- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Ben tek basima gibi biseyim. Kizkardesim ara sira ugruyor ama onunla da durmamayA basladi.. ya bi an birakamyorum ama memnun da degil . Bizimkinin de 1aydir nerdeyse dis goxukuyo ama yukari cikmadi patlamadiaynı durumdayz yaa dişi resmen gözüküyo ama patlamadı geceleri uyumuyo iş yernde uyumuşum dün düşünAllah tan kvdem bizde de ben evi temizleyp yemek yapabiliyom tek başıma evde oğlumla olsam ohooo çok zor
Ben tek basima gibi biseyim. Kizkardesim ara sira ugruyor ama onunla da durmamayA basladi.. ya bi an birakamyorum ama memnun da degil . Bizimkinin de 1aydir nerdeyse dis goxukuyo ama yukari cikmadi patlamadi
geçmiş olsun canım ya belki sporun şişliğidir
Ay inşaallah öyledir. Artık buradayım ama altıncı ayına kadar yememden kısamayacam sütüm çok etkileniyor oğlumda o yüzden çok yiyorum yazamıyorum ama takipteyim inşaallah artık ücretsiz İznime de ayrıldım hayırlısıyla düzenimi oturtacam inşGeçen gün bende şok oldum tatilde ne buldumsa Yedim kilo almadım eve geldim spora başladım artı gördüm amaObseSif-annee nin dediği gibi sporun şişlinliğiolabilir vücut alışınca şakır şakırgidiyor kilolar buran ayrılma
Sağol canım 3 tane okul yazdım olursa olur olmazsa da onemli değil diye.Hic beklemiyodum şok oldum :) Yerini biliyorum esimin memlekete giderken önünden geçiyoruz sürekli. İç geciriyordummatematik61 hayirli olsun cok guzel bir okul olmus canim. Ama sehir disinda biraz. Arkadasim var o okulda basarili bildigim kadariyla
Kizlar bu hafta daha da aldim. Neresinden donecegim bilmiyorum ama degisecegini umuyorum. Gecen 70.5Tatildim. Tabiki husran. Bayram felaketi hatta.
Gecen hafta 69.8
Bu hafta 70.5
Yuzdeye gerek yok sanirim almisim cunku
Kesin cezami
Pazartesi'den başlayarak canım inşallah toparlarsınKizlar bu hafta daha da aldim. Neresinden donecegim bilmiyorum ama degisecegini umuyorum. Gecen 70.5
Bu hafta71.3
Merhaba. Ayni kilodayiz 71.8 ve benimde bebegim 7 aylik olacak 5 gun sonra. Kacinci cocugunuz. Emziriyorsunuzdur.Gecen hafta da bu haftada 71.8 hic dikkat etmedim maalesef
Benim bebegim de 9 aylik canim emziriyorum evet ilk cocugum ben yazin tam anlamiyla uyamadim simdi de tam uyamiyorum ama pazartesi gunu bir duzene girmek istiyorum insallah siz kac kilo ile basladiniz diyeteMerhaba. Ayni kilodayiz 71.8 ve benimde bebegim 7 aylik olacak 5 gun sonra. Kacinci cocugunuz. Emziriyorsunuzdur.
Ben 74 ile basladim 1 ayda 2.5 kilo vermisim. Spor yapiyor musunuzBenim bebegim de 9 aylik canim emziriyorum evet ilk cocugum ben yazin tam anlamiyla uyamadim simdi de tam uyamiyorum ama pazartesi gunu bir duzene girmek istiyorum insallah siz kac kilo ile basladiniz diyete
Leslie 3 mil yapiyordum canim 1 ay kadar yaptim yazin biz 2 ay memlekette kaldik o zaman yapamadım bende 76 ile baslamistimBen 74 ile basladim 1 ayda 2.5 kilo vermisim. Spor yapiyor musunuz
Bu arada iyi vermissiniz hedefinize ulasirsiniz insallah☺Ben 74 ile basladim 1 ayda 2.5 kilo vermisim. Spor yapiyor musunuz
63 ile hamile kaldim. Boyum 167. Ama zor gidiyor kilolar. Leslie 3 1 haftadir yapiyorum. 1 aydir da yuruyus yapiyorum orta tempo oluyir mecburen. Bebek arabasi onde cunku...Bu arada iyi vermissiniz hedefinize ulasirsiniz insallah☺
O bile iyi yeterki hareket et kendin için İnan faydasını görürsün63 ile hamile kaldim. Boyum 167. Ama zor gidiyor kilolar. Leslie 3 1 haftadir yapiyorum. 1 aydir da yuruyus yapiyorum orta tempo oluyir mecburen. Bebek arabasi onde cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?