Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım geçmiş olsun. Belki diş çıkarıyordur. Diş çıkarken de burun akıntısı ve ağız kenarında sivilce gibi kızarıklıklar olur.öyle değilse bile sakin ol çocuklar illaki ufak tefek hastalık geçiriyor Allah başka dert vermesin.Ben artık 3 çocuktan sonra şunu anladım ki sen ne kadar soğukkanlı olursan çocuk okadar kolay büyüyor. Miniğine acil şifalar dilerim.
1,5 lt. su bitti akşam da en az 1 lt. su içilir. 2,5 şimdilik iyi..
Suyu artırmakla ve yemeği azaltmakla işe başlayalım yine yeniden azimle!
Ne güzel sizin kilolar gitmeye başlamış bile.ben de sıkı bir diyet yapmicam çok hareketsiz im biraz daha çok hareket etmeye çalışıcam.ekmeği ve aburcuburu azaltıp kesicem. Hepimize kolay gelsin.
Gecmis olsun gercekten vitamin diyip gecmemek lazim ya
Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle özellikle yeni dogum yapmış herkese vitamin kontrolü öneririm.

Arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapsam şimdi olur mu? Bugün adimsayarim,pilatesDVD'leri ve topum geldi artık spora ve diyetimsi biseye başlama vakti geldi.
Kilo:89
Boy:164cm ydi ama cekmisim161cm
Yaş 37
1 aylik Hedef :84
Nihai hedef:65,60 olsa da çok iyi olur ama olurmu ki

Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta
1 domates
Sürme peynir
Bal
Ekmek biraz fazla yedim
Kefir

Öğlen
1 kase beyaz üzüm

Akşam
1 tabak taze fasulye
Yoğurt

Selamlar iyi akşamlar kızlar miniğim pek hasta çok huysuz hiç böyle yapmazdı ne uykusu var ne iştahı üst dişler geliyo göründü onunda etkisi var geçmeyen bi gripte eklenince İnan'ın diyet filan kalmadı ne bulursam yedim 2 gündür şimdi yemi uyuttum biraz dinleniyorum önceliğim şu an kızımın iyileşmesi inşallah ne zormuş valla 5 senede unutmuşum diş sıkıntılarını
Sizlerde ne var ne Yok listeyi de yapamadım henüz birikmiş ütüm var ondan sonra yapayım diyorum görüşürüz yine kızlar menü paylaşamıyorum ama yarından sonra daha dikkatli olucam

Benim bu günkü menüm
Sabah: haşlanmış yumurta + 1dilim peynir+Bolll yeşillik+ 1dilim tambuğday ekmeği
Ara:2 kaşık yoğurt
Öğlen:1 tabak yeşil mercimek+salata
Ara:çörekotlu yoğurt + bi avuç badem
Ara: bi porsiyon üzüm
Akşam: 1 patlıcan dolması+ yoğurt +salata
Ama hareket sıfır yaa paşam hastaya hep kucakta

Mrhb. Araniza yeni katildim. Listelerinize ve yediklerinize bakinca cok sasirdim. Cok az geldi bana. Sutunuz azalmiyor mu. Ben 73 kiloyum. 1.67 boyum. Burada hergun yediklerimimi yazicam acaba?
Merhaba canım herkesin durumu aynı olmadığı için az gelmiş olabilir kiminin bebeği çok az emiyor bide fazla yemenin süte bi fazdasınyok aslında dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz birlikte öncelikle listeye eklenmek için ilk sayfadaki bilgileri paylaşman gerekiyor bide bebeğin kaç aylık grupça 3 ay öncesinin diyet Yapmasını pek uygun bulmuyoruz sonrasında günlük menülerini paylaşabilir sohbetlere katılabilirsin

pentagram42 cim yapacabilecek misin listeyi yine az kisi gibiyiz. Sen ben asimeleksi obsesifanne lightpinklandy tango syns birkac tane de yeni arkadasimiz var galiba .
Yaparım canım çok az kaldık deşiğin gibi son eklenen arkadaşlar umarım devamlılık sağlarlar

Olur inşallah canım ben gruba geldiğimde 94 kiloydum bebeğin kaç aylıktı

Geçmiş olsun bebeklerimız hemen hemen aynı aydalar galiba.sizinki de mi Kasım doğumlu.benim kızım da diş çıkartıyor. Onlar mutlu huzurlu olunca biz de oluyoruz,kendimize zaman ayirabiliyoruz inşaallah biran evvel normale döner minik

