Çok geçmiş olsun canımSelamlar kızlar dün dişçiye gittim ağır bi antibiyotik iğne verdi 3-4 saat emziremiyorum iğneden sonra biraz sağıp sonra emziriyorum inşallah bi zararı olmaz doktor mecburuz dedi çok fazla apse yapmış bu arada tabi beslenme düzeni değişti üstünede dün regl oldum sabah çıkmaz olsaydım tartıya bi çıktım +1,5 kilo şok oldum hemen şu 3 günlük protein diyetine başladım bakalım regl ile birlikte etki edecekmi akşamda diş ağrım hafiflersr yürüyüş yapmayı planlıyorum
ObseSif-annee dişimdi dolgu vardı canım seneler önce dolgu düşmüştü sonra yarısı kırılmışritı geçen günde diğer yarısı kırılınca apse yaptı artık mecbur çektirilem korkumdan hep erteliyorum hep o yüzden
Sen emziriyor muydun canim bu menünün kalorisi ban fazl dusuk geldi. Emziren anne diyeti olmak icin agir degil mi hic ara yok.Günaydın güzel anneler. Dünkü menüm:
Sabah kaşarlı tost 1 bardak süt
Öğlen yarım tabak taze fasulye yoğurt
Akşam yarim tabak börülce yoğurt soğan salatası
Yatmadan kahve
Canim seninle ayni durumdayim yazmaya yuzum yok. Okul duzenim oturmadigi gibi 2 hafta bazi sorunlar yasiyorum bir de regl oldum tam oldu. Diyet filan hak getire bu haftada cok cikicam. Ama kopmak yok bir yerden tutar donerim insallahSıfır kaçamak artık kararlıyım 7 li rakamları görmeden bana rahat Yok
Aynen canım kimisi tatilde kimisi iş güç kimisi çocuğu rahatsız kimisi benim gibi kendi rahatsız ama burayı unutmadığınızı biliyorumkızlar grup sanki çok mu sessiz ne :)
Normalde tahin pekmez helva haslanmis yumurta yiyordum. Sütümü de artırıyordu. Son günlerde böyle denk geldi. Ama çok şükür sütüm de azalma yok suyu artırdım. Bebeğim yemeklerde iştahlı değil ama kilo alımı iyi. Tombik hatta :) ben de yetiyor diye düşündüm. Dikkat etmeyi bırakmıştım tekrar basladim diyete ondan biraz sıkı davrandım sanırım. Tekrardan gözden gecireyim. Kilo alırsam sebebi sizsiniz ona göre :) :)
sütün azalmadıysa ne mutlu tek korkumuz bu biliyorsun ara yapmaya çalış bence ondan az geliyo belkide günlük kalori az geldi ondan söyledik canımNormalde tahin pekmez helva haslanmis yumurta yiyordum. Sütümü de artırıyordu. Son günlerde böyle denk geldi. Ama çok şükür sütüm de azalma yok suyu artırdım. Bebeğim yemeklerde iştahlı değil ama kilo alımı iyi. Tombik hatta :) ben de yetiyor diye düşündüm. Dikkat etmeyi bırakmıştım tekrar basladim diyete ondan biraz sıkı davrandım sanırım. Tekrardan gözden gecireyim. Kilo alırsam sebebi sizsiniz ona göre :) :)
Canım mezun olmussun hayırlı ugurlu olsun. Adına cok çok sevindim. Darısı başımıza inşallahgünaydın kızlar
geçen haftaki kilomu tam hatrlamıyorum
bu hafta:55.0
artık mezun olayım diyorum yani kilo korumaya geçeyim nasipse, inşallah bayramdan bi sağ salim çıkalım datatlılara dikkaaaat
Çok çok teşekkür ederim ilgilenmenize gerçekten çok mutlu oldum. Bebişletimiz sağlıklı olmayacaksa kilo vermenin de bir anlamı yok. Süt bize allahın bir lütfu. Büyuk oğlumda da emmeyi bırakmasından çok korkardım. Her ayın sonunda sukrederdim bu ay da emdi diye. 25 ayı tamamladık şükür. Darısı miniğime hepimizin miniklerinesütün azalmadıysa ne mutlu tek korkumuz bu biliyorsun ara yapmaya çalış bence ondan az geliyo belkide günlük kalori az geldi ondan söyledik canım
Benim oglum hic emeklemedi 14 aylik yurudu. Kizim cabuk emekledi ama 13 aylik yurudu. Her cocuk kendine has canim. Ikiside denememe ragmen yuruteci hic sevmediler emzik tutmadilar.Bu arada kızlar konu dışı olacak ama kızım 10 aylık oldu emeklemiyor geç kalmadımı sizcede çok zorluyor ama yapamıyor ilk kızımda çok geç emeklemişti 11 aylıkken ayaklanmıştı sizinkiler ne durumda
Masallah canimÇok çok teşekkür ederim ilgilenmenize gerçekten çok mutlu oldum. Bebişletimiz sağlıklı olmayacaksa kilo vermenin de bir anlamı yok. Süt bize allahın bir lütfu. Büyuk oğlumda da emmeyi bırakmasından çok korkardım. Her ayın sonunda sukrederdim bu ay da emdi diye. 25 ayı tamamladık şükür. Darısı miniğime hepimizin miniklerine
Bu arada kızlar konu dışı olacak ama kızım 10 aylık oldu emeklemiyor geç kalmadımı sizcede çok zorluyor ama yapamıyor ilk kızımda çok geç emeklemişti 11 aylıkken ayaklanmıştı sizinkiler ne durumda
Sağolun ya ne bileyim aslında ben böyle şeylere takmam da etraftan hala emeklemiyor mu sesleri yükselince merak ettim sizlericanım benim oğlum da aktif olarak 11 aylıktı emeklediğinde şimdi 1,5 ay oldu nerdseyse üstünden..ama yürümeye tırsıyo sanki emekliyip sıralıyo annemler de bazıları çok geç hareketlenr ayaklanır bişi olmaz diyolar bence merak etme senin kız benim oğlangillerden demekkiemekler de yürür de inşallah annesi
Sen sistemini oturtmuşsun maşallah canım pilav Yok makarna Yok ne güzel darısı başımıza
Gerçi pilav varmış ama akşam yemediğin için tebrik ederim o zaman
Canım mezun olmussun hayırlı ugurlu olsun. Adına cok çok sevindim. Darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?