Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar bayram yüzünden hepimiz yoğunduk galiba birde bizim kız şükür biraz daha iyi sönmeye başladı yaraları Allah şükür
Dahada iyi olur inşallah ben hiç böyle bi rahatsızlığı duymamıştım sosyal medyada da konusu olmuş dikkat etmek lazımmış demekki bebişler iyi olsun kilolar düzelir nasılsa bizde iyiye gidiyoruz şükür diş sancısıymış demekki uykuları ve iştahı düzene girmeye başladı şükür bundan sonra tam gaz devam sağlıklı beslenmeye ve spora
syns sağlık olsun canım kaldığın yerden devam inşallah bekliyoruz aramıza

Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye başlanıldı spora ağırlık verilecek 8 kasımda doğumgünümüz var çıtır anne olmak adına elimden geleni yapıcam yarın mesai var malum biraz Evi toplamak lazım işler beni bekler spor sonrası görüşmek üzere

Kolay gelsin bayram bir koşturma ile geçiyor kurban kesince hele daha da yoruluyor insan

Bugün misafirlerim gitti ama baya da iş kaldı yavaş yavaş yapacağım bebeksin izin verdiği kadar bende çok yoruldum bedenen kilo olayına dikkat edemedim ama tatlı abur cubur yemedim kendime yasak koydum

Ben de yapsam olur ..hic kol calismadim yarari oluyo mu ay cidden. Ökuz gibi kollarim var bana etki eder mi ki :/
Koltukaltlarimdan bile catlamisim.hatta kotu durumdayim da.. gobek varken kolu pek onemsememistim...

Bugün misafirlerim gitti ama baya da iş kaldı yavaş yavaş yapacağım bebeksin izin verdiği kadar bende çok yoruldum bedenen kilo olayına dikkat edemedim ama tatlı abur cubur yemedim kendime yasak koydum
Ne guzel.haa.. ben smdiden 1 kilo aldim
Tatli yedim seker cikolataya hayir demedim.. bugun de yedim de yarin artik duzene giriyorum. Bayramda bi es verdim aslinda :)

Ben de yapsam olur ..hic kol calismadim yarari oluyo mu ay cidden. Ökuz gibi kollarim var bana etki eder mi ki :/
Koltukaltlarimdan bile catlamisim.hatta kotu durumdayim da.. gobek varken kolu pek onemsememistim...
Bence faydası var ya kıyafetlerden anlıuoeum bende kollar insanı daha bi kilolu gösteriyo özellikle fotolarda

Selam kizlar bugun tekrar saglikli beslenmeye basladim 20 dk leslie yaptim basen popo sikilastirici hareketler yaptim baya su gibi oldum cunku vucut cok ham pazar gunu 1 haftalik tatile gidicez ins cozutmamak icin elimd3n gel3nin fazlasini yapicam

Tatli yedim seker cikolataya hayir demedim.. bugun de yedim de yarin artik duzene giriyorum. Bayramda bi es verdim aslinda :)
Olsun yarın hep beraber güzel bir sabaha uyanıp kendimiz için yaşıyacağız ve süper anneler olacağız sporun inanılmaz fayadası var ben jillian var ondan başlayacağım yarın

Bende senin gibiyim ilk gun tuttum kendimi sonra koyuverdim şimdi de tatile gidicez gene düzene giremem daha valiz hazır degil ufaklıgı uyutursam başına geçicem çok yoruldum kaç gündür ii guç gez dolaş ben normalde evden çocukla çıkamıyorum yarın nasıl çıkacaksam neyse opuldunuz hanımlar

kilonun gözüne gözüne vurdum
Senin emzirme birmişti sanki canım yanlış mı hatırlıyorum bayramda 3 günde hemen öyle kilo alınmaz bence ödem de vardır 1 haftalık detoxlar var kurtulursun bence biz yapamıyoruz emzirmeden dolayı gerçi yapanlar var ama ben güvenemiyorum

Haftanın ilk menüsü benden gelsin
Sabah 2 dilim tb ekmeği 3-4 çatal patatesli yumurta 1 inçe dilim kaşar domates 1 dilim karpuz
Ara yarım muz çay bardağı süt
Akşam fırında köfte patlıcan kızartmadan verdim fırına 4 köfte 4 patlıcan dilimi 1 kasede tarhana çorba içtim 2 kaşık pilavla akşam biraz fazla oldu temizlik yapınca bayağı acıkmışım ara olarak 2 si bir arada kahve 1 avuç çerez yedim
Spor olarak 2 mil Leslie ve kol çalıştım Leslie ablamız Yen'i Videolar yüklemiş sağolsun format biraz değişmiş sıkılmadan yaptım şimdide şade soda limon içtim yarından itibaren kahvaltı ve diğer öğünlerim dahada düzene girer mesai başlayınca herkese iyi geceler

Günaydınlar kızlar Yen'i haftamız hayırlı olsun bol eksili sporlu olsun hadi bakalım grubumuz canlansın artık ilk gün yoğunluğum var işler beni bekler bi selam vereyim dedim

Gunaydin kizlar ben izin almistim artik iki aydan sonra şükür evimdeyim pek uyamadim ama insallahtamamen baslarim pentagram kilomu guncellemek icin soylemeli miyim yoksa cuma günü mü soyleyim

Gunaydin kizlar ben izin almistim artik iki aydan sonra şükür evimdeyim pek uyamadim ama insallahtamamen baslarim pentagram kilomu guncellemek icin soylemeli miyim yoksa cuma günü mü soyleyim
Hoşgeldin şimdide söylesen olur eklerim kaldığın yerden devam inşallahne kadar menü paylaşırsak o kadar dikkat ederiz burdan ne kadar uzaklaşırsak o kadar kötü besleniriz

Emziriyorum daha 9 aylık benim minik. 2 yaşına kadar da inşallah. Çok çikolata yedim öyle böyle değil normalde hiç yemem. Bugün tekrar dikkat etmeye başladım. 64 'leri görüyordum tekrar 66 'lara çıktım

Selam kizlar full motive olmus sekilde beslenmeye dikkat ediyorum pazar gunu tatile gidicez ins ordada cozutmamak icin elomden gel3nin fazlasini yapicam esim cok destek oluyo ins hepnboyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…