sağol canım inşallah tez vakitte sağlıkla siz de verirsiniz :) mezun oldum ama hala burdayım kopamıyorum
Benimkide 11.ayda emeklwdi 15.ayda yurudu simdi 1 aydir kosuyor hatta.Bu arada kızlar konu dışı olacak ama kızım 10 aylık oldu emeklemiyor geç kalmadımı sizcede çok zorluyor ama yapamıyor ilk kızımda çok geç emeklemişti 11 aylıkken ayaklanmıştı sizinkiler ne durumda
Kolay gelsin tatlı uğraşlar bunlarMerhaba kızlar merhaba ben geldim bebekle ilgilenmekten vakit bulamadım. Bizde ufak ufak taşımlara başladık 3 gündür kabak verdim ama bir çimdik yememiştir bakalım nasıl alışacak yemeğe.
Büyük oğlum 10 aylık emekledi. Minik daha emeklemedi seninki gibi uğraßıyor ama bir ayağı altında kalıyor kurtaramıyor :) eli kulağında bence üzme kendini. Kimi çocuklar da emeklemeden yürüyüveriyorlarBu arada kızlar konu dışı olacak ama kızım 10 aylık oldu emeklemiyor geç kalmadımı sizcede çok zorluyor ama yapamıyor ilk kızımda çok geç emeklemişti 11 aylıkken ayaklanmıştı sizinkiler ne durumda
Toplamda kac kilo verdiniz ne kadar vakite ve tam olarak neler yaptiniz. Benimde ideal kilo 53-55 ama daha cok uzagim :))
Gunaydin kizlar. Cok giremiyorum artik. Bebegim gercekten cok huysuzlasti. Disi.iyice zorlutor galiba. Cok sinirli,uyku uyumuyor. Uyusa diye gozunun icine bakiyorum ama ..durduk yere biyerine bisey olmus gibi aglamaya basliyor falan. Benden baskasini asla istemez oldu ki benle bile mutlu degil aslinda..
Kendime hic vakit ayiramiyorum. Evimi b.k goturmeye basladi iyce. Yemek yapamiyorum. Bi de adet oldum gecen gun,onun halsizligi siniri de coktu ustume..
Diyet yapamadim,bulunca yedim ,bulamayinca ac gezdim falan..
Gecen hafta kactim hatirlamiyorum.
Listeden.baktim.. 66.2ymisim heralde.
pentagram42
Gecen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Ama diyetle sporla degil,resmen ac kalmayla vermisim..
Su an gene bebek bagirtilari esliginde yaziyorum birazdan aglamaya cevirir bakmazsam...
Bu arada minnosum 9 aylik olmustu ,
Hedefim su an icin 62..
. Çok geçmiş olsun hemen çıksında rahatlasın . Çok zor diş olayı tabii bu süreçte en çok anne yıpranıyor . Canım Allah sabır versinGunaydin kizlar. Cok giremiyorum artik. Bebegim gercekten cok huysuzlasti. Disi.iyice zorlutor galiba. Cok sinirli,uyku uyumuyor. Uyusa diye gozunun icine bakiyorum ama ..durduk yere biyerine bisey olmus gibi aglamaya basliyor falan. Benden baskasini asla istemez oldu ki benle bile mutlu degil aslinda..
Kendime hic vakit ayiramiyorum. Evimi b.k goturmeye basladi iyce. Yemek yapamiyorum. Bi de adet oldum gecen gun,onun halsizligi siniri de coktu ustume..
Diyet yapamadim,bulunca yedim ,bulamayinca ac gezdim falan..
Gecen hafta kactim hatirlamiyorum.
Listeden.baktim.. 66.2ymisim heralde.
pentagram42
Gecen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Ama diyetle sporla degil,resmen ac kalmayla vermisim..
Su an gene bebek bagirtilari esliginde yaziyorum birazdan aglamaya cevirir bakmazsam...
Bu arada minnosum 9 aylik olmustu ,
Hedefim su an icin 62..
Günaydın kızlar. Çok yoğun Bi hafta geçirdim taşınma eşyalarını yerleştirme işi yetmezmiş gibi kuzularım hastalandı. Gece gündüz uyku yok yorulma hat safhadaydı. Yorgunluğa dayanamayan migrenim tuttu ve beni devirdi resmen. Rezil geçti anlayacağınız Bi de yatmezmiş gibi artı çıktım bugün halbuki hafta boyu oğlumu sallarken bile spor yapmaya çalıştım dün 75,6 çıkan ben bugün 76,4 çıktım
Geçen hafta(pazartesi) 76,2
Bu hafta: 76,4
Geçen gün bende şok oldum tatilde ne buldumsa Yedim kilo almadım eve geldim spora başladım artı gördüm amaGünaydın kızlar. Çok yoğun Bi hafta geçirdim taşınma eşyalarını yerleştirme işi yetmezmiş gibi kuzularım hastalandı. Gece gündüz uyku yok yorulma hat safhadaydı. Yorgunluğa dayanamayan migrenim tuttu ve beni devirdi resmen. Rezil geçti anlayacağınız Bi de yatmezmiş gibi artı çıktım bugün halbuki hafta boyu oğlumu sallarken bile spor yapmaya çalıştım dün 75,6 çıkan ben bugün 76,4 çıktım
Geçen hafta(pazartesi) 76,2
Bu hafta: 76,4
Odunpazar Hizirbey Imam Hatip oldu canım. Haziranda 247 ile kapatmisti.2 senedir en yüksek kapatan okul.Ben 113 puanla gittim :)matematik61 hayirli olsun canim. Neresi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?