Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatliları gündüz yemeye dikkat et canım

Evet gelenikle ogleden sonra yiyorum ama gece tatli krizine girdigim oluyor :)

Aa sizinde mi bebeginiz 4 aylik? Kilo vermeye yeni yeni mi basliyosunuz ? Cunku bana hep emziren anne verir diyolardi oyuzden diyete yapmadim bekledim ki kendi gitsin kilolar. Cok yakin bi arkadasimdz 4 ay sonra eski halinden daha inceydi oyuzden pek bisey yapmadim

Günaydın kızlar önce dünkü menümü vereyim
Sabah
2 tane peynirli Poğaça
2 şekersiz çay

Öğlen
1 muz
Yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
Yemek yapamadığım için pizza
Kefir
Yaa ben de boyle.oluyorm.
Bakinca ooo pogaca yemis pizza yemis oluyorum ama,gun boyu bisey yiyemiyorum ki.baska.. napiyim ay ne.bulursam onu yiyorum .. :/

Yaa yok bee yalan o,emziren anne durduk yere kendiliginden verir,bi masal bence..
Benim de bi arkadasim 65le doguma girmisti 15 kilo alip mesela. Ben 66yla hamile.kalmistim..
O kiz hep incedir,ben hep etli butluydum..
O yer yer kilo almas her ogun yarim ekmek yese makarnalar pizzalar vs yese de almaz. Ben.haftada 1kere yesem alirim..bunye meselesi. Karsilastrma kendini bosver..:)
Kendini tanirsan kilo vermen kolaylasir. Insan.deneye deneye aaa bende soyle oluyo yaa falan diyo. Alisiyosun sonra..

Ne güzel spor yapabiliyorsunuz ben kolumu bacağımı kaldırmaz oldum hep bi uyku hali

2 bardak su içsek yarım kilo farkediyor tartıda. Tuvalet yapamama çabası

Geçen hafta tartıldığımı yazmak ışık bile. Hatırlamıyorum şoktan :) burda en son 66 demişim oradan devam edeyim.
Geçen hafta 66 bu hafta 65.9 fark 100 ve yüzde 0.151. Spor yapamadım bu hafta.

Bebeğim 9 buçuk aylık oldu teyzeleri

Bünye meselesi ben dikkat ediyorum hamur işi pek yememeye çalışıyorum spor yapmaya da başladım

pentagram42 bebeğim 5 aylık oldu bide spor listesini de güncelley cek misin buğünde yaptım sporu mu şükür

Selam kizlar bugun oglumun asisi ve ultrason cekimi vardi kahvaltimi yeni yaptim

Gecen hafta 85.4
Bu sabah 84.8
Fark -600
Yuzde nasil hesaplaniyo bilmiyorum

Yaa ben de boyle.oluyorm.
Bakinca ooo pogaca yemis pizza yemis oluyorum ama,gun boyu bisey yiyemiyorum ki.baska.. napiyim ay ne.bulursam onu yiyorum .. :/
Seninle aynı durumdayız canım ben de fırsat bulamıyorum sabah da dünden kalan 2 dilim pizzayı attım ağzıma

Bence de emziren zayıflar olayı yalan

Seninle aynı durumdayız canım ben de fırsat bulamıyorum sabah da dünden kalan 2 dilim pizzayı attım ağzıma
Bizimki bugun iyice cildrdi. Oturup ben de agliycaktim bi ara.. yerde surunmeyi seviyo diye birakiyodum mesela mutlu oluyodu. Bugun 3kere durduk yere yuzukoyun aglamaya basladi. Yataga hic koyamyorum agliyo.. besiginde sallayim mi.kizim seni.diyorum daha elimi ensesinden cekmeden basliyo ihi ihi ihi aglamaya.. yemek ye gel kizim dyorum dislerinden boyledir diye soguk yogurt koyuyorm agzna ,kenarlarindan akita akita yogurtlari gene agliyo. Icerde oyuncaklarini cingiraklarini salliyorum agliyo. Meme ye gel dyorum diretiyo kendini,istemiyo. Yada bi iki firt cekip gene agliyo.. ay napcam ben
Disi cikmadi daha,hic yok. Ama cenesinin ordan 2cizgi halinde beyazlik belirmis. Heralde 2 3aya ancak yukari cikar o. Ama o mu sinir ediyor ki

Ha TanGO . Ben de demin acliktan geberiyodum,bebek ne hassa uykuya dalabildi,parmak uclarimda nefesimi tuta tuta gittim bi tatli attim agzima, sonra su ictim bi de kasar peyniri attim.. sonra baktm daha uyanma belirtisi yok 1avuc da leblebi yedim. Aha ogle yemegim bu...

Muhtemelen diştir canım. Ateşine de bir bak istersen

Ya ben seni çok iyi anlıyorum canım tamamen ayni durumdayız :) biz odaya kamera koyduk uyuyunca ordan takip ediyorum gündüz pek yanından ayrılamıyorum yanından kalkınca hissediyor bazen işte 5 10 dk. Gece kamerayı daha çok kullanıyorum kıpırdanmaya başlayınca yanına koşup tam uyanmadan meme veriyorum geri dalıyor

Kızlar dişim kırıldı işyerinde tekim hastanauedr gidemiyorum maalesef geç kaldım kilo bildirimine
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 85
+100
Ben anlamadım valla tatilde o kadarsüzensiz beslendim habire beyaz ekmek yedim ama kilo almadım şimdi dikkat ediyorum düşünerek yiyorum spor yapıyorum artıdayım şaşkınım motivem düştü anlıycağınız
S sekerportakalim evet canım spor listesini güncelliycem tebrik ederim güzel spor diğer arkadaşlarda spor puan tablosundan haftalık sporlarını toplasınlar bakalım kim birinci olacak@lightpinklady geçen haftaki halimizi anlatmışsın ben oturup ağlamıştım bi keresinde geçecek inşallah bizimki 1 hafta sürdü

Ay 1haftaysa gene neyse ben hic duzelmezse diye korkuyorum
Disine ne oldu ayy gecms olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…