Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah oturup boyle hazirlayip da dogru durust kahvalti yapamadim..
Bizim pazar gunlerimiz de yok malum,esim kahvaltisiz gidiyor zaten erkenden ise..

Sabah yediklerim
Bikac yesil zeytin,1dilim beyaz peynir,2 kucuk pofurdak bos pogaca,yarim salatalik..ha bi de taze incir

bunlari da mutfaga gide gele agzima attim falan yani.toplu bi sekilde yemedim..

Icecek de yok. Susadim su ictim biseyle ugrasamayip..

Ara yapamadim..

Ogle
2kase mercimek corbasi
1kase yogurt
Cok az 3lokma bisey ekmek 1dilim.diyelim gitsin..

Ara
Bi avuc kuruyemis leblebi fistik findik falan filan..

Aksam kizarmis tavuk alcak esim galiba.bisey yapamadim gene .. :/

İyi akşamlar kızlar
Bebeğim soğuk almış galiba burnu akıyor ve sürekli hapşırıyor akşam doğru düzgün uyumadı sabahta onunla uğraşıyorum tavsiyeniz varsa alabilirim ıhlamur içtim fayda eder diye yarın dr gideceğim

Menülü vereyim
Sabah kahvaltıyı 1 gibi ancak yapabildim
1 kk beyaz peynir 8 siyah zeytin bir porsiyon sucuklu yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık

Sonrasında 4 gibi bir dilim börek Yeşim komşu getirmişti sıcak sıcak normalde yemezdim ama canım cekti galiba
Akşamda 7 gibi yedik yarım buğulanmış levrek ve az kızartma ve salata yedim
2 lt suyu geçmişimdir

Canım burnu tikanmistir.eğer burun spreyi ve burun aspiratörü varsa onu kullan yoksa mutlaka al çok işe yarıyor ben maalesef 3. Cocugumda keşfettim.keşke diğer çocuklarım zamanında da olsaymis.ha bu arada ben burasi nasıl bi topikmis diye geziniyordum mesajını görünce yazmadan edemedim kusura bakma

Mrhb. Araniza yeni katildim. Listelerinize ve yediklerinize bakinca cok sasirdim. Cok az geldi bana. Sutunuz azalmiyor mu. Ben 73 kiloyum. 1.67 boyum. Burada hergun yediklerimimi yazicam acaba?

teşekkür ediyorum cevabın için kullanıyorum canım burnu bildiğin su gibi akıyor bebeğimin izin verdiği sürece yapıyorum

maşallah ekmek yetmemişsin gündüz

Günaydın kızlar ebruliki canım sizin geçirdiğiniz el ayak hastalığının belirtileri nelerdi . Galiba benim kızımda ondan kapmış gelen hafta yeğenlerimle beraberdik onlar bu hafta hepsi o hastalıktan olmuş

Canim yuksek ates. Popoda el de ayakta kizamik gibi benekler. Benimkiler el ayak hastaligi degildi canim. Ama kardes virus diyelim. Bu virus kardeslerin hepsi ayni belirtilerle geliyo. Bilgisiz doktora gidersen bogazi sis atesi var diye antibiyotigi dayar sakin icirme
Sizin belirtilerler ne

Bu arada butun vucudunu ara benim oglan el ayak hastaligi gecirdi 13 aylikken. Ates bir turlu dusmuyordu pazardi ozel bir hastaneye goturdum acile. Aa atesi var baogazi sis diye hem ates dusurucu igneyi bastilar ben de bir halt sandim sonra islak vezle ates dusurtmeden cikarmadilar yavrum aglamaktan katildi. Sonra dayadilr antibiyotigi . dedim sadece tam kaka yaptigi yerde bir iki benek var. Onlar yuksek atesten olur dediler. Birkac gun gecti ates gecmedi. Gittim ozel bir cocuk poliklinigine orda dediler el ayak hastaligi bu bosuna baslamissiniz antibiyotige

canım bizde ateş Yok üç gündür burnu akıyor sürekli çenesinde üç dört benek var benim gördüğüm vücudunda başka yerde görmedim yeğenimin yanına gidince ondan kapmış olabilir diye düşünüyorum onun bugün fark etmişler el ayak diye dr. Onada ilk başta antibiyotik vermiş şimdi kızım bezle mi o hastalık mı bilmiyorum dün baya akıyordu burnu bugün daha az akıyor gibi şimdilik serum fizyolojik damlatıyorum hapşırıp öksürüyor yaa korktuğun başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum

Panik yapicak birsey yok canim. Hic antibiyotiklik bir durumu yok bebeginin anladigim kadariyla. birkac gun daha takip et. Burnunu serum fizyolojikle ac. Aksamlari yakasina coldmix damlat. Bol bol sivi tuketsin. ates olur ve 38 i gecerse o zaman ates dusurucu verirsin. Yapacagin baska birsey yok cok aglar ve ezIyet ederse o zaman doktora gotur cunku o zaman baska birseyi cikabilir.

Kızlar yardım 8 aylık bebeğim dün akşam grip olmuş sabaha kadar uyuyamadı kuzum halsiz mutsuz burnu akıyo gözleri bile akıyo yavrumun ne yapabilirim evde

canım çok sağolasın dr. Gittik nezle dedi bir bun içinde serum fizyolojik kullanıyorum . Ateş çıkarsa ateş düşürücü kullan dedim. El ayak hastalığı olursa yapacak birşey Yok sesi ateş ile başlıyor dedi bana. Allah şükür ateşi Yok şimdilik burnu akıyor ben yeğenimde olunca bulaşabilir diye korkuyorum

Biz
Kızlar yardım 8 aylık bebeğim dün akşam grip olmuş sabaha kadar uyuyamadı kuzum halsiz mutsuz burnu akıyo gözleri bile akıyo yavrumun ne yapabilirim evde
bizdedir var bu durum serum fizyolojik kullanıyoruz. 3-4 saatte bir rahat nefes alsın diye aspiratör ile arada temizliyoruz bekliyoruz geçsin diye

El ayak hastalığı neki ilk defa duyuyorum

Biz
bizdedir var bu durum serum fizyolojik kullanıyoruz. 3-4 saatte bir rahat nefes alsın diye aspiratör ile arada temizliyoruz bekliyoruz geçsin diye
Gecmis olsun asimeleksi adini degistirmissn. Fotonun durdugu iyi olmus yoksa kim bu diycektim.. :)
Bebegin iyi mi su an. Ihlamurdan 2 cay kasigi bebegine de icir bisey olmaz heralde. Ben 2aylikken bebegim hasta oldgnda kendim.icerken 1cay kasigi zencefil cayi vermistim. Ki.yanlis bisey agir bi baharat cunku. 8aydan once verilmemeliymis falan.. ama.ihlamur kullaniliyo bebeklerde..gecmis olsun tekrsrdan..
Benimki de cok huysuz. Hic biseye vakit bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…