- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Benim de kizkardesim geliyo yarina,ben de ondan umutluyum. 2kisi biraz daha iyi egleyebiliriz heralde..lightpinklady bu arada ben de sabahki pizzadan sonra demin 1 muz attım ağzıma benim de öğle yemeğim bu akşama hazırda semizotum var neyseki
Çok geçmiş olsun canım çok kötü değildir umarım. Motivasyon unu kaybetme sakın +100 birşey değilKızlar dişim kırıldı işyerinde tekim hastanauedr gidemiyorum maalesef geç kaldım kilo bildirimine
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 85
+100
Ben anlamadım valla tatilde o kadarsüzensiz beslendim habire beyaz ekmek yedim ama kilo almadım şimdi dikkat ediyorum düşünerek yiyorum spor yapıyorum artıdayım şaşkınım motivem düştü anlıycağınız
@sekerportakalim evet canım spor listesini güncelliycem tebrik ederim güzel spor diğer arkadaşlarda spor puan tablosundan haftalık sporlarını toplasınlar bakalım kim birinci olacak@lightpinklady geçen haftaki halimizi anlatmışsın ben oturup ağlamıştım bi keresinde geçecek inşallah bizimki 1 hafta sürdü
Yok canım başka odada değil beşiğin ön tarafını çıkartıp bizim yatağa dayadık gece sürekli emiyor. Gece kamera açıyorum derken bebeği uyuttuktan sonra birkaç saat ayaktayım o arada kullanıyorumBenim de kizkardesim geliyo yarina,ben de ondan umutluyum. 2kisi biraz daha iyi egleyebiliriz heralde..
Ya bebegimin besigi benim hemen yanimda. Gece oraya koyuyorm ama hanfendi cirlayip aglayp meme icin gene yanima geliyor. Babasiyla benim ortamizda uyuyo cogu zaman :/
Seninki baska odada sanirim. Ay ben ne zaman alistririm.blmiyorum...
canım zor biz daha başlamadık bile Allah yardımcın olsun eczanede rahatlatıcı jeller varmış bak istersen yani birşey yapamamak daha zor geliyor insana biraz daha sabır annesiBizimki bugun iyice cildrdi. Oturup ben de agliycaktim bi ara.. yerde surunmeyi seviyo diye birakiyodum mesela mutlu oluyodu. Bugun 3kere durduk yere yuzukoyun aglamaya basladi. Yataga hic koyamyorum agliyo.. besiginde sallayim mi.kizim seni.diyorum daha elimi ensesinden cekmeden basliyo ihi ihi ihi aglamaya.. yemek ye gel kizim dyorum dislerinden boyledir diye soguk yogurt koyuyorm agzna ,kenarlarindan akita akita yogurtlari gene agliyo. Icerde oyuncaklarini cingiraklarini salliyorum agliyo. Meme ye gel dyorum diretiyo kendini,istemiyo. Yada bi iki firt cekip gene agliyo.. ay napcam ben
Disi cikmadi daha,hic yok. Ama cenesinin ordan 2cizgi halinde beyazlik belirmis. Heralde 2 3aya ancak yukari cikar o. Ama o mu sinir ediyor ki
Çok geçmiş olsun canım vücudun spor alışması onbeş gün sürer şakın kaybetme motiveni zayıf ve git anneler olacağız inşallah hep beraberKızlar dişim kırıldı işyerinde tekim hastanauedr gidemiyorum maalesef geç kaldım kilo bildirimine
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 85
+100
Ben anlamadım valla tatilde o kadarsüzensiz beslendim habire beyaz ekmek yedim ama kilo almadım şimdi dikkat ediyorum düşünerek yiyorum spor yapıyorum artıdayım şaşkınım motivem düştü anlıycağınız
@sekerportakalim evet canım spor listesini güncelliycem tebrik ederim güzel spor diğer arkadaşlarda spor puan tablosundan haftalık sporlarını toplasınlar bakalım kim birinci olacak@lightpinklady geçen haftaki halimizi anlatmışsın ben oturup ağlamıştım bi keresinde geçecek inşallah bizimki 1 hafta sürdü
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolasınKizlar teyzemi kaybettik o yuzden biraz toparlaninca menü ve kilo bildirimi yapabilecegim kusura bakmayin
Ancak adapte oluyorsun canım yavaş yavaş alışırsın iyi muhabetler sizeGünaydın herkese. bir firsat bulup yazayim dedim . haftaici butun yil yapilacak islerin evrak isleri toplantilari falan vardi buraya yetisemedim pek.bugunde musafurlerim var ama kacirmamaya calisicam insallah.
Cok sagol canimAllah rahmet eylesin canım başınız sağolasın
Emzirmiyorsan yap sıkı diyet toparlanırsın okul koşturma felan hem tahat verirsin canımKizlar tatil bitti ben dondum. Hem evime hem is hayatina okullar acildi yeniden kilo verme isine devam. Bu defa cuma grubuna katilayim belki daha cok motive olurum diyorum. Ama buralarada ugrarim. Kilo aldim zaten . Ne kadar aldim bilmiyrm su an
Basiniz sagolsun mekani cennet olsunKizlar teyzemi kaybettik o yuzden biraz toparlaninca menü ve kilo bildirimi yapabilecegim kusura bakmayin
Bayramda kilo aldiysan gel
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinKizlar teyzemi kaybettik o yuzden biraz toparlaninca menü ve kilo bildirimi yapabilecegim kusura bakmayin
Canım geçmiş olsun nasıl bulaşıyor bu hastalık hiç bilmediğim birşey. Tatile gidiyoruz Antalya ya orda denizden falan bulaşır mı kiay yok beee kilo verdim 54 oldum oğlum el ayak hastalığı oldu çok fena geçti bizim izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?