- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
GEÇMİŞ olsun canım bu ara salgın var diyorlar çocuklar da büyükler de hastanede hep kısma ishal şikayeti ile hele bi iyileş toparlarsın yine önemli plan sağlıkKizlar iyi aksamlar..
Guya ben bugun baslyodum duzene girmeye tekrardan..
Dun gece cok.kotu hastalandim. Midem bulaniyor,basim agriyor.. Allahtan bebek.uyuyodu.. ben de sizmisim sonra cok fena bi karin agrisiyla.uyandim.. Esimi.uyandirdim ben kuscam galiba midem bulaniyo karnim agryo cok.kotuyum dedim..
Bebek aglarsa sen bak.dedm.kendimi wc.ye attim..
Afedersiniz kusma,ishal karin agrisi halsizlik bas agrisi ne ararsan vardi dun..
Saat 3ten sonra biraz kendime geldim uyuyabildim. Sabah cok halsizdim.. su an hala halsizim. Birakin sporu bebegi bi odadan.bi odaya tasimak,alt degistirmek bile cok.zor geldi.
Kol kaldrcak.halim yok. Bacaklarimda derman yok
Nolduysam.. oyle.cok karman corman.biseyler de yemedim halbuki,hani bayramda kendime izin vermistim ama abartmamistim cok fazla :/
Belki.yarin da boyle gecer de,oburgune insallah toparlanirim
Cok g3cmis olsun canim en kisa zamanda iyilesirsin inssKizlar iyi aksamlar..
Dun gece cok.kotu hastalandim. Midem bulaniyor,basim agriyor.. Allahtan bebek.uyuyodu.. ben de sizmisim sonra cok fena bi karin agrisiyla.uyandim.. Esimi.uyandirdim ben kuscam galiba midem bulaniyo karnim agryo cok.kotuyum dedim..
Afedersiniz kusma,ishal karin agrisi halsizlik bas agrisi ne ararsan vardi dun..
Saat 3ten sonra biraz kendime geldim uyuyabildim. Sabah cok halsizdim.. su an hala halsizim. Birakin sporu bebegi bi odadan.bi odaya tasimak,alt degistirmek bile cok.zor geldi.
Nolduysam.. oyle.cok karman corman.biseyler de yemedim halbuki,hani bayramda kendime izin vermistim ama abartmamistim cok fazla :/
Hayirlisi olsun canim Allah kolaylik varsinKizlar merabalar.
Bugun is basi yaptim 2 aydan sonra yeni duruma bende duzen saglamaliyim. Henuz ayak uyduramadim. Yarin tekrar ugrasicam bir duzen tutturmaya paylasirim sizlerle de
Çok geçmiş olsun canımKizlar iyi aksamlar..
Hamilelik öncesi pantolonlarıma girmeme imkan yok şuanBen kumaş giyiyorum 40 beden hamilelik öncesi pantolonlara girebiliyorum şimdi ama toparlanmam lazım alt karın baya kaldı yaa ne gıcık orası
Canım tabiki belli bir miktar kalori yakılıyordur Emin'im ama benim mantıcım kendimize yarım saat olsada zaman ayırmak yoksa temizlik oyuncak toplamak dolap düzeltmek ütü bunlarda hep kalori harcatıyor ama spora odaklanıp motive olarak yapılanlar daha verimli olur gibi tabi bu benim naçizane fikrimOğluyla 1 saat futbol oynayan (kucaginda bebekle) anne de spor yapmış sayılacak mı ? :)
Kan tahliline ne gerek var yenmemesi gereken şeyler belli zaten ben öyle diyetlere inanmıyorum ya para tuzağı. Dediğin gibi insanın kendi nefsinde bitiyorOkulda benim yasadigim sehirdeki meshur bir yasam kocuna giden arkadaslar vardi . Sozde kan thliliyle yedikleri zararlilari bulup onlara gore diyet yazdiran bir bayan gorusme ucreti de 200 er lira kirpiyor. Baktim koca yaz gecti hicbirinde tik yok degismemisler. anladim ki is insanin kendi nefsinde bitiyor.
