Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lightpinklady bu arada ben de sabahki pizzadan sonra demin 1 muz attım ağzıma benim de öğle yemeğim bu akşama hazırda semizotum var neyseki
Benim de kizkardesim geliyo yarina,ben de ondan umutluyum. 2kisi biraz daha iyi egleyebiliriz heralde..
Ya bebegimin besigi benim hemen yanimda. Gece oraya koyuyorm ama hanfendi cirlayip aglayp meme icin gene yanima geliyor. Babasiyla benim ortamizda uyuyo cogu zaman :/
Seninki baska odada sanirim. Ay ben ne zaman alistririm.blmiyorum...

Çok geçmiş olsun canım çok kötü değildir umarım. Motivasyon unu kaybetme sakın +100 birşey değil

Yok canım başka odada değil beşiğin ön tarafını çıkartıp bizim yatağa dayadık gece sürekli emiyor. Gece kamera açıyorum derken bebeği uyuttuktan sonra birkaç saat ayaktayım o arada kullanıyorum

canım zor biz daha başlamadık bile Allah yardımcın olsun eczanede rahatlatıcı jeller varmış bak istersen yani birşey yapamamak daha zor geliyor insana biraz daha sabır annesi

Çok geçmiş olsun canım vücudun spor alışması onbeş gün sürer şakın kaybetme motiveni zayıf ve git anneler olacağız inşallah hep beraber

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim pizza

Öğlen
1 muz
Yarım havuç (Oğlumdan artan)

Akşam
1 tabak Semizotu
bir parça pide
Kefir

Ben dun ki menumu hic yazmiyim en iyisi cunku dun misafarim vardi ve tam 3dilim baklava yedim tartida fazla ciktim bugun :/

Günaydın herkese. bir firsat bulup yazayim dedim . haftaici butun yil yapilacak islerin evrak isleri toplantilari falan vardi buraya yetisemedim pek.bugunde musafurlerim var ama kacirmamaya calisicam insallah.

Kizlar teyzemi kaybettik o yuzden biraz toparlaninca menü ve kilo bildirimi yapabilecegim kusura bakmayin

Günaydın herkese. bir firsat bulup yazayim dedim . haftaici butun yil yapilacak islerin evrak isleri toplantilari falan vardi buraya yetisemedim pek.bugunde musafurlerim var ama kacirmamaya calisicam insallah.
Ancak adapte oluyorsun canım yavaş yavaş alışırsın iyi muhabetler size

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese

Kizlar tatil bitti ben dondum. Hem evime hem is hayatina okullar acildi yeniden kilo verme isine devam. Bu defa cuma grubuna katilayim belki daha cok motive olurum diyorum. Ama buralarada ugrarim. Kilo aldim zaten . Ne kadar aldim bilmiyrm su an

Kizlar tatil bitti ben dondum. Hem evime hem is hayatina okullar acildi yeniden kilo verme isine devam. Bu defa cuma grubuna katilayim belki daha cok motive olurum diyorum. Ama buralarada ugrarim. Kilo aldim zaten . Ne kadar aldim bilmiyrm su an
Emzirmiyorsan yap sıkı diyet toparlanırsın okul koşturma felan hem tahat verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…