Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar oğlum anaokuluna başladı sokaklardayiz bütün gün uyum süreci malum. Diyet falan hak getire ne bulduysa onu yedim meyveye biraz ağırlık verdim. Sabah 1 dilim pizza 1 muz
Ara 1 kutu süt (200ml) 1 kruvasan
Öğlen yarım durum tavuk döner ayran
Akşam 2 erik birazcık üzüm 4 incir

Canimcim isminin altina bebeginin kac aylik oldugunu ekler misin ?

Boyle zamanlarda insan sacmaliyor. Yapacak birsey yok aksam toparlamissin yine d. Hayirli olsun 4 yasinda miydi oglun. Benimki 3 yasinda bugun kresle konusmaya gidicem esim versek iyi olacak diyor. Ben karasiz kaldim

Ginaydin kizlaraksam islerim vardi rezene cayi yerine 1 adet incir yedim birde instagramda bi tarif buldum maden suyu ile pogaca yapmis bir kisi onu denedim bi r adet tadimlik ondan yedim baska kacamak falan yok

Boyle zamanlarda insan sacmaliyor. Yapacak birsey yok aksam toparlamissin yine d. Hayirli olsun 4 yasinda miydi oglun. Benimki 3 yasinda bugun kresle konusmaya gidicem esim versek iyi olacak diyor. Ben karasiz kaldim
Kimler dönmüş evet beklenen kişi sürersin canım. Oğluna kim bakıyor evdeyken kreş daha iyi olabilir hem orda yaşıtları felan oluyor oynuyorlar

Sağolasın. 4 yaşında evet. Biz de 3 yaşındayken kreş göndermeye niyetlenmistik. Çok ağladı hiç durmadı biz de vazgeçtik. Hazır değilmiş demek ki. Şimdi sorun yaşamadı seviyor okulu ama yakınlarda olmami istiyor yine. Sorun yasamazsiniz insallah. Hazir olmalarini beklemek lazim kimi cocuk 2 yasinda bile sorun cikarmaz. Adem guneş diyor ki ağlayan çocuğu zorla okula/krese birakmak pedagojik cinayettir.

Kendi okulumdaki anaokuluna bir kere biraktim buyuk grup olmasina ragmen sevdi. 2 ders saati oynadi. Ama temmelli birakinca ne der bilmiyorum.

Ginaydin kizlaraksam islerim vardi rezene cayi yerine 1 adet incir yedim birde instagramda bi tarif buldum maden suyu ile pogaca yapmis bir kisi onu denedim bi r adet tadimlik ondan yedim baska kacamak falan yok
Bebegin biraz kucukmus canim diyete baslamk icin. Sanki grup olarak 3 ay sınırı koymustuk. Sen cok sikma istersen diyet degilde dikkatli beslen.

Bebegin biraz kucukmus canim diyete baslamk icin. Sanki grup olarak 3 ay sınırı koymustuk. Sen cok sikma istersen diyet degilde dikkatli beslen.
Yok canim zaten cok siki bi deyet prog uygulamiyorum abur cubur hamur islwri tarzi seyleri kestim ve daha duzenli beslenme prog uygilamaya calisiyorum ilk oglumda 5 ayliken diyetisyene gitmistim onun verdigi diyet listesini uygulamaya calisiyorum baya kalabalik liste

Günaydın kızlar dünkü menümü vereyim
Sabah kahvaltım
1 kk peynir 4 çubuk peynir 9 siyah zeytin domates salatalık bir havuç
Arada bir dilim kaçamak yaptım
Akşam
Bir tabak türlü ve 6 kaşık bulgur pilavı ve salata yarım bardak ayran çayın yanında bir avuç çekirdek yedim

Dün sanki kaçamak günüm olmuş :) yarına etki etmez inşallah

Sabah ki menum

Salatalik
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 ince dilim kasar peynir

Ara

Malesef bitane kucuk sekerpare aslinda pek sevmem esime yaptim bi tadina bakim dedim :/

Sabah kıymalı yumurta şekersiz çay
Öğlen patlıcan dolması 2 adet
Ara 2 bardak kefir
Akşam 1 kase yayla çorbası 3 tane incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…