Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar merhaba ben geldim bebekle ilgilenmekten vakit bulamadım. Bizde ufak ufak taşımlara başladık 3 gündür kabak verdim ama bir çimdik yememiştir bakalım nasıl alışacak yemeğe.

AA spor birincisi olmuşum inşallah kiloya etki eder.
Menümü paylaşayım
Sabah iki yumurtalı menemen 7 siyah zeytin iki dilim ekmek iki bardak
Akşam salata on kaşık bulgur ve güveç en sevdiğim yemekler daha yerdimde ama yarın tartı ve durmam gerekiyordu
Sabah sporumu da yaptım su içmeye devam az çekirdek yerim çayla kapatırım bu geceyi herhalde

Sabah peynir zeytin 2 domates 1 haşlanmış yumurta
Öğlen yarım tabak sarma 1 kase cacık 1 bardak şalgam
Ara latte
Aakşam köz biber kös domates kös soğan soğan salatası normal salata 3 sosis
Yatmadan 2 bardak açık çay biraz leblebi ve kuru üzüm

Merhaba kızlar merhaba ben geldim bebekle ilgilenmekten vakit bulamadım. Bizde ufak ufak taşımlara başladık 3 gündür kabak verdim ama bir çimdik yememiştir bakalım nasıl alışacak yemeğe.
Kolay gelsin tatlı uğraşlar bunlar

Büyük oğlum 10 aylık emekledi. Minik daha emeklemedi seninki gibi uğraßıyor ama bir ayağı altında kalıyor kurtaramıyor :) eli kulağında bence üzme kendini. Kimi çocuklar da emeklemeden yürüyüveriyorlar

Toplamda kac kilo verdiniz ne kadar vakite ve tam olarak neler yaptiniz. Benimde ideal kilo 53-55 ama daha cok uzagim :))

58le hamile kalıp 82 ile doğuma girmiştim canım oğlum da 1 yaşında ve şu an 54 kiloyum hedefim en son 55ti ama en son oğlum hasta olnca yorgunluktan verdim 1 kilo da doğumda 6 kilo gitmişti yani doğumda verdiğim hariç 22 kilo gitti 1 yılda.. neler yaptığımı sorarsan zaten oğlum 6 aylık olana kadar diyet yapmadım diyete 70 kiloyla başladım diyetsiz gitti 6 kilo muhtemelen yorgunluktan emzirmekten ve pek beslenememekten diyete burasıyla başladım ilk başlarda kalori hesabı yapıyodum ve günlük en az yarım saat yürüyodum sabah kahvaltımı işe getiriyodum öğle yemeği kurumda yiyodum ilk başlarda pilav makarna dahil ne çıkıyosa alıyodum sonraları almamaya başladım.. akşamları 5-6 arası tek çeşit bi yemek yiyodum yannda yoğurt ve kuru soğanla genelde.. ara öğün yapmadım genel olarak ihtiyaç duymadım pek.. bazen şekerim düşerse yada midem çok kazınırsa yapıyodum hala da öyle kaçamak olayına gelince genelde haftada bi gün yaptım kaçamağımı h.sonu o da

Gunaydin kizlar. Cok giremiyorum artik. Bebegim gercekten cok huysuzlasti. Disi.iyice zorlutor galiba. Cok sinirli,uyku uyumuyor. Uyusa diye gozunun icine bakiyorum ama ..durduk yere biyerine bisey olmus gibi aglamaya basliyor falan. Benden baskasini asla istemez oldu ki benle bile mutlu degil aslinda..
Kendime hic vakit ayiramiyorum. Evimi b.k goturmeye basladi iyce. Yemek yapamiyorum. Bi de adet oldum gecen gun,onun halsizligi siniri de coktu ustume..
Diyet yapamadim,bulunca yedim ,bulamayinca ac gezdim falan..
Gecen hafta kactim hatirlamiyorum.
Listeden.baktim.. 66.2ymisim heralde.

pentagram42
Gecen hafta 66.2
Bu hafta 65.5

Ama diyetle sporla degil,resmen ac kalmayla vermisim..
Su an gene bebek bagirtilari esliginde yaziyorum birazdan aglamaya cevirir bakmazsam...

Bu arada minnosum 9 aylik olmustu ,
Hedefim su an icin 62..

aynı durumdayz yaa dişi resmen gözüküyo ama patlamadı geceleri uyumuyo iş yernde uyumuşum dün düşün Allah tan kvdem bizde de ben evi temizleyp yemek yapabiliyom tek başıma evde oğlumla olsam ohooo çok zor

. Çok geçmiş olsun hemen çıksında rahatlasın . Çok zor diş olayı tabii bu süreçte en çok anne yıpranıyor . Canım Allah sabır versin

Günaydın kızlar. Çok yoğun Bi hafta geçirdim taşınma eşyalarını yerleştirme işi yetmezmiş gibi kuzularım hastalandı. Gece gündüz uyku yok yorulma hat safhadaydı. Yorgunluğa dayanamayan migrenim tuttu ve beni devirdi resmen. Rezil geçti anlayacağınız Bi de yatmezmiş gibi artı çıktım bugün halbuki hafta boyu oğlumu sallarken bile spor yapmaya çalıştım dün 75,6 çıkan ben bugün 76,4 çıktım
Geçen hafta(pazartesi) 76,2
Bu hafta: 76,4

geçmiş olsun canım ya belki sporun şişliğidir

Günaydın kızlar tartı bana güldü bugün demekki protein canmış gerçekten bu süreçte sütümün azalmaması da cabası kilo bildiririm
Geçen hafta 85,0
Bu hafta 83,9
Fark 1,1
Çok mutluyum muhtemelen ödemdir çünkü nasıl 3 günde 2 kilo alınmaz diyorsak verilmezde ama beni motive etti bugün son gün her gün menüm aynı olduğu için dün paylaşmadım bugün tek fark öğlen köfte akiam balık var

Geçen gün bende şok oldum tatilde ne buldumsa Yedim kilo almadım eve geldim spora başladım artı gördüm ama ObseSif-annee nin dediği gibi sporun şişlinliğiolabilir vücut alışınca şakır şakırgidiyor kilolar buran ayrılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…