Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Turan16
Basin sagolsun
Niye öldu? Cok zor..kendini toparlamaya bak ama bebegin var cok uzme kendini :/

Selamlar kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim dişim çok fena ve kokumdan hala doktora gidemedim dişçi fobim var kaçarı Yok gidicem yarın mecbur hali ile beslenme düzenim şaştı bayağı @Turan16 başın sağolsun canım
ObseSif-annee geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim kızlar ben en azından spor düzenini oturtmaya çalışıyorum ipin ucu kaçtı kaçıcak lütfen birbirimize destek olalım menümü vereyim
Sabah 1 dilim tb ekmeği 2 inçe dilim kaşarla tost
Ara Yok
Öğle sebzeli et yemeği 3 kaşık kadar pilav 1 kepçe çorba ayran
Ara sade kahve 2 kare bitter
Akşam taze fasülye ve maalesef erişte kendimi kaptırdım kaç kaşık saymadım bakalım Cuma'ya bu karbonhidratlar nasıl yansıycak

Bu arada listeyi yapıcam ama bildirim yapan çok az kişiyiz bekledim haftasonu şimdi ancak girebildim bu hali ile yaparım artık spor bildirimini de biftek ben ve S sekerportakalim yaptık sanırım grubumuzun bi an evvel canlanmasını diliyorum yarın bide dişçiye gideyim de bakalım antibiyotik vermesi lazım emzirirken nasıl olacak bilmiyorum gece uyuyamıyorum ağrısından resmen zonkluyor kız düzeldi şimdi benim diş ağrılarım başladı hayatımın geri kalanında mümkünse diş lafını duymak istemiyorum

Kizlar tatil bitti ben dondum. Hem evime hem is hayatina okullar acildi yeniden kilo verme isine devam. Bu defa cuma grubuna katilayim belki daha cok motive olurum diyorum. Ama buralarada ugrarim. Kilo aldim zaten . Ne kadar aldim bilmiyrm su an
Tartı sonucunu yazarsın canım hoşgeldin bu arada

Kizlar ben tatildeyim bir hafta elimden geldigince dikkate dicem bakalim tatil donusu nasil olacak

Sabah 2 haşlanmış yumurta1 domates yarım salatalık 1 dilim süzme peynir 1 bardak rezene
Öğlen 1 bardak süt 1 şeftali biraz fındık
Ara sinek kahvesi
Akşam yarım kase kabak 1 kase yoğurt bolca salata
1 bardak patlamış mısır

Selam kızlar tatil bitti ÇOOKK ŞÜKÜR artık evimdeyim. pentagram42 bugün tartıldım 76.2 çıktım cumaya da bildirim yaparım inşaallah. Bebişim rahatsız off neyi olduğunu da anlamıyorum uyku sıfır.

Sabah yeğenimin Doğum günü vardı erken kalkıp yolla koyulduk yoksa yarım simittesin varana kadar felan öğlen oldu
Orda 4 tuzlu kurabiye ve bir kase yoğurtlu makarna yedim üç tane de sigara böreği. Akşamda
Bir porsiyon köfte ve salata iki dilim ekmek ile yedim 2.5 lt su içtim 30 dk jillian yaptım birde

pentagram42 diş olayını hallet gittikçe kötü olur bence hiç korkmaya gerek Yok bence

Bugun ki menum

1.5 tb ekmegi
Salatalik
1 yumurta
Iki incr dilim kasar peyniri
1 dilim salam

Ara
10 badem ve 10 tane cips :/

Ogle

1 kase bugday corbasi

Ara

6badem

Akszm

3 parca tavuk ve 4 patates

1 dilim baklava

Aralarda her zaman ki gibi kahvem eksik olmuyo az sekerli

Canım geçmiş olsun nasıl bulaşıyor bu hastalık hiç bilmediğim birşey. Tatile gidiyoruz Antalya ya orda denizden falan bulaşır mı ki

bize denizlide bulaşmış dr.un verdiği tarihe göre yani.. hastalık istanbulda ortaya çıktı dr. direk dedi ki antalyaya mı gitttiniz.. yok dedik nooldu ki diyince antalyada ciddi salgın var dedi ordan gelen tatilciler istanbulda da yaymaya başladılar dedi dikkat edin bence

sağol canım :) @Turan16 başın sağolsun Allah serin sabırlar versin canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…