Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben tatil donusu 68.5 falandim. Smdi de 66.5 diyelim ortalama.. gun icindeki.kilom degisiyo cunku..
Gel gor ki ilk geldigm siralar gobegim sıkı,yanlarim bingildamiyor falan cok guzeldim...
Ama simdi 2kg daha zayif olmama ragmen gobekli ve bingil bingilim. Spor boyle bisey iste
Sart,. Ama yapamiyorum. Bebegim dis cikariyor.. :/

Bayramınız mübarek olsun kızlar
Geçen hafta 65,0
Bu hafta 64,9
Fark 100 gr
Yüzde 0,153
Regliyim ondan az farketti diye umuyorum

Bugun ki menum

Sabah

2 dilim tb ekmek
1 salatalik
Yesil biber
2 ince dilim Kasar peynir
1 yumurta

Ogle

Yarim kase pirinc pilavi
1 parca tavuk
Yarim kase yogurt
5 catal revani tatlisi :/

Ara
10 tane badem
6 tane cilek

Aksam
Yaprak sarmasi
Ve yogurt

Gunde 2-3 fince kahve iciyorul az sekerli
Sizce nasil menum revank haric :)

Diyete yeni baslayan arkadaslar
1800 kalorinin altina dusmeyin oncelikle. Yoksa hem sutunuz azalir hem de ilerlwyen donemlerde verememeye baslarainiz. Ara ogunleri atlamayin. Tabi nacizane benim onerim

Gunaydin kizlar sabahki kilom 85.4 dun cok duzensiz yedim bugun yine bayram ziyaretlerine gitcez elimden geldigince dikkat edicem ama tam duzenim pazar gunu inss baslicak

Canim kasar tuketme kalorisi cok yuksek onun yerine beyaz peynir tercih et bence

Selamlar Bayram yoğun geçiyo sanırım ben henüz tatlı yemedim hakkımı sütlü tatlı yada dondurmadan yana kullanmak istiyorum spora başladım dün itibari ile ara veren arkadaşlar fazla ertelemeyin sizde bacaklarım öyle mi ağrıyoki ama kendime geldim spor gibisi yok
syns bildirim yapmadın sanırım yada Benmi atladım güzel gidiyordun listeyi yapıcam eksikleri bekliyorum hatta bide spor çizelgesi yapayım diyorum Salı'dan itibaren yapılan sporları kaydedip puan verelim haftanın spor birincisi mi seçelim ne dersiniz

Ya evet kilo verdikçe göbeğin daha kötü bi hal alması üzüyor ama pes etmek Yok sıkılaşacak bu göbek benim bide kol problemim var kolegzerwizi var internette 4 dakikada sıkı kollar diyince çıkıyor bi ara yapıyodum bayağı farketmişti şimdi yine başladım sporun arkasına 4 dakika yapıyorum

iyi bayramlar
Bence spor Listesi mantıklı olabilir bayram kurban felan koşturma birde bizde hastalık var ekstra

Kizlar aranizda sadece yediklerine dikkat ederek yani sporsuz zayiflayan oldu mu ?
Kizimdan dolayi spora gidemiyorum sadece hava guzel oldugu zaman yuruyus yapiyorum

C
Kizlar aranizda sadece yediklerine dikkat ederek yani sporsuz zayiflayan oldu mu ?
Kizimdan dolayi spora gidemiyorum sadece hava guzel oldugu zaman yuruyus yapiyorum
canım spor yapmadan toparlanmak çok zor gece bebeğini uyuyunca mekik cek o bile fayda olur

Cnm bayram yoğun unutmuşum
115.4,olmuştum ama aldım ya bugun 116.8 çıktım yuzdeye bakıyımda hesaplayım unutuyorum nasıl yapıldığını

Kizlar sanirim bayramda biraz zarara girdim ama cumaya kadar telafi etmeliyim . su spor listesi banada uyar.
Biz tatile gidicez bide sporada yazıldım ama yarısı bayram tatille geçti haftaya anca düzene girerim menu dalan veremezsem kusura bakmayın kjzlar

Günaydın kızlar bayram yüzünden hepimiz yoğunduk galiba birde bizim kız şükür biraz daha iyi sönmeye başladı yaraları Allah şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…