Tatliları gündüz yemeye dikkat et canımTartildim 66.7 gecen hafta 67.3 dum
Bir haftada 600gr gider mi kesin odemdir cunku fazla spor yapmadim e arada ufzk tefek tatlilaridz kacirdim
Tatliları gündüz yemeye dikkat et canım
Yaa ben de boyle.oluyorm.Günaydın kızlar önce dünkü menümü vereyim
Sabah
2 tane peynirli Poğaça
2 şekersiz çay
Öğlen
1 muz
Yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Yemek yapamadığım için pizza
Kefir
Evet gelenikle ogleden sonra yiyorum ama gece tatli krizine girdigim oluyor :)
Aa sizinde mi bebeginiz 4 aylik? Kilo vermeye yeni yeni mi basliyosunuz ? Cunku bana hep emziren anne verir diyolardi oyuzden diyete yapmadim bekledim ki kendi gitsin kilolar. Cok yakin bi arkadasimdz 4 ay sonra eski halinden daha inceydi oyuzden pek bisey yapmadim
Ne güzel spor yapabiliyorsunuz ben kolumu bacağımı kaldırmaz oldum hep bi uyku haliEvet akşam biraz cozuttupum doğrudur tartı öncesi hiç iyi olmadı ama spor yaptım 3 mil Leslie 45 dakika 4 dakika kol egzersizi 4 dakika karın egzersizi 4 dakika bacak egzersizi bakalım ne kadarını yaktım sabah tartı için çok korkuyorum şişkinliğimde ver kaç gündür benim mens belirtileri 10 gün önceden başlıyo ya
2 bardak su içsek yarım kilo farkediyor tartıda. Tuvalet yapamama çabasıGecen hafta 66.1
Bu hafta 66.3 ciktim..
cok sukur..
Cunku dunden onceki gun tartildigimda 67.2 cikmistim coook korkuncgerci niye oyle ciktigimi anlayamamistim. Bayramda o kadar degildim,1tabak makarnayla ertesi gun birden 67.2 olmustum sasrmistim :/
Insallah haftaya toparlarim..
Bünye meselesi ben dikkat ediyorum hamur işi pek yememeye çalışıyorum spor yapmaya da başladımEvet gelenikle ogleden sonra yiyorum ama gece tatli krizine girdigim oluyor :)
Aa sizinde mi bebeginiz 4 aylik? Kilo vermeye yeni yeni mi basliyosunuz ? Cunku bana hep emziren anne verir diyolardi oyuzden diyete yapmadim bekledim ki kendi gitsin kilolar. Cok yakin bi arkadasimdz 4 ay sonra eski halinden daha inceydi oyuzden pek bisey yapmadim
Seninle aynı durumdayız canım ben de fırsat bulamıyorum sabah da dünden kalan 2 dilim pizzayı attım ağzımaYaa ben de boyle.oluyorm.
Bakinca ooo pogaca yemis pizza yemis oluyorum ama,gun boyu bisey yiyemiyorum ki.baska.. napiyim ay ne.bulursam onu yiyorum .. :/
Bence de emziren zayıflar olayı yalanYaa yok bee yalan o,emziren anne durduk yere kendiliginden verir,bi masal bence..
Benim de bi arkadasim 65le doguma girmisti 15 kilo alip mesela. Ben 66yla hamile.kalmistim..
O kiz hep incedir,ben hep etli butluydum..
O yer yer kilo almas her ogun yarim ekmek yese makarnalar pizzalar vs yese de almaz. Ben.haftada 1kere yesem alirim..bunye meselesi. Karsilastrma kendini bosver..:)
Kendini tanirsan kilo vermen kolaylasir. Insan.deneye deneye aaa bende soyle oluyo yaa falan diyo. Alisiyosun sonra..
Bizimki bugun iyice cildrdi. Oturup ben de agliycaktim bi ara.. yerde surunmeyi seviyo diye birakiyodum mesela mutlu oluyodu. Bugun 3kere durduk yere yuzukoyun aglamaya basladi. Yataga hic koyamyorum agliyo.. besiginde sallayim mi.kizim seni.diyorum daha elimi ensesinden cekmeden basliyo ihi ihi ihi aglamaya.. yemek ye gel kizim dyorum dislerinden boyledir diye soguk yogurt koyuyorm agzna ,kenarlarindan akita akita yogurtlari gene agliyo. Icerde oyuncaklarini cingiraklarini salliyorum agliyo. Meme ye gel dyorum diretiyo kendini,istemiyo. Yada bi iki firt cekip gene agliyo.. ay napcam benSeninle aynı durumdayız canım ben de fırsat bulamıyorum sabah da dünden kalan 2 dilim pizzayı attım ağzıma
Muhtemelen diştir canım. Ateşine de bir bak istersenBizimki bugun iyice cildrdi. Oturup ben de agliycaktim bi ara.. yerde surunmeyi seviyo diye birakiyodum mesela mutlu oluyodu. Bugun 3kere durduk yere yuzukoyun aglamaya basladi. Yataga hic koyamyorum agliyo.. besiginde sallayim mi.kizim seni.diyorum daha elimi ensesinden cekmeden basliyo ihi ihi ihi aglamaya.. yemek ye gel kizim dyorum dislerinden boyledir diye soguk yogurt koyuyorm agzna ,kenarlarindan akita akita yogurtlari gene agliyo. Icerde oyuncaklarini cingiraklarini salliyorum agliyo. Meme ye gel dyorum diretiyo kendini,istemiyo. Yada bi iki firt cekip gene agliyo.. ay napcam ben
Disi cikmadi daha,hic yok. Ama cenesinin ordan 2cizgi halinde beyazlik belirmis. Heralde 2 3aya ancak yukari cikar o. Ama o mu sinir ediyor ki
Ya ben seni çok iyi anlıyorum canım tamamen ayni durumdayız :) biz odaya kamera koyduk uyuyunca ordan takip ediyorum gündüz pek yanından ayrılamıyorum yanından kalkınca hissediyor bazen işte 5 10 dk. Gece kamerayı daha çok kullanıyorum kıpırdanmaya başlayınca yanına koşup tam uyanmadan meme veriyorum geri dalıyorHaTanGO . Ben de demin acliktan geberiyodum,bebek ne hassa uykuya dalabildi,parmak uclarimda nefesimi tuta tuta gittim bi tatli attim agzima, sonra su ictim bi de kasar peyniri attim.. sonra baktm daha uyanma belirtisi yok 1avuc da leblebi yedim. Aha ogle yemegim bu...
Ay 1haftaysa gene neyse ben hic duzelmezse diye korkuyorumKızlar dişim kırıldı işyerinde tekim hastanauedr gidemiyorum maalesef geç kaldım kilo bildirimine
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 85
+100
Ben anlamadım valla tatilde o kadarsüzensiz beslendim habire beyaz ekmek yedim ama kilo almadım şimdi dikkat ediyorum düşünerek yiyorum spor yapıyorum artıdayım şaşkınım motivem düştü anlıycağınız
S sekerportakalim evet canım spor listesini güncelliycem tebrik ederim güzel spor diğer arkadaşlarda spor puan tablosundan haftalık sporlarını toplasınlar bakalım kim birinci olacak@lightpinklady geçen haftaki halimizi anlatmışsın ben oturup ağlamıştım bi keresinde geçecek inşallah bizimki 1 hafta sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?