Afiyet olsun içli köfte çok güzel süt yaparAkşam arkadaşa davetliyim içli köfte yapacaktı 4 tane Yerim inşallah kendime hakim olurum çokta severim
sabaha bakacak :) 5 tane Yeşim ama fazla geldi yaa bir daha nerde bulucam diye yedim de yedimAfiyet olsun içli köfte çok güzel süt yapar
Canimcim isminin altina bebeginin kac aylik oldugunu ekler misin ?Ara 4 parca karpuz 9 cig findik
Ogle 2 dilim ekmek
Balik
Salata
Ara
2 adet incir
Aksam 1 kepce dugun corbasi
Taze borulce salatasi
1 dilim ekmek
Aksam
1 bardak rezene cayi
Normalde diyet listem bu sekilde degil ama oglen balik oldugu icin sut urunleri tuketemiCem
Gunaydin canim isminin altina bebeginin kac aylik oldugunu da ekler misinMaydanoz sütü azaltıyor diye biliyorum. Peyniri bende çok severim.
Mavinaz cim senden ayni seyi isticem. Isminin altina bebeginin kac aylik oldugunu ekler misin? Menulerinize yorum yaparken ona gore konusalim. Yanlis birsey soylemiyeyim.Ekmek tuketmiyor musunuz
Boyle zamanlarda insan sacmaliyor. Yapacak birsey yok aksam toparlamissin yine d. Hayirli olsun 4 yasinda miydi oglun. Benimki 3 yasinda bugun kresle konusmaya gidicem esim versek iyi olacak diyor. Ben karasiz kaldimİyi akşamlar oğlum anaokuluna başladı sokaklardayiz bütün gün uyum süreci malum. Diyet falan hak getire ne bulduysa onu yedim meyveye biraz ağırlık verdim. Sabah 1 dilim pizza 1 muz
Ara 1 kutu süt (200ml) 1 kruvasan
Öğlen yarım durum tavuk döner ayran
Akşam 2 erik birazcık üzüm 4 incir
Kimler dönmüş evet beklenen kişi sürersin canım. Oğluna kim bakıyor evdeyken kreş daha iyi olabilir hem orda yaşıtları felan oluyor oynuyorlarBoyle zamanlarda insan sacmaliyor. Yapacak birsey yok aksam toparlamissin yine d. Hayirli olsun 4 yasinda miydi oglun. Benimki 3 yasinda bugun kresle konusmaya gidicem esim versek iyi olacak diyor. Ben karasiz kaldim
Sağolasın. 4 yaşında evet. Biz de 3 yaşındayken kreş göndermeye niyetlenmistik. Çok ağladı hiç durmadı biz de vazgeçtik. Hazır değilmiş demek ki. Şimdi sorun yaşamadı seviyor okulu ama yakınlarda olmami istiyor yine. Sorun yasamazsiniz insallah. Hazir olmalarini beklemek lazim kimi cocuk 2 yasinda bile sorun cikarmaz. Adem guneş diyor ki ağlayan çocuğu zorla okula/krese birakmak pedagojik cinayettir.Boyle zamanlarda insan sacmaliyor. Yapacak birsey yok aksam toparlamissin yine d. Hayirli olsun 4 yasinda miydi oglun. Benimki 3 yasinda bugun kresle konusmaya gidicem esim versek iyi olacak diyor. Ben karasiz kaldim
Babanneyle dede bakiyor canim mutlu gayet ama arkadas ariyor. Bugun bi gidip konusayimKimler dönmüş evet beklenen kişi sürersin canım. Oğluna kim bakıyor evdeyken kreş daha iyi olabilir hem orda yaşıtları felan oluyor oynuyorlar
Kendi okulumdaki anaokuluna bir kere biraktim buyuk grup olmasina ragmen sevdi. 2 ders saati oynadi. Ama temmelli birakinca ne der bilmiyorum.Sağolasın. 4 yaşında evet. Biz de 3 yaşındayken kreş göndermeye niyetlenmistik. Çok ağladı hiç durmadı biz de vazgeçtik. Hazır değilmiş demek ki. Şimdi sorun yaşamadı seviyor okulu ama yakınlarda olmami istiyor yine. Sorun yasamazsiniz insallah. Hazir olmalarini beklemek lazim kimi cocuk 2 yasinda bile sorun cikarmaz. Adem guneş diyor ki ağlayan çocuğu zorla okula/krese birakmak pedagojik cinayettir.
Bebegin biraz kucukmus canim diyete baslamk icin. Sanki grup olarak 3 ay sınırı koymustuk. Sen cok sikma istersen diyet degilde dikkatli beslen.Ginaydin kizlaraksam islerim vardi rezene cayi yerine 1 adet incir yedim birde instagramda bi tarif buldum maden suyu ile pogaca yapmis bir kisi onu denedim bi r adet tadimlik ondan yedim baska kacamak falan yok
tam gün değilde yarım gün yada bir kaç gün gitse onjniçinde iyi olur bence gelişimini desteklerBabanneyle dede bakiyor canim mutlu gayet ama arkadas ariyor. Bugun bi gidip konusayim
Nasil yapildigini anlatir misinMavinaz cim senden ayni seyi isticem. Isminin altina bebeginin kac aylik oldugunu ekler misin? Menulerinize yorum yaparken ona gore konusalim. Yanlis birsey soylemiyeyim.
Yok canim zaten cok siki bi deyet prog uygulamiyorum abur cubur hamur islwri tarzi seyleri kestim ve daha duzenli beslenme prog uygilamaya calisiyorum ilk oglumda 5 ayliken diyetisyene gitmistim onun verdigi diyet listesini uygulamaya calisiyorum baya kalabalik listeBebegin biraz kucukmus canim diyete baslamk icin. Sanki grup olarak 3 ay sınırı koymustuk. Sen cok sikma istersen diyet degilde dikkatli beslen.
Sayfanin en ustunde senin adinin yazdigi yere tikliyorsun kisisel bilgiler yazan yere giriyorsun ozel baslik diye bir yer cikiyor. Oraya yazarsan isminin altina eklnir canimNasil yapildigini anlatir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?