Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
63 ile hamile kaldim. Boyum 167. Ama zor gidiyor kilolar. Leslie 3 1 haftadir yapiyorum. 1 aydir da yuruyus yapiyorum orta tempo oluyir mecburen. Bebek arabasi onde cunku...
Bence de biseyler yapiyor olman cok guzel faydasi olur illaki er yada geç valla kiloyu almasi kolay da vermesi zor maalesef

Günaydın kızlar dünkü menümü vereyim
Kahvaltı Bir porsiyon menemen 8 siyah zeytin 1 kk beyaz peynir
4 gibi misafir vardı kısır yaptım bir kase kısır ve bol yeşillik
Akşam uzun aradan sonra tatlı yedim eşim rica etti kuramadım eşlik etmek için

Gunaydin kizlar tatil bitti hic dikkat edemedim baya abarttim ve bu sabah tartildim gecen haftaya gore - 100 gr o kadar yemeye ragmen bu sonuc beni cok mutlu etti neysee 3 gunluk protein diyetine basladim bugun kefir kuru yapicam malzemelrini alicam cumaya 83.9 gormek istiyorum guncel kilom 84.7

Merhaba arkadaşlar
Yaşım 33
Boyum 1 68
Kilom 95.3
1.hedef 87
2.hedef 80
Allah kolaylık versin. Yarın başlayacağım tekrar. Biraz ara verdim. Gaps diyeti yapıyorum. Bebeğim 15 aylık.

Merhaba arkadaşlar
Yaşım 33
Boyum 1 68
Kilom 95.3
1.hedef 87
2.hedef 80
Allah kolaylık versin. Yarın başlayacağım tekrar. Biraz ara verdim. Gaps diyeti yapıyorum. Bebeğim 15 aylık.
O nasıl birşey şu gaps

günaydın kızlarr bikaç gündür kötü besleniyorum oğlum uyumuyor geceleri gündüz ev işleri yorgundum h.sonu öyle geçiştirdik dün sabah kahvaltı hazırlarken hafif bi baygınlık geçirdim eşim çok korktu ve kızdı yemiyosun dinlenmiyosun diye.. ama napıyım ben yapmasam kim yapacak ev kirleniyo çamaşır ütü blmem ne.. kvdem yemekte bulaşkta yardım ediyo ama o da yoruluyo çocuğun peşinde yaşlı kadın bi de ona iş mi yaptrcam bu ara eşim de ders çalışıyo ben de sanırm çöktüm o yüzden dün akşamüstü köfte ekmek yedim bugün sabah da tost :) karbonhidrat da lazım kızlar çok yorulduğumuz zamanlarda aklınızda olsun normalden çok fazla kalori harcadığınız günler ona göre yiyin sonra benm gbi yerlerden toplamasınlar

Gunaydin bende menumu yazayim.bu sabah peynirli yumurta (yağ eklemeden) bal. Zeytin. 50 gram ekmek. Ceviz. Salatalik. Öglen icin bamya hazirlayacagim. Ara ogunleride aksatmadan tabiki.

99th
Bebeğiniz küçük ise karbonhidrat şart. Geçmiş olsun.

Gunaydin bende menumu yazayim.bu sabah peynirli yumurta (yağ eklemeden) bal. Zeytin. 50 gram ekmek. Ceviz. Salatalik. Öglen icin bamya hazirlayacagim. Ara ogunleride aksatmadan tabiki.
Afiyet olsun.

