- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
ObseSif-annee geçmiş oldun canım kanbonhidrat ta almak lazım doğru hatta uzun süre diyet yapanlar arada bünyeyi şaşırtmak için bir gün boyunca karbonhidrat günü yapıyorlar
ebruliki çom sevindim artık düzenin oturmaya başlamış Cuma'ya güzel eksiler gelsin inşallah@lightpinklady bizimkise din gözümün önünde arkaya doğru düştü nasıl bir ses geldi ne güzel oynuyodu oyuncakları ile birden kendini arkaya attı bide emeklesemmi ayağımı kalksam ikilememinde bu aralar kafası çok karışık ama müziğe alıştırmanı tavsiye ederim en aZından 15 dakika oyalanıyor bizimki
Gecmis olsun canimGünaydınlar kızlar mutlu haftalar dün dişimi çektirdim haftasonu da ağrısı ilr uğraştım giremedim 2 gün iyileşme sürecinden sonra dönücem rütinime şimdilik karı bişey yiyemiyorum çabuk iyileşsin diye dün akşam yulaf lapası yaptım sabahta yulaf süt meyve Yedim öğlende çorba ayran idare ederim sporada başlıycam artık
ne kalıyor ki yemek için sadece et mi yiyorsunKuribaklagiller ekmek yok ve süt ürünlerinin bazıları yok. Yemiyorsun. Meyve de günde bir olabilir. Diğerleri serbest.
Çok güzel şakın aksatma bu şansı bence baya faydasını görürsünSagolsun esim ben cocuklara bakarim dedi aksam olmadida guzel rahat rahat gidebilicem inss
aynen belli bir süre böyle devam ediyorlar. İhmale gelmiyorlargeçmiş olsun canım aynen dedğin gibi yerde oyuncaktan başka bişey bırakmamak lazım Allah korusun şimdi oral dönemdeler her şey hop ağıza.. aman aman Allah muhafaza
Ekmek tuketmiyor musunuzKahvaltım
Domates salatalık 9 siyah zeytin 1 kk peynir 2 çubuk peynir az maydanoz ve çay
Evde ekmek kalmamıştı Yok sa bir iki dilim yiyorum tek olunca bakkala gidemedim :)Ekmek tuketmiyor musunuz
Sebze et yumurta kahvaltilik ürünler yiyorum . doyurucu oluyor.ne kalıyor ki yemek için sadece et mi yiyorsun
Çok güzel şakın aksatma bu şansı bence baya faydasını görürsün
aynen belli bir süre böyle devam ediyorlar. İhmale gelmiyorlar
Maydanoz sütü azaltıyor diye biliyorum. Peyniri bende çok severim.Kahvaltım
Domates salatalık 9 siyah zeytin 1 kk peynir 2 çubuk peynir az maydanoz ve çay
ben ilk günden yiyorum pek fark etmedi ama çok çok yemiyorum 5-10 dal ancak yiyorumdurMaydanoz sütü azaltıyor diye biliyorum. Peyniri bende çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?