Bence de biseyler yapiyor olman cok guzel faydasi olur illaki er yada geç valla kiloyu almasi kolay da vermesi zor maalesef63 ile hamile kaldim. Boyum 167. Ama zor gidiyor kilolar. Leslie 3 1 haftadir yapiyorum. 1 aydir da yuruyus yapiyorum orta tempo oluyir mecburen. Bebek arabasi onde cunku...
O nasıl birşey şu gapsMerhaba arkadaşlar
Yaşım 33
Boyum 1 68
Kilom 95.3
1.hedef 87
2.hedef 80
Allah kolaylık versin. Yarın başlayacağım tekrar. Biraz ara verdim. Gaps diyeti yapıyorum. Bebeğim 15 aylık.
Kuribaklagiller ekmek yok ve süt ürünlerinin bazıları yok. Yemiyorsun. Meyve de günde bir olabilir. Diğerleri serbest.O nasıl birşey şu gaps
Bebeğiniz küçük ise karbonhidrat şart. Geçmiş olsun.günaydın kızlarr bikaç gündür kötü besleniyorum oğlum uyumuyor geceleri gündüz ev işleri yorgundum h.sonu öyle geçiştirdik dün sabah kahvaltı hazırlarken hafif bi baygınlık geçirdim eşim çok korktu ve kızdı yemiyosun dinlenmiyosun diye.. ama napıyım ben yapmasam kim yapacak ev kirleniyo çamaşır ütü blmem ne.. kvdem yemekte bulaşkta yardım ediyo ama o da yoruluyo çocuğun peşinde yaşlı kadın bi de ona iş mi yaptrcam bu ara eşim de ders çalışıyo ben de sanırm çöktümo yüzden dün akşamüstü köfte ekmek yedim bugün sabah da tost :) karbonhidrat da lazım kızlar çok yorulduğumuz zamanlarda aklınızda olsun normalden çok fazla kalori harcadığınız günler ona göre yiyin sonra benm gbi yerlerden toplamasınlar
Afiyet olsun.Gunaydin bende menumu yazayim.bu sabah peynirli yumurta (yağ eklemeden) bal. Zeytin. 50 gram ekmek. Ceviz. Salatalik. Öglen icin bamya hazirlayacagim. Ara ogunleride aksatmadan tabiki.
kesinlikle dikkat etmek gerek Allah korusun çoçuk bir anlık birşeyde olur sürekli gözlemlemek kazım birde yemek olayı öğrenene kadar işte o korku yetiyor insanaObseSif-annee ,gecmis olsun.. valla dogru soyluyosun. Bu aralar bebek acayip huysuz. Uyumak nedir bilmeyen aglayan,memnun olmayan.. bi de hareketlenmeye basladigi icin.oraya buraya yuvarlanip.dusen.kafa carpan bi bebek oldu.
Ne bulsam onu yiyorum tika basa,cunku bulamadigimda hazirlamaya vaktim.halim olmuyo,ac geziyorum..
Dun borek ,bugun de 2dilim yaspasta yedim mesela.. napiym ay tek basima bebek bakiyorum bayilsam kalsam kim bakcak cocuga.
Dun elim ayagima dolandi zaten..
Sabah kafasinin arkasina dustu gumm diye. Nasil.agladi odum patladi.. kanepeye tutunmus diz ustu durmaya calisiyodu ben de izliyodum. Sen birden kendni birak kafayi gumlet..
Aksam da,bi oksurme sesi geldi,ikimz de yerde yatiyoduk ben tv izliyodum.. arada ayagimin oralara gidip geri geliyodu falan. Oksur,e sesine baktim,ogurmeye baslamis. Bogaina bisey kacmis belli.. kucagima aldm kussun diye sirtina vurdum agzini yokladim falan. Cocuk.kendne gelemedi bi sure, aklmdan.neler neler gecti o an,bisey olsa naparim,kapiyi acip bagirsam yardim eden.olur mu vs vs
Neyse ki sonradan nefes alip.kendine gelebildi. Cirpinip duruyodu yoksa..
Valla bi an.bos brakmaya gelmiyo.. oof of.. sarj aletinin ucunu kemirmis. Bisey mi.yuttu nedir. Iyi komple kopartmamis..
Valla kizlarzezeozge , TanGO . . Aklinizda olsun her biseyi kaldirin yerlerden..
Çok iyi yapmışsın öyle fırsatın varda kesinlikle kaçırmaKizlar spordan geldim zumba yi cok sevdim baya ter attim ins faydasini gorucem
Sagolsun esim ben cocuklara bakarim dedi aksam olmadida guzel rahat rahat gidebilicem inssÇok iyi yapmışsın öyle fırsatın varda kesinlikle kaçırma
ObseSif-annee ,gecmis olsun.. valla dogru soyluyosun. Bu aralar bebek acayip huysuz. Uyumak nedir bilmeyen aglayan,memnun olmayan.. bi de hareketlenmeye basladigi icin.oraya buraya yuvarlanip.dusen.kafa carpan bi bebek oldu.
Ne bulsam onu yiyorum tika basa,cunku bulamadigimda hazirlamaya vaktim.halim olmuyo,ac geziyorum..
Dun borek ,bugun de 2dilim yaspasta yedim mesela.. napiym ay tek basima bebek bakiyorum bayilsam kalsam kim bakcak cocuga.
Dun elim ayagima dolandi zaten..
Sabah kafasinin arkasina dustu gumm diye. Nasil.agladi odum patladi.. kanepeye tutunmus diz ustu durmaya calisiyodu ben de izliyodum. Sen birden kendni birak kafayi gumlet..
Aksam da,bi oksurme sesi geldi,ikimz de yerde yatiyoduk ben tv izliyodum.. arada ayagimin oralara gidip geri geliyodu falan. Oksur,e sesine baktim,ogurmeye baslamis. Bogaina bisey kacmis belli.. kucagima aldm kussun diye sirtina vurdum agzini yokladim falan. Cocuk.kendne gelemedi bi sure, aklmdan.neler neler gecti o an,bisey olsa naparim,kapiyi acip bagirsam yardim eden.olur mu vs vs
Neyse ki sonradan nefes alip.kendine gelebildi. Cirpinip duruyodu yoksa..
Valla bi an.bos brakmaya gelmiyo.. oof of.. sarj aletinin ucunu kemirmis. Bisey mi.yuttu nedir. Iyi komple kopartmamis..
Valla kizlarzezeozge , TanGO . . Aklinizda olsun her biseyi kaldirin yerlerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?