Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GEÇMİŞ olsun canım bu ara salgın var diyorlar çocuklar da büyükler de hastanede hep kısma ishal şikayeti ile hele bi iyileş toparlarsın yine önemli plan sağlık
@ebruliki sana güveniyoruz ilk gün bende biraz sendeledim ama alışıcaz inşallah

Cok g3cmis olsun canim en kisa zamanda iyilesirsin inss

20 dk leslie ve bacak popo kharketlerise yapildi baya terledim vucut agir olunca su gibi oldum esim cok azimlisin diyo

Okulda benim yasadigim sehirdeki meshur bir yasam kocuna giden arkadaslar vardi . Sozde kan thliliyle yedikleri zararlilari bulup onlara gore diyet yazdiran bir bayan gorusme ucreti de 200 er lira kirpiyor. Baktim koca yaz gecti hicbirinde tik yok degismemisler. anladim ki is insanin kendi nefsinde bitiyor.

Çok geçmiş olsun canım

Menümüzde vereyim sabah artık klasik benim 2 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 2 inçe dilim salam yeşillikle sandivich
Ara Yok yoğunluktan yapamadım
Öğle 2 kepçe kuru fasülye 4 kaşık pilav yoğurt
Ara Yeşilçay yarım nektari
Akşam dünden kalan fırında 3 köfte 3 patlıcan biraz da makarna yoğurt salata
Ara ikisi bir arada kahve 2 küçük boy rulokat bağırsak problemim var nadir olur sabah kayısı ile güne başlıycam
Su 3 litre olmuştur
Spor kızım bi uyursa 2 mil Leslie yapmayı planlıyorum

Oğluyla 1 saat futbol oynayan (kucaginda bebekle) anne de spor yapmış sayılacak mı ? :)
Canım tabiki belli bir miktar kalori yakılıyordur Emin'im ama benim mantıcım kendimize yarım saat olsada zaman ayırmak yoksa temizlik oyuncak toplamak dolap düzeltmek ütü bunlarda hep kalori harcatıyor ama spora odaklanıp motive olarak yapılanlar daha verimli olur gibi tabi bu benim naçizane fikrim
Bide menün bu kadarmı çok az değilmi belli bir süre ödem atmak için bile olsa az gibi geldi bana bayram sonrası için 3 günlül protein diyeti var nette okudum geçen gün kahvaltı klasik haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yeşillik 1 dilim tb ekmeği
Ara 10 çiğ fındık /badem şade türk kahvesi
Öğle yağsız ızgara tavuk la bol ywşillkli salata
Ara 10 çiğ fındık
Akşam ızgara köfte salata 1 dilim tb ekmeği
Ara kefir
Bu şekilde 3 kilo veren bile var bu kadar az yiyip doyuyorsan bide bunu araştır istersen ben pilavsız yapamıyorum mesela

Son düzenleme:
Kan tahliline ne gerek var yenmemesi gereken şeyler belli zaten ben öyle diyetlere inanmıyorum ya para tuzağı. Dediğin gibi insanın kendi nefsinde bitiyor

Bugün saçma bir menü oldu
Sabah birşey yiyemedim
Öğlen
1 muz
Yarım şeftali
Akşam
1 kase Tarhana çorbası
1 tabak makarna
Kefir
1 çikolata

Şimdi acıktım ama birşeyler daha yerim

Leslie uzun süre yapıp faydasını gören var mı? Ben hep kısa süreli yaptım

Şimdi tekrar baktımda sabah 2 yumurtaymış peynir de yağsız lor tercih edilmesi daha uygun olırmuş kızlar valla ben cesaret edebilsem yapıcamda varmı bana eşlik edecek bu hafta geçti ama haftaya yapsak fotolarını da atsak buraya öğünlerin

Kahvaltim
1 yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
2 dilim tahilli ekmek domates salatalik

Ara
2 ceviz
15 adet yesil uzum

Ogle 3 bucum kofte domates biber 1 hamburger ekmegi ile yedim bi kac kasik tadimlik garniturlu arpa sehriye pilavi

Ara
2 dilik tahilli ekmek. 1 dilim kasar ile 1 ince silim kavun

Aksam z yagli taze fasulye yapmistum pazara gidince esim balik yapalim dedi balik yedim ama biraz gec saatte 1 dilim ekmek ile

Ara 1 sade turk kahvesi 1 kucuk cikolata

Ikindi vakti icim gecmis uyandim malesef bi kac tane cikolata yedim bu cikolatalarin evden gitmesi lazim k3ndimi tutamiyorum

Leslie uzun süre yapıp faydasını gören var mı? Ben hep kısa süreli yaptım
Nette uzun süreli yapanlar faydasını gördüklerini söylüyor ama belli bi süre sonra yani kilo verimi gittikten sonra vücut şekillendirme için yetersiz bence ha şuda var devamlılık olmadıkça hiçbiri tam randıman vermez o anlamda yağ yakımı için en iyisinin hitt kardiyo olduğu söyleniyor nete yazınca çıkıyo vücudu şaşırtan nabzı yükselten egzersizler yağ Yakımında daha etkili sanki bende 75 e inene kadar böyle devam edip sonrasında pilatese başlamayı düşünüyorum

Mahalledeki çocuklara dağıt ben öyle yapıyorum

Canim instasgramda bir bayan yapiyo baya siki takipcisiyim kendisinin ben yapmaya kalktim 1 gun duzenli yaptim ikinci gun ya biri geldi ya da baska bi sry oldu hep yarim kaldi 3 gune hic tamamlayamadim su tatile gidip geleyim 3 gun denicem bakalim yagsiz lor falan yiyemem ya normal peynir yada normal.lor kullanirim bi de kefir hic icmedim denerim bakalim sut icmistim 1 gun yaptigimda 2 kere denedim su protein diyetini hep ikinci gunde. Yarim kaldi hayirlisi bakalim

Ya evet sanırım aynı kişiden bahsediyoruz bana yapılabilir gibi geliyo bende pilav ve makarnaya hayır diyemiyorum aksilik gibi İşyerinde de evde de sürekli sofralarda baş tacı kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…