Benim kahvaltim
2 yumurta
2 zeytin
Az peynir
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 kupa çay

Gunaydin hanimlar
Dun sacma sapan beslendim evde degildim ogle yemegi yiyemedim meyveyle cerezle gecistirdim

Bugunki kahvaltim
Az sucukla ve 1 yumurtayla sucuklu yumurta
1 tb ekmegi
2 ince dilim kasar
Salatalik
1 latte

Merabalar kizlar bende sabahtan beri menumu yazayim. Bu arada bayadir cok giremiyordum ama artik sikistiricam tekrar. 85 le baslamistim sun 71.6 yim bu noktadan devam bakalim.
Sabah sahanda 1 yumurta , peynir,domates, yagsiz mantar kavurma, az ekmek
Ara okula kutu kutu geliyor bu ara 2 dilim ciss yedim
Oglen 2 kepce yogurt corbasi
1 kepce etli nohut
Bol salata
Yarim dilim ekmek
Ara iki fincan turk kahvesi

ObseSif-annee ,gecmis olsun.. valla dogru soyluyosun. Bu aralar bebek acayip huysuz. Uyumak nedir bilmeyen aglayan,memnun olmayan.. bi de hareketlenmeye basladigi icin.oraya buraya yuvarlanip.dusen.kafa carpan bi bebek oldu.
Ne bulsam onu yiyorum tika basa,cunku bulamadigimda hazirlamaya vaktim.halim olmuyo,ac geziyorum..
Dun borek ,bugun de 2dilim yaspasta yedim mesela.. napiym ay tek basima bebek bakiyorum bayilsam kalsam kim bakcak cocuga.
Dun elim ayagima dolandi zaten..

Sabah kafasinin arkasina dustu gumm diye. Nasil.agladi odum patladi.. kanepeye tutunmus diz ustu durmaya calisiyodu ben de izliyodum. Sen birden kendni birak kafayi gumlet..

Aksam da,bi oksurme sesi geldi,ikimz de yerde yatiyoduk ben tv izliyodum.. arada ayagimin oralara gidip geri geliyodu falan. Oksur,e sesine baktim,ogurmeye baslamis. Bogaina bisey kacmis belli.. kucagima aldm kussun diye sirtina vurdum agzini yokladim falan. Cocuk.kendne gelemedi bi sure, aklmdan.neler neler gecti o an,bisey olsa naparim,kapiyi acip bagirsam yardim eden.olur mu vs vs
Neyse ki sonradan nefes alip.kendine gelebildi. Cirpinip duruyodu yoksa..
Valla bi an.bos brakmaya gelmiyo.. oof of.. sarj aletinin ucunu kemirmis. Bisey mi.yuttu nedir. Iyi komple kopartmamis..
Valla kizlar zezeozge , TanGO . . Aklinizda olsun her biseyi kaldirin yerlerden..

Ne kadar cok sorumluluk var ustumuzde. Hamile kaliyoz. Kilo sonra bebek sonra logusalik meme ucu yaralari. sonra o kilolari vermeye ugrasmalar... Sonra sutum gidecekmi diye kafada deli sorular.. Yok emdi mi .. Doydu mu.. Kilo aldimi.... Kendimize bakmaya firsat bulamazken... fit kadinlari gorunce icimize dert oluyor birde ustumuze yakismayan kiyafetler geliyor konunun ustune... Ufff.... Bu kadinlarin cilesi ne yaaa. Yinede sağlik olsun diyelim. Ne yapalim...

kesinlikle dikkat etmek gerek Allah korusun çoçuk bir anlık birşeyde olur sürekli gözlemlemek kazım birde yemek olayı öğrenene kadar işte o korku yetiyor insana

geçmiş olsun canım aynen dedğin gibi yerde oyuncaktan başka bişey bırakmamak lazım Allah korusun şimdi oral dönemdeler her şey hop ağıza.. aman aman Allah muhafaza

Günaydınlar kızlar mutlu haftalar dün dişimi çektirdim haftasonu da ağrısı ilr uğraştım giremedim 2 gün iyileşme sürecinden sonra dönücem rütinime şimdilik karı bişey yiyemiyorum çabuk iyileşsin diye dün akşam yulaf lapası yaptım sabahta yulaf süt meyve Yedim öğlende çorba ayran idare ederim sporada başlıycam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…