Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razi olsun kizlar aniden olmus yuruyerek gitmis hastaneye mide problemi icin pihti atmis kalbe maalesef kaybettik sok olduk inanamadik rabbim

Hadi ya tam da yerine gidiyoruz desene

Bugunkk menum

Sabah

1.5 tb ekmegi
2 dilim peynir
Salatalik

Ara
10 badem ve iki kare cikolata

Oglen

3 patates ve 2 parcz tavuk

Ara

Bir biskuvi ve meyveli yogurt

Aksam

Buyuk ihtimale doner olcak :/

Sabah 1 şeftali
Öğlen yarın tabak makarna 1 kase yoğurt salata
Ara dibek kahvesi
Akşam haşlanmış tavuk salata süt

Havuza koyma bebeği havuzlar asıl yeri denizde sıkıntı Yok bolbol el yıkayacaksın temastan kaçının başka bebeklere felan

aynenn TanGO bi de yetişkinler de taşıyıcı oluyormuş bebeğe dokunarak sevmelerine izin verme hasta de dokunmayın de size de bulaşır de kaçın de bizim oğlana hiç bi bebek çocuk dokunmamıştı görüşmedi yani evdeydi hep genelde denizlide, ama markete gitti her gün bi kaç kere dedesiyle falan yanağını falan sıkıyolar seviyolar bi yetişkinden bulaşmış anlayacağın dikkat etmek lazım ama tabi Allah korusun çok da evham yapma, tedbir-tevekkül

Selamlar kızlar dün dişçiye gittim ağır bi antibiyotik iğne verdi 3-4 saat emziremiyorum iğneden sonra biraz sağıp sonra emziriyorum inşallah bi zararı olmaz doktor mecburuz dedi çok fazla apse yapmış bu arada tabi beslenme düzeni değişti üstünede dün regl oldum sabah çıkmaz olsaydım tartıya bi çıktım +1,5 kilo şok oldum hemen şu 3 günlük protein diyetine başladım bakalım regl ile birlikte etki edecekmi akşamda diş ağrım hafiflersr yürüyüş yapmayı planlıyorum
ObseSif-annee dişimdi dolgu vardı canım seneler önce dolgu düşmüştü sonra yarısı kırılmışritı geçen günde diğer yarısı kırılınca apse yaptı artık mecbur çektirilem korkumdan hep erteliyorum hep o yüzden

geçmiş olsun yaa diş kırılması zormuş öyle diyo yaşayanlar

Sıfır kaçamak artık kararlıyım 7 li rakamları görmeden bana rahat Yok
geçmiş olsun diş konusunu ihmal etmemek lazım hemen git diş gidince daha kötü yani. Seninde hepsi üst üste gelmiş. Ödem felan Cuma'ya toparlarsın inşallah

Sinir oluyorum zaten dokunmalarına. Düşüncesiz insanlar seviyorlar güya. Şimdi iyice evham yaparım yarın sabah yola çıkıyoruz bakalım hayırlısı

O dişçi korkusu yüzünden aynısını yaşadım küçücük dolgu düştü yaptırmadım yıllarca kırıldı gene erteledim en son emzirirken ben de antibiyotik kullandım ve çekildi. Zamanında yaptırsam kurtulacak dışı boşuna kaybettim. Çeken dişçi çok rahatlattı korkumu hafifletti İstanbul'da olsaydın ona yönlendirirdim seni. Bu arada yerine implant yaptırmam lazım onu da erteliyorum

Menum

1 dilim ekmekle kasarli tost
1 yumurta
1 kase yogurt

Ara
Meyveli yogurt

Minik bi cikolata

Ogle

Tavuklu sandvic

Ara

Badem ve uzum

Akszm

3 haslanmis icli kofte ve salata
1 parca cikolata

iyi geceler kızlar listeyi güncelledim kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta biraz kötü durumdayız ama toparlarız inşallah
ben bugün protein diyetininin ilk gününü başarı ile tamamladım menümde
sabah 1 dilim tb ekmeği
2 yemek kaşığı lor peynir
2 haşlanmış yumurta
domates-salatalık
ara sade kahve-10 çiğ fındık
öğle 2 parça yağsız pişmiş tavuk bol salata
ara 10 çiğğ fınfık
akşam 4 ızgara köfte 1 dilim tb ekmeği bol salata
son ara 1 bardak kefir yarının yemekleride hazır
spor 1 saat tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…