Nette uzun süreli yapanlar faydasını gördüklerini söylüyor ama belli bi süre sonra yani kilo verimi gittikten sonra vücut şekillendirme için yetersiz bence ha şuda var devamlılık olmadıkça hiçbiri tam randıman vermez o anlamda yağ yakımı için en iyisinin hitt kardiyo olduğu söyleniyor nete yazınca çıkıyo vücudu şaşırtan nabzı yükselten egzersizler yağ Yakımında daha etkili sanki bende 75 e inene kadar böyle devam edip sonrasında pilatese başlamayı düşünüyorumLeslie uzun süre yapıp faydasını gören var mı? Ben hep kısa süreli yaptım
Mahalledeki çocuklara dağıt ben öyle yapıyorumKahvaltim
1 yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
2 dilim tahilli ekmek domates salatalik
Ara
2 ceviz
15 adet yesil uzum
Ogle 3 bucum kofte domates biber 1 hamburger ekmegi ile yedim bi kac kasik tadimlik garniturlu arpa sehriye pilavi
Ara
2 dilik tahilli ekmek. 1 dilim kasar ile 1 ince silim kavun
Aksam z yagli taze fasulye yapmistum pazara gidince esim balik yapalim dedi balik yedim ama biraz gec saatte 1 dilim ekmek ile
Ara 1 sade turk kahvesi 1 kucuk cikolata
Ikindi vakti icim gecmis uyandim malesef bi kac tane cikolata yedim bu cikolatalarin evden gitmesi lazim k3ndimi tutamiyorum
Canim instasgramda bir bayan yapiyo baya siki takipcisiyim kendisinin ben yapmaya kalktim 1 gun duzenli yaptim ikinci gun ya biri geldi ya da baska bi sry oldu hep yarim kaldi 3 gune hic tamamlayamadim su tatile gidip geleyim 3 gun denicem bakalim yagsiz lor falan yiyemem ya normal peynir yada normal.lor kullanirim bi de kefir hic icmedim denerim bakalim sut icmistim 1 gun yaptigimda 2 kere denedim su protein diyetini hep ikinci gunde. Yarim kaldi hayirlisi bakalimŞimdi tekrar baktımda sabah 2 yumurtaymış peynir de yağsız lor tercih edilmesi daha uygun olırmuş kızlar valla ben cesaret edebilsem yapıcamda varmı bana eşlik edecek bu hafta geçti ama haftaya yapsak fotolarını da atsak buraya öğünlerin
Ya evet sanırım aynı kişiden bahsediyoruz bana yapılabilir gibi geliyo bende pilav ve makarnaya hayır diyemiyorum aksilik gibi İşyerinde de evde de sürekli sofralarda baş tacı kendileriCanim instasgramda bir bayan yapiyo baya siki takipcisiyim kendisinin ben yapmaya kalktim 1 gun duzenli yaptim ikinci gun ya biri geldi ya da baska bi sry oldu hep yarim kaldi 3 gune hic tamamlayamadim su tatile gidip geleyim 3 gun denicem bakalim yagsiz lor falan yiyemem ya normal peynir yada normal.lor kullanirim bi de kefir hic icmedim denerim bakalim sut icmistim 1 gun yaptigimda 2 kere denedim su protein diyetini hep ikinci gunde. Yarim kaldi hayirlisi bakalim
Ay evet yapsak canm iyi olur bencedeŞimdi tekrar baktımda sabah 2 yumurtaymış peynir de yağsız lor tercih edilmesi daha uygun olırmuş kızlar valla ben cesaret edebilsem yapıcamda varmı bana eşlik edecek bu hafta geçti ama haftaya yapsak fotolarını da atsak buraya öğünlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?