Canım geçmiş olsun. Belki diş çıkarıyordur. Diş çıkarken de burun akıntısı ve ağız kenarında sivilce gibi kızarıklıklar olur.öyle değilse bile sakin ol çocuklar illaki ufak tefek hastalık geçiriyor Allah başka dert vermesin.Ben artık 3 çocuktan sonra şunu anladım ki sen ne kadar soğukkanlı olursan çocuk okadar kolay büyüyor. Miniğine acil şifalar dilerim.canım bizde ateş Yok üç gündür burnu akıyor sürekli çenesinde üç dört benek var benim gördüğüm vücudunda başka yerde görmedim yeğenimin yanına gidince ondan kapmış olabilir diye düşünüyorum onun bugün fark etmişler el ayak diye dr. Onada ilk başta antibiyotik vermiş şimdi kızım bezle mi o hastalık mı bilmiyorum dün baya akıyordu burnu bugün daha az akıyor gibi şimdilik serum fizyolojik damlatıyorum hapşırıp öksürüyor yaa korktuğun başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum
Ne güzel sizin kilolar gitmeye başlamış bile.ben de sıkı bir diyet yapmicam çok hareketsiz im biraz daha çok hareket etmeye çalışıcam.ekmeği ve aburcuburu azaltıp kesicem. Hepimize kolay gelsin.1,5 lt. su bitti akşam da en az 1 lt. su içilir. 2,5 şimdilik iyi..
Suyu artırmakla ve yemeği azaltmakla işe başlayalım yine yeniden azimle!
Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle özellikle yeni dogum yapmış herkese vitamin kontrolü öneririm.Gecmis olsun gercekten vitamin diyip gecmemek lazim ya
Merhaba canım herkesin durumu aynı olmadığı için az gelmiş olabilir kiminin bebeği çok az emiyor bide fazla yemenin süte bi fazdasınyok aslında dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz birlikte öncelikle listeye eklenmek için ilk sayfadaki bilgileri paylaşman gerekiyor bide bebeğin kaç aylık grupça 3 ay öncesinin diyet Yapmasını pek uygun bulmuyoruz sonrasında günlük menülerini paylaşabilir sohbetlere katılabilirsinMrhb. Araniza yeni katildim. Listelerinize ve yediklerinize bakinca cok sasirdim. Cok az geldi bana. Sutunuz azalmiyor mu. Ben 73 kiloyum. 1.67 boyum. Burada hergun yediklerimimi yazicam acaba?
Yaparım canım çok az kaldık deşiğin gibi son eklenen arkadaşlar umarım devamlılık sağlarlarpentagram42 cim yapacabilecek misin listeyi yine az kisi gibiyiz. Sen ben asimeleksi obsesifanne lightpinklandy tango syns birkac tane de yeni arkadasimiz var galiba .
Olur inşallah canım ben gruba geldiğimde 94 kiloydum bebeğin kaç aylıktıArkadaşlar ben de kilo bildirimi yapsam şimdi olur mu? Bugün adimsayarim,pilatesDVD'leri ve topum geldi artık spora ve diyetimsi biseye başlama vakti geldi.
