Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun uyuyorsan iyi gelir belki yat dinlen bebeğin uyuduysa canım

İyi geceler kızlar listeyi güncelledim sadece bu hafta bildirim yapanlar Yen'i katılanlar ve sürekli sohbetlere katılanlar kaldık tatilde olduğum sürede bildirim yapanlardan izin alıp ayrışanlar varmı bilmiyorum geçmişi okuyamadım çok varsa da bana iletirlerse tekrar eklerim şimdilik grubumuz böyle gibi görünüyor kilo veren herkesi tebrik ederim özellikle syns bu defa seni inanmış ve azimli görüyorum daim olsun inşallah hedefine ulaşacaksın
Miniğim hala rahatsız inşallah diş sorunu böyle devam etmez iştah Yok huysuzluk var lightpinklady aynı senin gibiyiz canım sürekli kucakta ağlat ağlar uyumaz elleri ağzında doğal olarak annelik içgüdüsü ile üzüntü ve stres bizide etkiliyo yeterince dinlenemememek te cabası bakalım iyi olsunlarda

Merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum bebegim onumuzdeki hafta 2. Ayini dolduracak yasim 30 boy 160 kilom 84 kusurlarda 1.hedefim 75ikinci hed3fim 65 ama asil hed3fim 55 kilo olmak gecen haftadan beri daha duzenli beslenemye calisiyorum
listeye ekledim canım ama bebeğin daha pek minik ağır var katı diyet listeleri önermiyoruz şu anda bebeğinden daha önemli değil kilolalar abur cubur ağır hamurişleri yağlı yiyecekleri kesip menilerine peynir yoğurt et balık baklagil ve sebze ekleyerek beslenip moralini de yüksek tutarak en aZından 6.ayına kadar sana muhtaç olan bebeğinin nasibini kısmamış olursun

Yen'im katılan arkadaşlarımızdan bilgileri eksik olanlar eksik bilgilerini kontrol edip beni etiketleyerek yazarlarsa çok memnun olurum ayrıca eski grup arkadaşlarımı bebişler büyüyor güncel kaç aylık olduklarını da yanlış olanlar bildirebilir mi

Yok kati doyet yapmiyorum dedigin gibi hamir isi ve abur cuburu kestim dengeli yemeye calisiyorum bi ogun et diger ogun s2bze gibi ayda 2 kilo hedefim bakalim hayirlisi

Canim b3n simdi dikkat ettim bebgim 2. Ayina girecek ben yanlis yazmisim 1.5 aylik yani bebisim kusura bakma

Çok geçmiş olsun canım

Dünkü menümü veriyorum
Sabah
Biraz Kızarmış patates
1 kk beyaz peynir
Sürme peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim tb ekmeği

Öğlen
Yarım şeftali
Yarım elma

Akşam
Dışarıda yedik
Tavuk yemegi
Kızarmış patates
Lavaş

Merhaba hanimlar bugunku menumu yazayim hemen bu arada aksam yemegini disarida yedik ve ben hamburger pide vb yicekler yerine normal sulu yemek yedim
Sabah
3 adet sigara boregi
1 yumurta ile peynirli omlet
1 kibrit kutusindan az peynir
Dimates salatalik

Ara
3 hurma 10 cig findik 1 bardak rezene

Ogle
3.5 adet kofte
Domates salatasi
2 dilim ekmek malesef 1.5 bardak kola
Ara yok alisverise gittik yiyemedim bi dahakine yanima alicam

Aksam
1 kase yayla corbasi
Kofteli sebzeli guvec
Arpa sehriye pilavi hepsini yemedim
1 kucuk ayran

Ara
Bir kac dolim karpuz
Bugunu cok sukur boyle kapattim

Kızlar korktugım başıma gelir akşam bir baktım kızımın bir kaç yerinde su toplamış ufak ufak el ayak hastalığı kaptık galiba acile gittik sadece ateş düşürücü kullanabilirsin dedi on gün sürüyor beşinci gün pik yapıp iniyor dedi. Bakalım basıl atlatacağız

Gecmis olsun tez zamanda iyilesir ins bebisin

Kola haric guzel bence. Kolayi da eger iciyorsan aliskanlik yapan.birseyse .. kendine sinir koyarak azalticaksin. Birden tak.diye kesmek zor olabilir. Mesela ben hamileyken bile ictim ama.muptelasi da degildim.. fakat hic icmesem de olurdu.. :/
Emzirirken bebek.ustunde bikac.kere etkisini.gordum.yeni dogdugu siralar..o zaman.biraktim iste. Haftada 1
Ayda 1 derken artik hic icmiyorum gibi birsey.. yani bebegim 9aylik olcak yakinda,toplasan 6 7 defa belki icmisimdir kola...
Yavas yavas arayi ac ve birak. Zarardan baska.birsey degil.. gazoz ic,soda ic..

Uuuuu yaziiik. Internette facede falan.goruyorum cok fena dokuntu dokuyo bebekler. Ay salgin var diyorlardi. Cok korkunc. Insallah az biseyle atlatirsinz. Atesi cok.olmasin,bebek kaşinmasn acimasin goruntu onemli degil gene...
Gecmis olsun ..

Canim diyeti bosver normalde bile kola icmemelisin. Bir de emziriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…