Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun canım

Günaydın güzel anneler. Dünkü menüm:
Sabah kaşarlı tost 1 bardak süt
Öğlen yarım tabak taze fasulye yoğurt
Akşam yarim tabak börülce yoğurt soğan salatası
Yatmadan kahve

Günaydın güzel anneler. Dünkü menüm:
Sabah kaşarlı tost 1 bardak süt
Öğlen yarım tabak taze fasulye yoğurt
Akşam yarim tabak börülce yoğurt soğan salatası
Yatmadan kahve
Sen emziriyor muydun canim bu menünün kalorisi ban fazl dusuk geldi. Emziren anne diyeti olmak icin agir degil mi hic ara yok.

Sıfır kaçamak artık kararlıyım 7 li rakamları görmeden bana rahat Yok
Canim seninle ayni durumdayim yazmaya yuzum yok. Okul duzenim oturmadigi gibi 2 hafta bazi sorunlar yasiyorum bir de regl oldum tam oldu. Diyet filan hak getire bu haftada cok cikicam. Ama kopmak yok bir yerden tutar donerim insallah

kızlar grup sanki çok mu sessiz ne :)
Aynen canım kimisi tatilde kimisi iş güç kimisi çocuğu rahatsız kimisi benim gibi kendi rahatsız ama burayı unutmadığınızı biliyorum
ebruliki bekliyoruz canım sohbetlerini menülerini özledik
glglsn banada menülerin az geliyo canım geçici mi yoksA sürekli mi böyle besleniyorsun

Ben aynen devam protein diyetine 2 .günüm tartılmadım merak ediyorum bu sayede kwfiri de içmiş oldum fena değildi tadı ekşimiş ayrana benziyordu
Akşam 1 saat daha yürürsem 3 günün sonunu merakla bekliyorum bu diyeti aldığım sayfadaki bayan günde 1 kere içilecek olan bi kefir kürü yapıyo maydonoz Limon salatalık zencefil kefir blandırdan geçirip içiliyo haftaya da onu yapıcam gitsin ödemler

aynen yaa ben de evde olsam heralde hiç gremezdim

ben menü vereyim biraz muhabbet olsun :)

sabah 1 domates 1 salatalık 3-4 dal çubuk peynir bir buçuk dilim tb ekmek

ara 3 hurma ve yağsız gevrek

öğle çiftlik kebabı bulgur pilavı ve salata

akşam7 gibi

1 kepçe tarhana çorbası, avuç içimden biraz daha küçük tavuk göğüs fırınlanmış, biraz söğüş ve 2 yk karışık fırında baharatlı sebze

normalde akşam yemeğinden sonra ara yapmam bilirsiniz ama babamlar geldi mango getirmiş ondan bi lokma yedim

Sen sistemini oturtmuşsun maşallah canım pilav Yok makarna Yok ne güzel darısı başımıza
Gerçi pilav varmış ama akşam yemediğin için tebrik ederim o zaman

Bu arada kızlar konu dışı olacak ama kızım 10 aylık oldu emeklemiyor geç kalmadımı sizcede çok zorluyor ama yapamıyor ilk kızımda çok geç emeklemişti 11 aylıkken ayaklanmıştı sizinkiler ne durumda

Normalde tahin pekmez helva haslanmis yumurta yiyordum. Sütümü de artırıyordu. Son günlerde böyle denk geldi. Ama çok şükür sütüm de azalma yok suyu artırdım. Bebeğim yemeklerde iştahlı değil ama kilo alımı iyi. Tombik hatta :) ben de yetiyor diye düşündüm. Dikkat etmeyi bırakmıştım tekrar basladim diyete ondan biraz sıkı davrandım sanırım. Tekrardan gözden gecireyim. Kilo alırsam sebebi sizsiniz ona göre :) :)

sütün azalmadıysa ne mutlu tek korkumuz bu biliyorsun ara yapmaya çalış bence ondan az geliyo belkide günlük kalori az geldi ondan söyledik canım

günaydın kızlar
geçen haftaki kilomu tam hatrlamıyorum
bu hafta:55.0
artık mezun olayım diyorum yani kilo korumaya geçeyim nasipse, inşallah bayramdan bi sağ salim çıkalım da tatlılara dikkaaaat
Canım mezun olmussun hayırlı ugurlu olsun. Adına cok çok sevindim. Darısı başımıza inşallah

sütün azalmadıysa ne mutlu tek korkumuz bu biliyorsun ara yapmaya çalış bence ondan az geliyo belkide günlük kalori az geldi ondan söyledik canım
Çok çok teşekkür ederim ilgilenmenize gerçekten çok mutlu oldum. Bebişletimiz sağlıklı olmayacaksa kilo vermenin de bir anlamı yok. Süt bize allahın bir lütfu. Büyuk oğlumda da emmeyi bırakmasından çok korkardım. Her ayın sonunda sukrederdim bu ay da emdi diye. 25 ayı tamamladık şükür. Darısı miniğime hepimizin miniklerine

Benim oglum hic emeklemedi 14 aylik yurudu. Kizim cabuk emekledi ama 13 aylik yurudu. Her cocuk kendine has canim. Ikiside denememe ragmen yuruteci hic sevmediler emzik tutmadilar.

Masallah canim

canım benim oğlum da aktif olarak 11 aylıktı emeklediğinde şimdi 1,5 ay oldu nerdseyse üstünden..ama yürümeye tırsıyo sanki emekliyip sıralıyo annemler de bazıları çok geç hareketlenr ayaklanır bişi olmaz diyolar bence merak etme senin kız benim oğlangillerden demekki emekler de yürür de inşallah annesi

Sağolun ya ne bileyim aslında ben böyle şeylere takmam da etraftan hala emeklemiyor mu sesleri yükselince merak ettim sizleri
ebruliki haklısın canım her çocuk farklı ben günde 15 dakka kadar bindiriyoeum yürütece onu çok seviyo ama yüzükoyun yatırdığımda popsunu kaldıramıyor sinirleniyor

Sen sistemini oturtmuşsun maşallah canım pilav Yok makarna Yok ne güzel darısı başımıza
Gerçi pilav varmış ama akşam yemediğin için tebrik ederim o zaman

sağol canım alışınca insan aramıyor öğlen sağlam yiyorum yani kurumda çıkanların hepsini yiyorum tatlı falan yada pirinç pilavı hariç.. nadiren makarna yiyorum ama öğlende bulgur pilavı varsa affetmem bence asıl kilit nokta akşam hafif yemekte onu da geç saate bırakmamakta inşallah kiloları verin kızlar kilo koruma grubu açalım bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…