Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim korkmaAllah korusun ama daha ne hastaliklar gorcez kimbilir. Her seferinde panik olursan bas edemezsin. Atesi 38 in ustune cikarsa 1 kasik calpol ver nemli bezle yavas yavas sil o kadar

Dunku menum
Kahvalti
Yesil zeytin,domates,salatalik,beyaz peynir
1.5 dilim eksi mayali ekmek,gul receli ile.. :/

Ara
1avuc kuruyemis fistik.leblebi badem vs..

Ogle
1 kase tarhana corbasi 1 dilim gene ekmek :/ salatalik tursusu

Aksam yemek yemedim.. esim isyerinde yiycekti yemek.yapma demisti ben de ac degildim yemedim..

Ama saat 22.00 gibi cayin yaninda 7 tane falan cips yedim :/
Yemek yememenin zarari :)

Bir de su an evde degilim eve gidince sana iki krem soleyeyim kasinti icin yaralara surersin. Bize ayni hastalikta doktorumuz vermisti

Uuuuu yaziiik. Internette facede falan.goruyorum cok fena dokuntu dokuyo bebekler. Ay salgin var diyorlardi. Cok korkunc. Insallah az biseyle atlatirsinz. Atesi cok.olmasin,bebek kaşinmasn acimasin goruntu onemli degil gene...
Gecmis olsun ..
çok sağolasın evet çoğu çoçukta varmış

Canim korkmaAllah korusun ama daha ne hastaliklar gorcez kimbilir. Her seferinde panik olursan bas edemezsin. Atesi 38 in ustune cikarsa 1 kasik calpol ver nemli bezle yavas yavas sil o kadar

Bir de su an evde degilim eve gidince sana iki krem soleyeyim kasinti icin yaralara surersin. Bize ayni hastalikta doktorumuz vermisti
sağolasın canım bu bizim ilk hastalığımız acemilik galiba işt düşünüyorum biz Küçükkuyu atlatıyorduk kendimiz. Bogazıda kızarmış çok rahat edemiyor. Dr. 5 gün pik yapar sonra iner dedi . Bize sadece carpol verdi ateşi çıkarsa diye. Allah onları korusun

Yok canim eve cok nadir aliriz o yuzden ictim yoksa surekli ictigim bi sey degil

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım

Bugün yatılı olarak ablam geldi misafirliğe hemen düzenim şaştı bayrama boyu bizdeler.geç saatte yedik ona geliyordu inşallah tartıda çok fark etmez

Gunaydin hanimlar bayramininz kutlu olsun :)
Bende araniza katilmak istiyorum 11 mayis dogum yaptim ve artik su kilolarin gitmesini istiyorum. 13 kg aldim toplamda ama dogumda sadece 4kg gitti.
Boyum 161
Kilom 67.3 tu bu sabah
Ilk hedef 65
Siz neler yapiyosunuz kilolae gidiyor mu
Bu arada ben emziriyorum emziren anneler kolay kilo veriyo diyolar ama bence dogru degil 1 gram bile gitmedi artik is basa dustu :)

Hosgeldin canim bastaki kuarallarimiz okursan yapman gerekenleri ogrenirsin.

Herkese iyi bayramlar kızlar Allah kabul etsin kurbanlarımızı Hayırlarımızı bu hafta miniğimin rahatsızlığı nedeni hiç dikkat edemedim yavaş yavaş atlatıyor gibiyiz ama uyku problemimiz hala devam ediyor maalesef kilo bildiririm
Geçen hafta 85.2
Bu hafta 84.9
Fark 300 gr az olsun giden olsun artık 7 li rakamları görmek istiyorum kızım bi iyileşirse spora başlamam şart göbeğim çok fena

Hoşgeldin aramıza inşallah birlikte vericez kiloları önceliğimiz anne sütünü azaltmamak sonrasında abur cubur ağır şerbetli tatlılar hamur işini bırakarak sağlıKlı beslenme ile kilolarımızdan kurtulmak bu süreçte zaman ayırabildiğimiz kadar spor da yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…