Ben tatil donusu 68.5 falandim. Smdi de 66.5 diyelim ortalama.. gun icindeki.kilom degisiyo cunku..Herkese iyi bayramlar kızlar Allah kabul etsin kurbanlarımızı Hayırlarımızı bu hafta miniğimin rahatsızlığı nedeni hiç dikkat edemedim yavaş yavaş atlatıyor gibiyiz ama uyku problemimiz hala devam ediyor maalesef kilo bildiririm
Geçen hafta 85.2
Bu hafta 84.9
Fark 300 gr az olsun giden olsun artık 7 li rakamları görmek istiyorum kızım bi iyileşirse spora başlamam şart göbeğim çok fena
Aksam almis olursn,yarin sabah yap bari bildirimini..sabah tartil ac karninaHerkese iyi bayramlar hanimlar ben bu sabah tartilamadim annemlere kahvaltiya geldik aksam eve gidince bildirim yapmaya calisicam
Tamam canim yarin sabah yazarimAksam almis olursn,yarin sabah yap bari bildirimini..sabah tartil ac karninabiz hep oyle yapiyoruz. .onu baz aliyoruz yani..
Canim kasar tuketme kalorisi cok yuksek onun yerine beyaz peynir tercih et benceBugun ki menum
Sabah
2 dilim tb ekmek
1 salatalik
Yesil biber
2 ince dilim Kasar peynir
1 yumurta
Ogle
Yarim kase pirinc pilavi
1 parca tavuk
Yarim kase yogurt
5 catal revani tatlisi :/
Ara
10 tane badem
6 tane cilek
Aksam
Yaprak sarmasi
Ve yogurt
Gunde 2-3 fince kahve iciyorul az sekerli
Sizce nasil menum revank haric :)
Ya evet kilo verdikçe göbeğin daha kötü bi hal alması üzüyor ama pes etmek Yok sıkılaşacak bu göbek benim bide kol problemim var kolegzerwizi var internette 4 dakikada sıkı kollar diyince çıkıyor bi ara yapıyodum bayağı farketmişti şimdi yine başladım sporun arkasına 4 dakika yapıyorumBen tatil donusu 68.5 falandim. Smdi de 66.5 diyelim ortalama.. gun icindeki.kilom degisiyo cunku..
Gel gor ki ilk geldigm siralar gobegim sıkı,yanlarim bingildamiyor falan cok guzeldim...
Ama simdi 2kg daha zayif olmama ragmen gobekli ve bingil bingilim. Spor boyle bisey iste
Sart,. Ama yapamiyorum. Bebegim dis cikariyor.. :/
iyi bayramlarSelamlar Bayram yoğun geçiyo sanırım ben henüz tatlı yemedim hakkımı sütlü tatlı yada dondurmadan yana kullanmak istiyorum spora başladım dün itibari ile ara veren arkadaşlar fazla ertelemeyin sizde bacaklarım öyle mi ağrıyoki ama kendime geldim spor gibisi yok
syns bildirim yapmadın sanırım yada Benmi atladım güzel gidiyordun listeyi yapıcam eksikleri bekliyorum hatta bide spor çizelgesi yapayım diyorum Salı'dan itibaren yapılan sporları kaydedip puan verelim haftanın spor birincisi mi seçelim ne dersiniz
canım spor yapmadan toparlanmak çok zor gece bebeğini uyuyunca mekik cek o bile fayda olurKizlar aranizda sadece yediklerine dikkat ederek yani sporsuz zayiflayan oldu mu ?
Kizimdan dolayi spora gidemiyorum sadece hava guzel oldugu zaman yuruyus yapiyorum
Cnm bayram yoğun unutmuşumSelamlar Bayram yoğun geçiyo sanırım ben henüz tatlı yemedim hakkımı sütlü tatlı yada dondurmadan yana kullanmak istiyorum spora başladım dün itibari ile ara veren arkadaşlar fazla ertelemeyin sizde bacaklarım öyle mi ağrıyoki ama kendime geldim spor gibisi yok
syns bildirim yapmadın sanırım yada Benmi atladım güzel gidiyordun listeyi yapıcam eksikleri bekliyorum hatta bide spor çizelgesi yapayım diyorum Salı'dan itibaren yapılan sporları kaydedip puan verelim haftanın spor birincisi mi seçelim ne dersiniz
Biz tatile gidicez bide sporada yazıldım ama yarısı bayram tatille geçti haftaya anca düzene girerim menu dalan veremezsem kusura bakmayın kjzlarKizlar sanirim bayramda biraz zarara girdim ama cumaya kadar telafi etmeliyim . su spor listesi banada uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?