Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lightpinklady ya kıyamam o da rahatsız demekki bizimki geçti seni çok iyi anlıyorum hele beşiğe yatırdığım andaki bağırmasını hiç unutamıyorum artık çıldırmak üzereydim sanki hep öyle kalacak gibigelsi ama geçiyo hele şu dişi mi patlatsın da
Bu süreçte ne kadar yapabilirsin bilmiyorum diyeti ama en aZından aç kalma hem vücutkorumaya alır hemde halsiz kalırsın mazallah bebişinin sana ihtiyacı var
matematik61 hoşgeldin canım hayırlı olsun tayinin emzirmesende sorunlarımız ortak kilolar ve küçük bebekler o yüzden grupta olmanda benim için bi mahsur yok menülerini paylaşırken emzirmediğini belirtirsin listeye eklenmek istiyorsan sonmiyor bildirimini de alabilirmiyim

Ben tek basima gibi biseyim. Kizkardesim ara sira ugruyor ama onunla da durmamayA basladi.. ya bi an birakamyorum ama memnun da degil . Bizimkinin de 1aydir nerdeyse dis goxukuyo ama yukari cikmadi patlamadi

pentagram42 Sagol canım. Göreve başlama islerimi yapip ucretsiz izne ayrilcam git gel islerini halledip evimde cocugumla bi kalayim sonra dönerim inşallah. Belki o zaman eklenirim listeye :)

Ben tek basima gibi biseyim. Kizkardesim ara sira ugruyor ama onunla da durmamayA basladi.. ya bi an birakamyorum ama memnun da degil . Bizimkinin de 1aydir nerdeyse dis goxukuyo ama yukari cikmadi patlamadi

tek başınalık çok zor bilirim.. benmki de beni görnce çıldırıyo yapışıyo bacağıma halini bir görsen şu dişi iyice gözüktüğünden beri böyle demekki anneye daha çok ihtyaç duyuyolar artık ağrıları mı var neleri var kim bilir yavrucaklar inşallah patlatırlar bi an önce de rahatlarlar ya
kız kardeşin uğruyosa ona yaptır işleri biraz benm kardeşim vardı bi ara ben istiyodum ufak tefek
ama annelerden genel temizlik istenmiyo zaten tüm gün yoruluyolar yazık..onda da oğlum arkada ben önde kovalamacalı temizlik yapıyoz tam komedi ama bi düşse kalksa bakanı var dye daha rahatım..yalnız olsam eşim gelene kadar hiçbişey yapamazdım kolay diil çünkü

Tek başına olmak zor çoçuk bakarken kendine hiç zaman ayıramıyorsunve dinlenemiyorsun. Akşamları bilim bitiyor resmen .
Bu haftada spor yapmanın faydasını gördüm galiba Bugün daha yapamadım ama akşam da olsa yapacak inşallah
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.20
Fark 0.800
Yüzde 1.095

Sporda 4 gün yaptım jillian 30 dk
120*4 360 yapıyor
pentagram42 kızkm 5 aylık artık

geçmiş olsun canım ya belki sporun şişliğidir

Ay inşaallah öyledir. Artık buradayım ama altıncı ayına kadar yememden kısamayacam sütüm çok etkileniyor oğlumda o yüzden çok yiyorum yazamıyorum ama takipteyim inşaallah artık ücretsiz İznime de ayrıldım hayırlısıyla düzenimi oturtacam inş

matematik61 hayirli olsun cok guzel bir okul olmus canim. Ama sehir disinda biraz. Arkadasim var o okulda basarili bildigim kadariyla
Sağol canım 3 tane okul yazdım olursa olur olmazsa da onemli değil diye.Hic beklemiyodum şok oldum :) Yerini biliyorum esimin memlekete giderken önünden geçiyoruz sürekli. İç geciriyordum ara tatilde eşimin tayin olursa 2.dönem baslicam.

Geçen hafta 65.9 bu hafta 65.2 fark 700 ve
Yüzde 1.01

Tatildim. Tabiki husran. Bayram felaketi hatta.
Gecen hafta 69.8
Bu hafta 70.5
Yuzdeye gerek yok sanirim almisim cunku
Kesin cezami
Kizlar bu hafta daha da aldim. Neresinden donecegim bilmiyorum ama degisecegini umuyorum. Gecen 70.5
Bu hafta71.3

Gecen hafta da bu haftada 71.8 hic dikkat etmedim maalesef

Merhaba. Ayni kilodayiz 71.8 ve benimde bebegim 7 aylik olacak 5 gun sonra. Kacinci cocugunuz. Emziriyorsunuzdur.
Benim bebegim de 9 aylik canim emziriyorum evet ilk cocugum ben yazin tam anlamiyla uyamadim simdi de tam uyamiyorum ama pazartesi gunu bir duzene girmek istiyorum insallah siz kac kilo ile basladiniz diyete

Benim bebegim de 9 aylik canim emziriyorum evet ilk cocugum ben yazin tam anlamiyla uyamadim simdi de tam uyamiyorum ama pazartesi gunu bir duzene girmek istiyorum insallah siz kac kilo ile basladiniz diyete
Ben 74 ile basladim 1 ayda 2.5 kilo vermisim. Spor yapiyor musunuz

Ben 74 ile basladim 1 ayda 2.5 kilo vermisim. Spor yapiyor musunuz
Leslie 3 mil yapiyordum canim 1 ay kadar yaptim yazin biz 2 ay memlekette kaldik o zaman yapamadım bende 76 ile baslamistim

63 ile hamile kaldim. Boyum 167. Ama zor gidiyor kilolar. Leslie 3 1 haftadir yapiyorum. 1 aydir da yuruyus yapiyorum orta tempo oluyir mecburen. Bebek arabasi onde cunku...
O bile iyi yeterki hareket et kendin için İnan faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…