- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Uf cok korkunc bi hastalik yaa yazikay yok beee kilo verdim 54 oldum oğlum el ayak hastalığı oldu çok fena geçti bizim izin
ay yok beee kilo verdim 54 oldum oğlum el ayak hastalığı oldu çok fena geçti bizim izin
Tartı sonucunu yazarsın canım hoşgeldin bu aradaKizlar tatil bitti ben dondum. Hem evime hem is hayatina okullar acildi yeniden kilo verme isine devam. Bu defa cuma grubuna katilayim belki daha cok motive olurum diyorum. Ama buralarada ugrarim. Kilo aldim zaten . Ne kadar aldim bilmiyrm su an
Ben miMerhaba. Siz emziriyor musunuz. Cok iyi kilo vermissiniz.
Canım geçmiş olsun nasıl bulaşıyor bu hastalık hiç bilmediğim birşey. Tatile gidiyoruz Antalya ya orda denizden falan bulaşır mı ki
Selamlar kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim dişim çok fena ve kokumdan hala doktora gidemedim dişçi fobim var kaçarı Yok gidicem yarın mecbur hali ile beslenme düzenim şaştı bayağı @Turan16 başın sağolsun canım
ObseSif-annee geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim kızlar ben en azından spor düzenini oturtmaya çalışıyorum ipin ucu kaçtı kaçıcak lütfen birbirimize destek olalım menümü vereyim
Sabah 1 dilim tb ekmeği 2 inçe dilim kaşarla tost
Ara Yok
Öğle sebzeli et yemeği 3 kaşık kadar pilav 1 kepçe çorba ayran
Ara sade kahve 2 kare bitter
Akşam taze fasülye ve maalesef erişte kendimi kaptırdım kaç kaşık saymadım bakalım Cuma'ya bu karbonhidratlar nasıl yansıycak
Uf cok korkunc bi hastalik yaa yazik
Neyse simdi.iyidir insallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?