10.ayında suan kızım. İnşaallah olur aslında isteyince olmayacak bişey yok.
Bence 70e dusebilirseniz,gerisi eglenceli bi sekilde gider 60 da olursunuz
Baslayabilmek.onemli gercekten.. ben 75le basladim.suan 66.5 lari goruyorum.. hedefim 66 ydi ama hala eski goruntume ulasamadim. Spor yapamiyorm bu ara,60 ben de istiyorum

10.ayında suan kızım. İnşaallah olur aslında isteyince olmayacak bişey yok.
Bence 70e dusebilirseniz,gerisi eglenceli bi sekilde gider 60 da olursunuz
Baslayabilmek.onemli gercekten.. ben 75le basladim.suan 66.5 lari goruyorum.. hedefim 66 ydi ama hala eski goruntume ulasamadim. Spor yapamiyorm bu ara,60 ben de istiyorum

şükür dr gittim nezle sesi burda hava birden değişti büyük ihtimal ondan olmuş olabilir. Yeğenlerim salgından hasta olunca korktum ilk çoçuk olunca insan herşeyi panik yapıyor. Ben ıhlamur veriyorum ben içiyorum onada veriyorum 3 çay kaşığı dr sorun olmaz ver sesi şükür sad ve burunda var bende şimdi uyuttum daha yeni mesajlara bakıyorum çok sağolasın

Bugunku menum,
Kizlar sizi kirmadim ekmek yedim.kahvaltida
Kahvalti
1hamburger ekmegine domates peynir sandvic yaptim,4 -5 yesilzeytin ve karanfil tarcin sallama cayla yedim..
Ara
3kasik dondurma

Ogle
1kase mercimek corbasi az bisey ekmek yarim dilim belki, salatalik tursusu

Ara
Ahududu recelli yogurt
Bi avuc leblebi

Aksam,disarda yedik ama ben yedigimden pek bisey anlamadim bebegim bagirip duruyodu huysuzlaniyordu...

1 doner durum .. aslinda 2parcaydi ama 1taneyi bolmusler. Patates kizartmasi da vardi 4 tanr ondan yedim. Valla susamistim gazoza saldirdim..

Kalorili bi gun oldu..

Benimki de uyudu ben de anca bakabildim simdi.. ay cok zor bebeginin hasta olmasi. Insan uzuluyo. Neyse ki el ayak agiz degilmis. Cok korkunc o yazik.kac gun atesli oluyorlarmis bebekler..

Benimki de uyudu ben de anca bakabildim simdi.. ay cok zor bebeginin hasta olmasi. Insan uzuluyo. Neyse ki el ayak agiz degilmis. Cok korkunc o yazik.kac gun atesli oluyorlarmis bebekler..
Günaydın. Allah şükür işin tuhafı ablam bayram için şehir dışından geldi ki bir senedir nerdeyse görülmememiştik şimdi bu hastalık yüzünden galiba yine görülmemeyeceğiz

Günaydın arkadaşlar dün öğleden sonra adım sayarimi taktım ve yatan kadar çıkamadım ki bi bakayım ne kadar hareketlilik diye bir de ne göreyim günlük adım sayım toplam 2000i ancak bulur.benim kilolarimin sebebi belli oldu.metabolizma değil ben yavasmisim

Ev içindeysen gün boyu normal fazla bile dışarı çıkmadıktan sonra evde çok adım atmıyoruz aslında

Merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum bebegim onumuzdeki hafta 2. Ayini dolduracak yasim 30 boy 160 kilom 84 kusurlarda 1.hedefim 75ikinci hed3fim 65 ama asil hed3fim 55 kilo olmak gecen haftadan beri daha duzenli beslenemye calisiyorum

Basim catliyo.. sabahtan beri 2parol ictim..
Ne yedim ben ya..

Kahvalti
Domates salatalik zeytin peynir
1kucuk bos pogaca ve gul receli

Ara
Evet ..1 dondurma yedim :/

Ogle yemegi yemedim canim bisey istemedi... biraz leblebi yemistim..bi kase de yogurt.. bunlar ogle yemegi sayilabilir ama..

Aksama da zorla isik hiziyla bi tavuk sote yaptim o var.. daha yemedim aksam yemegini..
Basim agriyo
Bebegimin de duzeni.iyce sasti bugun 1kere uyudu sadece 40 dk falan o da. O ara uyuyum dedm,tam dalcakken uyandi .iyice sarhosa dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…