Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kizlar full motive olmus sekilde beslenmeye dikkat ediyorum pazar gunu tatile gidicez ins ordada cozutmamak icin elomden gel3nin fazlasini yapicam esim cok destek oluyo ins hepnboyle devam eder
Eş desteği çok önemli bizimki de çok kafana takıyorsun iyisin diyor ama eminim eski zamanlarımı o da görmek ister neden kıyafet seçerken zorlanalımki çocuklarımızın yanında sağlıklı fit anneler olmak varken obez anneler olalım

Son düzenleme:
Halledersin inşallah eski düzene dönersin kendine bi beslenme rutini oluştur kahvaltı et mutlaka gerekirse akşamdan hazırla

Günaydın kızlar hepinize hayırlı günler
Ben sabah kalktım yarım saat jillian yaptım pentagram42 cuma günü bayram sonrası bakalım ne kadar fark var
Bende Leslie ye başladım tekrar 2 gün Leslie bir gün 500 tk videosunun yarısını yapıyorum vücut alıştıkça artırıcam bi ara ne güzel yapıyordum inanırmışsın haftasonu 29 beden jean in içine girebildim biraz esnek gerçi ama sporun faydası bence kilo 85 ama alt kısım bayağı sıkılaşmış onu anladım darısı 28 bedene

Akşam yaparım canım dün yapacaktım evin imternet hızı düşmüş başına oturdum yarım saatbekledim yok sonra bebiş ağladı derken bıraktım bugün hallederim inşallah spor çizelgesini diyet gruplarından birirnde gördüm izin alarak kopyaladım şöyle yapıcaz her sporun bi puanı var haftalık puanları biriktirip spor birincisi seçicez

Yeşil çay zamanı

Eklentiler

• IMG_6283.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 48
Evde olduğumda ve sık emzirdiğimde içmiyorum bugün işten geç çıkmak zorunda kaldığım için ara öğün olarak yarım Nektari ile birlikte içtim

Aramızda 20 kilo fark var ama ben 30 beden kot giyiyorum şuan

çok güzel olur bugün tartıldım allahtan kilo almamışım şükür

Ayy ben de aynisini yazicaktim. 30 a sigdim ben de gecen gun :) bu benim.icin cok iyi bisey yihuu..
Ben kumaş giyiyorum 40 beden hamilelik öncesi pantolonlara girebiliyorum şimdi ama toparlanmam lazım alt karın baya kaldı yaa ne gıcık orası

Kizlar iyi aksamlar..
Guya ben bugun baslyodum duzene girmeye tekrardan..
Dun gece cok.kotu hastalandim. Midem bulaniyor,basim agriyor.. Allahtan bebek.uyuyodu.. ben de sizmisim sonra cok fena bi karin agrisiyla.uyandim.. Esimi.uyandirdim ben kuscam galiba midem bulaniyo karnim agryo cok.kotuyum dedim..
Bebek aglarsa sen bak.dedm.kendimi wc.ye attim..
Afedersiniz kusma,ishal karin agrisi halsizlik bas agrisi ne ararsan vardi dun..
Saat 3ten sonra biraz kendime geldim uyuyabildim. Sabah cok halsizdim.. su an hala halsizim. Birakin sporu bebegi bi odadan.bi odaya tasimak,alt degistirmek bile cok.zor geldi.
Kol kaldrcak.halim yok. Bacaklarimda derman yok
Nolduysam.. oyle.cok karman corman.biseyler de yemedim halbuki,hani bayramda kendime izin vermistim ama abartmamistim cok fazla :/
Belki.yarin da boyle gecer de,oburgune insallah toparlanirim

Ben kumaş giyiyorum 40 beden hamilelik öncesi pantolonlara girebiliyorum şimdi ama toparlanmam lazım alt karın baya kaldı yaa ne gıcık orası

Ya ben hamilelik oncesi de 66ya cikmistim zaten,... ama.valla gobegim boyle degildi. Hele.oturdugumda yandan bi sarkisi var. Yerlere degcek.nerdeyse utanmasa
Nasil.toparlancak.bu yaa.. gobegim.duzgun olsa var ya,fena sayilmam. Bi gobek
Bi kol..ikisini.duzeltmem.lazim :/

Kizlar merabalar.
Bugun is basi yaptim 2 aydan sonra yeni duruma bende duzen saglamaliyim. Henuz ayak uyduramadim. Yarin tekrar ugrasicam bir duzen tutturmaya paylasirim sizlerle de

Çok geçmiş olsun ne etkiledi seni öyle yaa et felan mı dokundu acaba dikkat et ishal için kayısı çekirdeği içini yiyebilirsin
Aynen öyle valla birde zor ve inatçı kirler gibi yani yapışmış gitmiyor

Kizlar merabalar.
Bugun is basi yaptim 2 aydan sonra yeni duruma bende duzen saglamaliyim. Henuz ayak uyduramadim. Yarin tekrar ugrasicam bir duzen tutturmaya paylasirim sizlerle de
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun haftaya kadar rahat oturtursun canım

Oğluyla 1 saat futbol oynayan (kucaginda bebekle) anne de spor yapmış sayılacak mı ? :)

Sabah 1 küp süzme peynir 1 domates azıcık tahin pekmez 1 şekersiz çay
Öğlen 1 kase bamya 1 bardak süt
Akşam kuru üzümlü sütlü yulaf
Yatarken 1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…