Kilo:89
Boy:164cm ydi ama cekmisim161cm
Yaş 37
1 aylik Hedef :84
Nihai hedef:65,60 olsa da çok iyi olur ama olurmu ki
10.ayında suan kızım. İnşaallah olur aslında isteyince olmayacak bişey yok.Olur inşallah canım ben gruba geldiğimde 94 kiloydum bebeğin kaç aylıktı
Geçmiş olsun bebeklerimız hemen hemen aynı aydalar galiba.sizinki de mi Kasım doğumlu.benim kızım da diş çıkartıyor. Onlar mutlu huzurlu olunca biz de oluyoruz,kendimize zaman ayirabiliyoruz inşaallah biran evvel normale döner minikSelamlar iyi akşamlar kızlar miniğim pek hasta çok huysuz hiç böyle yapmazdı ne uykusu var ne iştahı üst dişler geliyo göründü onunda etkisi var geçmeyen bi gripte eklenince İnan'ın diyet filan kalmadı ne bulursam yedim 2 gündür şimdi yemi uyuttum biraz dinleniyorum önceliğim şu an kızımın iyileşmesi inşallah ne zormuş valla 5 senede unutmuşum diş sıkıntılarını
Sizlerde ne var ne Yok listeyi de yapamadım henüz birikmiş ütüm var ondan sonra yapayım diyorum görüşürüz yine kızlar menü paylaşamıyorum ama yarından sonra daha dikkatli olucam
Bence 70e dusebilirseniz,gerisi eglenceli bi sekilde gider 60 da olursunuz10.ayında suan kızım. İnşaallah olur aslında isteyince olmayacak bişey yok.
Bence 70e dusebilirseniz,gerisi eglenceli bi sekilde gider 60 da olursunuz10.ayında suan kızım. İnşaallah olur aslında isteyince olmayacak bişey yok.
şükür dr gittim nezle sesi burda hava birden değişti büyük ihtimal ondan olmuş olabilir. Yeğenlerim salgından hasta olunca korktum ilk çoçuk olunca insan herşeyi panik yapıyor. Ben ıhlamur veriyorum ben içiyorum onada veriyorum 3 çay kaşığı dr sorun olmaz ver sesi şükür sad ve burunda var bende şimdi uyuttum daha yeni mesajlara bakıyorum çok sağolasınGecmis olsun asimeleksi adini degistirmissn. Fotonun durdugu iyi olmus yoksa kim bu diycektim.. :)
Bebegin iyi mi su an. Ihlamurdan 2 cay kasigi bebegine de icir bisey olmaz heralde. Ben 2aylikken bebegim hasta oldgnda kendim.icerken 1cay kasigi zencefil cayi vermistim. Ki.yanlis bisey agir bi baharat cunku. 8aydan once verilmemeliymis falan.. ama.ihlamur kullaniliyo bebeklerde..gecmis olsun tekrsrdan..
Benimki de cok huysuz. Hic biseye vakit bulamiyorum.
Benimki de uyudu ben de anca bakabildim simdi.. ay cok zor bebeginin hasta olmasi. Insan uzuluyo. Neyse ki el ayak agiz degilmis. Cok korkunc o yazik.kac gun atesli oluyorlarmis bebekler..şükür dr gittim nezle sesi burda hava birden değişti büyük ihtimal ondan olmuş olabilir. Yeğenlerim salgından hasta olunca korktum ilk çoçuk olunca insan herşeyi panik yapıyor. Ben ıhlamur veriyorum ben içiyorum onada veriyorum 3 çay kaşığı dr sorun olmaz ver sesi şükür sad ve burunda var bende şimdi uyuttum daha yeni mesajlara bakıyorum çok sağolasın
Günaydın. Allah şükür işin tuhafı ablam bayram için şehir dışından geldi ki bir senedir nerdeyse görülmememiştik şimdi bu hastalık yüzünden galiba yine görülmemeyeceğizBenimki de uyudu ben de anca bakabildim simdi.. ay cok zor bebeginin hasta olmasi. Insan uzuluyo. Neyse ki el ayak agiz degilmis. Cok korkunc o yazik.kac gun atesli oluyorlarmis bebekler..
Ev içindeysen gün boyu normal fazla bile dışarı çıkmadıktan sonra evde çok adım atmıyoruz aslındaGünaydın arkadaşlar dün öğleden sonra adım sayarimi taktım ve yatan kadar çıkamadım ki bi bakayım ne kadar hareketlilik diyebir de ne göreyim günlük adım sayım toplam 2000i ancak bulur.benim kilolarimin sebebi belli oldu.metabolizma değil ben yavasmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?