Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ObseSif-annee geçmiş oldun canım kanbonhidrat ta almak lazım doğru hatta uzun süre diyet yapanlar arada bünyeyi şaşırtmak için bir gün boyunca karbonhidrat günü yapıyorlar
ebruliki çom sevindim artık düzenin oturmaya başlamış Cuma'ya güzel eksiler gelsin inşallah@lightpinklady bizimkise din gözümün önünde arkaya doğru düştü nasıl bir ses geldi ne güzel oynuyodu oyuncakları ile birden kendini arkaya attı bide emeklesemmi ayağımı kalksam ikilememinde bu aralar kafası çok karışık ama müziğe alıştırmanı tavsiye ederim en aZından 15 dakika oyalanıyor bizimki

G guziss35 neden yapamadın canım proteini halısın gerçi 3.günbende çok sıkılmıştım ama sonuçları çok güzeldi

sağol canım sana da geçmiş olsun hem de büyük geçmiş olsun :)
dediğin gbi bişey yaptım ben de h.sonu şaşırttım bünyeyi ama dün rutinime döndüm

dünkü menüm
sabah sebzeli kaşarlı yağsız tuzsuz pulbiberli tost ve ayran
arada bitki çayı
öğle bi tabktan biraz az kuru fasüly,soğan domates söğüş ayran ve kepekli ekmek
ara 1 hurma
akşam geç yedik malesef eşim geç geldi 9da yedik, ızgara ve bi kaç çatal ezme ve yoğurt

bugün sabah da
1,5 dilim tb ekmek, 1 dilim süzme peynir, 3 çubuk peynir, salatalık, maydanoz (kahvaltımı evde yaptım )

öğlene biber dolma makarna süzme yoğurt var makarnayı almayabilirim ya da alırsam tadımlık alırım

akşama da kıymalı bamya yapayım diyorum belki yoğutrlu kabak sote de yapabilirim bakıcam artık kısmet :)

Gecmis olsun canim

Bende kahvaltimi yazayim. Yulaf ezmesinden krep yaptim. 1 çk bal. 1 tane yesil biber. 6 zeytin. 40 gram Tel peynir. Kalori hesabi yaptiggm icin mutfak terazisinde olcerek yiyorum. Sabah icin 400 kalori almisim.

Kuribaklagiller ekmek yok ve süt ürünlerinin bazıları yok. Yemiyorsun. Meyve de günde bir olabilir. Diğerleri serbest.
ne kalıyor ki yemek için sadece et mi yiyorsun

Sagolsun esim ben cocuklara bakarim dedi aksam olmadida guzel rahat rahat gidebilicem inss
Çok güzel şakın aksatma bu şansı bence baya faydasını görürsün
geçmiş olsun canım aynen dedğin gibi yerde oyuncaktan başka bişey bırakmamak lazım Allah korusun şimdi oral dönemdeler her şey hop ağıza.. aman aman Allah muhafaza
aynen belli bir süre böyle devam ediyorlar. İhmale gelmiyorlar

Kahvaltim
3 adet tam bugday unuyla yaptigim pankek
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1cay kasigi bile yoktur bal
Kirmizi biberli kahvaltilik sos 1ymk kasigi kadar

Kahvaltım
Domates salatalık 9 siyah zeytin 1 kk peynir 2 çubuk peynir az maydanoz ve çay

Ara 4 parca karpuz 9 cig findik

Ogle 2 dilim ekmek
Balik
Salata

Ara
2 adet incir

Aksam 1 kepce dugun corbasi
Taze borulce salatasi
1 dilim ekmek

Aksam

1 bardak rezene cayi

Normalde diyet listem bu sekilde degil ama oglen balik oldugu icin sut urunleri tuketemiCem

Bugunku menum
2 haslanmis yumurta, domates biber 1 dilim peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 3 hurma
Ogle 2 kepce ev eristeli yesil mercimek corbasi az ekmek
Ara sutlu kahve
Aksama da kofte ve yine oglenki corbadan yiyecegim
Birde son kahve icerim

BEnde menümü vereyim
Sabah 3 yemek kaşığı yulaf 1 bardak süt çeyrek şeftali
Öğlen 1 kepçe nohut 2 kaşık pilav yoğurt
Ara orta kahve
Akşam taze barbunya bulgur pilavı yoğurtlu semizotu çdişim iyileşiyor ağrımıyor artık şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…