.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_9209.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 29
Şimdi diyetisyenimle ilgili aklımda ciddi soru işaretleri oldu
O diyestisyen bu isin egitimini almis vardir bir bildigi. Mercimegin her turu sut yapar ayrica diger bakliyatlara gore kalorisi oldukca dusuktur. Bulgur pilavida sut yapar . cacikda sut yapar. Sanirim bunu dusunerek ucunu yazmis

Ben de cay kasigiyla pekmez veririm,ama yogurt yada peynir yedirmemissem.. bazen sadece yumurta yedirince peynir falan.yoksa veririm.pekmezi...peynir falan.yemisse de ara ogunde meyve falan varsa o ara yer. Zaten hergun de yemez pekmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…